aaaa lijepeee...imaju li kakve malo ravnije?Nisrin wrote:
ljepse su uzivo, 31 KM u OFFICESHOES-uVeliko snizenje na postojece snizenje
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
mumy
#4076 Re: Cipelice, cipelice..
- Nisrin
#4077 Re: Cipelice, cipelice..
mumy wrote:aaaa lijepeee...imaju li kakve malo ravnije?Nisrin wrote:
ove su 11cm visoke
-
mumy
#4078 Re: Cipelice, cipelice..
hvala odem da pogledamNisrin wrote:mumy wrote:aaaa lijepeee...imaju li kakve malo ravnije?Nisrin wrote:
ove su 11cm visokepreslatke su, imaju ovakve i u plavoj boji, ravne zatvorene nisam vidjela, ali zato ima ravnih otvorenih, takodjer prekrasnih, oko 30ak KM su
-
FemaleMe
#4079 Re: Cipelice, cipelice..
ladyblue18 wrote:Zene, da li je neka od vas kupovala obucu u Mangu i ako jeste kakav je kvalitet? Vidim da cijene nisu bas male pa me strah da ne dam pare a ono se raspadne za par mjeseci.
Ja imam tri para stikli iz Manga, mogu samo pohvaliti, udobne su, kozne su dvoje. Ove sto nisu kozne su spicoke, i one su malo neudobrne kada se duze nose, jer su tvrde.
- KiSSgirl
#4080 Re: Cipelice, cipelice..
Ako je neka od vas zainteresirana za baletanke crne (veoma povoljno, br. 38, nošene samo jednom) neka se javi u inbox da pošaljem slike. Imam i štikle, ali sa visokom petom (obje br. 40) crne salonke (nošene 2-3 puta) i smeđe sandale sa tigrastim uzorkom (nove). Razlog kupovanja obuće koja nam je mala ili velika, je smotanost moje sestre i mene.
Pa eto ako nekoga zanima.. da se iskoriste 
- Slavena
#4081 Re: Cipelice, cipelice..
Obozavam cipele ( a kao da sam rekla nesto novo...Nadinka wrote:Zene trazile temu, pa moram otvoritiIma li ista na sto zene toliko trose pare (znaci one koje nisu zaglavile na temi sminka oliti make-up) kao na cipelice? nema! A kako dolazi proljece treba nam izvjestaj gdje su najljepse, najpovoljnije, najneobicnije, najsladje, najsexije
Pa molim dame da ovdje prijave svaki zanimljiv primjerak sa lokacijom i icjenom
Ove su odlicne. U njima noga stoji kao salivena...

a ove su kao bombona... i to u kombinaciji sa crvenim lakom ... stoje prelepo..

.... za sad ovoliko... ali vracam se ubrzo.. jer tema je prelepa..
-
radenska
#4082 Re: Cipelice, cipelice..
Ja se divim zenama koje znaju hodati u ovome
prije par dana jedna hoda kao na štulama,bilo mi je malo zao 
- manekenka u penziji
#4083 Re: Cipelice, cipelice..
ja sam prije bas gotivila ovakve cipele, (slika 1) a sad mi izgledaju kao ortopedska pomagala.
ne mislim da su mi svake cipele sa punom petom takve, ali jesu ove na prvoj slici.
nevjerovatno je koliko sam ja licno promjenila ukus za manje od godinu dana, nije ni čudo što se o istom ne raspravlja.
ne mislim da su mi svake cipele sa punom petom takve, ali jesu ove na prvoj slici.
nevjerovatno je koliko sam ja licno promjenila ukus za manje od godinu dana, nije ni čudo što se o istom ne raspravlja.
-
MrsJ
#4084 Re: Cipelice, cipelice..
Da malo podignem temu.
Kupih ove jucer u Astri, za cijenu ne pitajte, sramota me i reci. Tjesim se time sto su kupljene na rate.

Kupih ove jucer u Astri, za cijenu ne pitajte, sramota me i reci. Tjesim se time sto su kupljene na rate.

