FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#4076 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja kolone tito dragi 
- SmokingMan
#4077 Re: FK Sarajevo - Europa League
E vala pored ovakve raje ne bi trebali propustiti play off...emigrazione wrote:Ja kolone tito dragi
- borcanin
#4078 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ole ole igraj BORDO-BIJELI... Horde bodre te, srcem igrajte!!!!
- tm-maglaj
#4079 Re: FK Sarajevo - Europa League
sta su vaši autobusi kad pogledate ovo
sretno, i zelim vam dobar rezultat ( za bolje sutra bh. fudbala) ..
- _Reds_
#4080 Re: FK Sarajevo - Europa League
karanana wrote:odakle je ova slika?
gdje je ovo vako usko, meni se ucinilo ko da je voz. jeli ovo scepan polje?
Last edited by _Reds_ on 09/08/2012 12:22, edited 1 time in total.
- karanana
#4081 Re: FK Sarajevo - Europa League
aha. ja reko stoje na granici. jer cuo sam da je tamo kod granice i scepan polja pravo usko. ja ovdje ne vidim da iko moze iz suprotne strane proci._Reds_ wrote:ova slike je poslije Trnova, prije prevoja Rogoj.karanana wrote:odakle je ova slika?
gdje je ovo vako usko, meni se ucinilo ko da je voz. jeli ovo scepan polje?
- Pitarrr82
#4082 Re: FK Sarajevo - Europa League
E pa bordo braco vrijeme je da se krene, sretno nam veceras

-
bordo_boy
#4083 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tv prenos? Neko govori BHT1, neko FaceTV... gdje će biti ?
- Logovan
#4084 Re: FK Sarajevo - Europa League
BHT.bordo_boy wrote:Tv prenos? Neko govori BHT1, neko FaceTV... gdje će biti ?
-
jasmin93
#4085 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa jel' otišlo 13 ili 17 autobusa, ima li zvanične potvrde? 
- 1946-1987
#4086 Re: FK Sarajevo - Europa League
15. Nek me neko ispravi ako gr'ješimjasmin93 wrote:Pa jel' otišlo 13 ili 17 autobusa, ima li zvanične potvrde?
Last edited by 1946-1987 on 09/08/2012 13:48, edited 1 time in total.
- drugtito2011
#4087 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
Inace jucer je temperatura bila 47C, a jutros u 9 oko 40C.
Tako je govorio drug Baho,
- borcanin
#4088 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma placenici i ostali fasisti iz citavog regiona namirisali dogadjaj gdje se mogu pokazati. Ako CG ne bude u stanju sprijeciti to i kontrolisati, realno treba se podici i traziti iskljucenje svake ekipe ciji navijaci spominju Srebrenicu i na taj nacin vrijedjaju... Do kad vise, nikad nikom se pola rijeci ne kaze na Kosevu a nas svi vrijedjaju kako stignu. Bice vrijedjanja 100000000000000%, samo ih treba iskulirat, i onda fino od uefe trazit iskljucenje Zete ili bilo koga drugog, pa do kad vise... Ako uefa nece, nije ni nama problem na kosevo otic i namjerno tekbirat, pa ponijet zastavu Turske, Arabije, Palestine, uradit koreografije fol mi vehabije, pa onda da uzvikujemo nesto za ausvic ili tako.. Nismo mi na tom nivou i nismo kao oni, ali brate ako ce citav svijet to gledat i bolit ih cosak kad se spominje Srebrenica, onda ne kontam sto da mi vazda budemo dobri a da nas ostali jasu....drugtito2011 wrote:Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
-
mistek
#4089 Re: FK Sarajevo - Europa League
Od kako se igraju LŠ i Europa liga po ovom sistemu:z1xter wrote:Nemora značiti da sam upravu (ovo se odnosilo na čitavu regiju),to je samo mišljenje,ali 90 tekmi smo igrali sa ekipama iz gore navedenih država,uostalom i Dinamo Zagreb je igrao sa Šerifom iz Tiraspola,kao i ljoŽe prošle godine,slabo ko nam dolazi iz zapadne ovrope u ovu regiju,izuzev onog protivnika Lištice,od kojih su ispali,te Stoke City kada je gostovao u Splitu.Pitarrr82 wrote:Da je ona Juvaskala ili kako se zove prosla Zetu bas bi bila ekipa iz regiona, ne znam prave li te "regionalne" grupe...
