Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mendoza wrote:22 m €.prva rata 6m,a onda 4 godisnje rate po 4m€.nije bas ni jeftin za budalu...iskreno sad se najvise City pojacao i bice rahat u svlacionici...a za nas..jbg...iskreno mislim da nam ovaj nikako ne treba.sanse su u promilima da ce se smirit.ali kao sto neko rece,mozda ga tata Silvio dovede u red.
Tako traže građani a Galiani nudi 5 rata po 4 mil = 20 mil
jbt pa neće valjda stat u 2 mil eura, pa ja to zaradim za 333 godine
Mendoza wrote:22 m €.prva rata 6m,a onda 4 godisnje rate po 4m€.nije bas ni jeftin za budalu...iskreno sad se najvise City pojacao i bice rahat u svlacionici...a za nas..jbg...iskreno mislim da nam ovaj nikako ne treba.sanse su u promilima da ce se smirit.ali kao sto neko rece,mozda ga tata Silvio dovede u red.
Ibra i Cassano su bili mirni u Milanu, mislim da Allegri moze smiriti i Balotellia (ako dodje naravno, i za Kaku smo bili sigurni pa nista)...
Iskreno, momku je 22 godine, Faraonu 20, Niangu 18...monstruozan napadacki trio za buducnost. Imam osjecaj da ce ovo ispasti i vise nego dobri
hau jes no wrote:za ovu ligu balotelli je odlicno pojacanje
nije druze stvar lige.po meni Premier liga je najjaca i on je igrao dobro kad je htio .problem je u njemu i u njegovoj glavi.Milan svakako ovu sezonu k'o na baglamama stoji,k'o babin zub,borba je velika za LP,ne bi nam trebali jos problemi i podjele u svlacionici...opet kazem,tata Berlusca je tu,nadat se da ce uticati na njega.
nije druze stvar lige.po meni Premier liga je najjaca i on je igrao dobro kad je htio .problem je u njemu i u njegovoj glavi.Milan svakako ovu sezonu k'o na baglamama stoji,k'o babin zub,borba je velika za LP,ne bi nam trebali jos problemi i podjele u svlacionici...opet kazem,tata Berlusca je tu,nadat se da ce uticati na njega.
Pa zato ti i kaze U Italiji svi ocekuju igrace koji vole grubu igru... u engleskoj su vise mankeni pa se Balini potezi ne uklapaju
Pa zato ti i kaze U Italiji svi ocekuju igrace koji vole grubu igru... u engleskoj su vise mankeni pa se Balini potezi ne uklapaju
aj ne kakite vidjet cemo,vrijeme ce pokazati...vise bi nas pojacao da u neki drugi klub predje
I ja bi radije Kaku (al daj Boze) i Boatenga nego Balu. Prevelik je on rizik za toliko miliona. U City
je mogao igrati i ne igrati, oni su imali jos 3 vrhunska napadaca i 100/200 miliona da kupe jos petoricu
ako zele. A u Milanu toga nema, kriza je, gleda se svaki novcic.
Biće on uspjeh za Milan, ja sam uvjeren. Strahota kakav će napad imati. I od Boatenga Milan ove sezone ionako nema nikakve koristi, bolje da ga tušnu za bilo kakve pare, ne sviđa se meni nikako onakav tip igrača.
Ljudi dragi, Mario je italijan iako se na prvi pogled ne bi tako reklo to su ljudi koji nerado napustaju svoju zemlju, koliko italijanskih igraca mozete nabrojat da su igrali i napravili ime u nekim drugim zemljama? Spreman je na veliko smanjenje plate samo da se vrati u Italiju nakon sto je uz'o kesh od glupih arapa, navijac je Milana i mogu samo rec hvala Bogu pa se nista ne pitate vi kojima je Boateng bolji igrac od Balotellija (uostalom, Prince ne ide nigdje, manite se portala koji hoce vase klikove izmisljenim textovima)
Zato sto mu puca k**** za engleskom i manchester sitijem a placaju ga suhim zlatom...covjek se zaebava. Malo drugacija je prica recimo kad igra za reprezentaciju zivi bili pa vidjeli, skakacete vi do plafona kad el sharaawy i balo pocnu pravit show...(ako stvarno dodje, naravno)
Dok se ova saga oko Bale zahuktava, El Sharaawy ce za par dana staviti potpis na prazan list papira, i tako prepustiti Milanu odluku oko duzine ugovora i visine njegove plate
Decko me svakim danom sve vise fascinira
Pa kakve veze ima sto je covjek malo "na svoju ruku"? Mene to i ne zanima previse, ako nista dobro je za nasmijat se, usporedi zato kako je igrao dok je bio u Italiji a kako u Engleskoj, nisu ga arapi platili ko suho zlato jer im se svidjela njegova frizura.
Dobro buraz shvatamo te da si Baloljubac ali imamo oči, gledamo tekme. Ti pričaš nešto što tek treba da se desi i to je na bazi pretpostavke, mada nemaš ni jedan argument o onome o čemu govoriš.
Milanu i nama simpatizerima ne treba neko ko će nas nasmijavati ako to želiš odeš na temu vicevi i plačeš od šege. Milanu treba neko ko će unaprijediti igru, da budu konkurentniji a ne da nas nasmijava, kontaš?
I nisu arapi platili zbog frizure, nego Rotacija i dobro se zajebao? Šta je dobro donio klubovima gdje je igrao?
Balo će biti od koristi Milanu. U Interu je igrao krilnog napadača izuzetno dobro. Najčešče po lijevoj strani. U Sitiju je igrao često kao klasični napadač. Pokazao je sa svoje nepune 23 godine, da moze odigrati jako i dobro, pogotovo u dresu italijanske reprezentacije. Nije igrac bez mana, ali u Milanu klubu za koji navija moze se dovesti u red. Ko bi rekao da ce na europskom biti jedan od najboljih Azura, pored solidne sezone u Sitiju. Milanu jedan takav igrač odavno fali. Idealno će se uklopiti u ionako mlad napad Milana u kojem su El-Sharawy (18), Niang (17), Krkic (22). Jedini igrači u napadu koji su malo stariji jesu Pazzini i Robinho koji imaju 28 godina.
ganjeta wrote:Dobro buraz shvatamo te da si Baloljubac ali imamo oči, gledamo tekme. Ti pričaš nešto što tek treba da se desi i to je na bazi pretpostavke, mada nemaš ni jedan argument o onome o čemu govoriš.
Milanu i nama simpatizerima ne treba neko ko će nas nasmijavati ako to želiš odeš na temu vicevi i plačeš od šege. Milanu treba neko ko će unaprijediti igru, da budu konkurentniji a ne da nas nasmijava, kontaš?
I nisu arapi platili zbog frizure, nego Rotacija i dobro se zajebao? Šta je dobro donio klubovima gdje je igrao?
Nisam ja nikakav Baloljubac, jedino mi nije mrzak ko vama. Samo Milanoljubac koji je uvjeren da je njegov dolazak najbolje sto nam se moze desit, zbog njegovih fudbalskih kvaliteta