Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4077 Re: Utakmice.
jedan je zapadni mostar
- BegA_
#4078 Re: Utakmice.
Ovo je definitivno neko novo Sarajevo. 
- R2D2_SA
#4079 Re: Utakmice.
Utakmica u Sirokom i ovo...ne mozes uporediti bas nikako. Na 33 min sam, mnogo, mnogo smo tehnicki bolji nego prije, sve je jednostavnije, brze, mislim da cemo ubijati protivnike kontrama. I da, jos nijedan balon dosad:):):)
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
-
The 51st State
#4080 Re: Utakmice.
sve je upravu covjek, pregledo snimak sa moje tv (glupi telekom i non stop stopanje i kasnjenje).Ripicipi wrote:Komentar navijaca Zrinjskog![]()
Čestitke na pobjedi
Nisam vas gledao do sada ali ovo što ste danas prikazali je za nepovjerovati da ovako nešto može odigrati jedna BiH ekipa,jesam očekivao da ste dobri ali ovo što ste prikazali danas još uvijek sam u čudu,pravi moderni nogomet visok presing cijelo vrijeme,lopta ide iz prve stalno nema nikakvih komplikacija jednostavno savršenstvo od igre ako mislite ovako igrati u prvenstvu,malo je reći da će te se prošetati do 1 mjesta,Todorović 2 gol odličan pravi eurogol,da nije bila prijateljska utaakmica dobili bi nas 5-0 ali ovako su nam sudije pomogle svirajući vam 3-4 nepostojeća zaleđa sve u svemu nakon što sam ovo vidio uvjeren sam da nema šanse da vam izmakne titula ako ćete ovako igrati.
-
todd_smith
#4082 Re: Utakmice.
Ovo je znatno bolje nego ona ekipa prije par mjeseci. Akcija npr na 30:57 ili 50:34 se nikada nije desila ove sezone do sada. Barem ne da se ja sjecam tj. kretanje igraca i barem neka "vizija" da se stvori prilika
Nemanja kao da nije full fit. za utakmice, ali i dalje dobar
Prvi gol dosao od igranja od noge do noge, po travi, a ne nabijanjem pa gdje padne, to mi se svidja
Drugi gol, ala mu je sjela na nogu
Ne svidja mi se samo to sto se opet dribla ispred 16terca naseg kada treba da krene kontra. Takodjer da li bi igrali ostatak utakmice tako da je onaj iz Zrinjskog bio precizniji na samom pocetku? Ne znam, nadam se da necemo nikada ni biti u situaciji da saznamo u nastavku prvenstva. Doduse i teren je bio klizav i bio izvor nekih gresaka. Ono na 37:15 se MORA zavrsiti sa loptom u mrezi.
Sve u svemu kako stvari stoje ja sam zadovoljan, sredina bi trebala biti znatno bolja sa Yayom tu.
Trenutak utakmice na 20:03
Nemanja kao da nije full fit. za utakmice, ali i dalje dobar
Prvi gol dosao od igranja od noge do noge, po travi, a ne nabijanjem pa gdje padne, to mi se svidja
Drugi gol, ala mu je sjela na nogu
Ne svidja mi se samo to sto se opet dribla ispred 16terca naseg kada treba da krene kontra. Takodjer da li bi igrali ostatak utakmice tako da je onaj iz Zrinjskog bio precizniji na samom pocetku? Ne znam, nadam se da necemo nikada ni biti u situaciji da saznamo u nastavku prvenstva. Doduse i teren je bio klizav i bio izvor nekih gresaka. Ono na 37:15 se MORA zavrsiti sa loptom u mrezi.
Sve u svemu kako stvari stoje ja sam zadovoljan, sredina bi trebala biti znatno bolja sa Yayom tu.
Trenutak utakmice na 20:03
- emigrazione
#4083 Re: Utakmice.
