gdje je ovonOrMaLaC wrote:
Ljudi, fakultet mi je poplavljen...
Pozari i poplave. Zastita prirode, suma i ekologije
Moderator: anex
- eluna
#4076 Re: Poplave u cijeloj BiH
- daxon
#4077 Re: Poplave u cijeloj BiH
Povratit ću, dok se narod BiH suočava sa nezapamćenom katastrofom i bori se nadljudskim naporima, za golo preživljavanja protiv nezapamćenih poplava i klizišta , ovi klošari razmišljaju o pravima seksualnih devijanata i bore se protiv nekakve "homofobije"
Izvinjavam se ako ovome nije mjesto ovdje, ali, morao sam prokomentarisati, jer mi baš bode oči da neko u ovim trenutcima razmišlja o trivijalnostima poput ove
http://www.klix.ba/vijesti/bih/americka ... /140516151Američka ambasada u Bosni i Hercegovini sinoć je bila osvijetljena duginim bojama, povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, kako bi se podigla svijest o kršenju prava osoba lezbijske, gej, biseksualne i transrodne orijentacije (LGBT).
Izvinjavam se ako ovome nije mjesto ovdje, ali, morao sam prokomentarisati, jer mi baš bode oči da neko u ovim trenutcima razmišlja o trivijalnostima poput ove
- stihija
- muha_sa
#4079 Re: Poplave u cijeloj BiH
da mi je neko reko da cu od 6 gledat RTS jebo bi mu sve, al evo gledam jer ovi idioti kojim redovno pretplatu placam, otac ih jebo, mirno spavaju i boli ih taki za sirotinju.
- mO k3
#4080 Re: Poplave u cijeloj BiH
Ovi dodikovi sa rtrs vanredne program sa svih žarišta se javljaju , dok ovi iz pederacije ništa ..... Mogo bih sada svašta napisati opsovati im sve i svašta 
- eluna
#4081 Re: Poplave u cijeloj BiH
narode, ima li barem jedna tv kuća u federaciji da ima otvoreni program i prati stanje ????
- mO k3
#4082 Re: Poplave u cijeloj BiH
Hahahahah dido muha isti smo...muha_sa wrote:da mi je neko reko da cu od 6 gledat RTS jebo bi mu sve, al evo gledam jer ovi idioti kojim redovno pretplatu placam, otac ih jebo, mirno spavaju i boli ih taki za sirotinju.
- Alfons Kauders
#4083 Re: Poplave u cijeloj BiH
imas pravo, nije mjesto, a ni vrijemedaxon wrote:Povratit ću, dok se narod BiH suočava sa nezapamćenom katastrofom i bori se nadljudskim naporima, za golo preživljavanja protiv nezapamćenih poplava i klizišta , ovi klošari razmišljaju o pravima seksualnih devijanata i bore se protiv nekakve "homofobije"
http://www.klix.ba/vijesti/bih/americka ... /140516151Američka ambasada u Bosni i Hercegovini sinoć je bila osvijetljena duginim bojama, povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, kako bi se podigla svijest o kršenju prava osoba lezbijske, gej, biseksualne i transrodne orijentacije (LGBT).
ambasada je otkazala prijem i preusmjerila 50 milja na hitnu pomoc...
a ne znam o kakvim devijantima pricas, onih par ljudi iz te populacije koje poznajem (barem one koji priznaju)... ne bih svrstao u devijante i bolesnike, vec prijatelje i kolege...
-
emirolini
#4084 Re: Poplave u cijeloj BiH
Rtv Slon ali oni su ograniceni samo za Tuzlu i TK nazalost... No imaju reportere na terenu i veoma su aktivni... kod svih ostalih su folkerski spotovi ili mumijevi....eluna wrote:narode, ima li barem jedna tv kuća u federaciji da ima otvoreni program i prati stanje ????
- nOrMaLaC
#4085 Re: Poplave u cijeloj BiH
Saobracajni fakultet Dobojeluna wrote:gdje je ovonOrMaLaC wrote:
Ljudi, fakultet mi je poplavljen...
- eluna
#4086 Re: Poplave u cijeloj BiH
izvini, ali oni su VEĆ odradili posao - donirali novac i kupuju 13 čamaca ........ nije ambasadi samo naša nevolja na tapetudaxon wrote:Povratit ću, dok se narod BiH suočava sa nezapamćenom katastrofom i bori se nadljudskim naporima, za golo preživljavanja protiv nezapamćenih poplava i klizišta , ovi klošari razmišljaju o pravima seksualnih devijanata i bore se protiv nekakve "homofobije"
- muha_sa
#4087 Re: Poplave u cijeloj BiH
ovo što ja mogu gledat NEMA.eluna wrote:narode, ima li barem jedna tv kuća u federaciji da ima otvoreni program i prati stanje ????
