Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#40876 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

zenit dozic wrote:
shake69 wrote:Veceras Edin anemican, spor, propustio par finih sansi za gol. Cini mi se da je bio ikoliko na svom nivou prosli bi kad se vidi kako se Roma borila. Steta.
Treba da ga bude stid suigraca. Haj sto ne zna gol dat ali brate barem se bori, trci i ispostuj tako suigrace.
A on ko da je na terminu.
Pa statisticki to i ne izgleda bas tako ...

Image
zenit dozic

#40877 Re: Edin Džeko

Post by zenit dozic »

hrasno38 wrote:
zenit dozic wrote:
shake69 wrote:Veceras Edin anemican, spor, propustio par finih sansi za gol. Cini mi se da je bio ikoliko na svom nivou prosli bi kad se vidi kako se Roma borila. Steta.
Treba da ga bude stid suigraca. Haj sto ne zna gol dat ali brate barem se bori, trci i ispostuj tako suigrace.

Image
Hrasno volim ga ko i ti ali brate ovo veceras je za svaku osudu. Jebo ocjene kad ne potrcis 2 put na utakmici dok ti suigraci daju zadnji atom snage.
Nije bitno sto ne znaju al se barem trude
Last edited by zenit dozic on 16/03/2017 23:14, edited 1 time in total.
nema me tamo

#40878 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

5.0
hrasno38

#40879 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

zenit dozic wrote:Hrasno volim ga ko i ti ali brate ovo veceras je za svaku osudu. Jebo ocjene kad ne potrcis 2 put na utakmici dok ti suigraci daju zadnji atom snage.
Nije bitno sto ne znaju al se barem trude

Vidi ovdje se ocjena dobija na osnovu statistickih podataka a ne na osnovu ljepote tako da meni prvom ponekad ocjene bas ne pasu ali je tako za sve. On je veceras "n" puta utrcavao u prazan prostor i nije dobio ni jednu jedinu loptu. Centarsutevi Strotmana u kazneni su isli na Salaha a Perezovi pitaj boga gdje. E sad zamisli situaciju a kojih je veceras bilo pun kurac da se vratis u svoj kazneni izbacis glavom loptu trcis pred protivnicki...otvaras se a tvoj suigrac dodaje loptu onom djetetu sto skuplja lopte :D Pogledaj ponovo utakmicu pa izbroj takvih situacija koliko je bilo. Edin je klasicni centarfor i nije trkac a to je pokazao sa svih 30 golova u sezoni. Daj mu loptu kako treba i to je gol. Spaletti kreten drzsi na klupi Perotija i Peredesa koji su ajde da kazemo jedini tehnicari u timu..drzi nikakvog Peresa umjesto Saravija da je odmah poslao na poluvremenu kao i Totija koji sa tri cetiri lopte odmah pokaze da je jos uvijek najjaci igrac sa loptom u Romi. Spaletti ce izgubiti sve e sad je samo pitanje da li to radi svjesno ili nema kapaciteta da sastavi ekipu kako treba. Ova ekipa je moga hladno do finala a ovako popusiise. Naravno postujem ja tvoje misljenje ali ovo je moje koje se lako moze provjeriti.
ovo_malo_duse

#40880 Re: Edin Džeko

Post by ovo_malo_duse »

zenit dozic wrote:
Pa ko nebi bio. Odigrao je prvo odlicno. Izvlacio se progravao, cak je i u odbranu stizao, dva mu francuza stalno na ledzima bila. Nije lopte dobio a namjestio je Salahu i Stormanu brat bratu bar 4 zicera. 5 puta sam u 16 a niko ne zna dodag, onaj Perez nidze veze nezna ni jeli dosao ili posao. Pa na kraju ga Celo od muke izveo. Izveo jednog bilmeza uveo Faraona jos gori.
Da im je Zlatan umjesto Edina posamaro bi ih sve u tunelu.
I sta na kraju 20 puta utrci u prazan prostor a lopte nigdje, 21 ga boli racku zna da nece dobit loptu ne bi ni ja.
House

#40881 Re: Edin Džeko

Post by House »

poništiše čist gol jbt. mađarska govna
nema me tamo

#40882 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

ovo_malo_duse wrote:
zenit dozic wrote:
Pa ko nebi bio. Odigrao je prvo odlicno. Izvlacio se progravao, cak je i u odbranu stizao, dva mu francuza stalno na ledzima bila. Nije lopte dobio a namjestio je Salahu i Stormanu brat bratu bar 4 zicera. 5 puta sam u 16 a niko ne zna dodag, onaj Perez nidze veze nezna ni jeli dosao ili posao. Pa na kraju ga Celo od muke izveo. Izveo jednog bilmeza uveo Faraona jos gori.
Da im je Zlatan umjesto Edina posamaro bi ih sve u tunelu.
I sta na kraju 20 puta utrci u prazan prostor a lopte nigdje, 21 ga boli racku zna da nece dobit loptu ne bi ni ja.

Dosta je katastrofalan..
Rodio se u istom gradu kao i ja i moram reci da je veoma loš igrac, ima dosta miliona istina samo kloc ostaje kloc.

Veliki je humanista priznajem treba odati pocast našem junaku. :thumbup:
zenit dozic

#40883 Re: Edin Džeko

Post by zenit dozic »

Ljudi branite neobranjivo.
Lik se nije oznojio.
Vise je toti istrco od njega.
Ako mu se ne igra fudbal kopacke o klin i na termin pa se zajebaji.
Jos jednom da ponovim da se slazem da mu saigraci ne znaju ali brate daju zadnji atom od sebe dok dzeko statira.
Majke mi mene bi bilo stid da se onako bezvoljno ponasam.
Helenejse :mrgreen:

Nema te tamo@ dosadan si sa tim djecijim forama.
nema me tamo

#40884 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

Svaka ti cast KRALJU lijepo napisano slažem se s tvojim postom.