Zadnja linija svi maximalno " u utakmici", ne pamtim kad je bilo manje gluposti i ispadanja + Cimirot koji je bio odlican...Tatomirovic i Baric bez greske, ostalo me nesto pretjerano nije ni interesovalo, znam da ce ga ovi gore uvaliti nekako
- Logovan
#4084 Re: Utakmice.
Slike sa utakmice.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1
-
north
#4086 Re: Utakmice.
Da se pitam ko što se ne pitam ja bih izveo ovih 11 protiv Čelika: Delač (Bandović) - Tatomirović-Trivunović (Dupovac)-Barić-Puzigaća-Cimirot-Jajalo-Stojčev-Purić-Velkoski-Bilbija....prve tri izmjene što se igre prema naprijed tiče: Travančić, Todorović,Osmanagić (Vušljanin) ....moguće još izmjene po potrebi Tadejević umjesto Puzigaće ili Radovac umjesto Cimirota, naravno ne sve u paketu sa ove tri prethodne
...ako se štoper mora ubaciti imamo Dupovca ili Trivunovića zavisi koji je na klupi, mada bolje da Vule igra od prve minute zbog rutine iako i on bogami zna kiksati nekim glupim dodavanjem..imaju još tu F.Handžić, Kovačević i crnac ali realno oni nisu trenutno blizu neke ozbiljnije minutaže....
Na papiru bi se reklo da imamo strašnu konkurenciju, ne pamtim kada je bilo da igrači na klupi nisu toliko lošiji od onih koji igraju....faktički nema igrača za kojeg se može reći da je baš ašov u rangu Melunovića, Karića, Šunjevarić i ostalih panjeva koji su prodefilovale zadnjih godina...valjda će aBd na dobro izaći jer ovo stvarno na prvu ima smisla, ali baš
Na papiru bi se reklo da imamo strašnu konkurenciju, ne pamtim kada je bilo da igrači na klupi nisu toliko lošiji od onih koji igraju....faktički nema igrača za kojeg se može reći da je baš ašov u rangu Melunovića, Karića, Šunjevarić i ostalih panjeva koji su prodefilovale zadnjih godina...valjda će aBd na dobro izaći jer ovo stvarno na prvu ima smisla, ali baš
- jeza u ledja
#4087 Re: Utakmice.
Odgledah tekmu.
Fino se igra nema sta, pogotovo s obzirom na ovu blatusu. Bilbija i Puric su mi malo isli na zivce. Prvi na svaki neuspio napad dize ruke u nebesa i hvata se za glavu. Puric nerv bezze je mogao dobit i drugi zuti.
Todorovic je i u prvom bio nas najbolji igrac. Sjajni golovi. Kod onog prvog gola, bas sam pomislio vidi sto se dodajemo dobro sad bi mogo i past gol. Prebrojao sam tacno 10 pasova plus ubacaj kod te akcije, od Bandovica pa do kraja.
Ovaj Osmanagic sto ga ne gotivite je izgleda igrao defanzivnog veznog
. Mislio sam da on igra vise naprijed. Nije bio los, al mi pade na pamet kako i u reprezentaciji ta pozicija DM se daje igracima samo da bi ih zadrzali u timu.
Oni ofsajdi. Samo je prvi ofsajd bio pogresan, kad smo imali kontru mescini 3 na 1, Puric prema BIlbiji mescini.
Ostali ofsajdi su bili ok ukljucujuci i onaj gol Handzica (koji je dosta dobro odigrao). Onaj zadnji ofsajd se ne vidi.
Nije ni Zrinjski los. Dosta dobro su uvezivali neke napade ali im je falila zavrsnica. Ovaj gore neki Mostarac kako je napisao ispalo da smo imali potpunu dominaciju a ne tek blazu terensku inicijativu, sa momentima dominacije domacina (zadnji dio prvog i drugog HT). Imali su momenat kad lik okrenu u 16ercu mescini Tadejevica i otvorilo mu se prema golu. On sa otprilike 10 metara sutira u aut, doslovce.
