Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#4076 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Baltazar_khan wrote:Nažalost, ništa od Hastora. Yebi ga, šta se može dobili smo novu upravu, i kako vidim u njoj nema više Merdanovića i Baljka, ako se ne varam. Koliko god bile lopine popaj i ovaj Zijo... Vala ne vjerujem da su gori od ovih što su nam doveli klub do propasti. Makar su se desile neke promjene

Nova uprava, nova nafaka!

P.S. Kako čujem juniori Sarajeva novi šampioni Bosne i Hercegovine. Mnogo lijepih vijesti danas :thumbup:
Merdanović i Baljak nikad nisu ni bili članovi UO. Prvi je bio sportski direktor, a drugi direktor.

Tek kasnije će ovaj novi UO da bira ostale pozicije u klubu: sekretar (trenutno Mirso Alihodžić), direktor (Baljak), sportski direktor (S. Merdanović), trener (M. Varešanović) i tako dalje.
stochar

#4077 Re: FK Sarajevo

Post by stochar »

"Kontraverzni Zijad Blekić već godinama niže afere i optužbe, od mešetarenja na Sarajevskoj berzi do mahinacija bh kompanijama koje želi isporučiti u vlasništvo Mila Đukanovića. Sa Veselinom Barovićem, kontraverznim crnogorskim biznismenom javnosti poznatim po učešću u aferama oko šverca cigareta za Đukanovića, Blekić ima zajedničku kompaniju. Biznis.ba objavljuje detalje o Blekićevoj sprezi sa „duhanskom mafijom“ i njenim igračima u BiH ..."

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
north

#4078 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:Zijad Blekić - SDP
Mensud Bašić - Luca Toni
Dževad Bećirović - SDP
Suad Bašić - Bordo prijatelji
Rašid Muratović - Bordo prijatelji (nisam siguran)
Vlastimir Mijović - Prevrtljivac, igrač za cvaju, sad pljuj ovoga, sad ga hvali, a pljuj onoga...
Mustafa Dučić - :x
Damir Hujić - ako se ne varam ono ćelavo govno :x
Munir Talović - majmun koji je vec bio u UO i nista nije radio :x
Almir Bećirović, Jusuf Šabanović - ne znam ko su.
Prednosti:
- trojica gmazova istjerana,barem iz UO, iako vjerujem da će smjestiti svoje guzove negdje u klubu
- 2 predstavnika BP :thumbup: samo da ne promijene film....
Mane:
- debeli ugostitelj :x
Nepoznanica:
- Zijad Blekić - ne znam šta bih o njemu rekao, hajmo malo sačekati... :-)
- Vlastimir Mijović - :shock:
- Almir Bećirović - je li to onaj direktor BH Gasa
- Ostali - ??'??
Za Hastora je fakat neralno bilo očekivati da uđe u klub......
Nuclear Winter

#4079 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

stochar wrote:"Kontraverzni Zijad Blekić već godinama niže afere i optužbe, od mešetarenja na Sarajevskoj berzi do mahinacija bh kompanijama koje želi isporučiti u vlasništvo Mila Đukanovića. Sa Veselinom Barovićem, kontraverznim crnogorskim biznismenom javnosti poznatim po učešću u aferama oko šverca cigareta za Đukanovića, Blekić ima zajedničku kompaniju. Biznis.ba objavljuje detalje o Blekićevoj sprezi sa „duhanskom mafijom“ i njenim igračima u BiH ..."

E nek si nam saopštio vijest koju mi već znamo.Nego potraži info o nijazu,niski i ostalim lopinama kod vas
Baltazar_khan

#4080 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Hajmo stochar idi malo na izraelske portale, to bi te trebalo interesovati a ne šta se kod nas dešava ;-)
Obuca9

#4081 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

north wrote:Prednosti:
- trojica gmazova istjerana,barem iz UO, iako vjerujem da će smjestiti svoje guzove negdje u klubu
Trojica gmazova (NB, SM, MA) nisu nikad ni bili u UO, o njihovoj sudbini tek treba da se odlučuje.
north

#4082 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:
north wrote:Prednosti:
Trojica gmazova (NB, SM, MA) nisu nikad ni bili u UO, o njihovoj sudbini tek treba da se odlučuje.
ok, u pravu si, malo sam se zaletio..... valjda me ponijelo :D
Baltazar_khan

#4083 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Pa ništa, onda treba očekivati da će ih novi upravni odbor smijeniti sa funkcija. Bar se mi tako navijači nadamo da će tako da bude...
ibizza

