Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shminka
#40826 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo se nadam da je istina i da to neko potvrdi, izgleda previse dobro
Covjece, sta bi mi ovdje mogli uraditi sa kojim milioncetom pa to je bruka 
- alchak.ba
#40827 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Istina jeshminka wrote:Samo se nadam da je istina i da to neko potvrdi, izgleda previse dobroCovjece, sta bi mi ovdje mogli uraditi sa kojim milioncetom pa to je bruka
- Dr. Kuca
#40828 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slazem se sa citavim textom ne znam sto boldirah ovonorth wrote:Djeluje nestvarno fakat...u ovakvoj žabokrečini od države i sporta uopšte nafatati milijardera da te gura je ravno čudu..ova uprava je napravila nešto nevjerovatno...mada treba smiriti euforiju...ovaj lik je sigurno jeben, uspostaviće vojni režim sigurno...taj ne baca pae tako lako....njemu malo fali da nekog napenali nogom kad misli da nešto nije u redu...biti će toga sigurno kod nas ako bilo šta bude odstupalo od planiranog...vjerovatno i nekih odluka koje nam se na prvu neće svidjeti (tu naravno ne mislim na grb, boju i sl.)..ali sve u svemu ovo je nešto veliko...ukazanu priliku jednostavno moramo iskoristiti i već u narednoj godini se dići iz pepela i ostaviti sve ostale klubove miljama iza nas..titula je bitna, ali ovo je ipak nešto najvažnije što nam se dogodilo u zadnjih 20 godina....sve preduslove za velika dostignuća u narednom periodu imamo...ali još zvanično i potpis da sačekamo....
-
shminka
#40829 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fuck yeah
Nerealno izgleda, ono u cemu je bio jedini spas BH klubova a to je privatizacija i ulaganje ce se ostvariti
Ma ovo ja za Tana fiks ulog ljudi, ne moze da se ne isplati a ni ti treba neke prevelike milione da ulaze. Nije ovo engleska da ulozi bruku u neki klub i opet da strahuje za uspjeh, ovdje je to zagaratovano
Nerealno izgleda, ono u cemu je bio jedini spas BH klubova a to je privatizacija i ulaganje ce se ostvariti
Ma ovo ja za Tana fiks ulog ljudi, ne moze da se ne isplati a ni ti treba neke prevelike milione da ulaze. Nije ovo engleska da ulozi bruku u neki klub i opet da strahuje za uspjeh, ovdje je to zagaratovano
-
senci-071
#40830 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sada treba Tana na aerodromu docekati(kao sto to rade Turci)i pokazati covjeku,koliko cijenimo to sto je preuzeo naš klub,narocito mu sad treba dati podrsku, kad ima problema u Cardifu, sa njihovim navijacima. 
- Reglan
#40831 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kako mislis da sleti po ovoj maglisenci-071 wrote:Sada treba Tana na aerodromu docekati(kao sto to rade Turci)i pokazati covjeku,koliko cijenimo to sto je preuzeo naš klub,narocito mu sad treba dati podrsku, kad ima problema u Cardifu, sa njihovim navijacima.
-
The 51st State
#40832 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
tesko, sumnjam da ima ijedan klub u drzavi sa unutarnjom snagom u vidu navijaca..., ovo je uspjeh navijackog entuzijazma prvenstveno i kao takav predstavlja incident.shminka wrote:Fuck yeah![]()
- kingofsnake
#40833 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Možda će sad Sarajevo uspjet bez problema pobijedit Vitez i Obarsku 
- omega369
#40834 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
The 51st State wrote: tesko, sumnjam da ima ijedan klub u drzavi sa unutarnjom snagom u vidu navijaca..., ovo je uspjeh navijackog entuzijazma prvenstveno i kao takav predstavlja incident.
Kazem ja, moj drug intelektualac
Last edited by omega369 on 24/12/2013 13:23, edited 1 time in total.
- alchak.ba
#40835 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
neka skoci padobranom, docekat cemo ga na prepunom Hasetuarshavin wrote:kako mislis da sleti po ovoj maglisenci-071 wrote:Sada treba Tana na aerodromu docekati(kao sto to rade Turci)i pokazati covjeku,koliko cijenimo to sto je preuzeo naš klub,narocito mu sad treba dati podrsku, kad ima problema u Cardifu, sa njihovim navijacima.
