Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šveđanin
#4076 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trenutni poredak drugoplasiranih
1. Croatia 7 5 2 0 11:4 17
2. Greece 6 4 1 1 7:4 13
3. Russia 6 4 0 2 8:2 12
4. France 6 3 2 1 8:4 11
5. Romania 6 3 1 2 9:10 10
6. Montenegro 6 2 3 1 6:8 9
7. Sweden 5 2 2 1 9:7 8
8. Bulgaria
1. Croatia 7 5 2 0 11:4 17
2. Greece 6 4 1 1 7:4 13
3. Russia 6 4 0 2 8:2 12
4. France 6 3 2 1 8:4 11
5. Romania 6 3 1 2 9:10 10
6. Montenegro 6 2 3 1 6:8 9
7. Sweden 5 2 2 1 9:7 8
8. Bulgaria
-
gidra
#4077 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Druga tekma kako Bičakčić igra i drugi poraz. Mali je fakat preloš, ja bih radije Pandžu na štopera stavio.
- moa
#4078 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naravno da ne znamo pod pritiskom igrati, od danske pa na ovamo kad nam uvijek nedostaje zehra.sarajlija_ba wrote:Prave ekipe igraju dobro i pod pritiskom.
Večeras smo ponovo vidjeli da BiH nije prava ekipa i da pod najmanjim pritiskom popucaju svi šavovi.
Vjerujem da ćemo izgubiti ili u najbolju ruku igrati neriješeno u Slovačkoj.
Psihologija kratkih nogu...
- agnostic_front
#4079 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
gidra wrote:Druga tekma kako Bičakčić igra i drugi poraz. Mali je fakat preloš, ja bih radije Pandžu na štopera stavio.
-
eeeeeee
#4080 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
odmah crnjak dobro svima se desi da nemaju svoj dan igra se mora pod hitno popraviti i Hajrovica gurnuti u prvi tim...
inace
inace
- zecko_kupuz
#4081 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sušić se ovom tekmom totalno samodiskreditovao, barem u mom zapisniku.
Ovo nije bio loš dan, ovo je grozna taktička postavka. Pao mi je mrak na oči samo kad sam vidio sastave. Samo smo promijenili igrače, a taktika je ostala ista - igra na vrat na nos.
Vršajević vjerovatno ni sam ne zna šta ga snađe kad igra, a Bičakčić kao da nije svjestan na kakvom nivou se igra niti kakvu odgovornu poziciju drži u ekipi (iako je danas dosta trpio zbog Vršajevića).
Miske mi ponovo izgleda 5 kila teži nego inače, a ironično je da je navodno najnespremniji prvotimac uoči Slovaka - Salihović, najviše pretrčao danas. Bilo ga je na sve strane, iako nam ni to nije pomoglo.
Pape je dobro usro danas, kako li će igračima podići moral do utorka?!?
Vršajević vjerovatno ni sam ne zna šta ga snađe kad igra, a Bičakčić kao da nije svjestan na kakvom nivou se igra niti kakvu odgovornu poziciju drži u ekipi (iako je danas dosta trpio zbog Vršajevića).
Miske mi ponovo izgleda 5 kila teži nego inače, a ironično je da je navodno najnespremniji prvotimac uoči Slovaka - Salihović, najviše pretrčao danas. Bilo ga je na sve strane, iako nam ni to nije pomoglo.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#4082 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne mogu se sada sjetiti gdje se igrala utamica i protiv koga. Igrala je Jugoslavija na celu sa Miljanicem, a igrali su i Susic i Sliskovic i...i..., ma ona sjajna reprezentacija koja je na kraju sve usrala, padali po terenu ko snoplje, pa smo ih kasnije zvali "padavicari".
Sucic jos u onom Miljanicevom fazonu.
Ma jebo repku bez shutera. Lopta se nece ukotrljati sama u gol, treba neko da raspali po njoj, pa ako udje,udje.
Veceras su Slovaci na taj nacin i dobili utakmicu, a ne onim finim, laganini izradama. Jedan neocekivan jak shut i primljen gol.
Nasi nisu niti jednom shutirali prema slovackom golu, koda su na stakama igrali.
Sucic jos u onom Miljanicevom fazonu.
Ma jebo repku bez shutera. Lopta se nece ukotrljati sama u gol, treba neko da raspali po njoj, pa ako udje,udje.
Veceras su Slovaci na taj nacin i dobili utakmicu, a ne onim finim, laganini izradama. Jedan neocekivan jak shut i primljen gol.
Nasi nisu niti jednom shutirali prema slovackom golu, koda su na stakama igrali.
-
solo2
#4083 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
samo da mu opet ne budu morali doci u sobu jedan po jedanzecko_kupuz wrote:Sušić se ovom tekmom totalno samodiskreditovao, barem u mom zapisniku.Ovo nije bio loš dan, ovo je grozna taktička postavka. Pao mi je mrak na oči samo kad sam vidio sastave. Samo smo promijenili igrače, a taktika je ostala ista - igra na vrat na nos.
- golfiista
#4084 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jednostavno je. Mozemo do baraza i tu se sve zavrsava. Nakon toga kvalifikacije za Evropske i idemo opet po historijske utakmice.
