Ja nikad cula nisam naseg PRedsjednika da je pricao nesto tako, a bila sam na mnogim skupovima.Been wrote:Neće Hare biti... Boji se priupitaće ga Bakir o Heći, a onda kuku leleComrad wrote:Pa Fahro gotovo uvijek i prica samo o ekonomiji, e sad je li to predizborna il sta nebitno, ali jednostavno volim cuti kada pricaju o tim stvarima, a ne o glupostima i nacionalizmu.
Uostalom, veceras su kod Bakira svi kandidati za predsjednistvo BiH iz pederacije. Bar je tako najavljeno.![]()
![]()
Koliko sam ja čuo od ljudi koji idu na te njihove mitinge ( da, da ima ih i takvih ) kažu da od 5 minuta govora, minut govori o ekonomiji,a onda oplete po Tihiću, Silajdžiću, izdajnicima, lopovima, velikosrpskim špijunima itd.
Sto se tice ljudi koji dolaze na predizborne skupove sve su to sami dobrovoljci i apsolutno niko od njih ni feninga nije dobio da prati Fahru!!!! Istina je da postoji jedan broj ljudi koji uvijek prate Fahru, ali kao sto rekoh to je njihova dobra volja i zelja da Fahro pobjedi!!!
U ostalom mi bar imamo jedan veliki broj koji podrzava Predsjednika, a na skupovima SDA i Za BiH nema zive duse.
Prije neki dan pred katedralom je bila promocija Harisove stranke, za sat i pol koliko sam sjedila u obliznjoj basti nije im prislo dva covjeka, bitno je da je muzika trestala do daske, al se niko ziv nije ni okrenuo.