Ma nije stvar u tome da li te je "pogodilo" , jesi li u depresiji, tugi i žalosti... Normalan čovjek osjeća poštovanje prema drugom ljudskom biću, ako ne već pijetet zbog nečije tragedije.90minut wrote: ↑30/01/2020 09:13 Nije mene trunke pogodila njegova smrt i inace volim taj crni humor, al' vjeruj da nema šanse da bi se zajebavao zbog kcerke i ostalih ne znam koliko ste upoznati još 2 familije pored njegove su uništene do temelja skoro..
I onda kad vidiš likove poput Diwana koji to podmuklo podjebavaju sve pod maskom ozbiljnosti izervira te..
O ova kurava je za posebnu pricu dat joj momentalno pola godine zatvora pa ces vidjeti hoce li opet.
Ja primjerice nisam ni u kakvoj "depresiji" zbog njegovog odlaska, ali svjestan njegove ljudske i sportske veličine, ne možeš ne osjetiti žal što je jedna takva veličina otišla. Još gore od svega, što kažeš, tu je stradalo i dijete i još 2 porodice komplet. Strašno. Ali ništa neviđeno na svijetu. Život je kurva.
Ali svako sa imalo pameti svjestan je koliko je taj covjek pozitivnog utjecaja imao na generacije omladine. Koliko je ljudi inspirirao da se teškim radom i odricanjem može uspjeti. I da trud i muka nije uzaludan.
Neznam... Više me je šokirala ova prostitucija tragedije od tragedije same.
Lako je za vec formirane ljude. Ali koliko ce djece mentalno deformirati ova moralna nakaza, to je upitno.
Nemam sta reci nego hvala Kobe za primjer mnogima.