Jednostavno, veceras smo pokazali da smo prosjecna repka, i ruku na srce, dosadasnji tok kvalifikacija je protekao vise sretno, nego spretno, ako se sjetimo Grcke i njihovih propustenih sansi.
Susic je napravio toliko rotacija veceras da su i igraci bili zbunjeni i sve sto je Slovacka napravila bilo je plod neprirodnih pozicija igraca koji nenavikli na takvu postavku jednostavno grijesili. Pa kad Spahic mora da povuce loptu i da uposljava napadace. Smijesno.
Jedno je jasno, iole ozbiljniju repku nikada nismo pobijedili, a Grcka je k ekipa svakako.
Visca, Avdija, Salihovic, Bicakcic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Susic i publika, grozni. Fuj.
Jednostavno, veceras smo pokazali da smo prosjecna repka, i ruku na srce, dosadasnji tok kvalifikacija je protekao vise sretno, nego spretno, ako se sjetimo Grcke i njihovih propustenih sansi.
Susic je napravio toliko rotacija veceras da su i igraci bili zbunjeni i sve sto je Slovacka napravila bilo je plod neprirodnih pozicija igraca koji nenavikli na takvu postavku jednostavno grijesili. Pa kad Spahic mora da povuce loptu i da uposljava napadace. Smijesno.
Jedno je jasno, iole ozbiljniju repku nikada nismo pobijedili, a Grcka je k ekipa svakako.
Visca, Avdija, Salihovic, Bicakcic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Susic i publika, grozni. Fuj.
- zecko_kupuz
#4085 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro, nećemo pretjerivati sad. Činjenica je da je ovo najgora tekma od Francuske na Koševu mislim. Prvih deset minuta nisu išli kratki i dupli pasovi i onda ostatak meča udari po centaršutu... a niko ne zna ubaciti. 
-
eeeeeee
#4086 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mogu se sloziti i mislim da je ovo prva tekma gdje je Susic reko da smo mi favoriti izgleda da nas je to dobro kostalo, ali opet kazem ne treba sad gubiti nadu treba se dici i dalje imamo prednost u odnosu na Grke (taj medjusobni duel), ali ove Slovake treba dobiti a mozemo ih dobiti s drugacijim pristupom i igrom koju veceras nazalost nismo imalizecko_kupuz wrote:Dobro, nećemo pretjerivati sad. Činjenica je da je ovo najgora tekma od Francuske na Koševu mislim. Prvih deset minuta nisu išli kratki i dupli pasovi i onda ostatak meča udari po centaršutu... a niko ne zna ubaciti.
- sarajlija_ba
#4087 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zecko_kupuz wrote:... a niko ne zna ubaciti.
-
Mustang1
#4088 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bicakcic je dobro odigrao .. Imao je jednu gresku kada ga je presla lopta ali nije vidio igraca i to je bio zadatak onog iza njega da mu kaze da ima iza ledja .. Kasnije se vidi kako pokazuje Vrsajevicu na oci i na igraca .. Kod gola Medunjanin je stao ispred Slovaka koji je zabio umjesto da se baci na njega pa makar ga i polomio i crveni dobio ali se morao baciti ne znam koji je kurac stao onako
- Logovan
#4089 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Daj nemoj sad zajebavati, bilo je dobrih centaršuteva.zecko_kupuz wrote:a niko ne zna ubaciti.
- BHF_Manijak
#4090 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na koje nije imao ko naletiti. Koja li ironija. Igras ultra ofanzivni, a kad iole bolji centarsut udje u 16m, nigdje nikoga od nasih.
-
Mustang1
#4091 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tu su nasi .. Samo sto njihovi stoperi nemaju metar i 10 i 22 kile
- Logovan
#4092 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je sad druga priča. Na neke dobre centaršuteve niko nije naletio, a par puta je i odbrana Slovačke dobro reagovala pa Džeko i ostali nisu mogli doći do lopte.BHF_Manijak wrote:Na koje nije imao ko naletiti. Koja li ironija. Igras ultra ofanzivni, a kad iole bolji centarsut udje u 16m, nigdje nikoga od nasih.
- phillie
#4093 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Losa postavka igre. Protiv Slovaka koji su po meni i jaci i brzi od grka, Susic gura u vatru Medunjanina, Misimovica i Pjanica. Razumijem, rizikovao je jer je isao na pobjedu, ali preotvoreno je ono bilo, a premalo je bilo trke u srednjem redu da bi se moglo parirati slovacima. O igracima necu govoriti, jer ocito je da su svi podbacili (Begovica ne racunam), ali najveci krivac je Susic. Hvala Bogu, jos uvijek je sve u nasim rukama, ali bonus smo ispucali, pa sad moramo ici na 3 od 3 ili ne daj Boze ako kiksamo u Zilini, nadati se kiksu grka protiv slovaka u Grckoj, a to bi onda bas zakomplikovalo nasu grupu.
-
b_hodzic
#4094 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Takticka pobjeda protivnickog trenera, tacnije losa takticka postavka naseg vrlog strucnjaka. Nekad imam osjecaj da Pape samo k'o na menadžeru poreda igrače i kaže eto vas, igrajte.
