Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- drug_profi
#40851 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja eto milioni su pokrenuli rat, moj insomnia....projekat je to bio, smisljen i razrađen, kako zavaditi narode, dojucerasnju familiju, bracu...
Probarni zlikovci, zločinci. Umjesani sa vojskom i rezervistima. Zauzmu selo i pocnu klat i ubijat.
Ili ti mislis da je svaki srbin koljac od rođenja?
Procuje se, drugi se uplase, a prvi se uplase od osvete, i svak na svakoga pocne sumnjat. Paranoju podgrijava propaganda i ti sutra ko sposlom ubijes covjeka...
Ali misli ti sta god hoces, nemam nikakve namjere da te u nesto ubjedjujme, vidim da je kod tebe ispiranje zavrseno.
Probarni zlikovci, zločinci. Umjesani sa vojskom i rezervistima. Zauzmu selo i pocnu klat i ubijat.
Ili ti mislis da je svaki srbin koljac od rođenja?
Procuje se, drugi se uplase, a prvi se uplase od osvete, i svak na svakoga pocne sumnjat. Paranoju podgrijava propaganda i ti sutra ko sposlom ubijes covjeka...
Ali misli ti sta god hoces, nemam nikakve namjere da te u nesto ubjedjujme, vidim da je kod tebe ispiranje zavrseno.
- insomnia78
#40852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ko nas bre zavadi
- drug_profi
#40853 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije nikakav problem, moze i na ignore.insomnia78 wrote:Ma ko nas bre zavadi
- insomnia78
#40854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma nema potrebe. Odo’. Opet ce me banovati. Ne mogu hevtu sastaviti da si pita
- thekupus
#40855 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Insomnia, argumenti su ti na nivou nekoga sa vrlo niskim kvocijentom inteligencije. Želim da vjerujem da nisi takav. Mada, to bi objasnilo dosta toga...
- insomnia78
#40856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Eto tvoji su intelektualni vrh. “Budale s brda pucaju”
- JThomas
#40857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne opravdavam da peđu zovu četnikom, ali među tim ljudima ima i provjerenih patriota koji su opravdano ogorčeni što se vlast otima izbornim pobjednicima.
- Kikibombona
#40858 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pazi komentara ekstremista koji podrzavaju DF-SDA. Sve im je u ovom fazonu.thekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
https://www.klix.ba/komentari/190312048Svaka čast zlatni ljiljanu...ode tzv bh blok u istoriju. Neće Peđa sa Sokoca popovati zlatnom ljiljanu.
Za ove je svaki Srbin cetnik ako se ne uvlaci SDA mladomuslimanima u guzove.
I Zeljko Komsic bi bio USTASA da ne pliva u guzovima Bakira Izetbegovica. Hinjara ide linijom manjeg otpora. Za njega je lakse da bude SDA igrac.
- thekupus
#40859 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne postoje "izborni pobjednici" osim za poziciju predsjednika. To je floskula koju ponavljaju iz SDA jer nemaju niti jedan drugi argument zašto bi trebali biti u vlasti. Godinama drže skoro sve pozicije, a stanje je sve gore, i to svi vide. Toliko je loša situacija da više ne mogu zamazati oči ljudima pričama o stotinama hiljada radnih mjesta, stotinama kilometara autoputeva, stranim investicijama u turistička naselja, i sličnim glupostima, iako pokušavaju. Pa ko je gledao sjednice skupštine kantona, vidio je za kakve se slamke hvataju vijećnici iz SDA. Pokušavajući da sačuvaju svoje ljude u ministarstvima prave se ludi. Na primjer, traže dokaze da KJKP RAD ne čisti grad dovoljno dobroJThomas wrote:ne opravdavam da peđu zovu četnikom, ali među tim ljudima ima i provjerenih patriota koji su opravdano ogorčeni što se vlast otima izbornim pobjednicima.
Na kantonalnom nivou pobjednici se određuju jednostavno - brojem ruku u toj skupštini kantona. A tu je SDA donja, čistom matematikom. Pa zato slušamo mjesecima ove najodvratnije "argumente" protiv novih ljudi u vladi.
Biti provjeren patriota ne znači da ne možeš biti nacionalista. Kakve su to patriote koje zaboravljaju hiljade komšija Srba i Hrvata koji su se borili rame uz rame s Bošnjacima u Armiji? Ti borci su im isto četnici?
