Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
denis.istok

#40826 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by denis.istok »

Ma dok nadjem kod nekog sam naletio na FB... odem na profil od Kojovica - nema je. Ili je fotomontaza (ne bi me cudilo) ili je zaista obrisao.
thekupus

#40827 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
insomnia78

#40828 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

thekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilike
thekupus

#40829 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

insomnia78 wrote:
thekupus wrote:Vidio sam ja kod Zahiragića, traži da Kojović iznese dokaz da ga je Bake nazvao četnikom. A dole u komentarima 20 debila sdaovskih najgore moguće stvari piše. Oni su meni isti ko oni iz širokog sa karnevala od neki dan, majke mi. Identični.
S malom razlikom sto ne pocinise nikakav UZP ni genocid a nije da nisu imali prilike
Nema nikakve razlike. Jedni su promotori fašizma koji je već za posljedicu imao zločine, a drugi bi zdušno podržavali iste takve zločine nad nevinim ljudima poput Peđe. Zato je sad cilj dehumanizirati njega i slične što više, jer onda je svaka diskriminacija, a možda i zločin, u njihovim glavama opravdana.
insomnia78

#40830 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Ima, ima. Devedesete te demantuju
meme_machine

#40831 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

Opet izjednacavanje krivice na sve tri strane, moj kupuse.

Mozda bi se trebali obratiti nekom internacionalnom sudu (iliti tribunalu) koji bi specificno bio za ovo napravljen i koji bi davao presude na zlocine pocinjene u citavoj bivsoj Jugoslaviji tokom devedesetih...

Pitam se pitam, da li takav sud mozda vec postoji?
insomnia78

#40832 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
meme_machine

#40833 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

Sto naravno ne znaci da na bilo koji nacin opravdavam crtanje meta na ledja PK.

Uzimajuci u obzir njegove inicijative, i samostalno a i kroz NS, rekao bih da se radi o jednom hardcore bh. patrioti, nesto na sta pojedini desnicari ne obracaju paznju...
drug_profi

#40834 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:Ima, ima. Devedesete te demantuju
Devedesete su bile prije skoro 30 godina.
Danas bi ti ovi bili isti takav UZP, kad bi se okolnosti ponovile. Ne bi srpsko ili hrvatsko uho ostalo, a da ne govorim o ateistima....
ne kazem ja djaba da je sve ono sto su Jadovan i Đogo lagali na televiziji 1992, danas postalo istina.
ultima_palabra

#40835 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

insomnia78 wrote:
Nisu imali prilike jer su se u mudima tresli. Konkretno ti koji to pisu.
insomnia78

#40836 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

drug_profi wrote:
Danas bi ti ovi bili isti takav UZP, kad bi se okolnosti ponovile. Ne bi srpsko ili hrvatsko uho ostalo, a da ne govorim o ateistima....
ne kazem ja djaba da je sve ono sto su Jadovan i Đogo lagali na televiziji 1992, danas postalo istina.
Jah. Pa znaci bijase u pravu. “Borila se braca protiv Al Qaide”
insomnia78

#40837 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

ultima_palabra wrote:
insomnia78 wrote:
Nisu imali prilike jer su se u mudima tresli. Konkretno ti koji to pisu.
Pa bilo je puno jebenijih es de a ovaca. Bio je i sam vrhovni mag Alija. Pa sta bi?
ultima_palabra

#40838 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

drug_profi wrote:
Znaci lavovi konacno dobise svoju porciju?
drug_profi

#40839 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:
drug_profi wrote:
Jah. Pa znaci bijase u pravu. “Borila se braca protiv Al Qaide”
Samo kad bi se sistem urusio, vidio bi ko bi najvise zaplatio. Samo oni koji su ostali na "tuđem".
meme_machine

#40840 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

insomnia78 wrote:O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
Vidi fakat to izjavio, ovo mi dolazi kao iznenadjenje od Ede :lol:
insomnia78

#40841 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Ah. Sbb kbb. S druge strane pak imamo stogodisnje primjere
thekupus

#40842 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

meme_machine wrote:Opet izjednacavanje krivice na sve tri strane, moj kupuse.

Mozda bi se trebali obratiti nekom internacionalnom sudu (iliti tribunalu) koji bi specificno bio za ovo napravljen i koji bi davao presude na zlocine pocinjene u citavoj bivsoj Jugoslaviji tokom devedesetih...

Pitam se pitam, da li takav sud mozda vec postoji?
Apsolutno si promašio o čemu pričam. Ne govorim o zločinima počinjenim prije 25 godina, pa niti o slavljenju istih. Kod Bošnjaka toga nema, pogotovo u odnosu na Hrvate i Srbe.

