Dešavanja u Srbiji

muha_sa

#40926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Miloševiceva pudlica

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/100 ... osovu.html

IVICA DAČIĆ NA STRANAČKOM KONGRESU: “Srpski narod je najveća žrtva genocida i etničkog čišćenja i u Hrvatskoj i u BiH i na Kosovu”

Predsjednik Socijalističke partije Srbije i ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić, rekao je na 10. Kongresu SPS-a u Centru “Sava” da će Srbija uvijek biti uz Republiku Srpsku i da je RS danas za Srbiju možda čak i od većeg nacionalnog interesa od Kosova.
“Ukoliko toga nema, nema te sile koja će Srbiju naterati da po cijenu gubitka naših nacionalnih i državnih interesa ulazi u EU, a gubi Kosovo, to je neuporedivo”, rekao je Dačić i dodao da se o tome nekada govorilo kao o “nečasnim ponudama”.

Dačić je kazao i da Prištini smeta što ne mogu da dobiju ono što su decenijama radili kršeći međunarodno pravo optužujući Srbiju da je kriva za etničko čišćenje i genocid.

“Srpski narod je najveća žrtva genocida i etničkog čišćenja i u Hrvatskoj i u BiH i na Kosovu”, kazao je Dačić.

Prema njegovim riječima, “da izgubimo Kosovo, a da ne uđemo u EU, to bi bilo logičnije da nam ponude u Briselu, imajući u vidu njihov odnos prema nama”.

Dačić je rekao i da će Srbija uvijek biti uz Republiku Srpsku i da je RS danas za Srbiju možda čak i od većeg nacionalnog interesa od Kosova. Podsjetio je i da je Srbija garant Dejtonskog sporazuma koji je, kako je rekao, ustanovio Republiku Srpsku, najveće dostignuće srpskog naroda u 20. vijeka.

“Obaveza Srbije je da sarađuje sa Republikom Srpskom, ali i sa predstavnicima Srba u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, te da štiti srpski narod. Niko ne može da je odvrati od toga”, poručio je Dačić.

Kongresu SPS-a prisustvuju i predsjednici SNSD-a Milorad Dodik i SP-a Petar Đokić.

Dodik je izrazio je zahvalnost Srbiji za podršku koja je, prema njegovim rečima, “najkonkretnija i najbolja” od kada postoji Republika Srpska.
spreca

#40927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Fora je da srbija neoze pomoci svojoj dijaspori....jedino sta srbija uspijeva je da unazadi svoje sunarodnjake i da im zagorca ionako ne lagan zivot
LBVIEW

#40928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:A cekaj sto bi se zavrzlama raznosio sa prslukom?
Cuj, sto bi - pa Mujo je.
A i nije mu prvi put - vec je bio u Banovicima kad je Fudi navlacio prsluk.
escobar__

#40929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by escobar__ »

insomnia78 wrote:A cekaj sto bi se zavrzlama raznosio sa prslukom?
Ma zanio se malo Srbonostalgičar u pokušaju branjenja neodbranjivog. :) Glumi advokata i političku korektnost dok mu u komšiluku rade o glavi.
LBVIEW

#40930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:
I šta, ovoga nema kod vas, Hrvata?
A druga stvar ovo nije rasizam.

@zavrzlama muha_sa sa vas dva filantropa sam završio. Arrivedeci amicos.
Da, nije rasizam vec sovinizam, bolje li je?
A dobro je kako je moglo biti - na onoj tekmi izmedju repki razvukose transparent o Srebrenici :evil: , pa pobjegose ko picke nakon iste kod sarajevske policije. A trebalo je pustiti, kad se vec kurce, pa da vidimo ko je Isa - beg, a ko Milos. :izet:
Btw. covjek niije Hrvat, a za iste si u pravu - isi kurac ko i vi. A karma is a bitch - kad "slavis" Srebrenicu, lako ti se moze desiti bumerang u faci "proslavom' Jasenovca, od nekih drugih, samo ko te hebe, sam si kriv.
Maraschino

#40931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:
zavrzlama wrote:
A bas te krenulo :D ...kakvo je vrijeme dosalo i salonsko cetnikovanje ne mozes prosipat :D
Momak izađi iz 93,svaki post ti se svodi na jedno isto. Ubiće te kompleksi. A to koliki si čovek video sam juče i ti i onaj Sarajlija muha. Četnici početnici.
:lol: :lol:
Young Erotica

#40932 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:
I šta, ovoga nema kod vas, Hrvata?
A druga stvar ovo nije rasizam.

