Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
starisalko

#40901 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

kmirsad wrote:
starisalko wrote:
kmirsad wrote:Ako poredimo SDA i PDA...Znam čovjeka lično... nekada smo imali i poslovne odnose, bili i na par poslovnih ručkova... odličan menađer, poslovno veoma sposoban...U korektnim odnosima, jako je korektan, uvijek održi dato obečanje, i traži da se njemu data obečanja u cijelosti ispune... u borbi i pokušajima da ga se nasadi ili izlevati,,, opasan kao struja... i veoma nemilosrdan, uzvrača udarce kod njemu to odgovara... svoje ljude drži na uzdi, spriječava ih da ćine kriminal i pljačku... Nepotizam i stranačko zapošljavanje mu se može prišiti u večim količinima... tako je, kao relativno nova stranka stvarao svoju izbornu bazu... nije uzimao lovu za zapošljavanje, ali je tražio odanost i vračanje usluge kad njemu to zatreba... ne znam ni jednu firmu koju je uništio...sem ako je bila neprijateljski raspoložena prema njemu...
Kum.

Vidis da mu je nekad dobro ucinio,red je da ga pohvali
Jebo ga Salko... pa nije Kuka najgore od sve djece... Kome su sve ovdje hvalospjeve pjevali... pa opjevanima bilo neprijatno... :lol:

Podsjeti me na Sebiju kad rece za Konakovica..dok je bio u SDA tolko me je falio da mi je znalo biti neprijatno
kmirsad

#40902 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

starisalko wrote:

Podsjeti me na Sebiju kad rece za Konakovica..dok je bio u SDA tolko me je falio da mi je znalo biti neprijatno
:lol: :lol: :lol: :lol: Rekoh li ja da se može vratiti čarobnih 19 u Tk. Samo stvar u ruke moraju preuzeti Nikšič, Kojević... znam da su Bahrudin i Hamzić za, onaj iz SBiH isto... pa ko normalan ne bi bio...Ostaje problem DF-a... previše su se naobečavali...
kmirsad

#40903 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

kmirsad wrote:
starisalko wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: Rekoh li ja da se može vratiti čarobnih 19 u Tk. Samo stvar u ruke moraju preuzeti Nikšič, Kojević... znam da su Bahrudin i Hamzić za, onaj iz SBiH isto... pa ko normalan ne bi bio...Ostaje problem DF-a... previše su se naobečavali...
Ako uspije, pečem janjca... hoš doć... :-D
putokaz1

#40904 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Jednostavno pitanje
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE
addem

#40905 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by addem »

putokaz1 wrote:Jednostavno pitanje
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE
Ne. Lik nije normalan. Vise puta sam javno izjavljivao.
putokaz1

#40906 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

addem wrote:
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE
Javno kaže oni sto lijevi glasači NE ŽELE
STOP KOALICIJI S SDA
addem

#40907 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by addem »

putokaz1 wrote:
addem wrote:
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE
Javno kaže oni sto lijevi glasači NE ŽELE
STOP KOALICIJI S SDA
Pa evo i glavni odbor sdp isto kaze a nikome majku psovali nisu nikog vrijedjali nisu. Bolesnicima je tesko da se kontrolisu.
strucnjakdemagog

#40908 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by strucnjakdemagog »

Damir Nikšić u NS?
Da ili NE

da, ako ce poraditi malo na samokontroli. :D
kmirsad

#40909 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

strucnjakdemagog wrote:
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE

Ma dajte ljudi... čovjek je naglas rekao ono što večina u SDP-u misli...Napadju ga oni kojima je pomrsio račune...
Iskreno mislim da je ovo sa izbacivanjem Damira...taktika u utabvanje prtine za neko nova izbacivanja... večih štuka...ono kad otac ima namjeru prebiti djete delikventnog i devijantnog ponašanja, pukneš šamar i onom drugom koje nije ništa krivo...
strucnjakdemagog

#40910 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by strucnjakdemagog »

kmirsad wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Damir Nikšić u NS?
Da ili NE

Ma dajte ljudi... čovjek je naglas rekao ono što večina u SDP-u misli...Napadju ga oni kojima je pomrsio račune...
Iskreno mislim da je ovo sa izbacivanjem Damira...taktika u utabvanje prtine za neko nova izbacivanja... večih štuka...ono kad otac ima namjeru prebiti djete delikventnog i devijantnog ponašanja, pukneš šamar i onom drugom koje nije ništa krivo...
ne radi se o tome.

meni je damir OK i cijenim ga bas zbog njegove iskrenosti i otvorenosti. nema uvijanja u celofan.

ali priznaces da mora malo da kontrolise svoje nastupe u javnosti.
insomnia78

#40911 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Obavezno. Ne znam kako su do sada mogli bez njega
Image
kmirsad

#40912 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

strucnjakdemagog wrote:
ne radi se o tome.

meni je damir OK i cijenim ga bas zbog njegove iskrenosti i otvorenosti. nema uvijanja u celofan.

ali priznaces da mora malo da kontrolise svoje nastupe u javnosti.
Priznajem.
Ali... jebi ga... meni je baš zabavan... uzburkao usmrdjelu baru i žabokrečinu...
Puno mi je zabavniji od prdonja koji hoče sa SDA... Damir je tu odigrao značajnu ulogu... pa makar bila i epizodna, ostavila je dubok trag...
Mnogi nočas neče imati tvrd san... :lol: :lol: :lol:
mrgreen

#40913 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mrgreen »

Damir Nikšić u NS?
Da ili NE
Ne. Nadam se.
DaffyDuck

#40914 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaffyDuck »

Da.
ultima_palabra

#40915 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Ne znam bas... on je vise anarhista, cudno mi je bilo da je uopste usao u bilo koju stranku. NS je tim, a on nije timski igrac.
paleoconservative

#40916 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by paleoconservative »

Damir Niksic apsolutno nema nista zajednicko sa liberalima/NS
Hajvan

#40917 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

paleoconservative wrote:Damir Niksic apsolutno nema nista zajednicko sa liberalima/NS
na svu srecu
Roccohljup

#40918 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

Hajvan wrote:
paleoconservative wrote:Damir Niksic apsolutno nema nista zajednicko sa liberalima/NS
na svu srecu
Gluho i coravo bilo.......yo bi bas bio autogol :mrgreen:
meme_machine

#40919 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

Kad bi NS mogao iskontrolirati Damira nakon sto bi dosao u stranku, to bi im bio pun pogodak.
On sa svojim medijskim istupima privlaci lijevo orijentirane glasace, dosta ima interakcije sa gradjanima i na drustvenim mrezama.

Tako da, ako NS zeli da evoluira u neku vecu stranku lijevog centra, Damir bi im zacementirao prvo mjesto medju lijevim strankama na KS, a ne moze im naciniti neku stetu jer NS nema korupcijskih afera ili pro-SDA igraca kao SDP.
drug_profi

#40920 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

U krajnjem Damir ne mora biti u stranci da bi uticao na mnenje.
Najbitnije je da ima ko reci ono sto treba da se kaze. Makar i na YT.
Hakiz

#40921 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Evo prijedlog za vlasti u Kantonu Sarajevo i Našu stranku koja je bitan dio te vlasti. Da malo rade konkretno, a ne da gledamo "Dinastiju" o opstanku bloka ili neopstanku.

Da riješe ovo: https://www.klix.ba/vijesti/bih/taksist ... /190313059

I generalno riješe pitanje taksi prevoza (GRAS ću sada preskočiti, to je drugi par rukava) koji je osim zbog funkcije bitan i zbog imidža grada.

Mislim, ako imaju znanja i "cojones" da to riješe. Ili ako im je uopšte stalo da se takvim "banalnostima" bave.
drug_profi

#40922 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

U Italiji je bio slican problem. Aerodrom Fuimicino je id Rima udaljen neih 70 km, sad se ne sjecam tacno.
Regulator je propisao jedinstvenu cijenu za taxi koja stoji vidno istaknuta na vratima vozila.
Sda se ne sjecam, jbg. 40 i nesto eura. Znaci imas taxi imas voz za 6 eura pa biraj.
Hakiz

#40923 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

.
Thorgerson

#40924 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Thorgerson »

Hakiz wrote:Evo prijedlog za vlasti u Kantonu Sarajevo i Našu stranku koja je bitan dio te vlasti. Da malo rade konkretno, a ne da gledamo "Dinastiju" o opstanku bloka ili neopstanku.

I generalno riješe pitanje taksi prevoza (GRAS ću sada preskočiti, to je drugi par rukava) koji je osim zbog funkcije bitan i zbog imidža grada.

Mislim, ako imaju znanja i "cojones" da to riješe. Ili ako im je uopšte stalo da se takvim "banalnostima" bave.
Ne mozes ocekivati da ova vlast za 4 godine rijesi hrpu nagomilanih problema iz proteklih 20 godina. Dakle, to treba svi da shvatimo i sestorka treba to nekako da objasni građanima. Nikakve ultra spektakularne rezultate nemojte ocekivati. Nije to alibi, nego jednostavno je nemoguce. A ako obecaju, onda su tek donji. Jer ljudi previse ocekuju.

Ono sto ja hocu da vidim jeste zalaganje, jesu zakoni, jeste to da vidim da zele promjenu i da zele da promjene na bolje. A ja to vidim, mozda ne koliko bih zelio, ali vidim pomak.

Da bi se svo sranje koje je SDA izasrala tokom ovih godina popravilo trebat ce vremena i vremena.

I ovo govorim kao neko ko uopste nije glasao za Nasu stranku na kantonalnom nivou.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40925 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Hakiz wrote:Evo prijedlog za vlasti u Kantonu Sarajevo i Našu stranku koja je bitan dio te vlasti. Da malo rade konkretno, a ne da gledamo "Dinastiju" o opstanku bloka ili neopstanku.

Preko 20 godina su sistematski pravljeni uslovi da se ovako nesto ukorijeni u sistem. Stvoren je sistem da su prevare kradje i kriminal predstavljaju kao uspjeh.
Ocekujes da se nesto tako brzo prmijeni?

U kratkom vremenu mozes nesto dobro pokvariti ali da bi nesto pokvareno popravio trrbas puno vise vremena. Pogotovo ako se to pokvareno zove "sistem" i povezsno sa "sda".
Locked