Još večeras da vidimo moguće protivnike, Atletico i Monacosuncica24 wrote:Ovim zavrsavamo dio u kojem primamo vase muzicke zelje, i prebacujemo se na dramsko-akcioni progam i derbi Espanyol - Barca
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tzipiripi
#40876 Re: FC Barcelona
- skenderija04
#40877 Re: FC Barcelona
Ovom ispadanje Atletica i nije toliko lose za Barcelonu.
Igrace jednom sedmicno, i jedini cilj je to trece mjesto tako da kada se pogleda raspored, Barsa ima win/win situaciju.
-Ako Atletico pobjedjuje, a raspored im je ok, vjerovatno ce dva kola prije kraja obezbjediti to trece mjesto.
- Za cetvrto mjesto se bore Valencia i Sevilla i znamo da ce morati poginuti protiv Madrida
Sto se tice L.S. sasvim mi je svejedno. Volio bi samo da se prva igra u Barceloni.
Subota,16:00 Espanyol
Igrace jednom sedmicno, i jedini cilj je to trece mjesto tako da kada se pogleda raspored, Barsa ima win/win situaciju.
-Ako Atletico pobjedjuje, a raspored im je ok, vjerovatno ce dva kola prije kraja obezbjediti to trece mjesto.
- Za cetvrto mjesto se bore Valencia i Sevilla i znamo da ce morati poginuti protiv Madrida
Sto se tice L.S. sasvim mi je svejedno. Volio bi samo da se prva igra u Barceloni.
Subota,16:00 Espanyol
-
solo2
#40878 Re: FC Barcelona
Nadao sam se da ovi mesari (Atletico) mogu nesto napraviti protiv Reala ali nista... ovako nam mozda najbolje odgovara Juve, a Real nek ide na Bayern pa nek se tamo s njima taslace - duzni su im osvetu iz prosle sezone - a nama ko god dodje u finalu
Do tada ce sezona biti (uspjesno) zavrsena a kup osvojen
- skenderija04
#40880 Re: FC Barcelona
Ne znam, ali kada pogledam nema niti jedna ekipa za koju mozes reci da je laksa od druge. Sa druge strane, sumnjam da od ove ostale tri neko bas zeli Barcelonu.solo2 wrote:Nadao sam se da ovi mesari (Atletico) mogu nesto napraviti protiv Reala ali nista... ovako nam mozda najbolje odgovara Juve, a Real nek ide na Bayern pa nek se tamo s njima taslace - duzni su im osvetu iz prosle sezone - a nama ko god dodje u finaluDo tada ce sezona biti (uspjesno) zavrsena a kup osvojen
- skenderija04
#40881 Re: FC Barcelona
Petak 12:00ioannes wrote:kad je izvlacenje?
-
tufahija12345
#40882 Re: FC Barcelona
Ovaj atletiko je posto bezveze poprilicno, prije su bar napadali, sad im mrsko prec pola...
Slijedi, do atletika u pretposljednjem kolu, sve rahat lokum timovi. Nova titula na vidiku
Slijedi, do atletika u pretposljednjem kolu, sve rahat lokum timovi. Nova titula na vidiku
-
solo2
#40883 Re: FC Barcelona
Nesto mi dvomec sa Realom a ni sa Bayernom ovako kasno u sezoni nije bas naj drazi, jer prvi i naj vazniji cilj je titula.. mozda je Juve nagazna mina ali nevjerujem da bi bilo onoliko naboja i psihickog trosenja kao protiv Reala pa mozda i Bayerna..sigurno je da bi svi voljeli izbjeci Barcuskenderija04 wrote:Ne znam, ali kada pogledam nema niti jedna ekipa za koju mozes reci da je laksa od druge. Sa druge strane, sumnjam da od ove ostale tri neko bas zeli Barcelonu.solo2 wrote:Nadao sam se da ovi mesari (Atletico) mogu nesto napraviti protiv Reala ali nista... ovako nam mozda najbolje odgovara Juve, a Real nek ide na Bayern pa nek se tamo s njima taslace - duzni su im osvetu iz prosle sezone - a nama ko god dodje u finaluDo tada ce sezona biti (uspjesno) zavrsena a kup osvojen
- skenderija04
#40884 Re: FC Barcelona
@solo2
U slucaju madrida, Barceloni bi taj dvomec dosao izmedju Cordobe i Sociedada i pred Atletico. Madrid Izmedju Seville i Valencie. Dvije jebene tekme. Za ove druge ne znam. Znam da Barcelona djeluje ozbiljno, da su fizicki dobro pripremljeni i da velike tekme igra dobro. Za mene je ova L.S. vec sada pozitivna, bude sta bude. Nisam ni ovo ocekivao. Pogledas City, PSG....Jest, sad je lako reci da su klocine, ali na izvlacenju svi su htjeli Schalke, Sahtar,Monaco ili Bazel. Polufinale je za mene mjera kvalitetne L.S. i tanke L.S kada je Barsa u pitanju
U slucaju madrida, Barceloni bi taj dvomec dosao izmedju Cordobe i Sociedada i pred Atletico. Madrid Izmedju Seville i Valencie. Dvije jebene tekme. Za ove druge ne znam. Znam da Barcelona djeluje ozbiljno, da su fizicki dobro pripremljeni i da velike tekme igra dobro. Za mene je ova L.S. vec sada pozitivna, bude sta bude. Nisam ni ovo ocekivao. Pogledas City, PSG....Jest, sad je lako reci da su klocine, ali na izvlacenju svi su htjeli Schalke, Sahtar,Monaco ili Bazel. Polufinale je za mene mjera kvalitetne L.S. i tanke L.S kada je Barsa u pitanju
- ascari
#40885 Re: FC Barcelona
Svi bi se medjusobno izbjegavali, osim Juventusa 
- skenderija04
#40886 Re: FC Barcelona
Vidis, ja te Talijane postujem. Nema laganih, ma ko god da dodje. Ali Barcelona Juventusa nece vidjetiascari wrote:Svi bi se medjusobno izbjegavali, osim Juventusa
- ascari
#40887 Re: FC Barcelona
Mislio sam na Juve da im je svejedno. Ne vjerujem da ce izmisljati toplu vodu da bi dosli do finala. Kako do sada, tako i u polufinalu.skenderija04 wrote:Vidis, ja te Talijane postujem. Nema laganih, ma ko god da dodje. Ali Barcelona Juventusa nece vidjetiascari wrote:Svi bi se medjusobno izbjegavali, osim Juventusa
-
Crvena Tifoza
#40888 Re: FC Barcelona
Ko god dođe na megdan nema tu laganih utakmica. Možda bi Juve čak bio teži protivnik jer oni su već titulu prvaka Italije riješili, tako da im ostaje fokus na LP i spremanje za to.
- skenderija04
#40889 Re: FC Barcelona
Ja bi se kladio na Clasico. Ne znam zasto. ali 02:05 19:45 Camp Nou Barcelona - Real Madridascari wrote:Mislio sam na Juve da im je svejedno. Ne vjerujem da ce izmisljati toplu vodu da bi dosli do finala. Kako do sada, tako i u polufinalu.skenderija04 wrote:Vidis, ja te Talijane postujem. Nema laganih, ma ko god da dodje. Ali Barcelona Juventusa nece vidjetiascari wrote:Svi bi se medjusobno izbjegavali, osim Juventusa
-
sizifinho
#40890 Re: FC Barcelona
je li to utvrdjeno na cinjenicama ili?tufahija12345 wrote:Ovaj atletiko je posto bezveze poprilicno, prije su bar napadali, sad im mrsko prec pola...
Vidjoh da si skenderbega napao jer pise "tabloide" i rekao si kako imas identicne izvorr kao on, ali evo jos nisi ponudio svjeze informacije, kao ni cinjenice, osim svog misljenja...
On topic... Barca Bayern u finalu... ljudi liga sampiona je najprofitabilnije klupko takmicenje. Iz finala se mora izvuci maximum. Kud ces bolju gledanost od Enrikeove barce vs Pepove Barce u Njemackom ruhu.
- ascari
#40891 Re: FC Barcelona
Mislim da bi u tom slucaju Carlo ligu stavio u drugi plan (gledajuci trenutno stanje povrijedjenih). Ipak je vezana CL prestiz.skenderija04 wrote:Ja bi se kladio na Clasico. Ne znam zasto. ali 02:05 19:45 Camp Nou Barcelona - Real Madrid
- skenderija04
#40892 Re: FC Barcelona
To jeascari wrote:Mislim da bi u tom slucaju Carlo ligu stavio u drugi plan (gledajuci trenutno stanje povrijedjenih). Ipak je vezana CL prestiz.skenderija04 wrote:Ja bi se kladio na Clasico. Ne znam zasto. ali 02:05 19:45 Camp Nou Barcelona - Real Madrid
-
tufahija12345
#40893 Re: FC Barcelona
sizifinho wrote:je li to utvrdjeno na cinjenicama ili?tufahija12345 wrote:Ovaj atletiko je posto bezveze poprilicno, prije su bar napadali, sad im mrsko prec pola...
Vidjoh da si skenderbega napao jer pise "tabloide" i rekao si kako imas identicne izvorr kao on, ali evo jos nisi ponudio svjeze informacije, kao ni cinjenice, osim svog misljenja...
On topic... Barca Bayern u finalu... ljudi liga sampiona je najprofitabilnije klupko takmicenje. Iz finala se mora izvuci maximum. Kud ces bolju gledanost od Enrikeove barce vs Pepove Barce u Njemackom ruhu.
