Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#40801 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
da...fenomenalan film koji ipak ne može biti 10/10
ne znam zašto
8/10
ne znam zašto
8/10
- dulekrele
#40802 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Da ne kvarim onda knjigu ?banjaluka078 wrote:Mene je smorio. A jedva sam čekala da ga pogledam.Zoya wrote:Dosadan definitivno nije
Vratit ću karanani novac od karte ako mu se ne bude dopao
- black
-
nema me tamo
#40804 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
karanana wrote:pogledo cell 99. ne znam, prepoznaje se rukopis iz bone tomahawka ali mi je bone tomahawk bolji. prica bolje tece. u ovom kao da gledamo dva filma, jedan prije zatvora a drugi posljednji sat vremena. ne kupujem ovu transformaciju vaughna iz jednog dijela filma u drugi.
I ne trebaš prepoznati...
Tako je i film urađen, nekako je urađen kao u vremenima prije dugo godina kad su se snimali na jedan specifican nacin..
Film je bukvalno takav da ili ce ti se svidjeti ili ces ga popljuvat i meni je bio i vise nego ok..
Nema potrebe trazit logiku gdje je nema..
A Vaughn mi je bio savršenn u njemu.
-
glockov kolac
#40805 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
http://www.imdb.com/title/tt4857264/?ref_=nv_sr_1
Odavno nisam bolji krimić gledao... pravo osvježenje
Odavno nisam bolji krimić gledao... pravo osvježenje
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#40806 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nwvjerovatno, ali još titlovi nisu izašli za taj filmJack Be Nimble wrote:Zapitao se kada sam zadnji film pogledao i to je bio The Big Sick ovog ljeta. Dobar film.
- johnnykola
#40807 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
HRT3 22.45.

Brojčanik je otkucao dvadesettisućiti dan u životu Nicka Cavea. Od buđenja uz nemirne zvukove njegove budilice ujutru pa do noćne šetnje plažom nakon koncerta, film očarava svojim dinamičnim i atmosferičnim ozračjem i pjesničkim opisima lika i djela Nicka Cavea. Baršunasti bariton glazbene ikone Nicka Cavea te njegovi mračni i duhoviti tekstovi u glazbenoj fuziji sa sporim i sumornim baladama i neizostavnim post-punk šarmom stvorili su glazbeni stil koji samo i jedino možemo nazvati „Caveovski“.
U pažljivoj i detaljnoj filmskoj kreaciji i svome prvijencu, umjetnički i redateljski dvojac Jane Pollard i Iain Forsyth stvaraju kombinaciju fikcije i stvarnosti, osobnih i javnih stvari te kroz jedan izmišljeni dan dočaravaju životnu priču ovog poznatog glazbenika. Dramatizirane scene prikazuju Caveov razgovor s psihoterapeutom o njegovu djetinjstvu ili arhivistu koji uz prisjećanje objašnjava šta se sve događalo na fotografijama iz Caveovih „luđih“ godina sa svojim bendovima. One se izmjenjuju s dokumentarnim snimcima u salama za probe i muzičkim studijima. Zajedno s Nickom Caveom, kolege muzičari, poput Blixe Bargelda i Kylie Minogue, prisjećaju se njihove zajedničke suradnje i nekih drugih vremena.
Ono što Nick kaže na plaži na kraju 20 000 dana je vjerojatno misao koja ga je spasila u One More Time with Feeling.<3 FIlm je prikazan na dvadesetom SFF-u 2014. godine u okviru programa Laško Summer Nights. Iz kataloga festivala link.
Film na TV-u

