English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#4076 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Vrijeme je za 4 otkaza ujutru:

1. Hodgson
2. Houllier
3. Ancelloti
4. Grant

:oops:
extraordinary

#4077 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Sad će Ancelotti u Liverpool, Rafa u Chelsea, Hodgson u West Ham a Grantu i Houllieru ni Bog dragi više ne može pomoći :D
Trasimaco

#4078 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

vaučer wrote:Onda Trasimaco?
Još nisi uvjeren u 10-0 na Old traffordu ako Roy ostane?
:lol: :lol: :lol:

Priznajem da sam se bas ismijao kad sam vidio rezultat protiv Blackburna, ali i dalje ostajem pri svome da ce to biti mnogo drugaciji tim na OT.
Trasimaco

#4079 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Btw mislim da ni Fergie ne bi bolje napisao sinocnje rezultate. Van svake pameti. :lol:
"BREAKING: Every manager in the Premier League has just been sacked except Alex Ferguson, who is now in charge of all clubs."
:lol: :lol: :lol:
sinus

#4080 Re: English Premier League

Post by sinus »

Image

Vraaaaaatiiii seeeeeeeeee :thumbup:

Ne mogu da vjerujem u zadnjih 10 utakmica od mogućih 30 bodova oni su samo 10 uzeli...
Ancelotti said he would be surprised if he lost his job in the wake of this run of results and when asked to put his finger on what has gone wrong in the last two months, he responded:

'It is not just one reason, there are a lot of reasons. Now we have to prepare well for our next game and maintain confidence because it is very easy to lose confidence.

'It is not good our season so far but we can fight for a lot of things and nothing is lost at the moment. It is difficult to come back in the Premier League but we have the FA Cup and we have the Champions League.

'I have a good relationship with players and the club. The most important thing is to move on.'
Čuj mu šuplje priče :x
ja.neron

#4081 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

sinus wrote:Image

Vraaaaaatiiii seeeeeeeeee :thumbup:

Ne mogu da vjerujem u zadnjih 10 utakmica od mogućih 30 bodova oni su samo 10 uzeli...
Ancelotti said he would be surprised if he lost his job in the wake of this run of results and when asked to put his finger on what has gone wrong in the last two months, he responded:

'It is not just one reason, there are a lot of reasons. Now we have to prepare well for our next game and maintain confidence because it is very easy to lose confidence.

'It is not good our season so far but we can fight for a lot of things and nothing is lost at the moment. It is difficult to come back in the Premier League but we have the FA Cup and we have the Champions League.

'I have a good relationship with players and the club. The most important thing is to move on.'
Čuj mu šuplje priče :x
neka vrate avrama granta sa njime su barem igrali u finalu lige prvaka
Baron_Samedi

#4082 Re: English Premier League

Post by Baron_Samedi »

It is difficult to come back in the Premier League but we have the FA Cup and we have the Champions League.
Ancelotti samo citira stanovitog Barona_Samedia, koji je o tome davnile pisao. Image

Uopste ne vidim razlog za otkaz. Sa potrosenom ekipom i nikakvom klupom, on je osudjen na borbu za mjesto koje vodi u LP. To je realnost.
extraordinary

#4083 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Pitanje je da li će ga Roman otpustiti. Carlo je ipak dva puta osvajao Ligu prvaka, dobar je taktičar, neće imati pretjeranog motiva u domaćem prvenstvu i kupovima... pa sa Milanom je frajer osvojio u sezoni 2006/2007 Ligu prvaka, a za Interom skoro 30 bodova zaostao.
ratata

#4084 Re: English Premier League

Post by ratata »

extraordinary wrote:Pitanje je da li će ga Roman otpustiti. Carlo je ipak dva puta osvajao Ligu prvaka, dobar je taktičar, neće imati pretjeranog motiva u domaćem prvenstvu i kupovima... pa sa Milanom je frajer osvojio u sezoni 2006/2007 Ligu prvaka, a za Interom skoro 30 bodova zaostao.
i jedini menadzer koji je u finalu Lige prvaka prokockao vodstvo od 3:0 i na kraju izgubio :-)

a nesto i ne gumo ovih poput Rafe sto ganjaju samo i iskljucivo LP a zapuste Ligu i Kupove, o forsiranju ublehasha Ramiresa da i ne govorim, ...Anceloti napolje
cyprus

#4085 Re: English Premier League

Post by cyprus »

extraordinary wrote:Pitanje je da li će ga Roman otpustiti. Carlo je ipak dva puta osvajao Ligu prvaka, dobar je taktičar, neće imati pretjeranog motiva u domaćem prvenstvu i kupovima... pa sa Milanom je frajer osvojio u sezoni 2006/2007 Ligu prvaka, a za Interom skoro 30 bodova zaostao.
Carlo je kita... taman da je osvajo CL svake godine, ja želim da ode :!:
belafonte

