Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mumy

#4076 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mumy »

Nisrin wrote:Image

ljepse su uzivo, 31 KM u OFFICESHOES-u :D Veliko snizenje na postojece snizenje :D
aaaa lijepeee...imaju li kakve malo ravnije?
Nisrin

#4077 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

mumy wrote:

ljepse su uzivo, 31 KM u OFFICESHOES-u :D Veliko snizenje na postojece snizenje :D

ove su 11cm visoke :D preslatke su, imaju ovakve i u plavoj boji, ravne zatvorene nisam vidjela, ali zato ima ravnih otvorenih, takodjer prekrasnih, oko 30ak KM su :D
mumy

#4078 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mumy »

Nisrin wrote:
mumy wrote:

ove su 11cm visoke :D preslatke su, imaju ovakve i u plavoj boji, ravne zatvorene nisam vidjela, ali zato ima ravnih otvorenih, takodjer prekrasnih, oko 30ak KM su :D
hvala odem da pogledam :D
FemaleMe

#4079 Re: Cipelice, cipelice..

Post by FemaleMe »

ladyblue18 wrote:Zene, da li je neka od vas kupovala obucu u Mangu i ako jeste kakav je kvalitet? Vidim da cijene nisu bas male pa me strah da ne dam pare a ono se raspadne za par mjeseci.

Ja imam tri para stikli iz Manga, mogu samo pohvaliti, udobne su, kozne su dvoje. Ove sto nisu kozne su spicoke, i one su malo neudobrne kada se duze nose, jer su tvrde.
KiSSgirl

#4080 Re: Cipelice, cipelice..

Post by KiSSgirl »

Ako je neka od vas zainteresirana za baletanke crne (veoma povoljno, br. 38, nošene samo jednom) neka se javi u inbox da pošaljem slike. Imam i štikle, ali sa visokom petom (obje br. 40) crne salonke (nošene 2-3 puta) i smeđe sandale sa tigrastim uzorkom (nove). Razlog kupovanja obuće koja nam je mala ili velika, je smotanost moje sestre i mene. :D Pa eto ako nekoga zanima.. da se iskoriste :)
Slavena

#4081 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Slavena »

Nadinka wrote:Zene trazile temu, pa moram otvoriti :) Ima li ista na sto zene toliko trose pare (znaci one koje nisu zaglavile na temi sminka oliti make-up) kao na cipelice? nema! A kako dolazi proljece treba nam izvjestaj gdje su najljepse, najpovoljnije, najneobicnije, najsladje, najsexije :)
Pa molim dame da ovdje prijave svaki zanimljiv primjerak sa lokacijom i icjenom :)
Obozavam cipele ( a kao da sam rekla nesto novo... :lol: ) ... i kad mi se neke dopadnu, nema tih para koje za njih necu dati... ali bukvalno.. :-D

Ove su odlicne. U njima noga stoji kao salivena... :)
Image

a ove su kao bombona... i to u kombinaciji sa crvenim lakom ... stoje prelepo.. :)

Image

.... za sad ovoliko... ali vracam se ubrzo.. jer tema je prelepa.. :)
radenska

#4082 Re: Cipelice, cipelice..

Post by radenska »

Ja se divim zenama koje znaju hodati u ovome :D prije par dana jedna hoda kao na štulama,bilo mi je malo zao :-)
manekenka u penziji

#4083 Re: Cipelice, cipelice..

Post by manekenka u penziji »

ja sam prije bas gotivila ovakve cipele, (slika 1) a sad mi izgledaju kao ortopedska pomagala. :D :D :evil:
ne mislim da su mi svake cipele sa punom petom takve, ali jesu ove na prvoj slici.
nevjerovatno je koliko sam ja licno promjenila ukus za manje od godinu dana, nije ni čudo što se o istom ne raspravlja.
MrsJ

#4084 Re: Cipelice, cipelice..

Post by MrsJ »

Da malo podignem temu. :)
Kupih ove jucer u Astri, za cijenu ne pitajte, sramota me i reci. Tjesim se time sto su kupljene na rate. :-D

Image
Lounge Act

#4085 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 04/01/2015 13:22, edited 1 time in total.
minkica35

#4086 Re: Cipelice, cipelice..

