Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- denis.istok
#40826 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma dok nadjem kod nekog sam naletio na FB... odem na profil od Kojovica - nema je. Ili je fotomontaza (ne bi me cudilo) ili je zaista obrisao.
- thekupus
#40827 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
- insomnia78
#40828 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilikethekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
- thekupus
#40829 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nema nikakve razlike. Jedni su promotori fašizma koji je već za posljedicu imao zločine, a drugi bi zdušno podržavali iste takve zločine nad nevinim ljudima poput Peđe. Zato je sad cilj dehumanizirati njega i slične što više, jer onda je svaka diskriminacija, a možda i zločin, u njihovim glavama opravdana.insomnia78 wrote:S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilikethekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
- insomnia78
#40830 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima, ima. Devedesete te demantuju
- meme_machine
#40831 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opet izjednacavanje krivice na sve tri strane, moj kupuse.
Mozda bi se trebali obratiti nekom internacionalnom sudu (iliti tribunalu) koji bi specificno bio za ovo napravljen i koji bi davao presude na zlocine pocinjene u citavoj bivsoj Jugoslaviji tokom devedesetih...
Pitam se pitam, da li takav sud mozda vec postoji?
Mozda bi se trebali obratiti nekom internacionalnom sudu (iliti tribunalu) koji bi specificno bio za ovo napravljen i koji bi davao presude na zlocine pocinjene u citavoj bivsoj Jugoslaviji tokom devedesetih...
- insomnia78
#40832 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
- meme_machine
#40833 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto naravno ne znaci da na bilo koji nacin opravdavam crtanje meta na ledja PK.
Uzimajuci u obzir njegove inicijative, i samostalno a i kroz NS, rekao bih da se radi o jednom hardcore bh. patrioti, nesto na sta pojedini desnicari ne obracaju paznju...
Uzimajuci u obzir njegove inicijative, i samostalno a i kroz NS, rekao bih da se radi o jednom hardcore bh. patrioti, nesto na sta pojedini desnicari ne obracaju paznju...
- drug_profi
#40834 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Devedesete su bile prije skoro 30 godina.insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
Danas bi ti ovi bili isti takav UZP, kad bi se okolnosti ponovile. Ne bi srpsko ili hrvatsko uho ostalo, a da ne govorim o ateistima....
ne kazem ja djaba da je sve ono sto su Jadovan i Đogo lagali na televiziji 1992, danas postalo istina.
- ultima_palabra
#40835 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisu imali prilike jer su se u mudima tresli. Konkretno ti koji to pisu.insomnia78 wrote:S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilikethekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
- insomnia78
#40836 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jah. Pa znaci bijase u pravu. “Borila se braca protiv Al Qaide”drug_profi wrote:Devedesete su bile prije skoro 30 godina.insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
Danas bi ti ovi bili isti takav UZP, kad bi se okolnosti ponovile. Ne bi srpsko ili hrvatsko uho ostalo, a da ne govorim o ateistima....
ne kazem ja djaba da je sve ono sto su Jadovan i Đogo lagali na televiziji 1992, danas postalo istina.
- insomnia78
#40837 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa bilo je puno jebenijih es de a ovaca. Bio je i sam vrhovni mag Alija. Pa sta bi?ultima_palabra wrote:Nisu imali prilike jer su se u mudima tresli. Konkretno ti koji to pisu.insomnia78 wrote:S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilikethekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
- ultima_palabra
#40838 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znaci lavovi konacno dobise svoju porciju?drug_profi wrote:Devedesete su bile prije skoro 30 godina.insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
- drug_profi
#40839 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo kad bi se sistem urusio, vidio bi ko bi najvise zaplatio. Samo oni koji su ostali na "tuđem".insomnia78 wrote:Jah. Pa znaci bijase u pravu. “Borila se braca protiv Al Qaide”drug_profi wrote:Devedesete su bile prije skoro 30 godina.insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
- meme_machine
#40840 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidi fakat to izjavio, ovo mi dolazi kao iznenadjenje od Edeinsomnia78 wrote:O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
- insomnia78
#40841 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ah. Sbb kbb. S druge strane pak imamo stogodisnje primjere
- thekupus
#40842 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Apsolutno si promašio o čemu pričam. Ne govorim o zločinima počinjenim prije 25 godina, pa niti o slavljenju istih. Kod Bošnjaka toga nema, pogotovo u odnosu na Hrvate i Srbe.meme_machine wrote:Opet izjednacavanje krivice na sve tri strane, moj kupuse.