#4084 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

north wrote:
hz__semir wrote:Zijad Blekić - SDP
Mensud Bašić - Luca Toni
Dževad Bećirović - SDP
Suad Bašić - Bordo prijatelji
Rašid Muratović - Bordo prijatelji (nisam siguran)
Vlastimir Mijović - Prevrtljivac, igrač za cvaju, sad pljuj ovoga, sad ga hvali, a pljuj onoga...
Mustafa Dučić - :x
Damir Hujić - ako se ne varam ono ćelavo govno :x
Munir Talović - majmun koji je vec bio u UO i nista nije radio :x
Almir Bećirović, Jusuf Šabanović - ne znam ko su.
Prednosti:
- 2 predstavnika BP :thumbup: samo da ne promijene film....
Mane:
- debeli ugostitelj :x
Nepoznanica:
- Zijad Blekić - ne znam šta bih o njemu rekao, hajmo malo sačekati... :-)
- Vlastimir Mijović - :shock:
- Almir Bećirović - je li to onaj direktor BH Gasa
- Ostali - ??'??
Za Hastora je fakat neralno bilo očekivati da uđe u klub......
zar nije bilo price da ce Hastor uci preko drugih ljudi u FKS.Mozda su to Basic i Muratovic?!
stochar

#4085 Re: FK Sarajevo

Post by stochar »

Nuclear Winter wrote:
stochar wrote:"Kontraverzni Zijad Blekić već godinama niže afere i optužbe, od mešetarenja na Sarajevskoj berzi do mahinacija bh kompanijama koje želi isporučiti u vlasništvo Mila Đukanovića. Sa Veselinom Barovićem, kontraverznim crnogorskim biznismenom javnosti poznatim po učešću u aferama oko šverca cigareta za Đukanovića, Blekić ima zajedničku kompaniju. Biznis.ba objavljuje detalje o Blekićevoj sprezi sa „duhanskom mafijom“ i njenim igračima u BiH ..."

E nek si nam saopštio vijest koju mi već znamo.Nego potraži info o nijazu,niski i ostalim lopinama kod vas
zbog tako primitivnog razmisljanja i jesmo upravo u ovakvim gov.ima, da se raspravljamo kod koga u upravi sjede veci kriminalci. kakve veze imaju Željo i Nisko s ovim? to je potpuno druga tema, i to je uzas o cemu sam ja u vise navrata pisao na ovom forumu i zbog cega izmedju ostalog vec godinama ne idem na utakmice.

sve da je sad u upravi Želje licno Ratko Mladić, i dalje je notorna činjenica da to ne bi pomoglo 'Sarajevu', i da je ova danas izabrana uprava uzhas, a to sto ti kazes 'znali smo' samo vas dodatno ukopava jer kad se desi ono sto je neminovno da se s ovakvim ljudima mora desiti necete imati nista reci u svoju odbranu tipa 'nismo znali'.

sretno, trebace vam.
Obuca9

#4086 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

stochar wrote:sretno, trebace vam.
Hvala, baš kao i vama protiv Hapoela.

Vozdrica ;)
stochar

#4087 Re: FK Sarajevo

Post by stochar »

hz__semir wrote:

Vozdrica ;)
ne mozes ti bez "Želje" nikako? kad vec 'oftopikaris', Zelji nece trebati sreca protiv Hapoela, vec Chuck Norris, ali to je fakat druga tema... dovidjenja i prijatno.
klubovi koji imaju kriminalce u upravama ili koji s tribine sufliraju treneru koga da ubaci u igru (govorim o oba kluba), zaista i ne zasluzuju bolju publiku...
Last edited by stochar on 21/06/2010 21:32, edited 1 time in total.
north

#4088 Re: FK Sarajevo

Post by north »

haveru, pa što ne zatvoriše čovjeka kad je takva lopina i ako su dokazane te afere......ne kažem da je poštenjačina, ne znam ni ko je lik, osim da je direktor EUROHAUS-a, i da postoje te priče iz kuloara, ali prvo skoči pa reci hop, tek je izabran i već si poletio sa novinskim člancima koji blate svakoga u ovoj državi koje na nekoj poziciji....

u ovoj državi svak živ se optužuje, ali kad se trebaju predati konkretni dokazi na sudu nigdje ih......

polako sa optužbama i unaprijed tvrdnjama.....
Obuca9

#4089 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

stochar wrote:
hz__semir wrote:

Vozdrica ;)
ne mozes ti bez "Želje" nikako? kad vec 'oftopikaris', Zelji nece trebati sreca protiv Hapoela, vec Chuck Norris, ali to je fakat druga tema...
A vidim ti možeš bez Sarajeva, zato tako revnosno i pratiš ko je Predsjednik, pa onda malo i guglaš, pa nam sve to prenosiš.
radijator

#4090 Re: FK Sarajevo

Post by radijator »

stochar wrote:
Nuclear Winter wrote:

zbog tako primitivnog razmisljanja i jesmo upravo u ovakvim gov.ima, da se raspravljamo kod koga u upravi sjede veci kriminalci. kakve veze imaju Željo i Nisko s ovim? to je potpuno druga tema, i to je uzas o cemu sam ja u vise navrata pisao na ovom forumu i zbog cega izmedju ostalog vec godinama ne idem na utakmice.

sve da je sad u upravi Želje licno Ratko Mladić, i dalje je notorna činjenica da to ne bi pomoglo 'Sarajevu', i da je ova danas izabrana uprava uzhas, a to sto ti kazes 'znali smo' samo vas dodatno ukopava jer kad se desi ono sto je neminovno da se s ovakvim ljudima mora desiti necete imati nista reci u svoju odbranu tipa 'nismo znali'.

