jedan je igrac dobio crveni,a i trener ibrakovic zbog prigovora izletio napolje
znaci velez bez trenera i 2 igraca
ludnica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Oni ti ga puše Nijaze, Nijaze...-LIBERO- wrote:Sudija dao igracu Veleza crveni karton u svlacionici![]()
![]()
![]()
Joj Brkovic je meni Tito,od kada vam se on vratio utakmice ,i pobjede ,na Grbavici su sve cudnije i cudnije...![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam zasto samo njega forsirateramiz2 wrote:ocekujemo zalopoljku karanane
jes jes,bas je krenuo da ga bije,pa sto stade,dobio crveni pa se okrenuo prema svacioniciramiz2 wrote:evo vidis ti nisi bio,ja jesam.u tunelu ne znamo ni ti ni ja sta je bilo... dzafic mali dobije faul i jos jebe mater sudiji i naravno drugi zuti,ibrakovic ide na pomocnog sudiju na ciju intervenciju je dobio dzafic zuti karton da ga bije i naravno dobije i on iskljucenje....i u cemu je problem?sve je uradjeno kako je i trebalo,cao cao vozdrica
Jeste,igrači Želje su jednom prije nekoliko godina dobili 3 crvena.Ono ustaške pi*ke,mislim stvarnosamo_ovaj_put wrote:ne znam zasto samo njega forsirateramiz2 wrote:ocekujemo zalopoljku karanane
svaki ce vam objektivniji navijac koji je bio na utakmici reci o samoj igri i tijeku utakmice
pa kad jedna ekipa dobije tri crvena kartona na utakmici,ja ne znam jel se to nekad desilo otkako se igra ova nasa liga
i kad jedan ss.ba izvjesti da velez napada sa 9 igraca u polju,onda sve postaje jasno
Znači bio sam blizu navijača Veleža,i prvi su počeli sa skandiranjem "ustaške pi*ke",što me pravo iznenadilo,ali fakatrado_vidjen wrote:Kad smo igrali kup u Mostaru, nije se jedna pogrdna rijec cula upucena nasim igracima. Nasi se oduzuju balinlukom ("bice Velez kurac sampion" "Mostarske picke" i 90 min. provociranja golmana seljackim parolama)
U Kupu?elSaik wrote:Nije istina. Svaki se golman proziva. Hađiđulbić je sam kriv kada na poluvremenu (nakon što su 20 minuta bili u svlačionici igrači Veleža) izlijeće iz svlačionice i počinje gestikulirati prema tribini.
A to da su manji dušmani su dokazali. Kamenjem. Sve po zasluzi, drug, sve po zasluzi.
O cemu ti pricas? Na kojoj si tribini ti sjedio (stajao)? PRVO POGRDNO NAVIJANJE je bilo sa djela tribine gdje su bili navijaci Veleza i islo je bas onako kako ti ne volis: "j.bemo vam mater u pi.ku" da bi negu zatim islo i sljedece: "ustaske p.cke" .. Jeli mozda nakon toga trebalo da im ljudi jos karanfile nose? Fakat te ne kontam? To nigdje ne spominjes ..rado_vidjen wrote:Rec cu jos jednu stvar: demonstracija BALINLUKA
Nikad Slavija ili Listica nije ovako docekivana. A Celik i Velez, kao da su najveci dusmani. U cemu je stvar?
Kad smo igrali kup u Mostaru, nije se jedna pogrdna rijec cula upucena nasim igracima. Nasi se oduzuju balinlukom ("bice Velez kurac sampion" "Mostarske picke" i 90 min. provociranja golmana seljackim parolama)
Sve OK. Ali nemojte kukat, kad vas dole docekaju na noz, kao sto ste vi njih docekali.
Kome su dodjeljena prva dva zuta kartona na utakmici! Mescini, ako ne grijesim, domacim igracima ..rado_vidjen wrote:Evo snimke na Vogosci (dobro se navija)
Gledajte dobro. Igraci veleza dobijaju karton za svaki kontakt, dok se se Radovanovicu tek nakon treceg krvnickog starta na Dzaficu daje zuti karton.
