Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Veceras Edin anemican, spor, propustio par finih sansi za gol. Cini mi se da je bio ikoliko na svom nivou prosli bi kad se vidi kako se Roma borila. Steta.
Treba da ga bude stid suigraca. Haj sto ne zna gol dat ali brate barem se bori, trci i ispostuj tako suigrace.
A on ko da je na terminu.
shake69 wrote:Veceras Edin anemican, spor, propustio par finih sansi za gol. Cini mi se da je bio ikoliko na svom nivou prosli bi kad se vidi kako se Roma borila. Steta.
Treba da ga bude stid suigraca. Haj sto ne zna gol dat ali brate barem se bori, trci i ispostuj tako suigrace.
Pa statisticki to i ne izgleda bas tako ...
Hrasno volim ga ko i ti ali brate ovo veceras je za svaku osudu. Jebo ocjene kad ne potrcis 2 put na utakmici dok ti suigraci daju zadnji atom snage.
Nije bitno sto ne znaju al se barem trude
Last edited by zenit dozic on 16/03/2017 23:14, edited 1 time in total.
zenit dozic wrote:Hrasno volim ga ko i ti ali brate ovo veceras je za svaku osudu. Jebo ocjene kad ne potrcis 2 put na utakmici dok ti suigraci daju zadnji atom snage.
Nije bitno sto ne znaju al se barem trude
Vidi ovdje se ocjena dobija na osnovu statistickih podataka a ne na osnovu ljepote tako da meni prvom ponekad ocjene bas ne pasu ali je tako za sve. On je veceras "n" puta utrcavao u prazan prostor i nije dobio ni jednu jedinu loptu. Centarsutevi Strotmana u kazneni su isli na Salaha a Perezovi pitaj boga gdje. E sad zamisli situaciju a kojih je veceras bilo pun kurac da se vratis u svoj kazneni izbacis glavom loptu trcis pred protivnicki...otvaras se a tvoj suigrac dodaje loptu onom djetetu sto skuplja lopte Pogledaj ponovo utakmicu pa izbroj takvih situacija koliko je bilo. Edin je klasicni centarfor i nije trkac a to je pokazao sa svih 30 golova u sezoni. Daj mu loptu kako treba i to je gol. Spaletti kreten drzsi na klupi Perotija i Peredesa koji su ajde da kazemo jedini tehnicari u timu..drzi nikakvog Peresa umjesto Saravija da je odmah poslao na poluvremenu kao i Totija koji sa tri cetiri lopte odmah pokaze da je jos uvijek najjaci igrac sa loptom u Romi. Spaletti ce izgubiti sve e sad je samo pitanje da li to radi svjesno ili nema kapaciteta da sastavi ekipu kako treba. Ova ekipa je moga hladno do finala a ovako popusiise. Naravno postujem ja tvoje misljenje ali ovo je moje koje se lako moze provjeriti.
Pa ko nebi bio. Odigrao je prvo odlicno. Izvlacio se progravao, cak je i u odbranu stizao, dva mu francuza stalno na ledzima bila. Nije lopte dobio a namjestio je Salahu i Stormanu brat bratu bar 4 zicera. 5 puta sam u 16 a niko ne zna dodag, onaj Perez nidze veze nezna ni jeli dosao ili posao. Pa na kraju ga Celo od muke izveo. Izveo jednog bilmeza uveo Faraona jos gori.
Da im je Zlatan umjesto Edina posamaro bi ih sve u tunelu.
I sta na kraju 20 puta utrci u prazan prostor a lopte nigdje, 21 ga boli racku zna da nece dobit loptu ne bi ni ja.
Pa ko nebi bio. Odigrao je prvo odlicno. Izvlacio se progravao, cak je i u odbranu stizao, dva mu francuza stalno na ledzima bila. Nije lopte dobio a namjestio je Salahu i Stormanu brat bratu bar 4 zicera. 5 puta sam u 16 a niko ne zna dodag, onaj Perez nidze veze nezna ni jeli dosao ili posao. Pa na kraju ga Celo od muke izveo. Izveo jednog bilmeza uveo Faraona jos gori.
