Suština je da to neće promijeniti život te djece na bolje.
Dešavanja u Srbiji
- Matzan
#40876 Re: Dešavanja u Srbiji
To što je @Young Erotica poslao djeci paketiće je odlična ljudska gesta. Svaka čast.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40877 Re: Dešavanja u Srbiji
Naletih na ovo slučajno iako sam ga jednom već prije odgledao,ali evo za one koji nisu gledali.
P.S.Najjača faca je onaj kreten što "uređuje" Informer.
-
Khovach
#40878 Re: Dešavanja u Srbiji
Tako je.muha_sa wrote:Young Erotica wrote:Moram da se pohvalim, 250 novogodišnjih paketića smo skupili ja i neki moji drugari uz pomoć dobrih ljudi za decu na Kosovu koja su u enklavama.![]()
![]()
za svaku pohvalunek vide Albanci da raja iz BG misle na njihovu djecicu
- Ommadawn
#40879 Re: Dešavanja u Srbiji
To što si poslao djeci paketiće je super stvar, koja će ih eto bar malo obradovati.Young Erotica wrote:Upravo, cimao sam se danima za to, to sam podelio na forumu iz nekog samozadovoljstva i onda bam, bolje da me ciglom u glavu udario.The 51st State wrote:
Tacno pomogo si zbog djece, a ne zbog foruma.
No @Matzan je u pravu. Ta djeca služe da bi srpski voždovi opstali na vlasti zadnjih 30 godina. Što im oni nisu poslali paketiće?
- Blek Stena
#40880 Re: Dešavanja u Srbiji
I djeca u Africi su gladna zbog srpskih vladara. ha ja
- General War
#40881 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja dometa i qurcaBenjo34 wrote:Zao mi jer im Albanci ne vade zadnjih par godinaljevoruki wrote:Zasto ti je zao srba na Kosovu?Benjo34 wrote: Kolateralna šteta velikosrpske ideologije, u jednu ruku mi je zao srba na Kosovu, a u drugu nije.
Sta im rade da ih treba zaliti?
- General War
#40882 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema srece kad se samo jedna djeca gledaju a druga ne, dok ne bude slao " svoj" djeci tako ce i jedni i drugi se opustiti.Matzan wrote:To što je @Young Erotica poslao djeci paketiće je odlična ljudska gesta. Svaka čast.![]()
- Maraschino
#40883 Re: Dešavanja u Srbiji
Gorke su njihove cokolade.General War wrote:Nema srece kad se samo jedna djeca gledaju a druga ne, dok ne bude slao " svoj" djeci tako ce i jedni i drugi se opustiti.Matzan wrote:To što je @Young Erotica poslao djeci paketiće je odlična ljudska gesta. Svaka čast.![]()
- Maraschino
#40884 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija i Vucic imaju druge prioritete.
U Beogradu svi klicu Kosovo je deo Srbije. Ako je tako zasto ne pogledaju taj narod dole a ujedno i djecu. Zar su njima preca srpska djeca u brlogu nego na Kosovu koji je sastavni dio Srbije. Finansiraju samo one u sjevernom dijelu Mitrovice da mogu dizat bune, balvane i proteste.
Kosovo je siromasno pa nema ni za svoju djecu ali zasto se vlast u Beogradu ne bi sjetila da obnovi koju skolu dole makar gdje ima puno srpske djece, zasto ne kupi 10-15 kombija da tu djecu vozi u skolu...ali bitno je finansirati bolnice, studentske domove, skole...u brlogu. To su prioriteti srpske vlasti danas.
U Beogradu svi klicu Kosovo je deo Srbije. Ako je tako zasto ne pogledaju taj narod dole a ujedno i djecu. Zar su njima preca srpska djeca u brlogu nego na Kosovu koji je sastavni dio Srbije. Finansiraju samo one u sjevernom dijelu Mitrovice da mogu dizat bune, balvane i proteste.
Kosovo je siromasno pa nema ni za svoju djecu ali zasto se vlast u Beogradu ne bi sjetila da obnovi koju skolu dole makar gdje ima puno srpske djece, zasto ne kupi 10-15 kombija da tu djecu vozi u skolu...ali bitno je finansirati bolnice, studentske domove, skole...u brlogu. To su prioriteti srpske vlasti danas.
-
Nadzorna_ploca
#40885 Re: Dešavanja u Srbiji
Africa is Serbia. 
- ljevoruki
#40886 Re: Dešavanja u Srbiji
I jos hoce Svjetsko prvenstvo da organizuju.
Najveci rasisti na svijetu i ekipa/drzava koja je najvise puta kaznjavana za rasizam sa tribina i igrala pred praznim stadionom bi da bude domacin SP.

Najveci rasisti na svijetu i ekipa/drzava koja je najvise puta kaznjavana za rasizam sa tribina i igrala pred praznim stadionom bi da bude domacin SP.
-
zavrzlama
#40887 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1485204
Postepeno prebacivanje tezista na BIH...ono ko drugi neznaju..
Postepeno prebacivanje tezista na BIH...ono ko drugi neznaju..
