bez vrijeđanja molim, nisam ni ja tebe uvrijedio a vidim kuda tvoja nadmenost ide a to je "ja sam upravu pojedi govno" diskusija...Puf wrote:
Nisi, jer neces kod takvog debila zivjeti. A i da naletis na debila, vrlo lahko je promjeniti stan. A to izbacivanje ne ide tako sinko moj hahaha
Ovamo ne stedis 850KM... Al vidim kako razmisljas, cim ti mislis da ako placas 60 000KM kamate na 100 000KM, i to smatras ustedom, to je to. game over.
jesi pročitao moj post od maloprije ili ćeš matematički da ti dokažem kako sam kupio stan - garsonjeru na kredit, i za tri godine taj isti stan prodao, vratio sav kredit sa kamatom i još bio u plusu 1000-2000 KM, jedna stvar.
Druga stvar da se krediti nikada ne uzimaju preko 120 mjeseci, i normalno ako ulaziš u transakciju od 60.000 KM trebao bi imati barem nešto ušteđevine.
Lično evo čak i da imam iznos ušteđen išao bih na varijantu 60/40 u korist kredita....
Pa normalno da razmišljam tako, neću uštediti 100.000 ali ću sigurno više uštediti od tebe koji bacaš u puh 350 KM.....
i ponavljavam ako razumiješ šta hoću da ti kažem
Složimo se da se ne slažemo jer evidentno imaš drugačije prioritete u životu te si još mlađahan.