-
Lounge Act
#4085 Re: Cipelice, cipelice..
.
Last edited by Lounge Act on 04/01/2015 13:22, edited 1 time in total.
-
minkica35
#4086 Re: Cipelice, cipelice..
predobreeMrsJ wrote:Da malo podignem temu.![]()
Kupih ove jucer u Astri, za cijenu ne pitajte, sramota me i reci. Tjesim se time sto su kupljene na rate.![]()
- otherside
#4087 Re: Cipelice, cipelice..
jeste li negdje vidjeli lijepih kracih zenskih cizmica?
ja danas nesto malo gledala ali nisam vidjela nista interesantno...
- Michun
#4088 Re: Cipelice, cipelice..
Targa?otherside wrote:jeste li negdje vidjeli lijepih kracih zenskih cizmica?
- otherside
#4089 Re: Cipelice, cipelice..
e nisam vala tamo bila, nije mi bilo usput. ali pogledam, tnx 
- manekenka u penziji
#4090 Re: Cipelice, cipelice..
Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4091 Re: Cipelice, cipelice..
Sve to u jednom, teskomanekenka u penziji wrote:Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe
- BadSanta
#4092 Re: Cipelice, cipelice..
Ja se već pripemam za zimu
a para (još )neam.
Gdje ste, drage dame, kupovale gumenjače. Tražim jednobojne, nepropusne naravno, bez ikakvih velikih điđa i životinjskih printova po njima. Bilo bi dobro da nisu sa pijace, al ako imate dobro iskustvo recite. Udobnost na prvom mjestu, a pristupačna cijena na drugom. Savjetujte me. Zahvaljujem
Gdje ste, drage dame, kupovale gumenjače. Tražim jednobojne, nepropusne naravno, bez ikakvih velikih điđa i životinjskih printova po njima. Bilo bi dobro da nisu sa pijace, al ako imate dobro iskustvo recite. Udobnost na prvom mjestu, a pristupačna cijena na drugom. Savjetujte me. Zahvaljujem
- Irm@
#4093 Re: Cipelice, cipelice..
ShoeBeDo 110 KM meni su se svidjele i ispunjavaju navedene kriterijeBadSanta wrote:Ja se već pripemam za zimua para (još )neam.
- manekenka u penziji
#4094 Re: Cipelice, cipelice..
dobila sam informaciju za Planikin outlet na Dobrinji.ladyblue18 wrote:Sve to u jednom, teskomanekenka u penziji wrote:Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe
treba vidjeti tamo.
- Nisrin
#4095 Re: Cipelice, cipelice..
BadSanta wrote:Ja se već pripemam za zimua para (još )neam.
Office shoes, crne, na fazon "jahackih"...predobre, ne vidi se da su gumene...
- DaffyDuck
#4096 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam vidjela neke plave i zute u Lindexu, plaho su mu se svidjeleNisrin wrote:BadSanta wrote:Ja se već pripemam za zimua para (još )neam.
Office shoes, crne, na fazon "jahackih"...predobre, ne vidi se da su gumene...
evo i jednih i drugih:

-
cvrcak i mrav
#4097 Re: Cipelice, cipelice..
Da li se u Sarajevu negdje mogu naci Mass cipele?
-
mincy4
#4098 Re: Cipelice, cipelice..
ja kupila dvoje cizme tamaris i s oliver doduse proslogodisnje na rasprodaji sveukupno 20 eura:)kozne duboke sa malim peticama...ko bombona za zime ...

a ove kupila ljetos da i ja nekad obujem punu petu ali nove su nikad obuvene:)
inace kad pricamo o cipelama ja sam veeeliki fan bas visokih stikli...ali ih nosim samo navece....po danu imam izabrati medju tenama...doduse sbavila sam i ja sebi tene sa punim djonom:) to moze ponekad...znaci po danu sam uvijek u tenama a navece visoko...sestra mi proljetos kupila jedne baletanke kaze kad idem vadit neke papire i nesto poslovno hahhaha da licim na ozbiljnu zenu a ne na tinejdjerku
to su jedine baletanke u zivotu koje sam obula

a ove kupila ljetos da i ja nekad obujem punu petu ali nove su nikad obuvene:)
inace kad pricamo o cipelama ja sam veeeliki fan bas visokih stikli...ali ih nosim samo navece....po danu imam izabrati medju tenama...doduse sbavila sam i ja sebi tene sa punim djonom:) to moze ponekad...znaci po danu sam uvijek u tenama a navece visoko...sestra mi proljetos kupila jedne baletanke kaze kad idem vadit neke papire i nesto poslovno hahhaha da licim na ozbiljnu zenu a ne na tinejdjerku -
sweet_sin
#4099 Re: Cipelice, cipelice..
u planicicvrcak i mrav wrote:Da li se u Sarajevu negdje mogu naci Mass cipele?
-
boracha
#4100 Re: Cipelice, cipelice..
te cizme od 20 eura pretpostavljam nisu kupljene kod nas