Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:
Sepp dosta trom čini mi se, i treba mu mase još, pomršav mi je a to sa tom njegovom brzinom nije baš optimistično kad je fudbal na Ostrvu u pitanju.
Isto napisah sinoc. Mislim bezze je momka prozivati, prve su utakmice, trema ovo ono, ali moj prvi utisak je da je onako prilicno spor i mlak.
Nadamo se da ce nadoci "u voznji".
Sinoc uvijek nekako zakasnjela reakcija, uvijek korak sporiji.
Dakle novi Lovren
Fakat je prerano procjenjivati momka od koliko...17 godina? vjerovatno je u pelenama igrao Uzmite u obzir da stoperi sazrijevaju dosta, dosta kasnije od napadača. Van Dijk je tek u 18toj zaigrao za omladince Willem II
1. Roberto Firmino / Sadio Mane- 23b
2. Trent Alexander-Arnold - 13b
3. Fabinho - 11b
4. Andy Robertson - 10b
5. Virgil van Dijk - 9b
6. Mohamed Salah / James Milner / Joel Matip / Alex Oxlade-Chamberlain - 8b
7. Gini Wijnaldum - 6b
8. Divock Origi - 5b
9. Adrian - 4b
10. Harvey Elliott - 3b
11. Dejan Lovren / Jordan Henderson - 2b
12. Adam Lallana / Curtis Jones - 1b
3. Gini Wijnaldum - 3b
4. Alex Oxlade-Chamberlain / Andy Robertson / Sadio Mane / Virgil van Dijk - 2b
5. Alisson Becker / Jordan Henderson / Adrian / Joe Gomez / Roberto Firmino - 1b
Young Neco Williams v. Arsenal last night:
-10/14 ground duels won.
-4 interceptions.
-2 shots blocked.
-2 clearances.
-Dribbled past: 0.
-4/6 succeeded dribbles.
-1 key pass.
-Assist to Origi's 95th min equalizer.
18-year-old making his professional debut
16-year-old Harvey Elliott in his Anfield debut:
-3 key passes.
-1 big chance created.
-1 penalty won.
-4/5 ground duels won.
-2/3 aerial duels won.
Keita je Klopova promašena investicija, sada je ponovu u fazi povrede
Poslije toga ide faza uigravanja po jedno deseti put
A onda faza igranja u Miki Maus kupovima
Do naredne povrede
Ponovi
drug_profi wrote:Keitu zakrpiti i proslijediti, jbg. Nije za ove lige.
Kante pls. Sta kosta da kosta.
Joj tebe jesi cudan, volio bi svako Kantea ali sansa da ga Chelsea proda rivalu je ravna nuli. Bogami ko da Klopp cita forum ko Prosinecki pa da mu sine ideja
Joj tebe jesi cudan, volio bi svako Kantea ali sansa da ga Chelsea proda rivalu je ravna nuli. Bogami ko da Klopp cita forum ko Prosinecki pa da mu sine ideja
i to je tačno. forum je izgubio uticaj odlaskom gosp.Buvača
Pa dobro kako da izreknem svoju zelju, a da se ne protumaci da sufliram Kloppu?
Kad neko nesto napise na forumu, na klixu pogotovo, ne znaci da se obraca odgovornoj instanci.
A sto se tice Kantea. Chelsea nije MCFC ili MUFC pa da je LFC direktni konkurent za nesto. Prodavali su vec igrace Arsenalu i Unitedu pa sto ne bi i Liverpulu. Uostalom prodali su Sturdigea LFC, jest da im je bio visak, ali ipak presedani postoje. Stvar je kvaliteta ponude za otkup.
Kad neko nesto napise na forumu, na klixu pogotovo, ne znaci da se obraca odgovornoj instanci.
A sto se tice Kantea. Chelsea nije MCFC ili MUFC pa da je LFC direktni konkurent za nesto. Prodavali su vec igrace Arsenalu i Unitedu pa sto ne bi i Liverpulu. Uostalom prodali su Sturdigea LFC, jest da im je bio visak, ali ipak presedani postoje. Stvar je kvaliteta ponude za otkup.
Pricamo se ali mislim da nema sanse. Kante ih drzi. Pogotovo ne sad kad podmladuju ekipu, rasuli bi se kad bi ga prodali.
Po meni bi i Eriksen fino sjeo
koga su prodavali?
Prodavali ih kada su vec igraci istroseni bili, matic, ceh, mata, luiz...
ljudi su mozda jedini klub u engleskoj uz United koji ne prodaje igrace dok su u zenitu, drugim ekipama u engleskoj
ako cemo tako hajmo onda o De Jongu pricati, jeb`o Kanta, De Jonga i Pjanica treba u paketu dovesti taman bi bilo.
E ne pricam ja SBB KBB. Ja bih samo volio kad bi LFC pokusao. Kante bi vjerovatno imao motiv da igra u ekipi koja se bori za sve trofeje. Chelsea je u fazi kad je njegov vlasnik zasicen klubom i kako cujem mogao bi ga i prodati.
To vise nisu iste okolnosti kao ranije.
todd_smith wrote:Keita kada je 100% bio spreman 2-3 utakmice bio je sasvim solidan igrac.
isto tako treba i Oxa onda sutnuti ako cemo tu logiku
To su babe i žabe, OX se nadavao golova a i asista u utakmicama koje je odigrao, generalno kada igra i te kako utiče na igru tima.
Keita mislim da nije napravio ama baš ništa za vrijeme koje je proveo na terenu, kada igra beskoristan je, još i gubi lopte.
.
Od Jonesa treba praviti igrača na račun Keitinih minuta, Keitu prodati u slabiju ligu, nije on za Engleske.
zomri wrote:Kante i Keita su dosta različiti igrači karakteristikama. To je ko da poredite štajaznam Iniestu i Makelelea, kruške i jabuke.
Pa ne bih se bas slozio da je tolika drasticna razlika u tipu igraca, kao u navedenom primjeru. Mozda da si rekao Makelele i Xabi Alonso, ali bas Iniesta...
Nije bas toliko plemenit Keita i kreativac, fantazista...
Ima on itekako i defanzivnih karakteristika.
Kad spomenuh Xabija, uh da je nesto slicno sada ili Mascherana.
New Balance’s attempts to appeal High Court verdict over kit deal rejected. Draws a line under legal case. Liverpool will go with Nike from next season.