Da, nije rasizam vec sovinizam, bolje li je?
A dobro je kako je moglo biti - na onoj tekmi izmedju repki razvukose transparent o Srebrenici :evil: , pa pobjegose ko picke nakon iste kod sarajevske policije. A trebalo je pustiti, kad se vec kurce, pa da vidimo ko je Isa - beg, a ko Milos. :izet:
Btw. covjek niije Hrvat, a za iste si u pravu - isi kurac ko i vi. A karma is a bitch - kad "slavis" Srebrenicu, lako ti se moze desiti bumerang u faci "proslavom' Jasenovca, od nekih drugih, samo ko te hebe, sam si kriv.
Tačan izraz za ovu parolu je ksenofobija ako ćemo već da cepidlačimo. Priča se povela oko rasizma, tj lazi koju je ljevoruki izneo.
Znam da je lik Bošnjak, rekao sam da je to ustaljeni folklor na tribinama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj a i šire,da ne nabrajam sada,ako hoćeš da ti pustim slike jednog bugarina vodje navijača CSKA iz Sofije da vidiš sta je rasizam.

Nisam bio na tekmi ne znam ni ko je bio ni ko je bezao.
SmokingMan

#40933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Nemojte me quotati.Natavite raspravu bez da se ja tu negdje spominjem.Hvala. :D
insomnia78

#40934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Dje u Bosni? Morel slika?
GandalfSivi

#40935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Young Erotica wrote:
GandalfSivi wrote:
Sad bih ja tebi ispricao jednu pricu deci i cjepanicama, ali dzaba, opet ti ne bi u glavu uslo...
Svako ko je digao ruku na neduzno dete, zenu ili čoveka generalno dabogda mu se seme zatrlo, valjda sam dovoljno jasan.
Kratak je put od demagogije do opravdanja zlocina, a demagogije si trenutno pun...
LBVIEW

#40936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote: Tačan izraz za ovu parolu je ksenofobija ako ćemo već da cepidlačimo. Priča se povela oko rasizma, tj lazi koju je ljevoruki izneo.
Znam da je lik Bošnjak, rekao sam da je to ustaljeni folklor na tribinama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj a i šire,da ne nabrajam sada,ako hoćeš da ti pustim slike jednog bugarina vodje navijača CSKA iz Sofije da vidiš sta je rasizam.

Nisam bio na tekmi ne znam ni ko je bio ni ko je bezao.
U Srbiji i Hrvatskoj da, u BiH ne, kad igraju reprezentacije naravno, u ligi stoji. Cak ni kad su smradovi u Sarajevu razvili zlocinacki transparent, nije bilo kontre s Jasenovcem. Inace, taj transparent kod navijaca Srbije je standard, nemoj reci kako ti je nepoznato.
Young Erotica

#40937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

GandalfSivi wrote:
Young Erotica wrote:
GandalfSivi wrote:
Sad bih ja tebi ispricao jednu pricu deci i cjepanicama, ali dzaba, opet ti ne bi u glavu uslo...
Svako ko je digao ruku na neduzno dete, zenu ili čoveka generalno dabogda mu se seme zatrlo, valjda sam dovoljno jasan.
Kratak je put od demagogije do opravdanja zlocina, a demagogije si trenutno pun...
Ne znam moze li dovoljno jasnije da se iskaze gadjenje i prezir prema tim ljudima a ti misli sta hoćeš. Moj stav sto se tiče genocida u Srebrenici je poznat, vreme se ne moze vratiti, koja god da je kazna za ta zlodela premala je, ti ljudi zasluzuju pakao I zaborav. A demagog si ti na više tema pa si me mozda pomešao sa samim sobom.
Young Erotica

#40938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote: U Srbiji i Hrvatskoj da, u BiH ne, kad igraju reprezentacije naravno, u ligi stoji. Cak ni kad su smradovi u Sarajevu razvili zlocinacki transparent, nije bilo kontre s Jasenovcem. Inace, taj transparent kod navijaca Srbije je standard, nemoj reci kako ti je nepoznato.
Pa trebali ste, ako oni vas ujedaju vratite istom merom, kao ovi iz NP kada su radovci imali transparent vezan za srebrenicu oni im uzvratili sa zutom kućom. A priča kao eto nismo mi je smešna čak i forum odiše nacionalizmom a ne tribina gde dolaze likovi od zla oca i još gore majke.
GandalfSivi

