vidi, vidi sto progovaraju iz mraka
uh, jel ovo kod tebe drina, plaho nesto zadimila
uh, uh, cokolada s cokoladom, nema daljeIrish wrote:e znala sam da ima neko, osjetih u mrakuwewa wrote:ja ne duhanim, ali pravicu ti drustvo
kad sam vec u ova doba budna, kontam da pojedem nesto za jedno sahatak i onda u komadu spavam do 7![]()
e posto ne duhanis, evo imam nesto i za tebe![]()
valja ti jos i sahatak izdurat..
boje vas našao, kolega me zadevera onim stihovimaIrish wrote:oo cat-e dobrodosao![]()
vidi, vidi sto progovaraju iz mraka![]()
uh, jel ovo kod tebe drina, plaho nesto zadimila

Alejkumu selam i tebi...nocas si malo uranio cca 8-9 minuta)BHF_Manijak wrote:Samo da poselamim vrli dzemat,uz koji uvijek dusu u sitne sate odmorim!![]()
![]()
Ja kako god okrenem,sejh Arzuhal samo se pojavi da malo nasmiga raji oko iftara i uhvati se noge...
samo se ne zaboravi poslije napiti puno vode...cokolada je zahtjevnawewa wrote: uh, uh, cokolada s cokoladom, nema dalje
fala, volim motat, neviđeno ali jednom rukomIrish wrote:uu, pa tebi onda valja vintat![]()
ev ga jedno pomagalo za tebe, osim ako ti to ne volis "domace"
Alejkumu selam oldschool
evo pijem cijelo veceIrish wrote:samo se ne zaboravi poslije napiti puno vode...cokolada je zahtjevnawewa wrote: uh, uh, cokolada s cokoladom, nema dalje
vidjela ja tebe, ali nisam od starih pa sta cu...hadzinica wrote:sta cu..kad me niko ne vidje,moram sebe kvotatihadzinica wrote:selam staroj ekipi![]()
samo se javih da mahnem dragim forumasima(prepoznace se spomenuti) i pozelim svako dobro ,hajr i bericet
![]()
![]()
..a maxuz mi stalo da poselamim par dragih insana..et..ugodan vam ostatak noci
ja neku noc pred sabah smazah jedan takav....do sutrasnjeg sehura ispijah ( od iftara naravno):-)wewa wrote:evo pijem cijelo veceIrish wrote:samo se ne zaboravi poslije napiti puno vode...cokolada je zahtjevnawewa wrote: uh, uh, cokolada s cokoladom, nema dalje
Bogami MAnijak upita za tebe neki dan draga nasa Hadzinice,pa te mozda i prizva!!!Ehlen we sehlen!Nadam se da ces ostati dugo sa nama u dzematuhadzinica wrote:sta cu..kad me niko ne vidje,moram sebe kvotatihadzinica wrote:selam staroj ekipi![]()
samo se javih da mahnem dragim forumasima(prepoznace se spomenuti) i pozelim svako dobro ,hajr i bericet
![]()
![]()
..a maxuz mi stalo da poselamim par dragih insana..et..ugodan vam ostatak noci
Ma doso ranije,vidim nigdje raje kad ja bahnem iza 2h,pa sam sa sobom muhabbetim,ofirno miIrish wrote:Alejkumu selam i tebi...nocas si malo uranio cca 8-9 minuta)BHF_Manijak wrote:Samo da poselamim vrli dzemat,uz koji uvijek dusu u sitne sate odmorim!![]()
![]()
Ja kako god okrenem,sejh Arzuhal samo se pojavi da malo nasmiga raji oko iftara i uhvati se noge...
Mali plavi odgovara i zahvaljuje se na lijepim zeljama jako dragim dzematlijkama!Vidis,moja dobra jaranica nije na mene zaboravila,Allah Allah,sta bi je bez Beyazelilla wrote:i od mene dova za hajirli i berićetan život malom plavom (valjda nisam fulala) i da smisli novu riječ za praskozorjebijela wrote:ja bih samo da u ovu mubarek ramazansku noć, prije praskozorja, poželim hairli i berićetan dan rođenja jednom forumašu![]()
ps. uči dove za nas, primaju se od starih i nemoćnih...
![]()
imas i pravo ...to kad se voli, onda se voli i ono sto ide uz to, haman pa to i jest car togacat lover wrote:fala, volim motat, neviđeno ali jednom rukom
A nista sa mladim narastajima jel?!hadzinica wrote:ma selam je cijelom dzematuwewa wrote: vidjela ja tebe, ali nisam od starih pa sta cu...
alejkumu selam! fino spavaj, hadzinice, sanjaj hurmasice![]()
a maxuzija ovim starohanima
vidis, Manijace, da nas ignorisuBHF_Manijak wrote:A nista sa mladim narastajima jel?!hadzinica wrote:ma selam je cijelom dzematuwewa wrote: vidjela ja tebe, ali nisam od starih pa sta cu...
alejkumu selam! fino spavaj, hadzinice, sanjaj hurmasice![]()
a maxuzija ovim starohanima![]()
BHF_Manijak wrote: Mali plavi odgovara i zahvaljuje se na lijepim zeljama jako dragim dzematlijkama!Vidis,moja dobra jaranica nije na mene zaboravila,Allah Allah,sta bi je bez Beyaze![]()

ma ja, samo nek je dijetalnobijela wrote:selam hadzinici i od mene.
i samo da izjavim da odoh praviti pizzu i palacinke sa nutelom
Ima li bujruma,secer mi je plaho ispod nule...bijela wrote:selam hadzinici i od mene.
ima li kakav hadis o pripremi sehura za drugebijela wrote:selam hadzinici i od mene.
kakvi bolan mladi,BHF_Manijak wrote:@wewaSad umjsto Paje,ti ulijeces kao moja potpora...Nema nam druge nego izmedju se da se branimoI Bijela,sta ti velis na ovo sve...Tesko nama mladima jel?!
![]()