Dešavanja u Srbiji

detroit-mercy

#40851 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

Young Erotica wrote:Lazna storija veruj mi.
Erotica, a sto Srbi vazda naginju tim nekim jakim tipovima, hocu reci poludiktatorima. Kad krense od vremena Milosevica, pa Vucko, pa pogledaj ovaj Dodikland. Vazda ti tipovi iako je i maloj djeci jasno da vode zemlju na hajmo reci naki poludiktatorski nacin i vazda dobijaju znacajan broj glasova. Je li to neki pokusaj da se preko strong man-a ostvare neki ciljevi ili narodu treba neka ocinska figura, superman.
Pogledaj na ovoj strani ovamo, puno vise pluralizma, rekao bih i demokratije mada smo realno gledajuci u nekom jebenijem polozaju od vas.
Young Erotica

#40852 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

detroit-mercy wrote:
Young Erotica wrote:Lazna storija veruj mi.
Erotica, a sto Srbi vazda naginju tim nekim jakim tipovima, hocu reci poludiktatorima. Kad krense od vremena Milosevica, pa Vucko, pa pogledaj ovaj Dodikland. Vazda ti tipovi iako je i maloj djeci jasno da vode zemlju na hajmo reci naki poludiktatorski nacin i vazda dobijaju znacajan broj glasova. Je li to neki pokusaj da se preko strong man-a ostvare neki ciljevi ili narodu treba neka ocinska figura, superman.
Pogledaj na ovoj strani ovamo, puno vise pluralizma, rekao bih i demokratije mada smo realno gledajuci u nekom jebenijem polozaju od vas.
Već sam par puta rekao, omladina je izgubljena nema svoju političku opciju, ja ne glasam kao i većina mojih vršnjaka,gade mi se svi od pozicije do opozicije. To za strong man, valjda je do mentaliteta ne volimo mlakonje ne znam.

Ovog kretena glasaju penzioneri, neobrazovana stoka i stranački poslušnici kojoj daje na kašcicu i oni srećni a spin mašina radi punom parom.
Young Erotica

#40853 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Moram da se pohvalim, 250 novogodišnjih paketića smo skupili ja i neki moji drugari uz pomoć dobrih ljudi za decu na Kosovu koja su u enklavama. :thumbup: :thumbup:
muha_sa

#40854 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Young Erotica wrote:Moram da se pohvalim, 250 novogodišnjih paketića smo skupili ja i neki moji drugari uz pomoć dobrih ljudi za decu na Kosovu koja su u enklavama. :thumbup: :thumbup:
:thumbup:

za svaku pohvalu :thumbup: nek vide Albanci da raja iz BG misle na njihovu djecicu
zavrzlama

#40855 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

muha_sa wrote:
Young Erotica wrote:Moram da se pohvalim, 250 novogodišnjih paketića smo skupili ja i neki moji drugari uz pomoć dobrih ljudi za decu na Kosovu koja su u enklavama. :thumbup: :thumbup:

za svaku pohvalu :thumbup: nek vide Albanci da raja iz BG misle na njihovu djecicu
8)
Young Erotica

#40856 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:
muha_sa wrote:

8)
Pućete od muke jedan dan filantropi.
Matzan

#40857 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Jel bilo Plazme u paketićima?
Young Erotica

#40858 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Da uopšte znate kako zive ta deca juzno od ibra ne bi se sprdali tako, sram vas bilo.
Matzan

#40859 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Young Erotica wrote:Da uopšte znate kako zive ta deca juzno od ibra ne bi se sprdali tako, sram vas bilo.
Sa tom djecom i njihovim sudbinama sprdaju se i poigravaju srpski vladari od Miloševića pa naovamo.
Benjo34

#40860 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Benjo34 »

Matzan wrote:
Young Erotica wrote:Da uopšte znate kako zive ta deca juzno od ibra ne bi se sprdali tako, sram vas bilo.
Sa tom djecom i njihovim sudbinama sprdaju se i poigravaju srpski vladari od Miloševića pa naovamo.