Pozdrav za Dzeku nadam se da ce te zvat u Dubrovnik za par mjeseci u vilu. :thumbup:
BarbaDue

#40885 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Jebote ja isto kao da sam gledao neku drugu utakmicu a vi neku drugu. Kako vas nije stid kriviti Edina za bilo šta!?
zenit dozic

#40886 Re: Edin Džeko

Post by zenit dozic »

BarbaDue wrote:Jebote ja isto kao da sam gledao neku drugu utakmicu a vi neku drugu. Kako vas nije stid kriviti Edina za bilo šta!?
Gledo si drugu utakmicu.
Bacio sam pogled i na onaj sportsport ba forum. Vecina raje i tamo je vidila sto i ja.
nema me tamo

#40887 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

Pa da u pravi si umjetnik Edin nikad nije kriv, covjek je potpuno oslobođen krivice.

Možda ce nas s foruma zvat u goste na ljeto, da se kupamo na obalama Dubrovnika grada.
hrasno38

#40888 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

BarbaDue wrote:Jebote ja isto kao da sam gledao neku drugu utakmicu a vi neku drugu. Kako vas nije stid kriviti Edina za bilo šta!?
Ama meni stvarno nije jasno da svi ocekuju da Edin trci ko mahnit na utakmici, uklizava sa svoja 193cm itd.....halo ba on je golgeter koji je postigao do sada 30 golova za Romu a ne Naigolan koji je zaduzen trcanjem da razgraqdjuje protivnicku igru. Da ne pricam da je veceras konstatno imao dva igraca oko sebe....da je naporavio dva zicera svojim suigracima....i da nije imao ni jednu jedinu kvalitetnu loptu pa da se moglo reci e vidi ga sta je promasio. Ovog @nema ne tamo ne posmatraj kao ozbiljnog.....ne znam iz kojeg razloga provocira, podjebava i vjerovatno ocekuje neciju reakciju.
BarbaDue

#40889 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Ne znam o čemu vi pričate, kakvo znojenje...on nema potrebe za tim. Uradio je najmanje 15-20 idealnih pasova i dodavanja. Od ostalih to nisam vidio.
hrasno38

#40890 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

BarbaDue wrote:Ne znam o čemu vi pričate, kakvo znojenje...on nema potrebe za tim. Uradio je najmanje 15-20 idealnih pasova i dodavanja. Od ostalih to nisam vidio.
Bas tako!
nema me tamo

#40891 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

BAŠ TAKO!

BRAVO HRASNO KRALJINO! :thumbup:
NajdraziVodjaa

#40892 Re: Edin Džeko

Post by NajdraziVodjaa »

Je li portal goal.com izgubio kredibilitet medju domacim portalima pa ne prenose misljenje njihovih citalaca o utakmicama ili ne nude vise da citatelji biraju flopa i topa?
Edin H.

#40893 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

Steta sto Dzeko nije pogodio glavom onu pred kraj, ono je njegova pozicija, ja sam je vidio u golu.

Tako je to u fudbalu, da je uslo, sada bi ga svi slavili kao heroja.
MOSALJOZE

#40894 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

Što nam je ovo Edo odmjeren u komentarims :zoka:

:mrgreen:
Edin H.

#40895 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

MOSALJOZE wrote:Što nam je ovo Edo odmjeren u komentarims :zoka:

:mrgreen:
Zao mi pravo sto ga nije tada zavalio, ovo su utakmice koje ostaju u sijecanju i u krajnjoj liniji dignu igracu cijenu i ugled. U njegovom slucaju potvrde steceni ugled, bez obzira na godine koje lagano nagrizaju.
Jack Be Nimble

#40896 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Ma nije se ni vidio. Svi ostali trce a on valjda skuzio da od toga nista nema pa laganini :D I kada bi mu nabacili dobru loptu odbrana bi mu skinula sa glave prije nego sto bi se on sjetio da skoci.
jeza u ledja

#40897 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

Jebiga nije Dzeko igrac koji ce rijesiti utakmicu. Volio bih da je, ali nije.
Nije da je do njega sto su zijanili, al dobro. Sharawi i Salah standardno, ko muhe bez glave. :-) Ne znam sto Perotti ne igra stalno? Ali Peres kako me nervira lik. Sta je ono onako? :shock: Sve u svemu veliko razocarenje, cijela ekipa, ukljucujuci i Dzeksona. :-?
jeza u ledja

#40898 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

hrasno38 wrote:
zenit dozic wrote:

Image
Sad sam se bas vratio na ovo da vidim ocjenu Peresa. On, De Rossi i Manolas najbolje ocjenjeni u Romi. Znam da je statisticki tako, ali u stvarnosti nidje veze fakat.
kamen spoticanja

#40899 Re: Edin Džeko

Post by kamen spoticanja »

Roma tesko anemicna
Ni Edin niti ostatak ekipe vise ne mogu ni hodati
sto je opet logicna posljedica trke na tri fronta...i na kraju neuspjeh na sva tri
zato je mancini zvani rotacija bio nesvaceni genije :oops:
ultima_palabra

#40900 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

Kad skontaš kako je očajna Serie A kad ovakva Roma tamo može biti druga, pucati neke nizove od po 7-8 pobjeda, 3 mjeseca bez poraza, sve pobjede kod kuće itd...
Post Reply