Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar telefon pravo, vjerovatno ce mnogima dilema da bude izmedju njega i letv 1s ako mu ne bude skocila cijena.
Nego, je li po vama trenutno ovo najbolje na trzistu kineskim smartfona?
kazo wrote:Dobar telefon pravo, vjerovatno ce mnogima dilema da bude izmedju njega i letv 1s ako mu ne bude skocila cijena.
Ima tu još dosta dobrih modela koji se mogu dodati na ovu listu, moja preporuka nemojte čitati nerelevantne blogove na kojima imate opise kako zaraditi na internetu "klikajući". Znači svi ovi nabrojeni modeli među TOP 10 su vrhunski mobiteli, ali da se tu još dosta toga ugurati , tako da nije to JEDINO što valja a da ostali ne valjaju jer nisu među tim popisom.
400 KM bez troskova dostave i carine i nije bas korektno
kazo wrote:Dobar telefon pravo, vjerovatno ce mnogima dilema da bude izmedju njega i letv 1s ako mu ne bude skocila cijena.
geekmanijak wrote:kako si dobio cijenu na 135USD bez carine i PDV da je 400KM ?
Pa, nije Oukitel pa je odmah neki "ludi" kurs u pitanju
za nepismene "regular price" je 190 dolara
ovo je trenutna akcija sa discountom 29%
telefon je ok, čak super, dizajn ajfona 5 da je do 300 KM odmah bi ga kupio
Pa, nitko taj link od tog prodavača sa ebay-a nije ubacio . Zna se gdje se kupuje kineski smartphone, neće nitko na ebay-u kupovati i plaćati ogromne marže . A, regularna cijena mu je oko 140 USD . A, ovo regular price ne gledaj kod kineskih resellera, po tome su im svi uređaji stalno na sniženju .
Imaš u Azerbaijanu po cijeni od 220USD, tko ti je kriv kad trazis prvo najskuplje cijene.
Pa da ga narucis po cijeni od 135 USD i kad sve platis ne izade vise od 180USD. Ali dobro ti ono imaš nekog pajdu u Njemačkom, pa onda on prvo treba naruciti da dođe njemu iz Engleske, pa onda po autobusu salje tebi.
neki dan bila akcija nekih proizvoda iz UK sa besplatnom dostavom putem DHL-a. kako DHL dostavlja robu ? jel direktno na vrata il ide opet do carine pa na postu? pozz
djetezla wrote:neki dan bila akcija nekih proizvoda iz UK sa besplatnom dostavom putem DHL-a. kako DHL dostavlja robu ? jel direktno na vrata il ide opet do carine pa na postu? pozz
Ako salju iz UK u zemlje EU onda nema carine direktno na vrata, ako salju za BiH onda prvo ide na carinu i onda dostava do vrata
djetezla wrote:neki dan bila akcija nekih proizvoda iz UK sa besplatnom dostavom putem DHL-a. kako DHL dostavlja robu ? jel direktno na vrata il ide opet do carine pa na postu? pozz
Ako salju iz UK u zemlje EU onda nema carine direktno na vrata, ako salju za BiH onda prvo ide na carinu i onda dostava do vrata
ide ovde u BiH. ko preuzima poslje carine - DHL il nasa posta? i ako ide dhl do kraja da li ima opet nekih troskova?
SONY_91 wrote:
Inače, meni je moja pošiljka već otpremljena. Jedina mana što su poslali NL Postom koji je barem po meni dosta sporiji od SingPosta.
Ja jos cekam da posalju, koliko se obicno ceka?
Je li otpremljen TV Box? Ukoliko jeste i ukoliko si dobio TC je li napustio Kinu? Moj je izgleda i dalje u nekom skladištu u Kini .
Meni poslali sliku ima 6 dana NL posta Roterdam i do juce stajalo "item is pre-advised" i vidim danas kaze spremno za slanje
2015-12-16 04:49 The item is ready for shipment
2015-12-15 00:41 The item has left the originating country
2015-12-12 17:20 The item is received by the shipper in the originating country
2015-12-11 06:14 The item is pre-advised
SONY_91 wrote:
Inače, meni je moja pošiljka već otpremljena. Jedina mana što su poslali NL Postom koji je barem po meni dosta sporiji od SingPosta.
Ja jos cekam da posalju, koliko se obicno ceka?
Je li otpremljen TV Box? Ukoliko jeste i ukoliko si dobio TC je li napustio Kinu? Moj je izgleda i dalje u nekom skladištu u Kini .
Ja sam kupio neki onaj MXIII S812 sa 2Gb RAM-a i super radi.Gledao sam prvih par dana filmove a sad sam malo ohladio.Uglavnom super stvarka. 59USD a zaobišao je carinu.
probook wrote:Meni poslali sliku ima 6 dana NL posta Roterdam i do juce stajalo "item is pre-advised" i vidim danas kaze spremno za slanje
2015-12-16 04:49 The item is ready for shipment
2015-12-15 00:41 The item has left the originating country
2015-12-12 17:20 The item is received by the shipper in the originating country
2015-12-11 06:14 The item is pre-advised
Kod mene je negdje zapelo
valjuga wrote:Ja sam kupio neki onaj MXIII S812 sa 2Gb RAM-a i super radi.Gledao sam prvih par dana filmove a sad sam malo ohladio.Uglavnom super stvarka. 59USD a zaobišao je carinu.