-
The 51st State
#40836 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jebo to..., sad uzivati i pratiti klub, ******* ********* ****** ******
Edit -Libero-. Pratiti i komentarisati svoj klub, bez prozivke i pocjenjivanja komsija.
Edit -Libero-. Pratiti i komentarisati svoj klub, bez prozivke i pocjenjivanja komsija.
-
Fauja Singh
#40837 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko ova vijest zvuci dobro, toliko strahujem da se ne daj Boze sta ne izjalovi, mislim nece i optimista sam u vezi ovoga, ali samo da vise legne potpis pa da sam rahat 100 %
Jbt Tan je milijarder, on sa sicom (za njega) ovdje moze napraviti dar mar sa Sarajevom. Neka nam je ziv i zdrav puno godina
Jbt Tan je milijarder, on sa sicom (za njega) ovdje moze napraviti dar mar sa Sarajevom. Neka nam je ziv i zdrav puno godina
- Obuca9
#40838 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo da se ne bi džaba sekirao:
"Jeste, tačno je. Dogovor je postignut još jučer, ali nismo željeli da žurimo sa objavom. Dio novca je već transferiran, a uskoro će biti i drugi dio.", Edis Kusturica.

"Jeste, tačno je. Dogovor je postignut još jučer, ali nismo željeli da žurimo sa objavom. Dio novca je već transferiran, a uskoro će biti i drugi dio.", Edis Kusturica.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40839 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mi smo sa druge strane...

- alchak.ba
#40840 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
hu iz ju?Woole Triwunovich wrote:Mi smo sa druge strane...![]()
- Logovan
#40841 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svanuo je i taj dan, dan u kojem je došao tan.
Sad ima da karamo...

Sad ima da karamo...
Lova do krova.Obuca9 wrote:Evo da se ne bi džaba sekirao:
![]()
![]()
- R2D2_SA
#40842 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fena maloprije objavila
24.12.2013. 11:20 SP Fena - Sport
TAN PREUZIMA FK SARAJEVO, PREBAČEN DIO SREDSTAVA ZA ''REHABILITACIJU'' FK SARAJEVO
SARAJEVO, 24. decembra (FENA) - Upravni odbor (UO) Fudbalskog kluba Sarajevo uspješno je priveo kraju pregovore s malezijskim milijarderom Vincentom Tanom, izjavio je Agenciji FENA potpredsjednik kluba Edis Kusturica.
UO FK Sarajevo u proteklih šest mjeseci potpuno se posvetio ispunjenju Tanovih uvjeta, a Kusturica je istaknuo da je Malezijac već prebacio dio sredstava namijenjenih potpunoj ''rehabilitaciji'' kluba s Koševa.
- Mogu sa zadovoljstvom reći da su svi dokumenti potpisani i da nam je Tan već prebacio dio sredstava. Trenutno ne mogu reći koliki je to iznos, jer s Tanom imamo potpisan sporazum o povjerljivosti. Drugi dio transfera je u toku i trebao bi biti završen sutra. Priveli smo kraju važan posao, postupak koji je trajao šest mjeseci, a koji FK Sarajevo obećava svijetlu budućnost - izjavio je Kusturica.
Tan će dobiti potpunu kontrolu nad klubom u smislu upravljačkih i glasačkih prava, ali Kusturica vjeruje da će sve odluke u klubu biti donošene konsenzusom.
- Nakon dosadašnjeg iskustva s Tanom uvjeren sam da će odnosi u klubu biti koordinirani i sinhronizirani rad usmjeren ka napretku i boljoj budućnosti našeg kluba. On će na nas prenijeti svoja iskustva koja je stekao kao vlasnik engleskog Cardiff Cityja, a vrhunac projekta trebalo bi biti pokretanje naše akademije za mlade igrače - objasnio je potpredsjednik FK Sarajevo.
FK Sarajevo je također sklopilo dogovore s Cardiffom o razmjeni igrača i stučnog osoblja, a klub bi se nakon dugo vremena trebao naći u stabilnoj finansijskoj situaciji.
- Radimo sve što možemo da se klub finansijski deblokira. Vrijeme je da dobijemo slobodne račune i ''prodišemo''. Vjerujem da će taj proces ići željenim tokom i da će FK Sarajevo krenuti u pravcu koji priželjkuju svi ljubitelji ovog kluba - zaključio je Kusturica.
