Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nešto slično da naprave i na Balkanu i da traje 2 mjeseca automatski bi vratili prodaju. Renault je u Hrvatskoj a Fiat u Srbiji imao svojevremeno akciju da im se dovuče neki stari krš zanemarive vrijednosti a oni spuste cijenu tipa za 1000-2000 eura.
ElRe wrote:Grand Cherokee koji im je mozda i najvredniji model ne uspijevaju da promovisu i uvale #richkidsbosnia
Land Cruiser ima prodju, Grand Ćiro nema
Ovo je tabela sa evidencijom svih 46 novih registrovanih vozila Jeep i Chrysler u BiH, za 24-mjesečni period, od 01. januara 2016-e do 31. decembra 2017-e:
Ko se razumije u ove tipske oznake za modele vozila Jeep i Chrysler, može nam skupiti podatke o broju vozila po tipovima.
mali_milojica wrote:BU - Renegade
JK - Wrangler
WK - Grand Cherokee
KL - Cherokee
MX - Compass
Chrysler je 300C
Da... Mene samo čudi da u Europi ne koriste Fiatove kodove. 5xx je za Jeep modele. Čini mi se 520 Renegade i 551 Compass. Ne znam za ostale, ako ih uopće i imaju neki stari modeli.
Ali isto i Alfa ima njihove. Giulia kod nas 952, kod njih GA. Stelvio kod nas 949, a kod njih GU.
Alfa i Maserati će imati press konferencije na nadolazećem Auto Showu u New Yorku. Valjda ne napokon to službeno predstavljanje Giulie Veloce za NAFTA-u sa 350 KS, a za koju sam davno najavio da je plan predstaviti u New Yorku 2018. Maserati bi trebao biti Levante GTS.
ElRe wrote:Grand Cherokee koji im je mozda i najvredniji model ne uspijevaju da promovisu i uvale #richkidsbosnia
Land Cruiser ima prodju, Grand Ćiro nema
Ovo je tabela sa evidencijom svih 46 novih registrovanih vozila Jeep i Chrysler u BiH, za 24-mjesečni period, od 01. januara 2016-e do 31. decembra 2017-e:
Ko se razumije u ove tipske oznake za modele vozila Jeep i Chrysler, može nam skupiti podatke o broju vozila po tipovima.
Ovdje je bila flotna prodaja, odnosno donacija VSTV-u za rad sudova i tužilaštva širom BiH...15 ili 20 Renegade modela, ne znam tačno...
Razumijem ja sve ljubitelje Talijana, ali se samo zanosite i lazete kvaltetom,performansama, prodajnim rezultatima.... realno ne mogu se porediti sa konkurencijom.
Istina naprave ekstra auto s vremena na vrijeme ali je to nedovoljno.... za ozbiljne rezultate.
lavic wrote:Razumijem ja sve ljubitelje Talijana, ali se samo zanosite i lazete kvaltetom,performansama, prodajnim rezultatima.... realno ne mogu se porediti sa konkurencijom.
Istina naprave ekstra auto s vremena na vrijeme ali je to nedovoljno.... za ozbiljne rezultate.
Čekaj, ko je dobar i pošten? Da nije volkswagen možda?