Drugi momenat opet Tadejevic uklizava i masi i loptu i igraca i zavrsava na atletskoj stazi.
I treci momenat, Adidas i Tommy Hilfiger na stajanju.
Sve u svemu nije lose. Bez Jajeta, bez Radovca.
Razocaran sam time sto nismo izasli sa cistom garniturom u drugom, cisto kao kontrast onim njihovim blatnjavim lentama. Ipak nismo jos na kavijaru.
Fino se igra nema sta, pogotovo s obzirom na ovu blatusu. Bilbija i Puric su mi malo isli na zivce. Prvi na svaki neuspio napad dize ruke u nebesa i hvata se za glavu. Puric nerv bezze je mogao dobit i drugi zuti.
Todorovic je i u prvom bio nas najbolji igrac. Sjajni golovi. Kod onog prvog gola, bas sam pomislio vidi sto se dodajemo dobro sad bi mogo i past gol. Prebrojao sam tacno 10 pasova plus ubacaj kod te akcije, od Bandovica pa do kraja.
Ovaj Osmanagic sto ga ne gotivite je izgleda igrao defanzivnog veznog
Oni ofsajdi. Samo je prvi ofsajd bio pogresan, kad smo imali kontru mescini 3 na 1, Puric prema BIlbiji mescini.
Ostali ofsajdi su bili ok ukljucujuci i onaj gol Handzica (koji je dosta dobro odigrao). Onaj zadnji ofsajd se ne vidi.
Nije ni Zrinjski los. Dosta dobro su uvezivali neke napade ali im je falila zavrsnica. Ovaj gore neki Mostarac kako je napisao ispalo da smo imali potpunu dominaciju a ne tek blazu terensku inicijativu, sa momentima dominacije domacina (zadnji dio prvog i drugog HT). Imali su momenat kad lik okrenu u 16ercu mescini Tadejevica i otvorilo mu se prema golu. On sa otprilike 10 metara sutira u aut, doslovce.
Sve u svemu nije lose. Bez Jajeta, bez Radovca.
Razocaran sam time sto nismo izasli sa cistom garniturom u drugom, cisto kao kontrast onim njihovim blatnjavim lentama. Ipak nismo jos na kavijaru.
-
The 51st State
#4088 Re: Utakmice.
e jesi se opustio, vise ni ameriku ne branis na politicijeza u ledja wrote:Odgledah tekmu.
Ovaj Osmanagic sto ga ne gotivite je izgleda igrao defanzivnog veznog. Mislio sam da on igra vise naprijed. Nije bio los, al mi pade na pamet kako i u reprezentaciji ta pozicija DM se daje igracima samo da bi ih zadrzali u timu.
![]()
Nije ni Zrinjski los. Dosta dobro su uvezivali neke napade ali im je falila zavrsnica. Ovaj gore neki Mostarac kako je napisao ispalo da smo imali potpunu dominaciju a ne tek blazu terensku inicijativu, sa momentima dominacije domacina (zadnji dio prvog i drugog HT). Imali su momenat kad lik okrenu u 16ercu mescini Tadejevica i otvorilo mu se prema golu. On sa otprilike 10 metara sutira u aut, doslovce.Drugi momenat opet Tadejevic uklizava i masi i loptu i igraca i zavrsava na atletskoj stazi.
I treci momenat, Adidas i Tommy Hilfiger na stajanju.
![]()
![]()
Sve u svemu nije lose. Bez Jajeta, bez Radovca.![]()
- Logovan
#4089 Re: Utakmice.
Sve je ovo lijepo, krasno ali nećemo se previše ložiti jer je ovo bila prijateljska utakmica. Sve ovo što su do sada prikazali protiv ekipa iz Čitluka i Antalije i sada protiv Zrinjskog treba prenijeti na prvenstvene i kup utakmice. Jedva čekam utakmicu protiv Čelika.
Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
- omega369
#4090 Re: Utakmice.
odgledao sam utakmicu i sta da kazem?! meni je bilo bolje prvo poluvrijeme nego drugo. ja nigdje ne vidjeh toliku 'dominaciju' o kojoj se pricalo, pogotovo je bilo lose nakon drugog gola. izuzev sanse handzica i 2 cista ofsajda nista, napad za napadom zrinjskog. ali dobro, generalno odigrali smo solidno po izuzetno teskom terenu i u globalu bili bolji tim. mislim da ce nam trebati jos puno utakmica da se sve to uveze ali jarni je definitivno na dobrom putu 
- armin071
#4091 Re: Utakmice.
Teren katastrofa. Natopljen vodom. Igralo se sa dosta opreza. Mi nista posebno. Puno trke i presinga je jedino sto je valjalo na utakmici. Pomak u igri je osjetan u odnosu na jesenji dio, ali da li ce isti biti dovoljan za ono cemu se mnogi nadaju vidjecemo. Dalekooooo je ovo jos uvijek od nekakve dominacije i sl. Bar ne sa ovim timom.
- wickerman
#4092 Re: Utakmice.
Ima li se gdje pogledati highlights? 
- Obuca9
#4093 Re: Utakmice.
Kad ga na Piroti zabije vezirima pa se fisne u zrak, a onda se dočeka na kakvu grbu, koja ga probode kroz pluća, onda će se opametitiLogovan wrote:Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
- Impavidus
#4094 Re: Utakmice.
Obuca9 wrote:Kad ga na Piroti zabije vezirima pa se fisne u zrak, a onda se dočeka na kakvu grbu, koja ga probode kroz pluća, onda će se opametitiLogovan wrote:Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#4095 Re: Utakmice.
Ma nek ga on zabije na piroti pa makar sva rebra polomioObuca9 wrote:Kad ga na Piroti zabije vezirima pa se fisne u zrak, a onda se dočeka na kakvu grbu, koja ga probode kroz pluća, onda će se opametitiLogovan wrote:Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
Najmrze gostovanje, vazda smo tamo gubili kad nam je najvishe trebala pobjeda
-
todd_smith
#4096 Re: Utakmice.
To jeste.armin071 wrote:Teren katastrofa. Natopljen vodom. Igralo se sa dosta opreza. Mi nista posebno. Puno trke i presinga je jedino sto je valjalo na utakmici. Pomak u igri je osjetan u odnosu na jesenji dio, ali da li ce isti biti dovoljan za ono cemu se mnogi nadaju vidjecemo. Dalekooooo je ovo jos uvijek od nekakve dominacije i sl. Bar ne sa ovim timom.
Meni je drago samo sto se barem vidi napredak od jesenjeg dijela sezone. Ali ni to nije neko mjerilo kada skontas kako smo ocajno igrali. A opet sa onako ocajnom igrom do 2. mjesta dosli, sa malo boljom igrom ako nista barem cemo oko te pozicije da se vrtimo. Meni je godra da se nemamo sta bojati za Europu, ako nista.
- Logovan
#4097 Re: Utakmice.
Obuca9 wrote:Kad ga na Piroti zabije vezirima pa se fisne u zrak, a onda se dočeka na kakvu grbu, koja ga probode kroz pluća, onda će se opametitiLogovan wrote:Todor bi trebao prestati sa onakvim proslavljanjem golova jer će se kad tad polomiti.
Ne smijem ni zamisliti kako će se baciti ako zabije gol u Zenici.
- Baltazar_khan
#4098 Re: Utakmice.
još ako bude kiše ima da klizi bar 20 metara po terenu ako zabije
al fakat je prejak onom proslavom
al fakat je prejak onom proslavom
-
todd_smith
#4099 Re: Utakmice.
Fura se na onog Sefika 
- jeza u ledja
#4100 Re: Utakmice.
jedna lasta ne cini proljece.