BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sahbaz12
#4076 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moze li neko postaviti link za live stream (ili poslati na pp)? Hvala.
-
condy
#4077 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren uopće nije toliko loš kakvim ga prikazuju Portugalci
To je psihološki rat i pritisak na nas, na koji ne treba nasjedati.
Dobro je što su portugalci nervozni, a Sušićevi zmajevi staloženi.
Veceras cemo ih baciti na koljena na nasem Bilinom polju, siguran sam
To je psihološki rat i pritisak na nas, na koji ne treba nasjedati.
Dobro je što su portugalci nervozni, a Sušićevi zmajevi staloženi.
Veceras cemo ih baciti na koljena na nasem Bilinom polju, siguran sam
- limeni
- veljaca
#4079 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sumirprimus wrote:sve je moguce,osim ovo s papcem,ipak je kartoniranSSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani, a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati)
i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic je ispucao loptu, a ibisevic je pred golom portugala uspio samo lijevom nogom da je dotakne i prevari golmana. i zavrsilo se 2:1 i mi prosli dalje
-
sumirprimus
#4080 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sto bi reko rick perry neku noc oooopsveljaca wrote:sumirprimus wrote:sve je moguce,osim ovo s papcem,ipak je kartoniranSSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani, a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati)
i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic je ispucao loptu, a ibisevic je pred golom portugala uspio samo lijevom nogom da je dotakne i prevari golmana. i zavrsilo se 2:1 i mi prosli dalje
nocnom morom na san
- ArnelS
#4081 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hahasumirprimus wrote:joj a kad ih iznenade nasa posla u zadnji momenat,ono trava ko wembli,sjebace se tita mi![]()
- ArnelS
#4082 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa da nam se Kristina prepadnelimeni wrote:zbog ovih zalbi im treba pustiti ovu kad izadju na teren
http://www.youtube.com/watch?v=hWaNoK3gN6M
- Manic Psycho
#4083 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
11:11 11/11/11
sretno zmajevi
sretno zmajevi
-
sumirprimus
#4084 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
proba 1 1
-
SSemir
#4085 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hahah, a ostalo je mogucesumirprimus wrote:sve je moguce,osim ovo s papcem,ipak je kartoniranSSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam
uzvrat uzvrat. tada valjda ce moci igrati..
-
sumirprimus
- tazmaniaBAN4
#4087 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://uk.eurosport.yahoo.com/11112011/ ... -offs.html
Prediction: Bosnia to pull off the shock of the play-offs and qualify.
ukratko,na eurosportu analiza svih utakmica baraza, smatraju da ce Hrvati proci Turke, Crnogorci prolaze, Cesi isto, a mi cemo biti iznenadjenje baraza i idemo na EURO!!!

Prediction: Bosnia to pull off the shock of the play-offs and qualify.
ukratko,na eurosportu analiza svih utakmica baraza, smatraju da ce Hrvati proci Turke, Crnogorci prolaze, Cesi isto, a mi cemo biti iznenadjenje baraza i idemo na EURO!!!
-
sumirprimus
-
sumirprimus
#4089 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma ssemire od kontre kontra,sve osim papca
kontas,elem
11.11.2011 11 kontra 11 sa dzekom broj 11 sretan broj 11
jednom u 100 godina
haj sad tita ti
ubo sam,pobjedicemo 100%
11:11
11.11.2011 11 kontra 11 sa dzekom broj 11 sretan broj 11
jednom u 100 godina
haj sad tita ti
Last edited by sumirprimus on 11/11/2011 11:12, edited 1 time in total.
- Not My Idea
#4090 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tmurno jest al nije strasno. nema kise.sumirprimus wrote:drugovi zenicani kaka je meteo slika?ima li kise?
poslije cu izac da malo prošnjuham atmosferu
Rob_Atl wrote:
Atlanta veceras
- bingov buraz
#4091 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ŽALBE PORTUGALACA NE PRESTAJU
Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza (FPF), Gilberto Madail, je uoči večerašnjeg susreta istakao da se Bilino Polje nalazi u izrazito lošem stanju.
"Ovo je jedan od najlošijih stadiona koje smo ikada vidjeli, ako ne i najlošiji. Nije mi jasno kako je UEFA odobrila odigravanje utakmice na ovakvom travnjaku. Možda se ne može promijeniti lokacija odigravanja susreta, ali UEFA treba biti svjesna posljedica koje ovakav teren može izazvati.", rekao je Madail, te dodao:
"Sačekat ćemo objašnjenje UEFA-inih delegata, jer su obećali da će teren biti u boljem stanju kako se bude bližio susret, ali nije, on je u još lošijem stanju."
Podsjetimo, Gilberto Madail nije jedini koji se žalio na uslove na Bilinom Polju, jer ga je jučer preduhitro sportski diretkor Portugalskog nogometnog saveza, Carlos Godinho.
---------------------------------------------------------------------------
Prava adresa za njihove zalbe
[url]http://www.nailova_mater.com/[/url]

Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza (FPF), Gilberto Madail, je uoči večerašnjeg susreta istakao da se Bilino Polje nalazi u izrazito lošem stanju.
"Ovo je jedan od najlošijih stadiona koje smo ikada vidjeli, ako ne i najlošiji. Nije mi jasno kako je UEFA odobrila odigravanje utakmice na ovakvom travnjaku. Možda se ne može promijeniti lokacija odigravanja susreta, ali UEFA treba biti svjesna posljedica koje ovakav teren može izazvati.", rekao je Madail, te dodao:
"Sačekat ćemo objašnjenje UEFA-inih delegata, jer su obećali da će teren biti u boljem stanju kako se bude bližio susret, ali nije, on je u još lošijem stanju."
Podsjetimo, Gilberto Madail nije jedini koji se žalio na uslove na Bilinom Polju, jer ga je jučer preduhitro sportski diretkor Portugalskog nogometnog saveza, Carlos Godinho.
---------------------------------------------------------------------------
Prava adresa za njihove zalbe
[url]http://www.nailova_mater.com/[/url]
- tazmaniaBAN4
#4092 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja nisišaa,m neervzaan nkakakooo
- Čitalac
#4093 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da svim Bosancima i Hercegovcima poželim puno sreće večeras i veliko slavlje posle utakmice! Neka bude 3:0!
- FnatiC
#4094 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
In Nani we trust.Go go Portugal 
Cisto da se malo zakacimo i ubijemo vrijeme pred tekmu.
-
sumirprimus
#4095 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
gotovo je u crnoj si knjizici,FnatiC wrote:In Nani we trust.Go go Portugal
- FnatiC
#4096 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sta hos nemate sansesumirprimus wrote:gotovo je u crnoj si knjizici,FnatiC wrote:In Nani we trust.Go go Portugal
Cisto da se malo zakacimo i ubijemo vrijeme pred tekmu.![]()
-
sumirprimus
#4097 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
bar nismo firauniFnatiC wrote:Sta hos nemate sansesumirprimus wrote:gotovo je u crnoj si knjizici,FnatiC wrote:In Nani we trust.Go go Portugal
Cisto da se malo zakacimo i ubijemo vrijeme pred tekmu.![]()
mojne druze danas banovica tita ti i boga
- Not My Idea
#4098 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
haman da su Zmajevi stigli u Ze...prodje mi bus pored prozora
sreeetnoooooo

sreeetnoooooo
- veljaca
#4099 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zenit Đozić: Veliki optimista
- Ja sam veoma optimističan. Zaista vjerujem da nikada nismo imali bolju reprezentaciju i uvjeren sam da ćemo pobijediti Portugal i dokazati da je na prošloj utakmici njima sreća bila previše naklonjena. Uostalom, kada je reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla da pobijedi Želju, može pobijediti i Portugal. Očekujem 2:0 za nas.

- Ja sam veoma optimističan. Zaista vjerujem da nikada nismo imali bolju reprezentaciju i uvjeren sam da ćemo pobijediti Portugal i dokazati da je na prošloj utakmici njima sreća bila previše naklonjena. Uostalom, kada je reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla da pobijedi Želju, može pobijediti i Portugal. Očekujem 2:0 za nas.
- FnatiC
#4100 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.