Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo ono sto sam govorio za navijace, kad kazu najvise gledalaca imao bayern:
[23.05.] Mit einer Auslastung von 99,75 Prozent war der Signal Iduna Park in dieser Saison fast immer ausverkauft. 1.841.258 Besucher kamen zu den 24 Heimspielen der abgelaufenen Saison in Bundesliga, UEFA Champions League und DFB-Pokal - absoluter Rekord!
popunjenost stadiona ove sezone u svim utakmicama (liga, kup,liga sampiona) - 99.75%, tacnije 1.841.258 gledalac
prezuzeto sa oficijelne stranice bvb-a (www.bvb.de)
fatality wrote:evo ono sto sam govorio za navijace, kad kazu najvise gledalaca imao bayern:
[23.05.] Mit einer Auslastung von 99,75 Prozent war der Signal Iduna Park in dieser Saison fast immer ausverkauft. 1.841.258 Besucher kamen zu den 24 Heimspielen der abgelaufenen Saison in Bundesliga, UEFA Champions League und DFB-Pokal - absoluter Rekord!
popunjenost stadiona ove sezone u svim utakmicama (liga, kup,liga sampiona) - 99.75%, tacnije 1.841.258 gledalac
Partijaner wrote:Robin Dutt haman novi trener Werdera ali jos nista nije zvanicno, ne znam da li je on pravi covjek za zelenase, nije se nesto proslavio kod apotekara, bio je u Freiburgu i odveo ih je u Bundesligu, vidjecemo sta ce biti, zanimljivo ljeto slijedi.
Partijaner wrote:Robin Dutt haman novi trener Werdera ali jos nista nije zvanicno, ne znam da li je on pravi covjek za zelenase, nije se nesto proslavio kod apotekara, bio je u Freiburgu i odveo ih je u Bundesligu, vidjecemo sta ce biti, zanimljivo ljeto slijedi.
Tebi i nekome ce zvucati cudno, ali on je po meni od svih trenera koji su se povezivali sa njim je najbolje moguce resenje.Kao prvo ima iskustvo vodjenja bundesligasa, dobro poznaje bazu nemackih igraca pogotovo kada su u pitanju talenti,dobro radi sa mladim igracima.Od sadasnje ekipe Frajburga pod njegovom palicom su bil iRozental, Smid, Kalidjuri, Makijadi, Suster, Flum, Mujdza, Krmas i Bauman pa se moze reci na neki nacin da je i on jednim delom zasluzan za ovosezonski Frajburgov uspeh.Da ne spominjem da je u njegovom sistemu iskocio Papis Demba Sise.Par mladih igraca u Verderu bi svakako napredovali kod njega.Uz jos to da dodam i da je dobar takticar.Jednostavno covek zna znanje.To sto nije uspeo u Leverkuzenu je zato sto je pre sve ratovao sa Balakom, navijacima, jos jednim igracem iz Kuzena i njegov odlazak pod takvom losom atmosferom koja je vladala je bio neminovan, samo je bilo pitanje kada ce se to desiti.A i ovde nece imati veliki pritisak na svojim ledjima i mozda mu se u prvoj sezoni ne bude trazilo od njega da izbori Evropu.Ako Kajzer i sledece godine ostane u Cvajtu, valjalo bi pokupiti Grka Fortunisa.Trebaju da vide jos sta ce raditi sa Huntom kojem ugovor istice za godinu dana kao i sa Elijom za kojeg znamo da je nedisciplinovan igrac.Iskreno ne ocekujem da kada su u pitanju dolasci igraca u pitanju da ce biti aktivni, cini mi se da ce im glavno pojacanje biti to sto su zadrzali Petersena.
Last edited by Kick-Ass on 23/05/2013 21:49, edited 1 time in total.
Tebi i nekome ce zvucati cudno, ali on je po meni od svih trenera koji su se povezivali sa njim je najbolje moguce resenje.Kao prvo ima iskustvo vodjenja bundesligasa, dobro poznaje bazu nemackih igraca pogotovo kada su u pitanju talenti,dobro radi sa mladim igracima.Od sadasnje ekipe Frajburga pod njegovom palicom su bil iRozental, Smid, Kalidjuri, Makijadi, Suster, Flum, Mujdza, Krmas i Bauman pa se moze reci na neki nacin da je i on jednim delom zasluzan za ovosezonski Frajburgov uspeh.Da ne spominjem da je u njegovom sistemu iskocio Papis Demba Sise.Par mladih igraca u Verderu bi svakako napredovali kod njega.Uz jos to da dodam i da je dobar takticar.Jednostavno covek zna znanje.To sto nije uspeo u Leverkuzenu je zato sto je pre sve ratovao sa Balakom, navijacima, jos jednim igracem iz Kuzena i njegov odlazak pod takvom losom atmosferom koja je vladala je bio neminovan, samo je bilo pitanje kada ce se to desiti.A i ovde nece imati veliki pritisak na svojim ledjima i mozda mu se u prvoj sezoni ne bude trazilo od njega da izbori Evropu.Ako Kajzer i sledece godine ostane u Cvajtu, valjalo bi pokupiti Grka Fortunisa.Trebaju da vide jos sta ce raditi sa Huntom kojem ugovor istice za godinu dana kao i sa Elijom za kojeg znamo da je nedisciplinovan igrac.Iskreno ne ocekujem da kada su u pitanju dolasci igraca u pitanju da ce biti aktivni, cini mi se da ce im glavno pojacanje biti to sto su zadrzali Petersena.