#40939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Young Erotica wrote: Ne znam moze li dovoljno jasnije da se iskaze gadjenje i prezir prema tim ljudima a ti misli sta hoćeš. Moj stav sto se tiče genocida u Srebrenici je poznat, vreme se ne moze vratiti, koja god da je kazna za ta zlodela premala je, ti ljudi zasluzuju pakao I zaborav. A demagog si ti na više tema pa si me mozda pomešao sa samim sobom.
Evo ukratko. Da ne idemo u dubioze da li je PC genocidna tvorevina, samo cu postaviti jedno pitanje. Da li se slazes da BiH treba postati dio NATO-a, sto je jedina stvar koja bi garantovala suverenitet, integritet i dugorucnu garanciju da niti jedna majka nece zaplakati za poginulim djetetom?
Young Erotica

#40940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

GandalfSivi wrote:
Evo ukratko. Da ne idemo u dubioze da li je PC genocidna tvorevina, samo cu postaviti jedno pitanje. Da li se slazes da BiH treba postati dio NATO-a, sto je jedina stvar koja bi garantovala suverenitet, integritet i dugorucnu garanciju da niti jedna majka nece zaplakati za poginulim djetetom?
I posle sam ja demagog a?

Naravno, vaša je drzava vi birate put kojim ćete ići. Iako to nije moja stvar i ne znam zašto to pitanje postavljaš meni.
GandalfSivi

#40941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Young Erotica wrote:
GandalfSivi wrote:
I posle sam ja demagog a?

Naravno, vaša je drzava vi birate put kojim ćete ići. Iako to nije moja stvar i ne znam zašto to pitanje postavljaš meni.
Pitam tebe, sve ce mi reci o tvom pogledu na velikosrpsku politiku...

Je li tesko odgovoriti, imas li misljenje?
LBVIEW

#40942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:
LBVIEW wrote: U Srbiji i Hrvatskoj da, u BiH ne, kad igraju reprezentacije naravno, u ligi stoji. Cak ni kad su smradovi u Sarajevu razvili zlocinacki transparent, nije bilo kontre s Jasenovcem. Inace, taj transparent kod navijaca Srbije je standard, nemoj reci kako ti je nepoznato.
Pa trebali ste, ako oni vas ujedaju vratite istom merom, kao ovi iz NP kada su radovci imali transparent vezan za srebrenicu oni im uzvratili sa zutom kućom. A priča kao eto nismo mi je smešna čak i forum odiše nacionalizmom a ne tribina gde dolaze likovi od zla oca i još gore majke.
Nisu uzvratili, a nisu ni trebali, jer to nije za ismijavanja.
Al' zato jesu susjedi - kod njih je to standard kao i kod vas.
Young Erotica

#40943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

GandalfSivi wrote:

Pa evo već sam ti odgovorio, ja nemam problem sa tim, to je u interesu Bošnjaka, a ako me pitaš suptilno sta mislim o RS, već sam ti na drugoj temi rekao ja na sve gledam jednostavno kako sam protiv nezavisnosti Kosova isto tako sam protiv nezavisnosti RS, Krima i svega ostalog,jer da nisam bio bih licemer a ti ljudi mi se gade.
Young Erotica

#40944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote: Nisu uzvratili, a nisu ni trebali, jer to nije za ismijavanja.
Al' zato jesu susjedi - kod njih je to standard kao i kod vas.
Kao u osnovnoj skoli kada te onaj maltretira a ti ćutiš, dok ne uzvratiš neće prestati. Ne moze se vazda biti zrtva manje te poštuju.
GandalfSivi

#40945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Young Erotica wrote:
GandalfSivi wrote:

Pa evo već sam ti odgovorio, ja nemam problem sa tim, to je u interesu Bošnjaka, a ako me pitaš suptilno sta mislim o RS, već sam ti na drugoj temi rekao ja na sve gledam jednostavno kako sam protiv nezavisnosti Kosova isto tako sam protiv nezavisnosti RS, Krima i svega ostalog,jer da nisam bio bih licemer a ti ljudi mi se gade.
Izbjegavas odgovor, igras neutralca ( ja te pitam otvoreno jesi li za, ti kazes da nemas problem sa tim, a to nije sta sam te pitao). Kazes mi da osudjujes svakog ko ima krv djece na rukama, ali ne zelis reci da si za ono sto jeste jedina garancija svima nama da se to ne ponovi. To ti je definicija demagogije buraz, a ti sada nastavi.
agim.