Pa ko ne bi poludio? Isto sma se osjecao u Lukavici prije 2-3 godine, kda nam sudije nisu dale preci centar
Koji je to stari Velež i stari veležovci ? I šta bi u kupu?MojaMalenkost wrote:rado_vidjen nisi bio u Mostaru u kupu,jer da si bio ne bi tako pričao! Isto kao što nisi ni bio na posljednjem prvenstvenom gostovanju u Vrapčićima!
i da, više bih volio da Slavija ili Zrinjski osvoje titule nego Velež. To nije više onaj stari Velež i stari Veležovci!
prvo skanidranje je bilo "Rodjeni su najvece picke" u samom pocetku utakmice. I prozivanja "Zasto sutite, picke mostarske"Plavih_11 wrote:O cemu ti pricas? Na kojoj si tribini ti sjedio (stajao)? PRVO POGRDNO NAVIJANJE je bilo sa djela tribine gdje su bili navijaci Veleza i islo je bas onako kako ti ne volis: "j.bemo vam mater u pi.ku" da bi negu zatim islo i sljedece: "ustaske p.cke" .. Jeli mozda nakon toga trebalo da im ljudi jos karanfile nose? Fakat te ne kontam? To nigdje ne spominjes ..rado_vidjen wrote:Rec cu jos jednu stvar: demonstracija BALINLUKA
Nikad Slavija ili Listica nije ovako docekivana. A Celik i Velez, kao da su najveci dusmani. U cemu je stvar?
Kad smo igrali kup u Mostaru, nije se jedna pogrdna rijec cula upucena nasim igracima. Nasi se oduzuju balinlukom ("bice Velez kurac sampion" "Mostarske picke" i 90 min. provociranja golmana seljackim parolama)
Sve OK. Ali nemojte kukat, kad vas dole docekaju na noz, kao sto ste vi njih docekali.![]()
Ovo za golmana opet grijesis. SVAKI ali bas SVAKI golman bude docekan sa onim skandiranjem kad izbija loptu. NI JEDNOG golmana to nije masilo pa tako ni Hadzidzulbica. ALI ni jedan golman (ili jedan nekad ranije) nije reagovao kao Hadzidzulbic danas i svojim gestikulacijama prema navijacima navukao jos vece navijanje protiv sebe!
Stvar je u slijedećem. Barem što se mene tiče a nisam balavac a imam i navijačkog staža. Ratovali sa četnicima i ustašama. Jebali nas koliko su mogli i od njih očekujem najgore i znam zašto se to dešava jer sam bio u ratu i sve mi je kristalno jasno.rado_vidjen wrote:
Oni su to već radili navijač moj. Zato se to i dešava. Ko tebe kamenom ti njega tufahijom. Mi smo bolji od njih pa te kara ko stigne. S tom pričom negdje drugdje i nekom drugom.rado_vidjen wrote: Sve OK. Ali nemojte kukat, kad vas dole docekaju na noz, kao sto ste vi njih docekali.
Agonija će trajati dok se ne donese zakon o sportu i dok se klubovi ne PRIVATIZIRAJU. To se može postići izborima, odnosno, svaki navijač koji ne glasa ili koji glasa za vladajuće direktno doprinosi propadanju svoje ekipe jer političari ne donose zakon koji bi regulisao mnoge stvari. Onda bi suđenje bilo, vjerujem mnogo normalnije, jer bi ljudi davali svoje pare i tužili i krivično gonili one koji im kradu njihove pare iz džepa. Ovako, ne zna se čije su pare, klubovi funkcionišu ko udruženja građana pa se ne zna čiji je u čijoj.rado_vidjen wrote: Ko se jos nada da ce oni doevest neko pjacanja na polusezoni, taj nema dvije ciste u glavi.Neko im branio da dovedu Rajovica, jel? hahah. Opet ce otpacima koji nigdje nisu prispjeli zamazat naivcima oci, i tako produziiti ovu, sada vec visegodisnju agoniju.