sretno, trebace vam.
čovjek ti fino reče, nisi nam rekao ništa što ne znamo

ne znam šta dalje pametuješ

elem, nek se ta skupština održala
samo još da se postave sposobni ljudi na rukovodeće funkcije
ovaj upravni odbor nije Bog zna kakav, al gore od onog teško da je moglo
VAMOS SARAJEVO!
strong69

#4091 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Ne znam ko je ni sta je Blekic ali makar je rekao da ce podnijeti ostavku ukoliko FKS ne osvoji titulu naredne sezone.
Cestitke juniorima Sarajeva. Ocekujem nekoliko juniora u prvom timu.
TheOnlyOne

#4092 Re: FK Sarajevo

Post by TheOnlyOne »

Ma ovo je manje od dva zla.

Blekic je kontroverzan poslovni covjek, nije mu dokazano, ali mislim da za njega ne vrijedi ona "neduzan dok se ne dokaze krivnja".
O Muci se ne vrijede ni trositi rijeci. Nije ni njemu dokazano nista lose, ali brate dragi... Stvarno smo spali na niske grane, kad nam je ovakav u UO.
Mesud Basic - stari covjek, novo mjesto..

Nekako, sve u svemu, mislim da za neki veliki optimizam i nema mjesta. Ovo je bila prilika za velike rezove, a ne za kozmeticke promjene. Nadam se da se varam.

Svaka cast nasim juniorima. Cestitke!
north

#4093 Re: FK Sarajevo

Post by north »

strong69 wrote:Ne znam ko je ni sta je Blekic ali makar je rekao da ce podnijeti ostavku ukoliko FKS ne osvoji titulu naredne sezone.
Cestitke juniorima Sarajeva. Ocekujem nekoliko juniora u prvom timu.
:D ovo sam fakat maloprije htio napisati, uze mi slovo iz tastature :thumbup: , iako ništa izjava zaslužuje podršku za početak, naravno lako je reći, ali prijašnji metuzalemi ostavke nisu spominjali ni u ludilu.....na početku onako stihijski spomenu titulu, pa pred kraj sezone cilj je izaćiu evropu :x

Ovaj ako ništa, odma u kost!!!

Za bolje Sarajevo!!!
ibizza

#4094 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Polahko ljudi,nemojte zaboraviti da su BP usli u UO.Oni mogu sad da nadgeldaju i upozoravaju pojedince ako lose rade.
strong69

#4095 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Ja cekam da vidim sta ce novi upravni odbor sa Baljkom, Merdanovicem i Alihodzicem i koga ce za trenera? Ukoliko ovdje ne naprave rezove Blekic moze vec sutra dati ostavku. Ne treba cekati kraj sezone jer sa ovim gore nabrojanim ljudima nista mi necemo osvojiti.
Obuca9

#4096 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

strong69 wrote:Ja cekam da vidim sta ce novi upravni odbor sa Baljkom, Merdanovicem i Alihodzicem i koga ce za trenera? Ukoliko ovdje ne naprave rezove Blekic moze vec sutra dati ostavku. Ne treba cekati kraj sezone jer sa ovim gore nabrojanim ljudima nista mi necemo osvojiti.
Prva trojica lete, a trener HM.
Braco Alija

#4097 Re: FK Sarajevo

Post by Braco Alija »

ja mislim da se bolje nije moglo u ovom trenutku. ni meni se ne sviđaju neka imena al ona jednostavno moraju biti tu (po principu valjo sam ti, valjat ćeš mi)
vidjećemo u narednom periodu kako će se kockice posložit.
uostalom sve je jednoglasno usvojeno. znači da su i članovi bp bili za ovaj scenarij.
Obuca9

#4098 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Braco Alija wrote:ja mislim da se bolje nije moglo u ovom trenutku. ni meni se ne sviđaju neka imena al ona jednostavno moraju biti tu (po principu valjo sam ti, valjat ćeš mi)
uostalom sve je jednoglasno usvojeno. znači da su i članovi bp bili za ovaj scenarij.
Što foliraš bolan da ti se ne sviđaju, a gledaj ovdje, digo ruku do plafona :D :D

Image

P.S.
I mojne ba nositi ovu rozu majicu, to ti nose oni gejevi :D
Baltazar_khan

#4099 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ovaj Blekić ima cipele lopovske :skoljka: :mrgreen:
Braco Alija

#4100 Re: FK Sarajevo

Post by Braco Alija »

hz__semir wrote:
Braco Alija wrote:ja mislim da se bolje nije moglo u ovom trenutku. ni meni se ne sviđaju neka imena al ona jednostavno moraju biti tu (po principu valjo sam ti, valjat ćeš mi)
Što foliraš bolan da ti se ne sviđaju, a gledaj ovdje, digo ruku do plafona :D :D

Image

P.S.
I mojne ba nositi ovu rozu majicu, to ti nose oni gejevi :D
Ma drug najjači sam Lutke mi :lol: 8)
Locked