Federalna televizija
Moderator: anex
-
Chuckie
#4076 Re: Federalna televizija
Daniella sportska novinarka. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4077 Re: Federalna televizija
ma bolji zivot epizoda kad giga dolazi guzi u firmu

-
StupskaBitanga
#4078 Re: Federalna televizija
Ko gleda dnevnike bolje mu je naci kakvu alternativu jer je ovo kod njih odron
- karanana
#4079 Re: Federalna televizija
ova televizija ne vrijedi pisljiva boba sto se kaze. apsolutno nista na ovoj televiziji nema sto bi covjek reko da je edukativno, poucno, zabavno, informativno. i dnevnik je pao za kurac otkad se aida udala i proruznjala a informacije u dnevniku se bolje prenose putem tv1 i hayat informativnih emisija. sve nekakvo crnilo kojem mozda doprinosi i kvalitet slike koji je ostao isti kao kvalitet iz 60ih godina proslog vijeka.
ugasite se. fuj. ako je ova televizija garant obstojnosti i cjelovitosti drzave/federacije, poserem se na to, onda bolje hrvatima dati nek prave svoj dio, vjerovatno bih nasao interesantnijih stvari na toj televiziji ako izbijem dozu ustashluka koju ce nedvojbeno imati, ali taj dio mogu zaobici.
ugasite se. fuj. ako je ova televizija garant obstojnosti i cjelovitosti drzave/federacije, poserem se na to, onda bolje hrvatima dati nek prave svoj dio, vjerovatno bih nasao interesantnijih stvari na toj televiziji ako izbijem dozu ustashluka koju ce nedvojbeno imati, ali taj dio mogu zaobici.
-
oskarboy
#4080 Re: Federalna televizija
pa i prije rata dok je bila tvsa vecinu programa je uzimala od tvbg i tvz
-
oskarboy
#4081 Re: Federalna televizija
pa tako je najbolje,nek svako ima svoj kanal i nek se takmice ko ce bolji program imat.karanana wrote:ova televizija ne vrijedi pisljiva boba sto se kaze. apsolutno nista na ovoj televiziji nema sto bi covjek reko da je edukativno, poucno, zabavno, informativno. i dnevnik je pao za kurac otkad se aida udala i proruznjala a informacije u dnevniku se bolje prenose putem tv1 i hayat informativnih emisija. sve nekakvo crnilo kojem mozda doprinosi i kvalitet slike koji je ostao isti kao kvalitet iz 60ih godina proslog vijeka.
- Truba
#4082 Re: Federalna televizija
ja mislim da bi hrvatski kanal propao
ali eto kazu da se to ne smije dogoditi
mislim da daju kanal
mislim da daju kanal
-
oskarboy
#4083 Re: Federalna televizija
zasto bi propao????? pa kladim se da bi bio bolji od ostalih dvaBlack swan wrote:ja mislim da bi hrvatski kanal propao
mislim da daju kanal
- Truba
#4084 Re: Federalna televizija
propo bi jer je hrvata manje i jer se opet ne bi plaćalo... sada barem imaju opravdanje
mozda bi naslanjanje na HRT bilo prosjačenje od zanata a ne da se postane profi ko oni
mozda bi naslanjanje na HRT bilo prosjačenje od zanata a ne da se postane profi ko oni
- Banksy
#4085 Re: Federalna televizija
karanana wrote:
ova televizija ne vrijedi pisljiva boba sto se kaze.
ugasite se. fuj.