#4086 Re: English Premier League

Post by belafonte »

@cyprus svake godine mijenjat trenera, dokle ćeš stići tako :-)

Evo i da nabiju Carla, jedino mi Rijkaard pada na pamet, a i to prozivanje, što ga niste prozivali kad je meo po 8-0 :D

i mene nervira što ne stavi Sturridge-a od početka, što mu je ekipa letargična, što mu igra Kalou, pa ono nije ni za biciklo naslonit, ja goreg krila koji je igrao u ovim jakim timovima nisam gledo, Bebe je za njega Džeko, kaže Carlo ga stavlja jer ima sjajno pozicioniranje, to je extra stvar kad ekipa igra ko sat, kad su puni samopouzdanja ali kada ti treba svježa krv, kad treba nešto sam odradit, staviti čitavu ekipu na leđa i izvući je, tu Kalou ne pomaže, a realno bi trebo jer je dugo u klubu, znači ograničen, nabi kloca...

Prošle sezone kad krene loše Carlo je mijenjo formaciju, pa gurnu već otpisanog Maloudu u prvi tim i pohara s njim do titule, a toga ove sezone nema, nestalo mu ideja šta li, haj što je ekipa letargična ali što je i on to ne kontam, mijenjaj nešto, mora li Malouda, Drogba svaku počet ccc
Treba ga pustit do kraja januara, kupit mu par igrača, ako ne počne opet derat, nabit ga i uzet drugog...
cyprus

#4087 Re: English Premier League

Post by cyprus »

belafonte wrote:@cyprus svake godine mijenjat trenera, dokle ćeš stići tako :-)

Evo i da nabiju Carla, jedino mi Rijkaard pada na pamet, a i to prozivanje, što ga niste prozivali kad je meo po 8-0 :D

i mene nervira što ne stavi Sturridge-a od početka, što mu je ekipa letargična, što mu igra Kalou, pa ono nije ni za biciklo naslonit, ja goreg krila koji je igrao u ovim jakim timovima nisam gledo, Bebe je za njega Džeko, kaže Carlo ga stavlja jer ima sjajno pozicioniranje, to je extra stvar kad ekipa igra ko sat, kad su puni samopouzdanja ali kada ti treba svježa krv, kad treba nešto sam odradit, staviti čitavu ekipu na leđa i izvući je, tu Kalou ne pomaže, a realno bi trebo jer je dugo u klubu, znači ograničen, nabi kloca...

Prošle sezone kad krene loše Carlo je mijenjo formaciju, pa gurnu već otpisanog Maloudu u prvi tim i pohara s njim do titule, a toga ove sezone nema, nestalo mu ideja šta li, haj što je ekipa letargična ali što je i on to ne kontam, mijenjaj nešto, mora li Malouda, Drogba svaku počet ccc
Treba ga pustit do kraja januara, kupit mu par igrača, ako ne počne opet derat, nabit ga i uzet drugog...
Pa ja nisam bio za smjene Ranierija, velikog MOURINHA, Granta i Hiddinka, ali ovog kloca je trebalo davno otjerat... Ja sam to vidio i prošle godine, usprkos duploj kruni i od tad upozoravam da ovaj lik mora otić :x i nije baš da ga nisam prozivo kad je meo 8-0 :-)

Ovaj stav sam imo prošle sezone pred osvajanje titule :oops: :
cyprus wrote:
Djokej wrote:
cyprus wrote:Mislim da je savršeno jasno ko je zaslužio titulu ove godine, samo da Carlo to ne zajebe do kraja 8)
Sto ti ne volis tog Carla matere ti? :D
Stvar je u tome da je on vrlo prosječan trener i da ga spašava samo jačina igračkog kadra kojim raspolaže. Mourinho bi se sa ovakvom konkurencijom ove sezone prošeto engleskom PL i već bi imo bar 10-tak bodova prednosti... Ovako je neizvjesno :-)
Baron_Samedi

#4088 Re: English Premier League

Post by Baron_Samedi »

Izvukose se Arsenaldzije...Steta.
belafonte

#4089 Re: English Premier League

Post by belafonte »

QPR manager Neil Warnock has launched an astonishing attack on Blackburn Rovers winger El-Hadji Diouf following their FA Cup defeat.

The Championship side suffered a 1-0 loss to Rovers in the FA Cup on Saturday, but it was Diouf's reaction to Jamie Mackie's serious injury that annoyed Warnock.

The Senegalese forward issued a verbal volley at Mackie who was stretchered off and taken to hospital where it was confirmed he suffered a double leg break.