- JThomas
#40860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ja samo stav iznosim... 
- thekupus
#40861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
STAVov stavJThomas wrote:ja samo stav iznosim...
- JThomas
#40862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ja bi razvalio kod njih. my numbers would be terrific 
- drug_profi
#40863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Radujem se isapdanju DF iz BH bloka.
To ce lijepo pokazati i u KS ko je pravi a ko je papak.
Bh blok bolje i da izgubi vlast u kantonu nego da ubije nadu u moguce promjene.
SBB moze izdati, ali vjerujem da je Fahri draze Bakira nervirat nego ista drugo. SBB mozda istupi kad i ako Bakir izgubi poziciju predsjednika stranke.
Onda ce se vlast u KS predati, ali ce se i znati ko je papak.
To ce lijepo pokazati i u KS ko je pravi a ko je papak.
Bh blok bolje i da izgubi vlast u kantonu nego da ubije nadu u moguce promjene.
SBB moze izdati, ali vjerujem da je Fahri draze Bakira nervirat nego ista drugo. SBB mozda istupi kad i ako Bakir izgubi poziciju predsjednika stranke.
Onda ce se vlast u KS predati, ali ce se i znati ko je papak.
- DrugaGimnazija
#40864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svakako da postoje. Izborni pobjednici su oni koji dobiju vise od 50% mandata. U ovom slucaju imamo samo (vece i manje) gubitnike, tako da moraju sastavljati post-izborne koalicije da bi dosli do 50%+.thekupus wrote: Ne postoje "izborni pobjednici" osim za poziciju predsjednika.
Ostatak posta ti je
- Roccohljup
#40865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zaboravih pitati....jeko ovaj padobranac
? Jel zaista neka "faca" u NS ili SDA propoganda zakuhava?
AKTIVIST NAŠE STRANKE TVRDI DA JE NAPAD NA POVRATNIKA ZAVJERA: "Da li ste zaista ovu priču iz Prijedora shvatili ozbiljno"
"Da li ste zaista ovu priču iz Prijedora shvatili ozbiljno, uzevši u obzir analizu profila ključnog aktera te slike grba kojeg praktično i nema na toj ceradi ?! Ko su likovi, Čiji je kamion ? Gdje su se sreli ? Da li se poznaju ? Ko za koga radi?", napisao je Kapetanović na svom Twitteru profilu.
Mini market
Prije 19h
2
Foto: Facebook Screenshot
Foto: Twitter
Snimak na kojem izvjesni Renato Marjanović maltretira bošnjačkog povratnika u Prijedoru, gradu u kojem se u proteklom ratu desio jedan od najstrašnijih zločina, tražeći od njega da sa svog vozila skine zastavu Bosne i Hercegovine i da iskaže lojalnost prema Republici Srpskoj i Miloradu Dodiku, zgrozila je javnost u Bosni i Hercegovini, a na sve je reagovala i policija u RS koja je Marjanovića uhapsila.
Ipak, i pored svega, istaknuti član Naše stranke Tarik Kapetanović tvrdi da je u pitanju jedna velika zavjera i prevara.
"Da li ste zaista ovu priču iz Prijedora shvatili ozbiljno, uzevši u obzir analizu profila ključnog aktera te slike grba kojeg praktično i nema na toj ceradi ?! Ko su likovi, Čiji je kamion ? Gdje su se sreli ? Da li se poznaju ? Ko za koga radi?", napisao je Kapetanović na svom Twitteru profilu.
Inače, Kapetanović važi za bliskog saradnika Damira Marjanovića, zastupnika u Skupštini KS, te je u paketu s njim stigao u Našu stranku. Kapetanović je poznat po svojim komentarima na Facebooku na kojima iznosi uobičajene antizapadnjačke teorije zavjere e je veliki ljubitelj autokratskih režima poput onog Nicolasa Madura u Venecueli.
Kapetanović je također ljubitelj i Borisa Malagurskog, srbijanskog teoretičara zavjere i simpatizera Slobodana Miloševića koji radi za ruski državni propagandni servis Sputnjik, a poznat je između ostalog i po tome što je ismijavao genocid u Srebrenici.