Brojčanik je otkucao dvadesettisućiti dan u životu Nicka Cavea. Od buđenja uz nemirne zvukove njegove budilice ujutru pa do noćne šetnje plažom nakon koncerta, film očarava svojim dinamičnim i atmosferičnim ozračjem i pjesničkim opisima lika i djela Nicka Cavea. Baršunasti bariton glazbene ikone Nicka Cavea te njegovi mračni i duhoviti tekstovi u glazbenoj fuziji sa sporim i sumornim baladama i neizostavnim post-punk šarmom stvorili su glazbeni stil koji samo i jedino možemo nazvati „Caveovski“.
U pažljivoj i detaljnoj filmskoj kreaciji i svome prvijencu, umjetnički i redateljski dvojac Jane Pollard i Iain Forsyth stvaraju kombinaciju fikcije i stvarnosti, osobnih i javnih stvari te kroz jedan izmišljeni dan dočaravaju životnu priču ovog poznatog glazbenika. Dramatizirane scene prikazuju Caveov razgovor s psihoterapeutom o njegovu djetinjstvu ili arhivistu koji uz prisjećanje objašnjava šta se sve događalo na fotografijama iz Caveovih „luđih“ godina sa svojim bendovima. One se izmjenjuju s dokumentarnim snimcima u salama za probe i muzičkim studijima. Zajedno s Nickom Caveom, kolege muzičari, poput Blixe Bargelda i Kylie Minogue, prisjećaju se njihove zajedničke suradnje i nekih drugih vremena.
Ono što Nick kaže na plaži na kraju 20 000 dana je vjerojatno misao koja ga je spasila u One More Time with Feeling.<3 FIlm je prikazan na dvadesetom SFF-u 2014. godine u okviru programa Laško Summer Nights. Iz kataloga festivala link.
Film na TV-u
- AhmetShabo
#40808 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
moze li neko u PP da mi posalje odakle da skinem onu njemacku seriju Heimat?
I jos nekih onako njemackih filmova ili serija, da malo ucim jezik dok gledam...
I jos nekih onako njemackih filmova ili serija, da malo ucim jezik dok gledam...
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#40809 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
gledao sam nedavno jos jedan dokumentarac o caveu najvise su se doticali perioda nedavno nakon smrti sina mu i bas sam se svojski trudio da gledam u komadu kao i ovaj 20.000 dana ali brate lik mi je antipatican samo tako...a trudio sam se nije da nisam
(more bit sto je australijanac a nesto ih ne mogu organski..bar vecinu ) ps. muzika i lirika je druga tema.
Last edited by markioni on 25/10/2017 01:14, edited 1 time in total.
- markioni
#40810 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ovo ti je samo za filmove kolega.AhmetShabo wrote:moze li neko u PP da mi posalje odakle da skinem onu njemacku seriju Heimat?
- johnnykola
#40811 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Haj sosajitiji je to. Malo se teško ufurati, no dobre su bile one lude godinicemarkioni wrote:gledao sam nedavno jos jedan dokumentarac o caveu najvise su se doticali perioda nedavno nakon smrti sina mu i bas sam se svojski trudio da gledam u komadu kao i ovaj 20.000 dana ali brate lik mi je antipatican samo tako...a trudio sam se nije da nisam(more bit sto je australijanac a nesto ih ne mogu organski..bar vecinu ) ps. muzika i lirika je druga tema.
u Berlinu u kafkijanskom sobičku. Meni odličan film s prelijepom filantropsko-humanističkom
lajt optimističnom scenom na kraju koja kao u Caneta budi nadu.
Možemo ga voljeti ili ne, ali Nikola Pećinski
Kultni humoristični film.
Prva Plus 20.15. Bachelor Party

Kultna humoristična serija s ovogodišnjim
dobitnikom Srca Sarajeva Johnom Cleeseom.
Prva epizoda.
HRT3 21.40. Fawlty Towers

Film na TV-u
-
milann1971
#40812 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
http://www.imdb.com/title/tt4365518/?ref_=fn_al_tt_1
Sand Storm
Neko je iznad preporucio, alal mu cufte, od mene cista 9, sjajno uradjeno, poteska prica , ispricana jednostavno,primjer kako sa malo para kako se moze uraditi skoro pa remek djelo

Sand Storm
Neko je iznad preporucio, alal mu cufte, od mene cista 9, sjajno uradjeno, poteska prica , ispricana jednostavno,primjer kako sa malo para kako se moze uraditi skoro pa remek djelo
- Better Man
#40813 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Snowman odličan!!
- markioni
#40814 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
smece.Better Man wrote:Snowman odličan!!
- johnnykola
#40815 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Provala more u komediji Sašinoj.
Najjača je ona scena s HIV-Aladeenom.
Dobra je i ona u helikopteru.
BHT1 20.45.