Warnock believes the loss of Mackie, who he expects to be without for the remainder of the season, is a massive blow to their promotion hopes.

However, it was Diouf's reaction that upset him and his players and he does not believe Rovers boss Steve Kean will allow him to play for the club for much longer.
Double break

"He's broken both of his bones in his leg, his tib and his fib," Warnock said on Mackie's injury.

"It's disappointing for everyone. It pales into insignificance, the result really.

"I'm pulling my hair out as well because I wasn't going to play him. He pleaded with me to play him yesterday.

"That's how he is, he wants to play in everything. We'll miss him. It's a massive blow to us.

"I can't see him really playing again this season. The lads have said 'we've really got to try and get promotion for him now'.

Disappointed

"He's a fantastic lad, so that's why I was disappointed when El-Hadji Diouf starts, the lads were furious at him.

"He'd broken his leg. There was no need for it. I think the Blackburn people were embarrassed.

"I can't buy people like that. I don't know why he wants to take on the world every week.

"There was no need for him to put the finger up and talk to Mackie like he did. He was calling him a disgrace and all sorts of things.

"I think for many years I think he's been the 'gutter' type of boy. I was going to call him a sewer rat, but that might insult the sewer rats. I think he's the lowest of the low. :lol:

"I can't see him being at Blackburn much longer because I can't see Steve Kean putting up with someone like that in the dressing room when he's creating a new image.

"I think he'll be the first to go. Good riddens. I hope he goes abroad. I won't miss watching him. Sign him? I wouldn't want to talk to him."
extraordinary

#4090 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Smetljar još iz dana u Liverpoolu.
ultima_palabra

#4091 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Jest fakat odvratan lik... uz Joeya Bartona najodvratniji lik u PL :x
extraordinary

#4092 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

S tim da bih ja naglasio da mi je Joey postao draži otkad sam gledao neku emisiju na Sport Klubu gdje se igrači uz psihološku pomoć odvikavaju raznih loših navika i poroka, te devijantnih ponašanja. Dobar dio je bio posvećen Bartonu, njegovom divljanju i njegovom periodu od dolaska u Newcastle, kako je uspio da kontroliše nervozu. I gledao sam ga u par utakmica ove sezone, stvarno je mirniji, iako često protivnici pokušavaju da ga iživciraju grubim startovima. Čak se i ne svađa više sa njima pretjerano.
ultima_palabra

#4093 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

extraordinary wrote:S tim da bih ja naglasio da mi je Joey postao draži otkad sam gledao neku emisiju na Sport Klubu gdje se igrači uz psihološku pomoć odvikavaju raznih loših navika i poroka, te devijantnih ponašanja. Dobar dio je bio posvećen Bartonu, njegovom divljanju i njegovom periodu od dolaska u Newcastle, kako je uspio da kontroliše nervozu. I gledao sam ga u par utakmica ove sezone, stvarno je mirniji, iako često protivnici pokušavaju da ga iživciraju grubim startovima. Čak se i ne svađa više sa njima pretjerano.
Ma sve ok, ali on se treba liječiti u kakvoj ustanovi, a ne na terenu... znam da je imao jedan bolestan start protiv Arsenala ove sezone. Šta bi od one tužbe Ousmanea Daboa protiv njega kad ga je nabio šakom na treningu?
Teufik

#4094 Re: English Premier League

Post by Teufik »

Ono nije bio penal po mom misljenju mada se znalo desavati da se dosude i za mnogo manje stvari a sto se tice Gerrarda,kao kapiten bi trebao malo vise razmisljati.I po njegovoj reakciji se vidilo da je pogrijesio.Sa obje noge i bez kontakta na loptu.
Trasimaco

#4095 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Webb! :thumbup: :dance:
vaučer

#4096 Re: English Premier League

Post by vaučer »

Vaš čoek, nema šta.
Trasimaco

#4097 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Ne zalim se. Iako je fan Liverpoola, odlicno radi posao. :thumbup:
Bordolini

#4098 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Jos jedna smijurija u Webbovoj reziji. :sad:
vaučer

#4099 Re: English Premier League

Post by vaučer »

alternativni wrote:Vazda sudija kriv, k'o da smo u bh. ligi
Tipicno za Manc navijace - objektivnost nula
Trasimaco

#4100 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Nisu se uopste razlikovali od dosadasnjeg dijela sezone. Da je Hodgson danas bio menadzer Liverpoola, ista bi prica bila kao i dosad. Total shit. Ali posto je Dalglish u pitanju, danas su igrali ponosno, hrabro i osjetio se taj duh Liverpoola. :lol:

Nisu bukvalno nista napravili. Ali eto, izgubili su samo 1:0. Ponosni na momke. :lol:
Post Reply