SDA-All about
- MaksprotivMarksa
#40926 Re: SDA-All about
Kada ce kongres momcine, hoce li pasti mrtva glava do tada ili ste se podvukli, koliko ih tacno ceka da prelete kod Dine ?
-
Crvene_brigade
#40927 Re: SDA-All about
lopov i kosovac nedžad ajnadžić je po ko zna koji put oštetio budžet "opštine važnije od deset drugih". ovaj korumpirani sda-ovac poznatiji je u javnosti i kao tender-efendija ili 10%.
OPĆINA CENTAR - VAŽNIJA OD DESET DRUGIH: Otpisali 900 hiljada maraka duga Amko Komercu i Dževadu Topiću
https://zurnal.info/novost/22300/otpisa ... adu-topicu
OPĆINA CENTAR - VAŽNIJA OD DESET DRUGIH: Otpisali 900 hiljada maraka duga Amko Komercu i Dževadu Topiću
https://zurnal.info/novost/22300/otpisa ... adu-topicu
Last edited by Crvene_brigade on 05/08/2019 00:30, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40928 Re: SDA-All about
ma to je siĆa za sdO... milion maraka
- pici
#40929 Re: SDA-All about
opet ovi o filmu... pa sto boni nebili ne sankcionisete IZ, Ministarstva koja su dala podrsku i to pajz sad kad ste VI bili na vlasti u KS i sto od svog aHbaba ščepe ne zatrazite da Izudim Bajrovic neda neopozivu ostvaku na funkciju direktora NP Sarajevo kao sudionik pomenutog filma i jos honorar se dobar klepio... Allaha mi i boga postajete sve gori i gori... SRNA je mala maca za vaske... selamODGOVOR 'NARODU I PRAVDI' IZ SDA
Konakoviću, bavi se filmovima na TVSA, ne miješaj se u pitanja o kojima nemaš ni znanja ni iskustva!
Umjesto da se štetočinski bavi stvarima za koje mu narod nije dao povjerenje, neka Konaković kaže šta je konkretno, kao kantonalna vlast, uradio po pitanju sankcija menadžmenta TVSA zbog emitiranja filma "Tužilac, branilac, otac i sin", u kojem se negiraju presude ICTY-a i vrijeđaju žrtve genocid, poručuje se na kraju saopćenja KO SDA.
- Styling
#40930 Re: SDA-All about
Ovo ti je ona klasicna, kad ne znaju sta bi i nemaju pametan odgovor onda idu seljacki, prizemno i totalno neutemeljeno. Ali, bitno je da je njihova zadnjapici wrote:opet ovi o filmu... pa sto boni nebili ne sankcionisete IZ, Ministarstva koja su dala podrsku i to pajz sad kad ste VI bili na vlasti u KS i sto od svog aHbaba ščepe ne zatrazite da Izudim Bajrovic neda neopozivu ostvaku na funkciju direktora NP Sarajevo kao sudionik pomenutog filma i jos honorar se dobar klepio... Allaha mi i boga postajete sve gori i gori... SRNA je mala maca za vaske... selamODGOVOR 'NARODU I PRAVDI' IZ SDA
Konakoviću, bavi se filmovima na TVSA, ne miješaj se u pitanja o kojima nemaš ni znanja ni iskustva!
Umjesto da se štetočinski bavi stvarima za koje mu narod nije dao povjerenje, neka Konaković kaže šta je konkretno, kao kantonalna vlast, uradio po pitanju sankcija menadžmenta TVSA zbog emitiranja filma "Tužilac, branilac, otac i sin", u kojem se negiraju presude ICTY-a i vrijeđaju žrtve genocid, poručuje se na kraju saopćenja KO SDA.
- drug_profi
#40931 Re: SDA-All about
kaze Fadil provalić da je spreman za drugi mandat.
Pita li nas neko jesmo li mi spremni?
- MaksprotivMarksa
#40932 Re: SDA-All about
Ima li neko link da se procita novi Statut najdraze nam Partije, najvise me zanima nacin biranja u lokalne organizacije.
- pici
- kmirsad
- Leverage
#40935 Re: SDA-All about
Mi se nećemo umoriti.drug_profi wrote:kaze Fadil provalić da je spreman za drugi mandat.
- Leverage
- Čudna sorta
#40937 Re: SDA-All about
I ono se nađe o nekoj pravdi i poštenju pričati... 
- bunk
#40938 Re: SDA-All about
Kaze na nekim privatnim faksovim u Tz sasvim novi smjerovi otvoreni da bi se buduci paraziti mogli uhljebiti u opcinskim sluzbama na poslovima tipa ekologija,reciklaza,obnovljivi izvori energije
Ocekujem da nacelnici ili gradonacelnici krenu raspisivat konkurse za opcinske shamane...naravno cerifikovane samo, pa onda jogi majstori mozda i poneki life coach
Ocekujem da nacelnici ili gradonacelnici krenu raspisivat konkurse za opcinske shamane...naravno cerifikovane samo, pa onda jogi majstori mozda i poneki life coach
-
kluz franjo
#40939 Re: SDA-All about
Banksy je negdje na ljetovanju, pa moram ja (a ona bi to sigurno bolje posložila)
Ja jednostavno ne mogu vjerovati (i pored kamera i dimnjaka) i nema racionalnog objašnjenja da Bakir ovoliko već mjesecima ovako sam sebe namješta na volej.
