Utakmice,filmove i ostalo ne mozes gledati na tv-u kad pozelis i gdje pozelis jer imaju profilisani kanali koji to emituju,a vijesti imas gotovo na svakom,vijesti,dnevnika,i ostalog kao u bajci .opa22 wrote:sto ce ti sportklub i arene sport, filmski kanali pored interneta, pa ni amerikanci vise ne gledaju filmove na TV,a nasi bi da glume Amerikance..............eto ti non-stop gledas SK, Arene, Filmske kanale....sto vise kanala to bolje...zato Logosoft pls ubacite CNN i BBC...ja sam se prije par sedmica prebacio na logosoft samo zbog RussiaToday, tako da ja osobno najvise gledam RT, AlJazeera English, Balkans, B92info, HRT4, pa bih volio da mogu gledati i CNN i BBC....nekog vise interesiraju news kanali od sportskih...svako ima svoj ukusbankok wrote:
CNN pa da imamo i "deset" news kanala![]()
sta ce ti ba CNN pored interneta i sve ga ostalog,pa to vise ni Amerikanci ne gledaju,
a nasi bi da glume Amerikance,daj molim te bez uvrede ali pretjerujete sa tom glumom,
ako bi ti i ostali sto to traze to ikad i pogledali evo moje ruke na rostilj odmah
Eto ja gledam stalno sport al sam ipak napisao da je SK Prime mozda ne potreban,i ja licno nista na njemu novo nisam vidio u ovih par dana,tako ste isto kukali i za onim History kanalom a na njemu sve gluposti nekakve,americke drvosjece po stoti put,americke kamionđije i tako u krug po sto puta
I bogati sta to ti toliko gledas od vijesti i sta te to toliko zanima pa da ti nije dosta toliko news kanala pa ti jos
treba i CNN, situacija u Somaliji na Karibima ili na Mijesecu, zar nam nije dosta sto nas i ovako svaki dan truju tim glupostima pa nam treba jos jedna doza trovanja politikom i svakojakim svjetskim gadostima i budalestinama.
A kao drugo gledanje utakmice ili filma nije isto na racunaru i tv-u niti se utakmica ili film mogu procitati,
a vijesti se mogu i citale su se uvijek od novina pa na dalje.
Ja nisam protiv toga da se uvede CNN ali onda nek se izbaci neki drugi jer ako tebi treba deset news kanala meni ne treba jer i ja placam kao i ti i ostali i ne zelim da imam ono sto je tebi ceif da gledas,
ako si ti zatrovan vijestima ja nisam .