- studeni76
#4095 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.rezultati.com/utakmica/fcZob ... atistics;1
Kakve su ovo zastave pored naših igrača, haman nas podijelili
- phillie
#4096 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo je valjda drzava rodjenja, mada su i tu usrali motku sto se tice Stevanovica, Sunjica, Medunjanina, Ibricica...uglavnom vecinu su ofulali
- noiserr
#4097 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jeste tako je. 23 gola dali totalno slucajno. Strucnjaci na forumu bi to puno bolje slozili. Kao oni sto bi bez Dzeke igrali.b_hodzic wrote:Takticka pobjeda protivnickog trenera, tacnije losa takticka postavka naseg vrlog strucnjaka. Nekad imam osjecaj da Pape samo k'o na menadžeru poreda igrače i kaže eto vas, igrajte.
-
Stari
#4098 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ono neku noc u petak sam se povukao i suzdrzao pisanja komentara taman onako kako to i imam obicaj raditi …. Bio sam dobro pripit, bio nadrkan losim danom na poslu kojem je uslijedila losa nac ispred kompjuterskog ekrana …pa rekoh , batali se corava posla … nikad niko nista pametno nije napisao u takvim uvjetima …
Odjavio sam se i otisao na jedno , malo duze …malo dublje … trijeznjenje i mahmurluk koji uvijek sljeduje. Nije bilo nimalo sexy vjerujte mi.
Ovi mladji momci sto su puno brzi od mene u rukovanju internetom ce vec (ako ikog to uopste sad zanima ) naci arhivske podatke koji ce me demantovati ako grijesim …i Nemojte me zaboga smatrati sad opet nekakvom zalosnom sovom, pticom zloslutnicom … defetistom (ili kako se to vec zove) samo zbog toga sto spominjem i tu mogucnost (koliko je ona realna je nesto u sta ne zelim ulaziti …za sad)
Ali sta se desava ako nam Slovaci daju po guzici jos jednom sutra? (dakle cisto u svrhu znanstvene egzaktnosti - kao puka hipoteticka horor-fantazija )
Jesmo li onda se… neuzubilahi … razduzili sa ovim ciklusom kvalifikacija? … I od najbolje garniture igraca koje smo ikad imali - odjednom poceli ozbiljno ugrozavati dostignuce Sliskovicevih izabranika iz kvalifikacija za EP 2008 …? Ako jesmo – e svaka nam cast … da nas nema valjalo bi nas uvijek i nanovo izmisljati. Ne mislim na igrace , niti na rukovodtsvo (ta i najboljima se desi da promase kvalifikacije) … nego sebi (i nama)… mislim eto pogledajte sami ….
Od zvijezda , od jebacha nad jebachima od stanja Nirvane ….. pa do septicke jame …. Sve za 3-4 dana.
YBM-liga sada lijepo. Idem se jos malo otrijezniti.
Odjavio sam se i otisao na jedno , malo duze …malo dublje … trijeznjenje i mahmurluk koji uvijek sljeduje. Nije bilo nimalo sexy vjerujte mi.
Ovi mladji momci sto su puno brzi od mene u rukovanju internetom ce vec (ako ikog to uopste sad zanima ) naci arhivske podatke koji ce me demantovati ako grijesim …i Nemojte me zaboga smatrati sad opet nekakvom zalosnom sovom, pticom zloslutnicom … defetistom (ili kako se to vec zove) samo zbog toga sto spominjem i tu mogucnost (koliko je ona realna je nesto u sta ne zelim ulaziti …za sad)
Ali sta se desava ako nam Slovaci daju po guzici jos jednom sutra? (dakle cisto u svrhu znanstvene egzaktnosti - kao puka hipoteticka horor-fantazija )
Jesmo li onda se… neuzubilahi … razduzili sa ovim ciklusom kvalifikacija? … I od najbolje garniture igraca koje smo ikad imali - odjednom poceli ozbiljno ugrozavati dostignuce Sliskovicevih izabranika iz kvalifikacija za EP 2008 …? Ako jesmo – e svaka nam cast … da nas nema valjalo bi nas uvijek i nanovo izmisljati. Ne mislim na igrace , niti na rukovodtsvo (ta i najboljima se desi da promase kvalifikacije) … nego sebi (i nama)… mislim eto pogledajte sami ….
Od zvijezda , od jebacha nad jebachima od stanja Nirvane ….. pa do septicke jame …. Sve za 3-4 dana.
YBM-liga sada lijepo. Idem se jos malo otrijezniti.
-
zlajapravaraja
#4099 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na ovoj stranici vec jedno vrijeme primjecujem ovakve zajebancije sa zastavama pored imena igraca, i to ne nekakve slucajnosti ili lapsuse ili greske, nego JAKO DOBRO SMISLJENE zavrzlame s politickom pozadinomstudeni76 wrote:http://www.rezultati.com/utakmica/fcZob ... atistics;1
- nKrkan
#4100 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zajebana je stvar što jedino naša reprezentacija konkuriše Grčkoj za prvo mjesto