Post by minkica35 »

MrsJ wrote:Da malo podignem temu. :)
Kupih ove jucer u Astri, za cijenu ne pitajte, sramota me i reci. Tjesim se time sto su kupljene na rate. :-D

Image
predobree :thumbup:
otherside

#4087 Re: Cipelice, cipelice..

Post by otherside »

jeste li negdje vidjeli lijepih kracih zenskih cizmica?
ja danas nesto malo gledala ali nisam vidjela nista interesantno...
Michun

#4088 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

otherside wrote:jeste li negdje vidjeli lijepih kracih zenskih cizmica?
ja danas nesto malo gledala ali nisam vidjela nista interesantno...
Targa?
otherside

#4089 Re: Cipelice, cipelice..

Post by otherside »

e nisam vala tamo bila, nije mi bilo usput. ali pogledam, tnx :-D
manekenka u penziji

#4090 Re: Cipelice, cipelice..

Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4091 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

manekenka u penziji wrote:Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe :D
Sve to u jednom, tesko :mrgreen:
BadSanta

#4092 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BadSanta »

Ja se već pripemam za zimu :-) a para (još )neam.
Gdje ste, drage dame, kupovale gumenjače. Tražim jednobojne, nepropusne naravno, bez ikakvih velikih điđa i životinjskih printova po njima. Bilo bi dobro da nisu sa pijace, al ako imate dobro iskustvo recite. Udobnost na prvom mjestu, a pristupačna cijena na drugom. Savjetujte me. Zahvaljujem
Irm@

#4093 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

BadSanta wrote:Ja se već pripemam za zimu :-) a para (još )neam.
Gdje ste, drage dame, kupovale gumenjače. Tražim jednobojne, nepropusne naravno, bez ikakvih velikih điđa i životinjskih printova po njima. Bilo bi dobro da nisu sa pijace, al ako imate dobro iskustvo recite. Udobnost na prvom mjestu, a pristupačna cijena na drugom. Savjetujte me. Zahvaljujem
ShoeBeDo 110 KM meni su se svidjele i ispunjavaju navedene kriterije :)
manekenka u penziji

#4094 Re: Cipelice, cipelice..

ladyblue18 wrote:
manekenka u penziji wrote:Ima li gdje dubokih čizama da valjaju, da ne propuštaju, da nisu hladne a ni skupe :D
Sve to u jednom, tesko :mrgreen:
dobila sam informaciju za Planikin outlet na Dobrinji. :-D
treba vidjeti tamo.
Nisrin

#4095 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

Office shoes, crne, na fazon "jahackih"...predobre, ne vidi se da su gumene...:D
DaffyDuck

#4096 Re: Cipelice, cipelice..

Post by DaffyDuck »

Nisrin wrote:

Office shoes, crne, na fazon "jahackih"...predobre, ne vidi se da su gumene...:D
Ja sam vidjela neke plave i zute u Lindexu, plaho su mu se svidjele :D cini mi se da su 59KM

evo i jednih i drugih:
Image
Image
cvrcak i mrav

#4097 Re: Cipelice, cipelice..

Post by cvrcak i mrav »

Da li se u Sarajevu negdje mogu naci Mass cipele?
mincy4

#4098 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mincy4 »

ja kupila dvoje cizme tamaris i s oliver doduse proslogodisnje na rasprodaji sveukupno 20 eura:)kozne duboke sa malim peticama...ko bombona za zime ...Image Image
a ove kupila ljetos da i ja nekad obujem punu petu ali nove su nikad obuvene:)Image inace kad pricamo o cipelama ja sam veeeliki fan bas visokih stikli...ali ih nosim samo navece....po danu imam izabrati medju tenama...doduse sbavila sam i ja sebi tene sa punim djonom:) to moze ponekad...znaci po danu sam uvijek u tenama a navece visoko...sestra mi proljetos kupila jedne baletanke kaze kad idem vadit neke papire i nesto poslovno hahhaha da licim na ozbiljnu zenu a ne na tinejdjerku :D to su jedine baletanke u zivotu koje sam obula
sweet_sin

#4099 Re: Cipelice, cipelice..

Post by sweet_sin »

cvrcak i mrav wrote:Da li se u Sarajevu negdje mogu naci Mass cipele?
u planici
boracha

#4100 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

te cizme od 20 eura pretpostavljam nisu kupljene kod nas
Post Reply