Da im je Zlatan umjesto Edina posamaro bi ih sve u tunelu.
I sta na kraju 20 puta utrci u prazan prostor a lopte nigdje, 21 ga boli racku zna da nece dobit loptu ne bi ni ja.
Dosta je katastrofalan..
Rodio se u istom gradu kao i ja i moram reci da je veoma loš igrac, ima dosta miliona istina samo kloc ostaje kloc.
Veliki je humanista priznajem treba odati pocast našem junaku.
Ljudi branite neobranjivo.
Lik se nije oznojio.
Vise je toti istrco od njega.
Ako mu se ne igra fudbal kopacke o klin i na termin pa se zajebaji.
Jos jednom da ponovim da se slazem da mu saigraci ne znaju ali brate daju zadnji atom od sebe dok dzeko statira.
Majke mi mene bi bilo stid da se onako bezvoljno ponasam.
Helenejse
BarbaDue wrote:Jebote ja isto kao da sam gledao neku drugu utakmicu a vi neku drugu. Kako vas nije stid kriviti Edina za bilo šta!?
Ama meni stvarno nije jasno da svi ocekuju da Edin trci ko mahnit na utakmici, uklizava sa svoja 193cm itd.....halo ba on je golgeter koji je postigao do sada 30 golova za Romu a ne Naigolan koji je zaduzen trcanjem da razgraqdjuje protivnicku igru. Da ne pricam da je veceras konstatno imao dva igraca oko sebe....da je naporavio dva zicera svojim suigracima....i da nije imao ni jednu jedinu kvalitetnu loptu pa da se moglo reci e vidi ga sta je promasio. Ovog @nema ne tamo ne posmatraj kao ozbiljnog.....ne znam iz kojeg razloga provocira, podjebava i vjerovatno ocekuje neciju reakciju.
BarbaDue wrote:Ne znam o čemu vi pričate, kakvo znojenje...on nema potrebe za tim. Uradio je najmanje 15-20 idealnih pasova i dodavanja. Od ostalih to nisam vidio.
Je li portal goal.com izgubio kredibilitet medju domacim portalima pa ne prenose misljenje njihovih citalaca o utakmicama ili ne nude vise da citatelji biraju flopa i topa?
MOSALJOZE wrote:Što nam je ovo Edo odmjeren u komentarims
Zao mi pravo sto ga nije tada zavalio, ovo su utakmice koje ostaju u sijecanju i u krajnjoj liniji dignu igracu cijenu i ugled. U njegovom slucaju potvrde steceni ugled, bez obzira na godine koje lagano nagrizaju.
Ma nije se ni vidio. Svi ostali trce a on valjda skuzio da od toga nista nema pa laganini I kada bi mu nabacili dobru loptu odbrana bi mu skinula sa glave prije nego sto bi se on sjetio da skoci.
Jebiga nije Dzeko igrac koji ce rijesiti utakmicu. Volio bih da je, ali nije.
Nije da je do njega sto su zijanili, al dobro. Sharawi i Salah standardno, ko muhe bez glave. Ne znam sto Perotti ne igra stalno? Ali Peres kako me nervira lik. Sta je ono onako? Sve u svemu veliko razocarenje, cijela ekipa, ukljucujuci i Dzeksona.
Pa statisticki to i ne izgleda bas tako ...
Sad sam se bas vratio na ovo da vidim ocjenu Peresa. On, De Rossi i Manolas najbolje ocjenjeni u Romi. Znam da je statisticki tako, ali u stvarnosti nidje veze fakat.
Roma tesko anemicna
Ni Edin niti ostatak ekipe vise ne mogu ni hodati
sto je opet logicna posljedica trke na tri fronta...i na kraju neuspjeh na sva tri
zato je mancini zvani rotacija bio nesvaceni genije
Kad skontaš kako je očajna Serie A kad ovakva Roma tamo može biti druga, pucati neke nizove od po 7-8 pobjeda, 3 mjeseca bez poraza, sve pobjede kod kuće itd...