Werder je poznat kao mirna sredina sto i prilici Robinu jer znamo sta je ucinio sa Freiburgom i jednostavno nije imao pritisak javnosti te je radio uspjesno. Ekipa Werdera je tokom lanih godina god. uvijek igrala za gol vise, sad im se pocinje ekipa raspadat i imaju jako dosta nedisciplinovanih igraca koje sebe smatraju umisljenim zvijezdama, pa Schaaf je od ove prosjecne ekipe uspio da koliko smijesno zvuci izbori opstanak, sta bi bilo da je neko drugi slucajem ja msm da bi bili sada umjesto Hoffa.
Najvjerovatnije ce im otici i Sokratis sto ce im biti rana posto je koliko toliko i los i ne los. Schaaf koliko je mogao izvukao je maksimum iz ove ekipe. Zao mi je stvarno Werdera igrali su uvijek napadacki nogomet ali pocinje im raspad nazalost, ne znam sta misle sa ovim igracima naredne god. posto se spominju odlasci De Bruynea Sokratisa itd.
MOSALJOZE wrote:Nije ono druze najbolja postava BL...
Večeras na ES2 prenose Hoff.
Druze to je tvoje subjektivno misljenje.
Ne moze igrati Roben u prvoj postavi i biti ispred Mullera,ne moze igrati u prvoj postavi Ribery na mjestu pleja.U ovoj postavi MORA biti mjesta i za Gotzea ,kao i za najboljeg strijelca lige Kislinga:Neuer - Carvajal , Dante, Lahm - Müller , Kroos, Götze, Ribery - Mandžukić , Lewandowski, Kieβling
Kolko se obrambeni igraci postuju najbolje pokazuju te formacije, gdje se ubaci 1 napadac ili vezni igrac na stetu obrane
U Italiji sa 3 nazad i mogu zamislit najbolju postavu, ali u Njemackoj ili Spaniji ne...
MOSALJOZE wrote:Nije ono druze najbolja postava BL...
Večeras na ES2 prenose Hoff.
Druze to je tvoje subjektivno misljenje.
Ne moze igrati Roben u prvoj postavi i biti ispred Mullera,ne moze igrati u prvoj postavi Ribery na mjestu pleja.U ovoj postavi MORA biti mjesta i za Gotzea ,kao i za najboljeg strijelca lige Kislinga:Neuer - Carvajal , Dante, Lahm - Müller , Kroos, Götze, Ribery - Mandžukić , Lewandowski, Kieβling
Robben je tata za Mullera, Ribery igra gdje mu je volja i naravno da bi se u ovoj postavi konstatno mjenjao pozicija sa Gecem Kislinga prije Mandzukica naravno ali... L
Muller je ove sezone kao i prethodne bolji od Robbena.Manje više za poziciju Riberija.Ovde sam se i sam zbunio jer sam zaboravio drugog štopera .Mandzo out
Ja kad bih Verder svrstao u prosek sigurno bi ga u isti kos stavio sa Gladbahom, Stutgartom, Volfzbugrom i Hanoverom.Ima tu puno toga sto si naveo da je istina, puno nedisciplinovanih igraca kao i puno ubedjenih zvezdica sa Balkana.Pre par dana sam procitao da bi mogao da preuzme RB Salcburg, pa bismo tu mogli da vidimo da li i dalje moze da sprovede svoju filozofiju fudbala u situaciji kada ima para na pretek, jer ovde iz sezone u sezonu sa sve manje para je raspolagao+ probili su se drugi timovi.Da ih bilo koji od ovih ozbiljnijih sadasnjih kandidata vodio sigurno ne bi imali najgoru odbranu u ligi i ne bi strepeli do poslednjeg kola za opstanak.Sada kada je Dut tu, malo ce se konsolidovati odbrana.Sada treba da se priviknemo na njihov potpuno drugaciji stil fudbala.Odlazak par igraca je neminovan, ali ako se dovedu adekvatne zamene+par mladih igraca dobiju prednost, ne verujem da ce do poslednjeg kola da strepe za opstanak.De Brujne je ionako bio na pozajimici, a Sokratis sigurno ne zeli da ostane u timu koji se ne bori za LE.Ocekujem jos odlazak Arnautovica, eventualno Elije, Hunta i nekog od stopera.