- Maraschino
#40888 Re: Dešavanja u Srbiji
Jutros ja to napisa.zavrzlama wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1485204
Postepeno prebacivanje tezista na BIH...ono ko trugi neznaju..
al' #ceracemosejos
- Young Erotica
#40889 Re: Dešavanja u Srbiji
Klasične lazi, kaznjeni smo jednom zbog rasizma na utakmici u21 protiv engleza. Podsetiću te opet dok su drugi sikanirali izbeglice u okruzenju kod nas su imali sasvim pristojan doček. A čovek bio crn, zut ili zelen niko mu zbog boje koze danas u Srbiji a neće reći, jedno smo od tolerantnijih društava u okruzenju tako da to sto ti pričaš su lazi i to najpodlije.ljevoruki wrote:I jos hoce Svjetsko prvenstvo da organizuju.![]()
Najveci rasisti na svijetu i ekipa/drzava koja je najvise puta kaznjavana za rasizam sa tribina i igrala pred praznim stadionom bi da bude domacin SP.![]()
-
zavrzlama
#40890 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Klasične lazi, kaznjeni smo jednom zbog rasizma na utakmici u21 protiv engleza. Podsetiću te opet dok su drugi sikanirali izbeglice u okruzenju kod nas su imali sasvim pristojan doček. A čovek bio crn, zut ili zelen niko mu zbog boje koze danas u Srbiji a neće reći, jedno smo od tolerantnijih društava u okruzenju tako da to sto ti pričaš su lazi i to najpodlije.ljevoruki wrote:I jos hoce Svjetsko prvenstvo da organizuju.![]()
Najveci rasisti na svijetu i ekipa/drzava koja je najvise puta kaznjavana za rasizam sa tribina i igrala pred praznim stadionom bi da bude domacin SP.![]()
Upravo tako...tolerancija jer dotle isla da se nije htjelo da lesevi leze u neurednim masovnim grobnicama nego se prebacivalo u sekundarne a ponekad i tercijalne grobnice..tolerancija na djelu..
- muha_sa
#40891 Re: Dešavanja u Srbiji
iz HrvatskeYoung Erotica wrote:Klasične lazi, kaznjeni smo jednom zbog rasizma na utakmici u21 protiv engleza. Podsetiću te opet dok su drugi sikanirali izbeglice u okruzenju kod nas su imali sasvim pristojan doček. A čovek bio crn, zut ili zelen niko mu zbog boje koze danas u Srbiji a neće reći, jedno smo od tolerantnijih društava u okruzenju tako da to sto ti pričaš su lazi i to najpodlije.ljevoruki wrote:I jos hoce Svjetsko prvenstvo da organizuju.![]()
- SmokingMan
- Young Erotica
#40893 Re: Dešavanja u Srbiji
I šta, ovoga nema kod vas, Hrvata?
A druga stvar ovo nije rasizam.
@zavrzlama muha_sa sa vas dva filantropa sam završio. Arrivedeci amicos.
-
zavrzlama
#40894 Re: Dešavanja u Srbiji
A bas te krenulo@zavrzlama muha_sa sa vas dva filantropa sam završio. Arrivedeci amicos.
- SmokingMan
#40895 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemoj se osjećati povrijeđenim,hej.Svugdje ima ovoga. 
Sreća pa se nećemo peglati sa biserima Happy TV.a i njihovim prihvatljivim soft core nacionalizmom.

Sreća pa se nećemo peglati sa biserima Happy TV.a i njihovim prihvatljivim soft core nacionalizmom.
- Young Erotica
#40896 Re: Dešavanja u Srbiji
Momak izađi iz 93,svaki post ti se svodi na jedno isto. Ubiće te kompleksi. A to koliki si čovek video sam juče i ti i onaj Sarajlija muha. Četnici početnici.zavrzlama wrote:A bas te krenulo@zavrzlama muha_sa sa vas dva filantropa sam završio. Arrivedeci amicos....kakvo je vrijeme dosalo i salonsko cetnikovanje ne mozes prosipat
- muha_sa
#40897 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Momak izađi iz 93,svaki post ti se svodi na jedno isto. Ubiće te kompleksi. A to koliki si čovek video sam juče i ti i onaj Sarajlija muha. Četnici početnici.zavrzlama wrote:A bas te krenulo@zavrzlama muha_sa sa vas dva filantropa sam završio. Arrivedeci amicos....kakvo je vrijeme dosalo i salonsko cetnikovanje ne mozes prosipat
- Young Erotica
#40898 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisam povredjen,ali prebacivati meni ili bilo kome drugom za nacionalistički folklor sa tribina je smešno, pogotovu ako uzmemo u obzir da se to isto nacionalističko kulturno uzdizanje dešava na celom Balkanu, pa i u većini eu zemalja.SmokingMan wrote:Nemoj se osjećati povrijeđenim,hej.Svugdje ima ovoga.
Sreća pa se nećemo peglati sa biserima Happy TV.a i njihovim prihvatljivim soft core nacionalizmom.![]()
- Young Erotica
#40899 Re: Dešavanja u Srbiji
Tebe sam smatrao normalcem, pogreši čovek jbg.muha_sa wrote:
- muha_sa
#40900 Re: Dešavanja u Srbiji
a šta cešYoung Erotica wrote:Tebe sam smatrao normalcem, pogreši čovek jbg.muha_sa wrote: