Ja ne volim kuhati ni kuci, a ne na moru...ali OK mi je skuhati tortelloni, one instant nudle, dodati kakav gotovi sos ili zrnasti sir mocarelu..napraviti salatu sa tunjevinom..dorucak je obavezan ujutro, nakupujemop u Lidlu svega i peciva, pa namazemo eurokrem..uvijek i te slatke sendvice ponesem na plazu i razne keksice, grickalice, vocke, upakovane kroasane i to sto se ne kvari,a sto inace ne jedem

Ako nam je ceif odemo u restoran, ne volim one fensi restorane i ne patim od tog, volim nesto brzinski da zavrsim i idem hodati...pojedemo pizzu, lignje, ribu navecer, nekad i ne veceram, covjek nesto pojede u apartmanu opet polugotovo
Jedne godine s kolegama isli i kolegica doslovno po 3h kuha, sprema, meni je to islo na zivce, jer smo zajedno isli pa sam morala ucestvovati u pravljenu i pranju sudja, to je cisto gubljenje vremena...jer nista ti se nece desiti u nekih 10ak dana i da jedes suhlje varijante...
One AI varijante mislim da su za nas too much, jer ne jedemo kolicinski toliko puno da bi nam se to isplatilo..jedino sto je sve doslovno na izvolite...inace nooo..ne pijemo alkohol, ne pusimo cigare, ne drogiramo, nikako nas ne izadje previse gdje god odemo, mada uzmemo sve sto nam je ceif