FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Izlija

#4076 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Izlija »

Nisam pri pameti nikako pa neću ništa komentarisati, još nisam prestao navijati po kući, sad mi žao što više ovih vatrometa nisam kupio. Volim te Željo.
LSD

#4077 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Odović je postavio odlicnu taktiku :thumbup: :thumbup:

da smo pokušali nešto napadati i nadigravati se, raznijeli bi nas i utrpali par golova sigurno - jer su ocito jaca ekipa (realno pricam)...ovako jako i organizovano nazad, uz prijetnje polukontrama i kontrama :thumbup:

Bajić je bio baš zavaljen, sam jadnik nije mogao ništa, ali se borio ko lav... citavo vrijeme su mu po dvojica Lajoša visila na leđima, frajer igrao leđima okrenut i opet uspjevao smiriti loptu i nešto odigrati :thumbup: pa tako i onaj napad kad smo zabili
vryzas

#4078 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

LSD wrote:Odović je postavio odlicnu taktiku :thumbup: :thumbup:

da smo pokušali nešto napadati i nadigravati se, raznijeli bi nas i utrpali par golova sigurno - jer su ocito jaca ekipa (realno pricam)...ovako jako i organizovano nazad, uz prijetnje polukontrama i kontrama :thumbup:

Bajić je bio baš zavaljen, sam jadnik nije mogao ništa, ali se borio ko lav... citavo vrijeme su mu po dvojica Lajoša visila na leđima, frajer igrao leđima okrenut i opet uspjevao smiriti loptu i nešto odigrati :thumbup: pa tako i onaj napad kad smo zabili
Dobro je Oda postavio taktiku, zatvorio je sredinu maximalno. Ovi su jaki u prekidima, a mi bi morali u revansu pripaziti da ne pravimo glupe prekrsaje
na nasoj polovini...ovaj rezultat je fenomenalan s obzirom da su ljudi jaci za klasu po imenima...Hajnal, Sestak, Gera, nekakvi brzi crnci :D ...jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo im utrpali gol. :mrgreen:
Trgenbauer

#4079 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Trgenbauer »

Ma sve odlicno samo da se ne ufuraju i da se ne opuste. Moramo poraditi na fizickoj spremi ubuduce. ALI KOLIKO NAM SE IGRA POBOLJSALA OD PROSLE GODINE.... :izet: :izet: :izet: :izet: :bih: :bih:
stari_rastafari

#4080 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by stari_rastafari »

Ima li gdje vidjeti gol?
InvestmentSLO

#4081 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by InvestmentSLO »

Hvala zeljo za 300 eur!!! Znao sam, da to mozete...

Moj tiket

Cukaricki win
Koper win
Mladost podogorica win
Stromgodset win
Zeljeznicar Sarajevo Win

Dacia lost
Lokomtiva lost

5/7 sistem! Zeljo u 90 donosi radost! Ako bi jos purgere ili dacio e to bi vec milje se brojale! Bice i zato vreme!

Idemo zeljo do grupe !
Šibicar

#4082 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Antolović večeras nezaposlen,više posla je imao protiv Balzana. :mrgreen:
veella

#4083 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by veella »

http://youtu.be/y4d9eGJDuyQ
stari_rastafari wrote:Ima li gdje vidjeti gol?
LunaLati

#4084 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Nisam vjerovala da mi možemo ovako disciplinirano odigrati. Cestitke svim momcima, čestitke Odoviću na taktici i izmjenama u pravom trenutku, čestitke navijačima koji su po tko zna koji put pokazali kako se voli klub. Hvala za predivno veče.
salle_eh1986

#4085 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

TI SI MI SVE NA SVIJETU, U SRCU NOSIM TE JA.
LJUBAVI STO TE RODI KLASA RADNICKA.
TEBI POSVETIO ZIVOT, SVE DANE, GODINE.
SA SVOJOM BRACOM ZIVIM ZA TVOJE USPIJEHE...

Zamolio bih sve koji dodju prije mene do informacije kad nasi momci veceras slijecu na aerodrom, mora se ovo docekati...
Nemam snage za neki komentar meca, cuvam se za revans :D
vryzas

#4086 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Šibicar wrote:Antolović večeras nezaposlen,više posla je imao protiv Balzana. :mrgreen:

Ta ce kad nije mako s linije :D ...ohladi me onu zadnju, lopta leti 30 metara, a on svezan za liniju :? :shock:

Ma ovaj rezultat je extra 8) ...u revansu smo jaci za Stokica koji je na 26% fizicke spreme :D
Izlija

#4088 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Izlija »

salle_eh1986 wrote:TI SI MI SVE NA SVIJETU, U SRCU NOSIM TE JA.
LJUBAVI STO TE RODI KLASA RADNICKA.
TEBI POSVETIO ZIVOT, SVE DANE, GODINE.
SA SVOJOM BRACOM ZIVIM ZA TVOJE USPIJEHE...