- shibonja
-
VjecitiStudent
#4089 Re: Poplave u cijeloj BiH
Najavili su ovo. Ostavili su samo boje, sve ostalo su otkazali i pare preusmjerili u pomoć.Alfons Kauders wrote:imas pravo, nije mjesto, a ni vrijemedaxon wrote:Povratit ću, dok se narod BiH suočava sa nezapamćenom katastrofom i bori se nadljudskim naporima, za golo preživljavanja protiv nezapamćenih poplava i klizišta , ovi klošari razmišljaju o pravima seksualnih devijanata i bore se protiv nekakve "homofobije"
a ne znam o kakvim devijantima pricas, onih par ljudi iz te populacije koje poznajem (barem one koji priznaju)... ne bih svrstao u devijante i bolesnike, vec prijatelje i kolege...
Uporediti npr. sa Zvijezda možeš biti ti.
- Alfons Kauders
#4090 Re: Poplave u cijeloj BiH
nema niti ce biti... nije zanimljivo i unosno... a valja jos i raditi... pa mozda cak i na terenmuha_sa wrote:ovo što ja mogu gledat NEMA.eluna wrote:narode, ima li barem jedna tv kuća u federaciji da ima otvoreni program i prati stanje ????

i nemojte plaho da kritikujete, to je napad na novinare i slobodu medija... ima da vas tuzi avdaga
- eluna
#4091 Re: Poplave u cijeloj BiH
i ja ............ ljudi poslali u bijeljinu, koja nema struju, video link i još 2 mobilne ekipe, i to preko hrvatske i srbije, putovali cijelu noć da bi se jutros u 6 već telefonom javili sa ulaza u grad .....muha_sa wrote:da mi je neko reko da cu od 6 gledat RTS jebo bi mu sve, al evo gledam jer ovi idioti kojim redovno pretplatu placam, otac ih jebo, mirno spavaju i boli ih taki za sirotinju.
DABOGDA POCRKALI SVI NOVINARI U SARAJEVU.
nije ni čudo što je midheta kurpahić otišla u glasnogovornike
- art vandeley
#4092 Re: Poplave u cijeloj BiH
Prohodan put do Olova, a to znaci i dalje do Tuzle pa dalje sve gore do granice na sjeveru. 
- muha_sa
#4093 Re: Poplave u cijeloj BiH
sinoc puna Skenderija, narod se veseli nakim "zvijezdama"daxon wrote:Povratit ću, dok se narod BiH suočava sa nezapamćenom katastrofom i bori se nadljudskim naporima, za golo preživljavanja protiv nezapamćenih poplava i klizišta , ovi klošari razmišljaju o pravima seksualnih devijanata i bore se protiv nekakve "homofobije"
šta je s ovim iz fudbalskog saveza
-
VjecitiStudent
#4094 Re: Poplave u cijeloj BiH
U Kulen Vakufu Una je počela da opada, u Bihaću stagnira, Krupa i Otoka još raste 2cm/h, Sana u Sanskom mostu opala 20cm zadnjih 6 sati.
Najveći problem je Sava.
Najveći problem je Sava.
- art vandeley
#4095 Re: Poplave u cijeloj BiH
odg, ut. se igra u UTORAK!muha_sa wrote:
šta je s ovim iz fudbalskog savezazar je nekom do utakmice i finala kupa pa nisu odgodili današnju tekmu na koševu
- muha_sa
#4096 Re: Poplave u cijeloj BiH
izvinjenje--nisam znao.art vandeley wrote:odg, ut. se igra u UTORAK!muha_sa wrote:
šta je s ovim iz fudbalskog savezazar je nekom do utakmice i finala kupa pa nisu odgodili današnju tekmu na koševu
- Alfons Kauders
#4097 Re: Poplave u cijeloj BiH
da, plus su najavili prekjuce, to sam zaboravioVjecitiStudent wrote:Najavili su ovo. Ostavili su samo boje, sve ostalo su otkazali i pare preusmjerili u pomoć.Alfons Kauders wrote: imas pravo, nije mjesto, a ni vrijeme
Uporediti npr. sa Zvijezda možeš biti ti.
ZMBT necu ni da komentarisem... mogli bi pomoci sa nasipima... ne kao ljudstvo, vec materijal
al lakse je amere kritikovat neg nase papane
-
costacurta
#4098 Re: Poplave u cijeloj BiH
Gledam pregled progrma na RTRS 07:00 - 17:00 Polpave u Srpskoj, pa onda pauza i do 17:24 - ...... polavemuha_sa wrote:da mi je neko reko da cu od 6 gledat RTS jebo bi mu sve, al evo gledam jer ovi idioti kojim redovno pretplatu placam, otac ih jebo, mirno spavaju i boli ih taki za sirotinju.
Ne znam, nemam riječi! Ovi naši, osim ovih lokalnih TVova u Tuzli (SLon, RTV7) tačno nisu normalni. Kulminacija svega je sinoćnji ZMBT na Hajatu
-
emirolini
#4099 Re: Poplave u cijeloj BiH
Orašje i Brčko su loši. Nisam siguran je li GP zatvoren.art vandeley wrote:Prohodan put do Olova, a to znaci i dalje do Tuzle pa dalje sve gore do granice na sjeveru.
- eluna
#4100 Re: Poplave u cijeloj BiH
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 921&type=1
ne znam kako obaciti da se vidi, ako neko zna molim da uradi
ne znam kako obaciti da se vidi, ako neko zna molim da uradi