#40946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by agim. »

Young Erotica wrote:
muha_sa wrote:
Young Erotica wrote:Pa mogu samo da te zalim, ništa drugo.
žalio bi i ja tebe da su ti Begeš 4 godine u okruženju držali i na nje svakodnevno 300 granata bacali te ubili oko 10 000 civila od toga 1600 djece :(
nisam još izašo iz godina agresije i divljackog ubijanja države i mog grada :-)

izaci cu kad doživite katarzu--to cu doživjet NIKAD a možda NI TAD :( na vašu a bogme i moju žalost
I to je razlog da me sprdaš podlo zbog dobrog dela koje sam učinio za decu ciji zivot je tuzan danas da tuzniji ne moze biti, svaka čast frajeru, ljudino :thumbup:
Momak , svako humanitarno djelo treba da se pozdravlja ali prije nego sto ucinis dobro nekome , trebas biti siguran :
1.Dali zaista djeca iz severne Mitrvoice imaju potrebu za ove pakete .
2.Dali su zaista "bjedni" kako vase novine ih prikazuju ili su mozda bogatiji od vas sami .
3. Humanitarna pomos ne odvaja nacije kao u ovome slucaju sa tobom ! Ako vec si poslao pakete i muciose da ih radujes bar jedan dan , onda si trebao poslati i Bosnjacima koji zive u S, Mitrovici , pa i albancima .Ovako svako bi te pohvalio .
Young Erotica

#40947 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

GandalfSivi wrote:
Izbjegavas odgovor, igras neutralca ( ja te pitam otvoreno jesi li za, ti kazes da nemas problem sa tim, a to nije sta sam te pitao). Kazes mi da osudjujes svakog ko ima krv djece na rukama, ali ne zelis reci da si za ono sto jeste jedina garancija svima nama da se to ne ponovi. To ti je definicija demagogije buraz, a ti sada nastavi.
Kakvog neutralca udji slobodno šište mi jaja jbt,nije moja stvar.

Ono sta mogu da ti kazem je da sam protiv toga da udjemo mi u nato pa makar ceo svet da udje. Ovo je drugi put da opisuješ samog sebe, mrzi me da ti čeprkam po postovima, imam stvarno pametnija posla. Pozdrav Amerikanac. :thumbup:
GandalfSivi

#40948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Young Erotica wrote:
GandalfSivi wrote:
Kakvog neutralca udji slobodno šište mi jaja jbt,nije moja stvar.

Ono sta mogu da ti kazem je da sam protiv toga da udjemo mi u nato pa makar ceo svet da udje. Ovo je drugi put da opisuješ samog sebe, mrzi me da ti čeprkam po postovima, imam stvarno pametnija posla. Pozdrav Amerikanac. :thumbup:
Majstore, prelazis iz demagogije u projekcionizam. Pitaj me sta god hoces, uvijek ces dobiti iskren, direktan odgovor. Nema agende, nema zavlacenja, nikada nije problem.

Skontaj se malo, zajebi taj “vidi ti glave” (Amerikanac) argument.

Borio sam se i sebi obezbijedio (dugo, dugo poslije rata) da mogu zivjeti gdje hocu, odabrao sam Ameriku zasada i bas moras biti sitna dusa da mi to uzmes kao manu...
Young Erotica

#40949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

agim. wrote: Momak , svako humanitarno djelo treba da se pozdravlja ali prije nego sto ucinis dobro nekome , trebas biti siguran :
2.Dali su zaista "bjedni" kako vase novine ih prikazuju ili su mozda bogatiji od vas sami .
3. Humanitarna pomos ne odvaja nacije kao u ovome slucaju sa tobom ! Ako vec si poslao pakete i muciose da ih radujes bar jedan dan , onda si trebao poslati i Bosnjacima koji zive u S, Mitrovici , pa i albancima .Ovako svako bi te pohvalio .
Prvo nisu namenjeni deci u Mitrovici već deci juzno od ibra, koju svaki dan maltretirate, kojima kradete imovinu, rušite grobove, decu koju kfor prevozi od skole i nazad, koju napadate kad god imate priliku i za to mi ne trebaju nikakve novine, sam sam video kako zive ti ljudi.

Ovo nije humanitarna pomoć, ovo su paketići za najmladje, one koje zastrašujete svaki dan da im ulepšamo malo detinjstvo. Ideš mi u onaj filter, stvarno mi se ne razgovara sa lazovima poput tebe.
agim.

#40950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by agim. »

Young Erotica wrote:
agim. wrote: Momak , svako humanitarno djelo treba da se pozdravlja ali prije nego sto ucinis dobro nekome , trebas biti siguran :
Prvo nisu namenjeni deci u Mitrovici već deci juzno od ibra, koju svaki dan maltretirate, kojima kradete imovinu, rušite grobove, decu koju kfor prevozi od skole i nazad, koju napadate kad god imate priliku i za to mi ne trebaju nikakve novine, sam sam video kako zive ti ljudi.

Ovo nije humanitarna pomoć, ovo su paketići za najmladje, one koje zastrašujete svaki dan da im ulepšamo malo detinjstvo. Ideš mi u onaj filter, stvarno mi se ne razgovara sa lazovima poput tebe.
Sve si rekao . :D
Post Reply