Zamolio bih sve koji dodju prije mene do informacije kad nasi momci veceras slijecu na aerodrom, mora se ovo docekati...
Nemam snage za neki komentar meca, cuvam se za revans :D
bravooooooo
Treba momke dočekati
Ripicipi

#4089 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ripicipi »

...
ellaxaz

#4090 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ellaxaz »

Image
rumenige_brajtner

#4091 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by rumenige_brajtner »

oda je majstorski postavio igru, a dečki su to odlično odradili. svaka čast, realno, pobijedili smo bolju ekipu :hajmooo:
lajk

#4092 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by lajk »

Šta je ovo ljudi moji :D :D
Šibicar

#4093 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Kao što sam uvijek govorio,stvar je u glavama igrača,psihologija je čudo,ne treba se nikoga bojati,sve su to ljudi od krvi i mesa iako primaju lupam 5-10 puta veće plate,ali ta njihova primanja ne igraju na terenu.U prvom poluvremenu smo se na trenutke gubili k'o abdest,čim nas stisnu naši se pogube,strah,prevelik respekt odmah kod igrača izaziva nekontrolisanja nabijanja lopte,nepovezanost,ono "samo da nije kod mene"....ali u poluvremenu je Odović, očigledno,očitao lekciju igračima,pa nam Ferenc ne napravi poštene šanse,sve zbog discipline i smirenosti naših igrača u polju.Naravno da nije još gotovo,ali sad imamo jako lijepu šansu za 3. pretkolo,čisto sumnjam da ćemo je propustiti.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4094 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Chmoljo »

Rampage wrote:
Qler wrote:Ja probudio dijete... Sad sam tek najebao :)
:lol:

I ja isto uradio - kad je pao go, skočio sam k'o lud, počeo se derati :lol: Zato će me sada žena "oderati", naHeb'o sam sada :mrgreen: Al' nema veze, nije mi žao:)

Btw, ne znam da li je to neko već napisao, nisam pratio - mene je ova utakmica neodoljivo podsjetila na onu protiv Lillestroma u Norveškoj, ne samo zbog rezultata, imao sam neki osjećaj da ide u istom smjeru još dok je bilo 0:0:)
isto! :)

meni je za respekta kako je Odović uspio uozbiljiti ekipu poslije Maltežana. čovjek fakat zna svoj posao. neka me ispravi raja koja to studioznije prati od mene, ali koliko se sjećam Odović je bio solidan i u prvom mandatu.
salle_eh1986

#4095 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

Pratio sam put iza Sarajeva za Pestu, manje od 1h treba.
Posto ne znam kad krecu, imam nekakav link avioletova pa cu pokusati pikirati kad poleti nas avion i javiti ovde sto znaci da su tu za sahatak.
Pa eto ne treba poziv nikome :D
Trgenbauer

#4096 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Trgenbauer »

salle_eh1986 wrote:Pratio sam put iza Sarajeva za Pestu, manje od 1h treba.
Posto ne znam kad krecu, imam nekakav link avioletova pa cu pokusati pikirati kad poleti nas avion i javiti ovde sto znaci da su tu za sahatak.
Pa eto ne treba poziv nikome :D
evo na fb pise 00:55 slijecu
lajk

#4097 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by lajk »

Asmir Suljic nas bodrio u plavoj kosulji :thumbup:
salle_eh1986

#4098 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

čitam i ja da slijeću u 00:55
znači da bi oko 00:00 trebali poletiti
neko napisa avion TDR 278
:D

ja ga sad tražim ovde http://www.flightradar24.com/43.67,17.93/8 mada ne ide ...
Charuga
Globalni moderator

#4099 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Ja još ne mogu da vjerujem da smo dobili utakmicu u Mađarskoj. Vrištim u kafani, kontam puknut će mi glas pa onda skontam da bi mogao i u hitnoj završiti i do kraja utakmice ne mrdam.

Po meni, Oda odlično postavio igru a svi oni koji su igrali dali su 100% od sebe. Trčali, ganjali loptu, ganjali igrače Ferenca, borili se za svaku loptu i igrali bez ikakvog straha i respekta. SVAKA IM ČAST na večerašnjoj predstavi!

Prva polovina prvog poluvremena ništa specijalno, a onda posljednjih 20 minuta VILE. Dvije odlične šanse za Mađare (sreća pa onaj opali desnom) pa stativa uz pravi pritisak na naš gol.
Drugo poluvrijeme su oni krenuli da daju rano gol, ali ništa nisu uradili. Dobre izmjene sa naše klupe i na kraju, uz dozu sreće, šlag na tortu. Što kaže Adilović ne dešava se često da ti se lopta onako odbije pa da je opališ vanjskom, a ona još uše u kontra ugao.

Ima još 90 minuta da se igra, ništa nije gotovo.
salle_eh1986

#4100 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

nije gotovo ali sad moramo primiti 2 gola
sad su šanse (po meni) 51-49 za nas
Post Reply