Kolateralna šteta velikosrpske ideologije, u jednu ruku mi je zao srba na Kosovu, a u drugu nije.
insomnia78

#40861 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Image
Young Erotica

#40862 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Pišem brišem neću ni da te udostojim odgovora macane, pozdrav. Samo nastavi sprdnju, zalim sto sam uopšte napisao post.
video

#40863 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by video »

Young Erotica wrote:Pišem brišem neću ni da te udostojim odgovora macane, pozdrav. Samo nastavi sprdnju, zalim sto sam uopšte napisao post.
Sta se sad palis ko kutnjak
U svakom slucaju potez vrijedan paznje.
Young Erotica

#40864 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

video wrote: Sta se sad palis ko kutnjak
Pa kako da se ne upalim, zamisli da je kontra situacija, bio bi proglašen za fašistu sa pola gasa. Skroz nepotrebni komentari, mada sam sam kriv nisam ni trebao da spominjem. U zdravlje :thumbup:
The 51st State

#40865 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Young Erotica wrote:
video wrote: Sta se sad palis ko kutnjak
Pa kako da se ne upalim, zamisli da je kontra situacija, bio bi proglašen za fašistu sa pola gasa. Skroz nepotrebni komentari, mada sam sam kriv nisam ni trebao da spominjem. U zdravlje :thumbup:
Tacno pomogo si zbog djece, a ne zbog foruma.
Young Erotica

#40866 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

The 51st State wrote:
Tacno pomogo si zbog djece, a ne zbog foruma.
Upravo, cimao sam se danima za to, to sam podelio na forumu iz nekog samozadovoljstva i onda bam, bolje da me ciglom u glavu udario. :mrgreen:
horkesh

#40867 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Svaka čast, djeci je uvijek i svugdje najteže, a naročito u manjinskim područjima. Nadam se da će ih obradovati :thumbup:
Young Erotica

#40868 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

horkesh wrote:
Svaka čast, djeci je uvijek i svugdje najteže, a naročito u manjinskim područjima. Nadam se da će ih obradovati :thumbup:
Nismo zalili pare, od igrački do slatkiša i čestitki, skoro se lepše nisam osećao majke mi :thumbup: :thumbup:
ljevoruki

#40869 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

Benjo34 wrote: Kolateralna šteta velikosrpske ideologije, u jednu ruku mi je zao srba na Kosovu, a u drugu nije.
Zasto ti je zao srba na Kosovu?
Sta im rade da ih treba zaliti?
Benjo34

#40870 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Benjo34 »

ljevoruki wrote:
Benjo34 wrote: Kolateralna šteta velikosrpske ideologije, u jednu ruku mi je zao srba na Kosovu, a u drugu nije.
Zasto ti je zao srba na Kosovu?
Sta im rade da ih treba zaliti?
Zao mi jer im Albanci ne vade zadnjih par godina :lol:
Maraschino

#40871 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:
horkesh wrote:
Nismo zalili pare, od igrački do slatkiša i čestitki, skoro se lepše nisam osećao majke mi :thumbup: :thumbup:
Fino od tebe, :thumbup: deca su deca ali mi na um pade vas vozd kako se milionima razbacuje po eresu. Izgradjuje im skole, studentske domove, bolnice...pa sto jedan dio tih novaca ne izdvoji za tu jadnu dEcu dole da i njih sunce ogreje.

Ne smijem ni napisati kakav zakljucak iz toga proizilazi.
vivaldi

#40872 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

Maraschino wrote:ogreje.
mile ih ogreva u rs-u :D svake godine ih dovodi
Maraschino

#40873 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Neke stvari koje sam u zivotu prvo naucio(iako nisam odmah shvatio) ''sine, nikada ne dozvoli da te sazaljevaju''.
vivaldi

#40874 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

Maraschino wrote:Neke stvari koje sam u zivotu prvo naucio(iako nisam odmah shvatio) ''sine, nikada ne dozvoli da te sazaljevaju''.
jbg, mi od 45-te od sadake zivimo pa ne znam sta da ti kazem
Maraschino

#40875 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

vivaldi wrote:
Maraschino wrote:Neke stvari koje sam u zivotu prvo naucio(iako nisam odmah shvatio) ''sine, nikada ne dozvoli da te sazaljevaju''.
jbg, mi od 45-te od sadake zivimo pa ne znam sta da ti kazem
To je vec narod. Vani se bas lose osjecam kakav odnos imaju prema nama ali kao jedinka sam iznad toga.
Post Reply