Ha evo opet ... nije bitno koliko , nego da se provedes , ako se ti mozes provesti sa 5 eura za noc ... sto mislim da je veoma tesko ... svaka cast ... tebe je veoma lako zadovoljiti, neko ima vece potrebe neko ne ...Woole Triwunovich wrote:Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi.![]()
Napuštam ovu nadasve kvalitetnu diskusiju!
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hell.is.here
#4076 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Kinaski
#4077 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeste, respo fakat si upravu. Sta koji kurac oni nosaju telefone neke, vade stavljaju na stol. A cijelu noc piju jedno pice, jer im se toboze ne pije drugo. Pa bolan nemoj izlaziti ako bar nemas 200 km u djepu, djesi pos'o ???
Sto se bolan predstavljas da si neko, da imas para. Opste je poznato da se danasnje sponzoruze , nazovi djevojke, loze na to kad ti je prazan novcanik. Vole one da placaju.
Ni Bog ne voli bolan, sirotinju. Vozaju neka auta samo nam grad zagadjuju. Treba ih poslat sve u sela odakle su dosli. Pravi sarajlija ima para, sto hvala Bogu jesam.

Sto se bolan predstavljas da si neko, da imas para. Opste je poznato da se danasnje sponzoruze , nazovi djevojke, loze na to kad ti je prazan novcanik. Vole one da placaju.
Ni Bog ne voli bolan, sirotinju. Vozaju neka auta samo nam grad zagadjuju. Treba ih poslat sve u sela odakle su dosli. Pravi sarajlija ima para, sto hvala Bogu jesam.
-
todd_smith
#4078 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imam Bengu i imam 5S i platu da boli glava, stae 
-
Hell.is.here
#4079 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najgori dejt je ukinut do daljnjegkiki-miki wrote:I gdje je ovo najgori dejt?![]()
Više mi liči na samopromociju
- ultima_palabra
#4080 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kako ste krenuli, možda na kraju bude dejt vas trojice u kakvoj kafani
Mada se u principu slažem sa vama...
-
Hell.is.here
#4081 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nesto mi govori da ovaj kineski je tipicni krpelj... sry ako grijesim , mada ne vjerujem da grijesim, glavna stvar (dobar tel. Mozda auto, da se ima za kafe i kladionice i to je to) ha jebo taj zivot .... kad ostaris ...sta ces reci djeci... znate djeco.. nisam nigdje bio , nemam radnog staza, pa imam starosnu penziju , ali djeco imam dobar sistem za danas
tako nekako 
- Kinaski
#4082 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma pusti auto, posjeti Cevljanovice bolan ne's se pokajati. Sjo da vidis teferica, to je provod. A ne ko ovi satro neka kultura, pije pice na slamcicu cijelu noc. A nema para da ode u Cevljanovice , da izvede trebu da uzme gajbu pive i sa trebom da potamani uz prelijep pogled na borbu gladijatora. E to je zivot, to kad uradis uspio si u zivotu vjeruj mi. Ja kako sam to dozivio, postao sam drugi covjek. Jebes sve ostalo, treba biti hedonist maloHell.is.here wrote:Nije poenta u racunu, poenta da ne trebas na sebi ciganciti....Kinaski wrote:Jeste fakat i ja sam primjetio, sto je veci racun bolan veci si covjek. Budi dingospo, pisaj po sirotinji !!!
Jest, fakat nosa kljuceve od benge, a ja ga vidio vraca se trolom kuci. Hah nema debil auta zamisli, kakav prosjak!!
![]()
Hajd iskreni jel bolje kupiti auto od 100.000Km na auto ili 20.000km i ostatak imas u steku za crne dane, provode, putovanja sta ti ja znam vec..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4083 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ja zapalim je'nu i meni bude špiiiiiicaaaaa ako niti dnaooo, heheHell.is.here wrote:Ha evo opet ... nije bitno koliko , nego da se provedes , ako se ti mozes provesti sa 5 eura za noc ... sto mislim da je veoma tesko ... svaka cast ... tebe je veoma lako zadovoljiti, neko ima vece potrebe neko ne ...Woole Triwunovich wrote:Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi.![]()
Napuštam ovu nadasve kvalitetnu diskusiju!
nisam karakter, odoh fakat
-
todd_smith
#4084 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Citav Bingo ima da ti kupimkiki-miki wrote:Todore kad si to počeo zarađivati?![]()
![]()
Pakao- je li to trebamo stati u red?
uskrsno_respo wrote:boli glava koliko je mala jeltodd_smith wrote:Imam Bengu i imam 5S i platu da boli glava, stae
Ma ja, nemam ni za aspirina, zato i boli glava
Last edited by todd_smith on 15/03/2014 16:25, edited 1 time in total.