S obzirom da se Naša stranka predstavlja kao socio-liberalna stranka te kao jedan od svojih političkih ciljeva ističe euroatlantske integracije, postavlja se ozbiljno pitanje kako se tačno ovakve osobe poklapaju s njihovim ciljevima. Stvari možda postaju malo jasnije ako se sjetimo najave njihovog kandidata za člana Predsjedništva Boriše Falatara da će raditi na poboljšanju saradnje između BiH i Rusije ili nedavne izjave potpredsjednice ove stranke Sabine Ćudić da Nato ne treba biti prioritet.
- drug_profi
#40866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni o vijesti i zvoru sve kaže zadnja rečenica gdje se iznosi pogrešan navod da je Sabina stavila NATO u drugi plan.
Žena je bila kristalno jasna kao i stav NS.
- Roccohljup
#40867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma to stoji, nego iskreno ne kontam NS sto je jako pasivna na ovalve prozivke....pocev od barosha, nato, itd. Sta god da mi mislimo o bljuvotinama koje se u zadnje vrijeme konstantno iznose na racum NS sa skoro svih strana, ipak neko to cita i jos kad se NS ne oglasi obicno narod pomisli da je ta bljuvotina istina. Na zalost takav je mentalitet naroda a za stranku koja je imla jako dobar rezultat te na narednim izborima ce sigurno imati ambicije i mogucnost da to opet premasi i prosiri uspjeh iz KS na druga podrucja, opet bi trebala imati kakbu takvu komunikacijsku strategiju za ove stvari.drug_profi wrote:Meni o vijesti i zvoru sve kaže zadnja rečenica gdje se iznosi pogrešan navod da je Sabina stavila NATO u drugi plan.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#40868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa nema smisla da se odgovara na svake prozivke
neka pokazu konkrentim radom sta i kako.
- drug_profi
#40869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ne mozes ti to pofatat više ko kad svaka šuša ima nešto da lane.
Uvijek je bilo važno KO ti govori, a ne ŠTA ti govori.
Ljudi koji su spremni da povjeruju da je Kojović četnik koji je poslan iz Srbije poslije rata da zajebe Bošnjake neće prihvatiti nikakav demanti iz NS-a.
Oni vjeruju samo svom izvoru, a mozak im služi da pamte tekstove pjesama Cece, Jece, Pece, Mece....
Uvijek je bilo važno KO ti govori, a ne ŠTA ti govori.
Ljudi koji su spremni da povjeruju da je Kojović četnik koji je poslan iz Srbije poslije rata da zajebe Bošnjake neće prihvatiti nikakav demanti iz NS-a.
Oni vjeruju samo svom izvoru, a mozak im služi da pamte tekstove pjesama Cece, Jece, Pece, Mece....
- Roccohljup
#40870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je generalno tako u nrmalnoj zemlji i drustvu al ne zaboravite gdje mi (i sa kim) zivimo. Ne mislim ja da bi NS trebala reagovati na svaku bljuvotinu koja im se podmece, al ipak mislim da bi tu i tamo neko saopcenje pa cak i ono kojim isticu pozitivne stvari sto su uradili, bi bilo jako korisno radi percepcije javnosti (zato kazem neku pametnu komunikacijsku strayegiju). Sto bi rekli ameri, ako ponekad ne zasviras svoju trubu, mozda je nikad neces cuti.un1ted wrote:Pa nema smisla da se odgovara na svake prozivkeneka pokazu konkrentim radom sta i kako.
- JThomas
#40871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ja sam ovo upratio. lik je stvarno budala, i tačno je da je ovo napisao. čudilo bi me da nije i na forumu, liči na neke naše sa vanjskopolitičkih tema...
ali nigdje nisam skontao da nešto ima sa NS.
- meme_machine
#40872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.instagram.com/p/BfYqi-DgWqy/
Definitivno clan NS-a, a ovo "istaknuti" su Bogme SDA mediji zabiberili
- drug_profi
#40873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa istakao se....
Ma bezze se zamajavati.
Ma bezze se zamajavati.
- JThomas
#40874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
malo je onakvih lijepih, umjerenih dijagnoza potpuno mašilo ovaj forum... 
-
starisalko
#40875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koliko ja vidim na slici on je polu istaknuti clanmeme_machine wrote:https://www.instagram.com/p/BfYqi-DgWqy/