A ako ga je neko ovako savjetovao (iako ne bi ni to bio prvi put: Agent Softić, Apelacija RS), onda je ovo dokaz da je negativna selekcija "podobnih, a ne sposobnih" u SDA dostigla svoj vrhunac.
Jedino drugo objašnjenje je da ga Zvizdićeva ekipa namjerno dovodi u ovu poziciju.
Ja jednostavno ne mogu vjerovati (i pored kamera i dimnjaka) i nema racionalnog objašnjenja da Bakir ovoliko već mjesecima ovako sam sebe namješta na volej.
A ako ga je neko ovako savjetovao (iako ne bi ni to bio prvi put: Agent Softić, Apelacija RS), onda je ovo dokaz da je negativna selekcija "podobnih, a ne sposobnih" u SDA dostigla svoj vrhunac.
Jedino drugo objašnjenje je da ga Zvizdićeva ekipa namjerno dovodi u ovu poziciju.
- bunk
#40940 Re: SDA-All about
Takoe franjo.
Zvizdic & co su ovo organizovali da bi suknuli Baketu.
Doveli Wigermarka i snsd i hdz.
Natjetali dicka da javno izjavi da ce se nastaviti saradnja sa Natom po usvojenim zakonima i ni rijec ne spomene neutralnost sumske..
Takoe
Natjetali dicka da javno izjavi da ce se nastaviti saradnja sa Natom po usvojenim zakonima i ni rijec ne spomene neutralnost sumske..
Takoe
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40941 Re: SDA-All about
Ne treba ni ovo zaboraviti. Ovaka izdaja u jednom danu nije zapamcena na bh politickoj sceni''Za nas je od ključnog značaja što je u zajedničkoj izjavi, a zapravo programu rada budućeg Vijeća ministara i parlamentarne većine na državnom nivou, kao prioritet jasno naznačeno provođenje presuda domaćih i evropskih sudova koji se odnose na Izborni zakon Bosne i Hercegovine, a kako bi se osigurala ustavna i institucionalna ravnopravnost naroda i građana, kao i njihovo legitimno predstavljanje u skladu s izbornom voljom'' poručio je predsjednik Čović.
-
kluz franjo
#40942 Re: SDA-All about
U pravu si.bunk wrote:Takoe franjo.
Takoe
Nije Zvizdićeva ekipa.
Ipak je negativna selekcija "podobnih, a ne sposobnih" u SDA dostigla vrhunac.
- General War
#40943 Re: SDA-All about
Nije ni rijec bila pisana da sumska moze proglasiti veto za nesto sto je stvar drzave...pa eto, samo se ti pravi blesav.bunk wrote:Takoe franjo.
Takoe
- AmiĐa_Idriz
#40944 Re: SDA-All about
Čestitke Bakiru, blizu je cilja.
- bingov buraz
#40945 Re: SDA-All about
Jako blizu,Mile samo što nije ejakulirao.
- GandalfSivi
#40946 Re: SDA-All about
Cekaj, ti ovo od danas slavis?bunk wrote:Takoe franjo.
Takoe
- bunk
#40947 Re: SDA-All about
Formulisao si tako da ne mozes izgubit diskusijukluz franjo wrote:U pravu si.bunk wrote:Takoe franjo.
Takoe
Nije Zvizdićeva ekipa.
Ipak je negativna selekcija "podobnih, a ne sposobnih" u SDA dostigla vrhunac.
Jel hoces rec da je ta selekcija sposobne gurnula u kanton
Sve karte za 30 dana..ce bit na stolu pa cemo vidjeti
.
Last edited by bunk on 05/08/2019 20:55, edited 1 time in total.
-
palermo
#40948 Re: SDA-All about
nevezano za ovo danas, ali ponekad zamislim da je internet postojao u vrijeme kada je Dejton potpisivan, još bi mi ratovali.....
U ovoj igri, ne postoje čiste pobjede ni porazi........nekako bismo to trebali već naučiti
U ovoj igri, ne postoje čiste pobjede ni porazi........nekako bismo to trebali već naučiti
- bunk
#40949 Re: SDA-All about
Moze,sdp.ns i kifla pobjedjuju uvijek..na forumu kliks 
- bingov buraz
#40950 Re: SDA-All about
Meni ovo liči na poraz
..opredjeljenje za unapređenje odnosa sa NATO, ne prejudicirajući buduće odluke u vezi sa članstvom BiH.
jebeni Waterloo
..opredjeljenje za unapređenje odnosa sa NATO, ne prejudicirajući buduće odluke u vezi sa članstvom BiH.
jebeni Waterloo