-
oskarboy
#4086 Re: Federalna televizija
pa imaju reklame zato,sve se moze kad se hoce sa pravim ljudima i dobrim marketingomBlack swan wrote:propo bi jer je hrvata manje i jer se opet ne bi plaćalo... sada barem imaju opravdanje![]()
-
StupskaBitanga
#4087 Re: Federalna televizija
eto im KISS sa sve Stanićima pa neka prave uspjeh kao sa Feroelektrom (ironija)
-
oskarboy
#4088 Re: Federalna televizija
zanimljivo kako vama bosnjacima rs i rtrs ne smeta a zato vam smeta sve sto ima hr predznak.a najvise vas protjerano iz te rs
- York Light 100`s
#4089 Re: Federalna televizija
Možda zato što je nama Bošnjacima draže da nam neko iskreno direktno kaže da se sere na ovu državu nego da neko to radi hinjski kao što to rade dečki sa hrvatizacijom i rasturanjem televizije ali tako nam je sa vama još od devedesetihoskarboy wrote:zanimljivo kako vama bosnjacima rs i rtrs ne smeta a zato vam smeta sve sto ima hr predznak.a najvise vas protjerano iz te rs
- Logovan
#4090 Re: Federalna televizija
Meni smeta rs i rtrs, kao i mnogim drugim.oskarboy wrote:zanimljivo kako vama bosnjacima rs i rtrs ne smeta a zato vam smeta sve sto ima hr predznak.a najvise vas protjerano iz te rs
- pumica
#4091 Re: Federalna televizija
Da.Logovan wrote:Meni smeta rs i rtrs, kao i mnogim drugim.oskarboy wrote:zanimljivo kako vama bosnjacima rs i rtrs ne smeta a zato vam smeta sve sto ima hr predznak.a najvise vas protjerano iz te rs
I zasto pristati na dodatne nakaradne tvorevine
- Banksy
#4092 Re: Federalna televizija
Na nakaradne tvorevine je pristao rahmetli Alija. Sve što iz toga izvire, njemu na reklamacije.pumica wrote:Da.Logovan wrote:Meni smeta rs i rtrs, kao i mnogim drugim.oskarboy wrote:zanimljivo kako vama bosnjacima rs i rtrs ne smeta a zato vam smeta sve sto ima hr predznak.a najvise vas protjerano iz te rs
-
oskarboy
#4093 Re: Federalna televizija
pa alija nije branio hb kad je bila napadnuta od srbocetnicke agresije.i sta hocete hb u svom nazivu ima obratni naziv bih a ne ko rs koji bh ne spominje nikako.alija je samo stitio svoj fildzan drzave,za ostali dio bh ga je bolio k
- pumica
#4094 Re: Federalna televizija
Na koje dodatne tvorevine je pristao?Banksy wrote:Na nakaradne tvorevine je pristao rahmetli Alija. Sve što iz toga izvire, njemu na reklamacije.pumica wrote:Da.Logovan wrote: Meni smeta rs i rtrs, kao i mnogim drugim.
- pumica
#4095 Re: Federalna televizija
Ako si neupucen, idi uputi se pa potom pisi na ovu temu pa mozda tada bude imalo smisla polemisati sa tobom, ali ako si posten nece biti potrebe jer neces ovako ni pisati.oskarboy wrote:pa alija nije branio hb kad je bila napadnuta od srbocetnicke agresije.i sta hocete hb u svom nazivu ima obratni naziv bih a ne ko rs koji bh ne spominje nikako.alija je samo stitio svoj fildzan drzave,za ostali dio bh ga je bolio k
Ako si upucen a ovako pises (kao mnogi na ovoj temi) onda si bezobrazan i svakako nema smisla polemisati.
- Banksy
#4096 Re: Federalna televizija
Koje god, poenta je na nakaradnom, ne na ''dodatnom''. Kad jednom pristaneš da tvoriš nakaradne tvorevine - a nakaradni su i Federacija iz '94. i Dayton '95. - onda budi spreman da tom matricom na koju si pristao (ili se je možda od početka i sam želio) sutra stupaju i drugi.pumica wrote:Na koje dodatne tvorevine je pristao?Banksy wrote:Na nakaradne tvorevine je pristao rahmetli Alija. Sve što iz toga izvire, njemu na reklamacije.pumica wrote:
Da.
- pumica
#4097 Re: Federalna televizija
@Banksy
Sigurna sam da si upucena ... sve znas.
Znas pod kakvim uvjetima je nastalo sve to sto nabrajas i znas kakva je bila alternativa.
Prosto nisam za to da teske optuzbe stavljam na teret rahmetli Aliji.
Za nakaradnost se slazem.
Znas pod kakvim uvjetima je nastalo sve to sto nabrajas i znas kakva je bila alternativa.
- bingov buraz
#4098 Re: Federalna televizija
Naletih na vremensku prognozu,sta je ono sunce ti poljubim,crno bijela grafika neka,ustvari vise mrlje,sunce,vjetar,oblaci sve isto izgleda
Ko da je 1986 godina.Odron.
Ko da je 1986 godina.Odron.
- Banksy
#4099 Re: Federalna televizija
Naravno da sam upućena.pumica wrote:@Banksy
Znam, dobro znam, ali stvari danas dobijaju druge obrise. Sad kad su kubici Miljacke protekli, a kraj nje niknuli Bosmal, Bristol, BBI i Al Shiddi, vrijeme je da propitamo te ''uvjete i alternative''
Ako i nisam bila, 20 godina kasnije prosto jesam. Ali nije tema, pa nećemo dalje.
Samo opaska da se ne može govoriti o ''nakaradnosti'', a da se ne spomene utemeljitelj.
- pumica
#4100 Re: Federalna televizija
Sve stoji.
Ali, ne ide da se par bisera/dobrih ljudi okrivi za postupke gomile gamadi koja se prvo posere na te bisere pa onda redom i na nas i na drzavu.
E meni je Alija biser koji tada kad je bilo najteze sigurno nije planirao sve sto nabrajas u sklopu nakaradnosti.
Jeste OT ali moradoh