Ja govorim o mladim ljudima, od kojih većina ne pamti rat, koji u komentarima na Facebooku, pa i u javnosti, pokazuju svoju mržnju prema svim pripadnicima drugog naroda. Iz takve mržnje su proistekli zločini prema Bošnjacima u ratu. I boli mene briga i za hrvatskim i za srpskim nacionalistima, spreman sam da oni hoće da mene nema samo zbog mog imena. Ali bojim se da su neki Bošnjaci, kao ovi glavonje iz komentara, spremni sutra ubijati nevine među Srbima i Hrvatim u moje ime, a pod izgovorom zločina koji su se desili u ratu. I to pokazuje ovakav odnos prema Kojoviću, za koji nemaju nikakvog povoda, osim njegovog imena i činjenice da njegovo političko djelovanje prijeti SDA monopolu na svim nivoima, i u najprofitabilnijim javnim firmama. A čovjek je pokazao veći patriotizam od dobrog dijela SDA kriminalaca koji su državu toliko puta varali zbog osobnog profita, a to im se toleriše zbog doprinosa stranci.
- insomnia78
#40843 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma nije izjavio. To mu je pjesma. Sta ce kockoglavi. Otiso u Zg i za deset dana poceo pjevati o nekakim ocevidima, spicama i minicamameme_machine wrote:Vidi fakat to izjavio, ovo mi dolazi kao iznenadjenje od Edeinsomnia78 wrote:O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
- drug_profi
#40844 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ultima, polazis od sebe pa se ibretis.ultima_palabra wrote:Znaci lavovi konacno dobise svoju porciju?drug_profi wrote:Devedesete su bile prije skoro 30 godina.insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
Ti ne bi. Ali u urusenom sistemu se pita samo onaj ko ima oruzje u ruci.
1992. Mi smo bili civilizovana strana. U nekom haosu koji bi uslijedio u 21 vijeku ne bi bilo civilizovane strane.
- insomnia78
- ultima_palabra
#40846 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa nista, ocigledno su oni bili puno ozbiljniji od ovih koji su rat vidjeli samo na Counterstrikeu.insomnia78 wrote: Pa bilo je puno jebenijih es de a ovaca. Bio je i sam vrhovni mag Alija. Pa sta bi?
- wewa
#40847 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nadam se da ce koristiti kontracepciju.Hakiz wrote:Ako niste čuli, Željko otišao u krevet sa Bakirom.
- drug_profi
#40848 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da. Ali ne mijenja stvar da bi bilo. Mrznja koja izvire iz ovih kliker mozgova pokazuje da su liseni racionalnog razmisljanja.insomnia78 wrote:Sbb kbb
Oni bi bili zloupotrijebljeni za likvidaciju i zastrasivanje, i na kraju mozda i oni sami likvidirani ili otkaceni na drugi nacin da se guzonje operu.
Ne mozes reci da bi sacuvao sve zube ako sta javno kazes protiv SDA, a ako ne shvatis poruku lako bi te pojeo mrak.
Mozda je tebi tamo iz galije neobicno, ali ovdje sada zive podivljali ljudi u mnogo vecem broju nego 1991.
Tada je bilo dovoljno 100-tinjak da zavade narode zlocinima i sve uvuku u svoj krvavi pir. Danas se broje u hiljadama. Sto je najtuznije, kod bosnjaka ih je impozantan broj.
- insomnia78
- insomnia78
#40850 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo ovo je dovoljno da te iskljuci iz svake ozbiljne diskusijedrug_profi wrote:Da. Ali ne mijenja stvar da bi bilo. Mrznja koja izvire iz ovih kliker mozgova pokazuje da su liseni racionalnog razmisljanja.insomnia78 wrote:Sbb kbb
Oni bi bili zloupotrijebljeni za likvidaciju i zastrasivanje, i na kraju mozda i oni sami likvidirani ili otkaceni na drugi nacin da se guzonje operu.
Ne mozes reci da bi sacuvao sve zube ako sta javno kazes protiv SDA, a ako ne shvatis poruku lako bi te pojeo mrak.
Mozda je tebi tamo iz galije neobicno, ali ovdje sada zive podivljali ljudi u mnogo vecem broju nego 1991.
Tada je bilo dovoljno 100-tinjak da zavade narode zlocinima i sve uvuku u svoj krvavi pir. Danas se broje u hiljadama. Sto je najtuznije, kod bosnjaka ih je impozantan broj.