Hvala sto se bavis mojim postovima!
nisam rekao da imam identicne izvore kao on, povrsno citas
Ako ocekujes svjeze izvore tipa: reko onaj ondje da je ovaj reko ovdje da ce Klop preuzeti Barcu naredne sezone od mene neces procitat. Ja nisam u skoli cito avaz ekspres nego ozbiljne knjige. U tom duhu, moje misljenje je vrijednije od rekla kazala.
Ali, uspio sam, Enrike se vise ne pljuje ovdje ko prije... ja sam ispunio svoj cilj
-
LSD
#40894 Re: FC Barcelona
Moguci protivnici Barce:
Bayern, zaobici po svaku cijenu...vec sam obasnio ranije, Pep ih poznaju u dušu, bolje nego i sam Lucho (koji opet s druge strane, ne zna ni približno o Bayernu koliko njihov trener o Barci), na to sve Bayern je jak ko zemlja, još kad im se vrate Roben i Ribery
mahh
bjaaži
Real - može....bolje i oni nego Cholovi indijanci koji bi istukli katalonske baletane, ko malu djecu...može se nadigrati sa Realom u otvorenoj igri, nema više ciganluka kao nekad kod Mourinha....to bi bilo 50/50
Juventus....ne znam šta reci o njima
iskreno ne pratim talijansku ligu , tako da nemam dovoljno informacijama o tom klubu, znam igrace: Pogba, Vidal, Tevez, Bufon, Pirlo i tako ta prica - ali nešto konkretno o njima- slabo. U polufinalu su, znaci da vrijede, jer se ne može zalutati tako daleko u LP.
Barcin napadacki trojac ih može isprskati, al mogu i oni Barcu
....uglavnom nepoznanica, neistražen teren.
Ali džabe sva ova prica, kad cemo gledati El Clasico u polufinalu
garancija 101%
Bayern, zaobici po svaku cijenu...vec sam obasnio ranije, Pep ih poznaju u dušu, bolje nego i sam Lucho (koji opet s druge strane, ne zna ni približno o Bayernu koliko njihov trener o Barci), na to sve Bayern je jak ko zemlja, još kad im se vrate Roben i Ribery
Real - može....bolje i oni nego Cholovi indijanci koji bi istukli katalonske baletane, ko malu djecu...može se nadigrati sa Realom u otvorenoj igri, nema više ciganluka kao nekad kod Mourinha....to bi bilo 50/50
Juventus....ne znam šta reci o njima
Barcin napadacki trojac ih može isprskati, al mogu i oni Barcu
Ali džabe sva ova prica, kad cemo gledati El Clasico u polufinalu
-
sizifinho
#40895 Re: FC Barcelona
1. http://i.imgur.com/SQljrPg.pngtufahija12345 wrote: Hvala sto se bavis mojim postovima!
Ako ocekujes svjeze izvore tipa: reko onaj ondje da je ovaj reko ovdje da ce Klop preuzeti Barcu naredne sezone od mene neces procitat. Ja nisam u skoli cito avaz ekspres nego ozbiljne knjige. U tom duhu, moje misljenje je vrijednije od rekla kazala.
Ali, uspio sam, Enrike se vise ne pljuje ovdje ko prije... ja sam ispunio svoj cilj![]()
ne direktno, ali ovo "vladam" znači da imaš njegove izvore i više
2. enrike je ispunio svoj cilj druže, nisi ti
- suncica24
#40896 Re: FC Barcelona
Real 200%
Uzevsi povrede i u obzir sinocnju "igru", moze, dajte Real da se igraaaamooo
Uzevsi povrede i u obzir sinocnju "igru", moze, dajte Real da se igraaaamooo
-
tufahija12345
#40897 Re: FC Barcelona
sizifinho wrote:1. http://i.imgur.com/SQljrPg.pngtufahija12345 wrote: Hvala sto se bavis mojim postovima!
Ali, uspio sam, Enrike se vise ne pljuje ovdje ko prije... ja sam ispunio svoj cilj![]()
ne direktno, ali ovo "vladam" znači da imaš njegove izvore i višeop op, ko je lud
2. enrike je ispunio svoj cilj druže, nisi ti
bravo, to nije isto
pa sto covjeku niste dali vremena, nije bog da sve odjednom stvori
- Saian
#40898 Re: FC Barcelona
meschini da bi najpametnije bilo da se ti ponovo registrujes, nabacis neki ganc nov nick, ovaj si obatalio brze neg' Emir Spahich ugovorsizifinho wrote:
- skenderija04
#40899 Re: FC Barcelona
Messi je iskoristio slobodan dan i u drustvu oca, brata Rodriga i vidi sad
, Luciana Vietta ,posjetio kliniku doktora Giuliana Posera u Italiji.

-
Vertig0
#40900 Re: FC Barcelona
Kakva je to klinika? Onako beze ili nesto drugo?