24.12.2013. 11:20 SP Fena - Sport
TAN PREUZIMA FK SARAJEVO, PREBAČEN DIO SREDSTAVA ZA ''REHABILITACIJU'' FK SARAJEVO
SARAJEVO, 24. decembra (FENA) - Upravni odbor (UO) Fudbalskog kluba Sarajevo uspješno je priveo kraju pregovore s malezijskim milijarderom Vincentom Tanom, izjavio je Agenciji FENA potpredsjednik kluba Edis Kusturica.
UO FK Sarajevo u proteklih šest mjeseci potpuno se posvetio ispunjenju Tanovih uvjeta, a Kusturica je istaknuo da je Malezijac već prebacio dio sredstava namijenjenih potpunoj ''rehabilitaciji'' kluba s Koševa.
- Mogu sa zadovoljstvom reći da su svi dokumenti potpisani i da nam je Tan već prebacio dio sredstava. Trenutno ne mogu reći koliki je to iznos, jer s Tanom imamo potpisan sporazum o povjerljivosti. Drugi dio transfera je u toku i trebao bi biti završen sutra. Priveli smo kraju važan posao, postupak koji je trajao šest mjeseci, a koji FK Sarajevo obećava svijetlu budućnost - izjavio je Kusturica.
Tan će dobiti potpunu kontrolu nad klubom u smislu upravljačkih i glasačkih prava, ali Kusturica vjeruje da će sve odluke u klubu biti donošene konsenzusom.
- Nakon dosadašnjeg iskustva s Tanom uvjeren sam da će odnosi u klubu biti koordinirani i sinhronizirani rad usmjeren ka napretku i boljoj budućnosti našeg kluba. On će na nas prenijeti svoja iskustva koja je stekao kao vlasnik engleskog Cardiff Cityja, a vrhunac projekta trebalo bi biti pokretanje naše akademije za mlade igrače - objasnio je potpredsjednik FK Sarajevo.
FK Sarajevo je također sklopilo dogovore s Cardiffom o razmjeni igrača i stučnog osoblja, a klub bi se nakon dugo vremena trebao naći u stabilnoj finansijskoj situaciji.
- Radimo sve što možemo da se klub finansijski deblokira. Vrijeme je da dobijemo slobodne račune i ''prodišemo''. Vjerujem da će taj proces ići željenim tokom i da će FK Sarajevo krenuti u pravcu koji priželjkuju svi ljubitelji ovog kluba - zaključio je Kusturica.
- limeni
#40843 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kakav dan, kakav osjecaj! hvala d. selimovicu i v. tanu, hvala svima bordo braco! 
- Cossack
#40844 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

-
Eldinn
#40845 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ljepota
lijep dan danas
hvala svima koji su pomogli da ovo uspije, zelim im sve najbolje u zivotu!!
Defintivno NAJVECE pojacanje do sad, Vincent Tan
Sad ocekujem konacno dobru posjetu na Kosevu, a ne smijem ni pomisliti kolko ce nas biti u Zenici
Defintivno NAJVECE pojacanje do sad, Vincent Tan
Sad ocekujem konacno dobru posjetu na Kosevu, a ne smijem ni pomisliti kolko ce nas biti u Zenici
- Cossack
#40846 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tašum, tašum...
- dakine
#40847 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Last edited by dakine on 24/12/2013 12:28, edited 1 time in total.
- Butmiran
#40848 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma zvanično je, ne sikiraj se.dakine wrote:Svanulo je
ima li gdje zvanicne objave?
- dakine
#40849 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
eo vidimButmiran wrote:Ma zvanično je, ne sikiraj se.dakine wrote:Svanulo je
ima li gdje zvanicne objave?
- Maharadza
#40850 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Allahu Dragi PA DA LI JE MOGUĆE DA SI KONAČNO I NAŠE PUSTE DOVE USLIŠIO I POGLEDAO NAS.... HVALA TI JA RABBI... NE SJEČAM SE RADOSNIJEG DANA...IMA DA SE DIGNEMO IZ OVE ŽABOKREČINE I MAGLUŠTINE NA VIŠI STEPEN...POMOZI NAM I DALJE - AMIN.... AAAAAAAA SRCE MI PUCA OD DRAGOSTI BRAĆO... SLAVITE, SLAVITE KAO ŠTO NIKADA NISTE!!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk