kmirsad wrote:Jebo ga Salko... pa nije Kuka najgore od sve djece... Kome su sve ovdje hvalospjeve pjevali... pa opjevanima bilo neprijatno...starisalko wrote:kmirsad wrote:Ako poredimo SDA i PDA...Znam čovjeka lično... nekada smo imali i poslovne odnose, bili i na par poslovnih ručkova... odličan menađer, poslovno veoma sposoban...U korektnim odnosima, jako je korektan, uvijek održi dato obečanje, i traži da se njemu data obečanja u cijelosti ispune... u borbi i pokušajima da ga se nasadi ili izlevati,,, opasan kao struja... i veoma nemilosrdan, uzvrača udarce kod njemu to odgovara... svoje ljude drži na uzdi, spriječava ih da ćine kriminal i pljačku... Nepotizam i stranačko zapošljavanje mu se može prišiti u večim količinima... tako je, kao relativno nova stranka stvarao svoju izbornu bazu... nije uzimao lovu za zapošljavanje, ali je tražio odanost i vračanje usluge kad njemu to zatreba... ne znam ni jednu firmu koju je uništio...sem ako je bila neprijateljski raspoložena prema njemu...
Kum.
Vidis da mu je nekad dobro ucinio,red je da ga pohvali
Podsjeti me na Sebiju kad rece za Konakovica..dok je bio u SDA tolko me je falio da mi je znalo biti neprijatno