- Kinaski
#4085 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma nisam Allaha mi, nosam onaj alkatel jos uvijek. Sta ce meni telefon da imam za nazvat to je najvaznije. Nema nista gore kad imas ajfon a nemas kredita. Pa jado sta ce ti telefon bolannn heeej. Ja ne posjedujem auto, nemam potrebu idem na putovanja autostopom. Ja sam ti bolan dijete cvijeca, evo danas odoh na putovanje malo Woodstock svira Jimi Hendrix . Pa cemo malo svratit kod Mahira na cevape. Heh i kucu sam prodo koji ce mi djavo . Bar cu imati sta djeci pricat kad ostarim.Hell.is.here wrote:Nesto mi govori da ovaj kineski je tipicni krpelj... sry ako grijesim , mada ne vjerujem da grijesim, glavna stvar (dobar tel. Mozda auto, da se ima za kafe i kladionice i to je to) ha jebo taj zivot .... kad ostaris ...sta ces reci djeci... znate djeco.. nisam nigdje bio , nemam radnog staza, pa imam starosnu penziju , ali djeco imam dobar sistem za danastako nekako
Jah moja ti
-
Hell.is.here
#4086 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U red za sta??kiki-miki wrote:Todore kad si to počeo zarađivati?![]()
![]()
Pakao- je li to trebamo stati u red?
-
todd_smith
#4087 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zarakiki-miki wrote:![]()
![]()
Nemoj Bingo može H&M![]()
-
todd_smith
#4088 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ih, pa kako mislis na dejt sa mnom ondakiki-miki wrote:
Nisam skinny tip
-
todd_smith
-
Hell.is.here
#4090 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kineski misli obrnutom psihologijom nesto postici 
- Kinaski
#4091 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta vam je sirotinjo, nemojte spamat na forumu. Mogu ga vrlo lako otkupit, pa cu vas sve banovat. Samo me nastavite ljutit
A jel da respo, lijepo je nekad i zenu sebi platit. Hehe vidi se da si prava raja respo, ja i ti bi bili bas dobri jarani da si znamo u ril lajf ... Mozemo koju turu skupa obrnut cijeloj kafani , ako si za
A jel da respo, lijepo je nekad i zenu sebi platit. Hehe vidi se da si prava raja respo, ja i ti bi bili bas dobri jarani da si znamo u ril lajf ... Mozemo koju turu skupa obrnut cijeloj kafani , ako si za
-
todd_smith
#4092 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Neka sam i ja dozivio da vidim da neko respa zove na kafu, a ne on njih

-
Hell.is.here
#4093 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma pusti kinaskia ... samo lozi raju bezze 
- forum@sh
#4094 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nidje dejta, a zakuhali na suho..
Štae ovo?
Štae ovo?
-
Hell.is.here
#4095 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najbolji dejtforum@sh wrote:Nidje dejta, a zakuhali na suho..
Štae ovo?
- Kinaski
#4096 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Provalio si me priznajem. Et odoh sad na kafu, al ne kao one jade da pijem jednu ja cu ih odmah sebi 10 narucit. A platicu cvajom i reci cu konobaru da je uredu. Hehe kako cu da se izgotivim sad. Onda poslije toga Barloti malo da lomimo kukove uz prelijepe arije koje dolaze emitiraju preglasni zvucnici direktno iz janinih glasnih zica. Kakav ce to lom da bude ijaaaoHell.is.here wrote:Kineski misli obrnutom psihologijom nesto postici
-
Hell.is.here
#4097 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kao sto sam vec rekao , znao sam da si neki normalan tipuskrsno_respo wrote:ne druzim se sa takvima kao ti hvala lijepoKinaski wrote:Sta vam je sirotinjo, nemojte spamat na forumu. Mogu ga vrlo lako otkupit, pa cu vas sve banovat. Samo me nastavite ljutit
![]()
![]()
![]()
-
Hell.is.here
#4098 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel to kinaski otisao do kladionice ?? 
-
Hell.is.here
#4099 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kiki miki upadaj na redu sikiki-miki wrote:Pa za najbolji dejt![]()
- Kinaski
#4100 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Otiso da zove turu cijeloj kafani, da ne bude sutra pukla prica ja pickaHell.is.here wrote:Jel to kinaski otisao do kladionice ??