Koalicija NVZ - RATM na svim nivoima.
Manje ublehasa od NS, vise policajaca od DFa, manje sindikalaca od SDPa, vise radnika, manje ubica od SDA i SBB
Nije do mene, nego do NSa.sabina1 wrote:Poredjenje NS-a sa fantomskom napola kulackom interesnom grupom lokalnih kabadahija je neistinito, neumjesno i nepotrebno.madner wrote:NS je alternativa kao i ASDA
U najmanju ruku...
Malo je zajebancija, ali da se pojavi nacionalsocijalistička partija pokupila bi dosta glasova po gradskim centrima.madner wrote:Dakle imamo alternativu
Manje ublehasa od NS, vise policajaca od DFa, manje sindikalaca od SDPa, vise radnika, manje ubica od SDA i SBB
a čije ćemo radnje razbijati?daddy-kool wrote:Malo je zajebancija, ali da se pojavi nacionalsocijalistička partija pokupila bi dosta glasova po gradskim centrima.madner wrote:Dakle imamo alternativu
Da još obeća i sigurne minimalne penzije seljacima - eto većine.
Ne znam, ali cuo si za one afere sa beslagicem i bivseg mu zeta, Dzasmina, Bjedica, Omercehajica i ine...za Bijedica znam da je u ratu samo oslobodio bajicevu cerku pored ostalih herojskih poduhvata i kamion lijekova...e sad i ta najveca teritorija stoji ali prigradski se znaju na cijoj su strani...takooo da.Alfons Kauders wrote:
te iste kvazipatriote su prije dvadesetak godina napravile najveci komad slobodne teritorije u drzavi...dok su neki sjedili u trezorima i skladistima punim hrane...
![]()
i opet cemo, ako bude trebalo
džeržinski bi ostao upamćen kao mlakonja sa istorijske distancemadner wrote:NVZ nije zajebancija.
Samo je konkurencija parodija ziva pa nas niko ne svata ozbiljno.
Nudimo Vjecitom poziciju komesara za pitanja lazne ljevice.
Šta ja znam, nisam iz tog miljea...Chmoljo wrote:a čije ćemo radnje razbijati?daddy-kool wrote:Malo je zajebancija, ali da se pojavi nacionalsocijalistička partija pokupila bi dosta glasova po gradskim centrima.madner wrote:Dakle imamo alternativu
Da još obeća i sigurne minimalne penzije seljacima - eto većine.
a ni plin nije više jeftin...
aha,General War wrote:Ne znam, ali cuo si za one afere sa beslagicem i bivseg mu zeta, Dzasmina, Bjedica, Omercehajica i ine...za Bijedica znam da je u ratu samo oslobodio bajicevu cerku pored ostalih herojskih poduhvata i kamion lijekova...e sad i ta najveca teritorija stoji ali prigradski se znaju na cijoj su strani...takooo da.Alfons Kauders wrote:
te iste kvazipatriote su prije dvadesetak godina napravile najveci komad slobodne teritorije u drzavi...dok su neki sjedili u trezorima i skladistima punim hrane...
![]()
i opet cemo, ako bude trebaloZnas vec da gluho i coravo bilo da nisam SDA ovac....sto se tice prvih u tuzlanskih SDP ovaca, hrane i trezora nije im nedostajalo barem nakon rata...da nije bilo jade i sirotinje. Tuzlaci su po defaultu takvi
a ne radi SDPa.
...sa svojim djelovanjem u skupštini Unsko-sanskog kantona....madner wrote:Nije do mene, nego do NSa.sabina1 wrote:Poredjenje NS-a sa fantomskom napola kulackom interesnom grupom lokalnih kabadahija je neistinito, neumjesno i nepotrebno.madner wrote:NS je alternativa kao i ASDA
U najmanju ruku...
Pa to su perjanice Tuzlanskog SDP-a...oni su vodili ili se nadaju da vode tu najvecu slobodnu teritoriju u buduce (ako nisi skonto i ja sam tuzlak) slazem se u 99% tvojih postova, ali da je SDP neku zaslugu imao sto je tuzla ovakva, ne slazem se.Alfons Kauders wrote:aha,General War wrote:Ne znam, ali cuo si za one afere sa beslagicem i bivseg mu zeta, Dzasmina, Bjedica, Omercehajica i ine...za Bijedica znam da je u ratu samo oslobodio bajicevu cerku pored ostalih herojskih poduhvata i kamion lijekova...e sad i ta najveca teritorija stoji ali prigradski se znaju na cijoj su strani...takooo da.Alfons Kauders wrote:
![]()
i opet cemo, ako bude trebaloZnas vec da gluho i coravo bilo da nisam SDA ovac....sto se tice prvih u tuzlanskih SDP ovaca, hrane i trezora nije im nedostajalo barem nakon rata...da nije bilo jade i sirotinje. Tuzlaci su po defaultu takvi
a ne radi SDPa.
dakle sve sto sam rekao stoji...
a ti iz nekog razloga pricas... o nekakvim likovima za koje me zivo zaboli kurac?
nastavi molim te
madner wrote:Daleko od toga da su se pokazali, no da su manje zlo svakako.JThomas wrote:ovo što su imali šanse nisu pokazali ni da su manje zlo, a ne da su dobro. da jesu ja bih i dalje glasao za njih. a ovako bogami neću.madner wrote:To je onaj zakljucak koji dovede na vlast vece zlo.
I nece apsolutno nista promjeniti ni za godinu, ni za 3 ni za 10 godina. Isto da ljudi imaju problem da prihvate realnost, pa je negiraju.
Ova dva kuma narucuju ubistva, nije im konkurencija pravi Jose Mujica.![]()
I daleko od toga da treba za crvenen ili naradzanste, ali za nekoga treba. Ne cekati da se cudo desi, jer nece.
Pokušao sam izvagati, u dvije minute, opravdanost ovog madnerovog poređenja. Jebo sebe, potrefio je! U pet dekaAlfons Kauders wrote:ja bih rekao da je prilicno preciznosabina1 wrote:Poredjenje NS-a sa fantomskom napola kulackom interesnom grupom lokalnih kabadahija je neistinito, neumjesno i nepotrebno.madner wrote:NS je alternativa kao i ASDA
U najmanju ruku...
mojne sad da pocnemo ostavljati one slike sa protesta iz 2014