FC Lusanne (SUI) - Borac BL
Helsingborg IF (SWE) - Sarajevo
Orebro FC (SWE) - Sarajevo
Hibernians (MAL) - Sarajevo
Aalborg BK (DEN) - Slavija
Sturm Graz SK (AUT) - Široki
Austria Vienna (AUT) - Široki
St. Patrick's (IRL) - Široki
Odense (DEN) - Zrinjski
Tre Penne (SMA) - Zrinjski
Pored ovih, van država koje si nabrojao igrali su naši predstavnici sa Kazahstancima, najčešće sa Izraelcima, a u sezonama prije 2009. i sa Genkom, opet Aalborgom, portugalskom Bragom itd.
Regionalna podjela postoji, ali u ovoj fazi takmičenja ne. Ekipe će prije izvlačenja (sutra ujutro ako Bog da) biti podjeljene u 6-7 grupa sa po 5-6 nosioca i nenosioca, ali skroz nevezano za regije.
Last edited by mistek on 09/08/2012 13:27, edited 1 time in total.
-
fantashokata
#4090 Re: FK Sarajevo - Europa League
To na fazon ONI SU FASISTI PA HAJMO I MI BITI...De ba ljudi okanite ce corava posla, nas drugaciji pogled na sve ovo nas i odvaja od takvih maloumnih ljudi, satro evropljana , primitivaca...borcanin wrote:Ma placenici i ostali fasisti iz citavog regiona namirisali dogadjaj gdje se mogu pokazati. Ako CG ne bude u stanju sprijeciti to i kontrolisati, realno treba se podici i traziti iskljucenje svake ekipe ciji navijaci spominju Srebrenicu i na taj nacin vrijedjaju... Do kad vise, nikad nikom se pola rijeci ne kaze na Kosevu a nas svi vrijedjaju kako stignu. Bice vrijedjanja 100000000000000%, samo ih treba iskulirat, i onda fino od uefe trazit iskljucenje Zete ili bilo koga drugog, pa do kad vise... Ako uefa nece, nije ni nama problem na kosevo otic i namjerno tekbirat, pa ponijet zastavu Turske, Arabije, Palestine, uradit koreografije fol mi vehabije, pa onda da uzvikujemo nesto za ausvic ili tako.. Nismo mi na tom nivou i nismo kao oni, ali brate ako ce citav svijet to gledat i bolit ih cosak kad se spominje Srebrenica, onda ne kontam sto da mi vazda budemo dobri a da nas ostali jasu....drugtito2011 wrote:Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
Zao mi je samo sto je 80% raje shvatilo ovo putovanje u CG kao obicni izlet...a ni sami nisu svjesni koliko jakih podgrupa od srpske dvojke ima dole. Al nadati se da momci iz udruzenja nogu drzati konce u svojim rukama.
Pozdrav HORDAMA sretno SARAJ'VO
-
senci-071
#4091 Re: FK Sarajevo - Europa League
drugtito2011 wrote:Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
Na kojoj radio stanici si slusao Bahu,daj nam napisi.Ja znam dosta raje koja dole zivi i koji ce ici na tekmu u Podgoricu, i o ovome pojma nemaju.