Ja govorim o mladim ljudima, od kojih većina ne pamti rat, koji u komentarima na Facebooku, pa i u javnosti, pokazuju svoju mržnju prema svim pripadnicima drugog naroda. Iz takve mržnje su proistekli zločini prema Bošnjacima u ratu. I boli mene briga i za hrvatskim i za srpskim nacionalistima, spreman sam da oni hoće da mene nema samo zbog mog imena. Ali bojim se da su neki Bošnjaci, kao ovi glavonje iz komentara, spremni sutra ubijati nevine među Srbima i Hrvatim u moje ime, a pod izgovorom zločina koji su se desili u ratu. I to pokazuje ovakav odnos prema Kojoviću, za koji nemaju nikakvog povoda, osim njegovog imena i činjenice da njegovo političko djelovanje prijeti SDA monopolu na svim nivoima, i u najprofitabilnijim javnim firmama. A čovjek je pokazao veći patriotizam od dobrog dijela SDA kriminalaca koji su državu toliko puta varali zbog osobnog profita, a to im se toleriše zbog doprinosa stranci.
insomnia78

#40843 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

meme_machine wrote:
insomnia78 wrote:O pa to je moderno kod Jugoslovena. Znas kako Edo Maajka kaze “sad i mi imamo Thompsona zove se DM”
Vidi fakat to izjavio, ovo mi dolazi kao iznenadjenje od Ede :lol:
Ma nije izjavio. To mu je pjesma. Sta ce kockoglavi. Otiso u Zg i za deset dana poceo pjevati o nekakim ocevidima, spicama i minicama
drug_profi

#40844 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

ultima_palabra wrote:
drug_profi wrote:
Znaci lavovi konacno dobise svoju porciju?
ultima, polazis od sebe pa se ibretis.
Ti ne bi. Ali u urusenom sistemu se pita samo onaj ko ima oruzje u ruci.
1992. Mi smo bili civilizovana strana. U nekom haosu koji bi uslijedio u 21 vijeku ne bi bilo civilizovane strane.
insomnia78

#40845 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Sbb kbb
ultima_palabra

#40846 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

insomnia78 wrote: Pa bilo je puno jebenijih es de a ovaca. Bio je i sam vrhovni mag Alija. Pa sta bi?
Pa nista, ocigledno su oni bili puno ozbiljniji od ovih koji su rat vidjeli samo na Counterstrikeu.
wewa

#40847 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

Hakiz wrote:Ako niste čuli, Željko otišao u krevet sa Bakirom.
Nadam se da ce koristiti kontracepciju.
drug_profi

#40848 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:Sbb kbb
Da. Ali ne mijenja stvar da bi bilo. Mrznja koja izvire iz ovih kliker mozgova pokazuje da su liseni racionalnog razmisljanja.
Oni bi bili zloupotrijebljeni za likvidaciju i zastrasivanje, i na kraju mozda i oni sami likvidirani ili otkaceni na drugi nacin da se guzonje operu.
Ne mozes reci da bi sacuvao sve zube ako sta javno kazes protiv SDA, a ako ne shvatis poruku lako bi te pojeo mrak.
Mozda je tebi tamo iz galije neobicno, ali ovdje sada zive podivljali ljudi u mnogo vecem broju nego 1991.
Tada je bilo dovoljno 100-tinjak da zavade narode zlocinima i sve uvuku u svoj krvavi pir. Danas se broje u hiljadama. Sto je najtuznije, kod bosnjaka ih je impozantan broj.
insomnia78

#40849 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Pricas gluposti
insomnia78

#40850 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

drug_profi wrote:
insomnia78 wrote:Sbb kbb
Da. Ali ne mijenja stvar da bi bilo. Mrznja koja izvire iz ovih kliker mozgova pokazuje da su liseni racionalnog razmisljanja.
Oni bi bili zloupotrijebljeni za likvidaciju i zastrasivanje, i na kraju mozda i oni sami likvidirani ili otkaceni na drugi nacin da se guzonje operu.
Ne mozes reci da bi sacuvao sve zube ako sta javno kazes protiv SDA, a ako ne shvatis poruku lako bi te pojeo mrak.
Mozda je tebi tamo iz galije neobicno, ali ovdje sada zive podivljali ljudi u mnogo vecem broju nego 1991.
Tada je bilo dovoljno 100-tinjak da zavade narode zlocinima i sve uvuku u svoj krvavi pir. Danas se broje u hiljadama. Sto je najtuznije, kod bosnjaka ih je impozantan broj.
Samo ovo je dovoljno da te iskljuci iz svake ozbiljne diskusije
Locked