Young Erotica wrote:Ma rekao sam ti za istoriju, a veru si sam spomenuo a ne ja.LBVIEW wrote: Pa, ako si pogresan covek, sto me pitas za vjeru.
A Srbi, odnosno dobar dio istih, to spominju kako bi Bosnjacima nametnuli neku kolektivnu krivicu zbog izdaje pravoslavlja. To bi danas mozda bilo i smijesno, da nije u par navrata, od strane srpske politike, iskoristeno kao opravdanje i povonsko gorivo za genocidne pohode na Bosnjake.Da ne spominjem kako je prica, u osnovi, jedna velika budalastina i mit, jer vecina stanovnistva predosmanske Bosne uopce nije bila pravoslavne vjerouspovijesti.
Ta nakaradna klerofašistička ideologija nam se na kraju olupala o glavu,čovek je čovek a ne hrišćanin, musliman, budista ili nešto treće i ono šta me raduje je da to ljudi polako uvidjaju, da muslimani nisu babaroge koje jedu decu, pogotovu vi koji ste nam najbliži i sa kojima najviše sličnosti imamo.
Da navijači crvene zvezde, vratili me u pravoslavlje. Nisu dzabe kako sami vole da kazu jedan od 3 stuba srpstva pored vojske i crkve
Nemoj zaboraviti katolicku bracu, Kolinde ti.
Medjutim, dok sistem filuje ljude glupostima tesko da ce masa ozdraviti.
Nego, dabome da su cigani jedan od stubova, da nece grobari biti, hem partizani, dakle Tiletovi, hem predcenik kluba dr. Franjo Tudjman - otac hrvatske nacije.