-
mistek
#4092 Re: FK Sarajevo - Europa League
I evo, kada bi svi nosioci noćas prošli (što neće biti slučaj, ali eto) i kada bi sistem za određivanje grupa bio isti kao onaj prošle godine, naša grupa protivnika bi izgledala ovako:
PSV Eindhoven
Club Brugge
Sparta Praha
Young Boys
(Partizan Belgrade)
PSV Eindhoven
Club Brugge
Sparta Praha
Young Boys
(Partizan Belgrade)
-
žuti
#4093 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bilo bi dobro neki holandski ili turski klub - čisto zbog atmosfere.
neka vide pitari kako se navija

- drugtito2011
#4094 Re: FK Sarajevo - Europa League
senci-071 wrote:drugtito2011 wrote:Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
Na kojoj radio stanici si slusao Bahu,daj nam napisi.Ja znam dosta raje koja dole zivi i koji ce ici na tekmu u Podgoricu, i o ovome pojma nemaju.Ne tvrde da nece pojedinci provocirati cetnickim zastavama,Srebrenicom,i dizanjem tri prsta,ali o ovom sto ti pises je previse.
Javio sa Baho jutros uzivo na Kantonalnoj televiziji, oko 9:30.
- drugtito2011
#4095 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prenio sam upravo ono sto je rekao, jer NEMAM nikakvog razloga da sirim lazi, niti to zelim.
Baho je MOLIO nase navijace da se cuvaju. Bukvalno MOLIO.
Valjda su neki Poljaci dolazili nedacno, njih oko 500, na utakmicu i Podgorica je bila demolirana. Zato je obezbjedjenje na najvisem nivou pripravnosti.
Valjda su neki Poljaci dolazili nedacno, njih oko 500, na utakmicu i Podgorica je bila demolirana. Zato je obezbjedjenje na najvisem nivou pripravnosti.
- hoćeli_ko_rasol
#4096 Re: FK Sarajevo - Europa League
DOJAVA STOLJEĆA!
~ Večerašnji rezulat: FC ZETA : FC SARAJEVO 1:2 (2:4) ~
~ Večerašnji rezulat: FC ZETA : FC SARAJEVO 1:2 (2:4) ~
-
senci-071
#4097 Re: FK Sarajevo - Europa League
drugtito2011 wrote:Prenio sam upravo ono sto je rekao, jer NEMAM nikakvog razloga da sirim lazi, niti to zelim.
Da ali ti Poljaci su demolirali i razbijali po gradu.Dobro mislim ko zna sta sve moze da se desi,ali eto ja imam takve informacije od mojih prijatelja koji su iz Podgorice,i koji ce veceras navijati,naravno za Sarajevo.
- drndalo
#4098 Re: FK Sarajevo - Europa League
I ovo je moguce, kad je moguce da se neki zale na bacanje banana na teren, ili druge slicne stvari, ALI tu treba neko iz Fudbalskog/Nogometnog Saveza da stisne *upak napise konkretnu zalbu na Fasizam/Nacizam/Govor mrznje, i posalje EUFA-i... I da to konkretno zatalasa sa svim posljedicama i pritiscima koji ce da usljede, ali ne znam imal' tamo ko sa takvim obrazom...borcanin wrote:i onda fino od uefe trazit ....
-
mekaba
#4099 Re: FK Sarajevo - Europa League
Na Balkanu vrijedi zadnjih 20 godina samo ona "oko za oko,zub....." . Razumijevanje,tolerancija,oprost....su odlike Bosnjaka u prvom redu, sto nas je kostalo preskupo. Ko ti napravi sljivu ti njemu napravi 3 pa ce sve biti OK.Evo na Hasetu protiv Zete niti jednog ispada na tribinama pa cak ni pogrdne rijeci fudbalerima Zete a onaj debil dize 3 prsta kod postignutog gola za Zetu.
Docekas ih ko ljude a oni ti vrate na najgori moguci nacin,cuj organizuju se da prave incidente
Hajde vidjet cemo sta ce biti dole.Hordama zelim da se sa pjesmom vrate i porucim da u C.G nece biti sami jer ima i dole nasih navijaca koji ce sigurno biti na stadionu.
-
Cienfuegos
#4100 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja ne mogu nikog dobiti na tel. Znamo li kakva je situacija na granici? Receno je da ce oko 14h biti omogucen prelazak, jel sve po planu i programu?
Igraj Saraj'vo!
HZ Boston
Igraj Saraj'vo!
HZ Boston