Odlična crna komedija. U liftu
se u sceni na posteru momački šprdaju s midžetom.
Film je prikazan na 16. SFF-u u okviru Panorama programa
2010. godine.
Pink World Cinema u ponoć.

Iz žurnala SFF-a:

Film na TV-u
Najjača je ona scena s HIV-Aladeenom.
Dobra je i ona u helikopteru.
BHT1 20.45.

Odlična crna komedija. U liftu
se u sceni na posteru momački šprdaju s midžetom.
Film je prikazan na 16. SFF-u u okviru Panorama programa
2010. godine.
Pink World Cinema u ponoć.

Iz žurnala SFF-a:

Film na TV-u
-
nema me tamo
#40816 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Dva fina na kojim necete izgubit vrijeme.
http://www.imdb.com/title/tt3748172/
http://www.imdb.com/title/tt0460890/
http://www.imdb.com/title/tt3748172/
http://www.imdb.com/title/tt0460890/
- markioni
#40817 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
odo Nocturamu pogledat valja se necu puno zajebat 
- Lincoln-Burrows
#40818 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Film drži pažnju ali kraj filma kvari sve, valjda zbog očekivanja.milann1971 wrote:http://www.imdb.com/title/tt4365518/?ref_=fn_al_tt_1
Sand Storm
Neko je iznad preporucio, alal mu cufte, od mene cista 9, sjajno uradjeno, poteska prica , ispricana jednostavno,primjer kako sa malo para kako se moze uraditi skoro pa remek djelo![]()
![]()
U biti film opisuje život i pravila tih beduina i valjda je to jednostavno film o tome.
- markioni
#40819 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
markioni wrote:odo Nocturamu pogledat valja se necu puno zajebat

-
nema me tamo
- johnnykola
#40821 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Kriminalistički film neloš. Jordan Turner (H. Berry) radi na liniji 911 i vrlo je iskusna operativka. Međutim, dogodi joj se pogrešna procjena i ne zna može li s tim teretom nastaviti isti posao. Dok je ona u dilemi, tinejdžericu Casey Welson (A. Breslin) oteo je nepoznat muškarac. Uspjela je nazvati 911, a javila se Jordan koja će učiniti sve da spasi djevojku.
HRT1 20.05.

Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.
RTS1 22.05.

Crna komedija o dvojici trgovačkih putnika, Jonathanu i Samu, koji bezuspješno pokušavaju prodati neobične proizvode koje nose sa sobom u kovčegu, kao što su strašne maske ili vampirov zub.
Ova mozaična komedija izruguje se nedostatku empatije kod ljudi i treći je film iz Anderssonove trilogije (Pjesme s drugog kata, Ti koji živiš) u kojoj lamentira o stanju ljudskog duha. Na festivalu u Veneciji 2014. nagrađen je Zlatnim lavom, osvojio je Europsku filmsku nagradu i bio je švedski kandidat za Oscara.
HRT3 23.15.

Film na TV-u
HRT1 20.05.

Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.
RTS1 22.05.

Crna komedija o dvojici trgovačkih putnika, Jonathanu i Samu, koji bezuspješno pokušavaju prodati neobične proizvode koje nose sa sobom u kovčegu, kao što su strašne maske ili vampirov zub.
Ova mozaična komedija izruguje se nedostatku empatije kod ljudi i treći je film iz Anderssonove trilogije (Pjesme s drugog kata, Ti koji živiš) u kojoj lamentira o stanju ljudskog duha. Na festivalu u Veneciji 2014. nagrađen je Zlatnim lavom, osvojio je Europsku filmsku nagradu i bio je švedski kandidat za Oscara.
HRT3 23.15.

Film na TV-u
- Altsa
#40822 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Maudie (2016)

- pirmin
#40823 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

dont nou wot tu tink ebaut dis muvi
-
nema me tamo
- johnnykola
#40825 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zar je izašao na torrentima ili si u kinu?pirmin wrote:
dont nou wot tu tink ebaut dis muvi
Ima li igdje za Nelyubov titla na engleskom za lijeka?