markioni wrote:neko spomenu neki dan ovaj madzarski ...hvala dze cuo dze necuo![]()
http://www.imdb.com/title/tt0373981/
Kontroll (2003)
jos kad bi na PP poslao okle si ga skinuo ??? gledao, ne mogu da nadjem...hvala
Moderator: _BataZiv_0809
markioni wrote:neko spomenu neki dan ovaj madzarski ...hvala dze cuo dze necuo![]()
http://www.imdb.com/title/tt0373981/
Kontroll (2003)
imas na IPT, 1337, piratebay itd.milann1971 wrote: jos kad bi na PP poslao okle si ga skinuo ??? gledao, ne mogu da nadjem...hvala
jel crveni jal bjelisolidsnake wrote:Pregledao Lion i sad moram popit lexilium

Kada je to bilo koji biografski film prenio potpunu istinu i pricu? Hollywoodski je film, mozemo ocekivati nesto sto ce nam paznju zadrzati, uvijek se jedna strana prikazuje boljom nego sto jeste itd...Chile17 wrote:
Uz duzno postovanje, inace nemam obicaj ovako komentarisati niti ophoditi se prema nekome osim kada bas zatreba. Ti stvarno veze nemas o pac-u, pricas kako si procitala sve teorije zavjere, price, ovo ono, a opet se prosipas u nekim izjavama, pogledaj osobe koje su bliske pac-u, njihove izjave o filmu, kao stovalac djela i lika doticnog, kojeg slusam sigurno od haman osnovne skole pa do danas, cije OG CD-ove posjedujem u kolekciji i sad nebrojeni broj postera iz mladjih dana, nepojmljivo mi je da osoba koja bilo sta vise zna o istom, ili se je l' pravi da zna, karakterise film AEOM kao makar solidan a kamoli odlican. Prosto nevjerovatno! Pod kakvim si ti utiscima nakon filma? Ne razumijem? Pa u filmu ono sto je istinito prikazano, i vrapci na grani znaju, sta te ima dojmiti onda i ostaviti utisak?
A što ne bi prenio? Koja šuplja. Eto pogledaj taj o Rammsteinu. Ljudi radnici udarnici, jednog svaki put kad dođu u Ameriku prvo ishandreNisrin wrote:Kada je to bilo koji biografski film prenio potpunu istinu i pricu? Hollywoodski je film, mozemo ocekivati nesto sto ce nam paznju zadrzati, uvijek se jedna strana prikazuje boljom nego sto jeste itd...Chile17 wrote:
Uz duzno postovanje, inace nemam obicaj ovako komentarisati niti ophoditi se prema nekome osim kada bas zatreba. Ti stvarno veze nemas o pac-u, pricas kako si procitala sve teorije zavjere, price, ovo ono, a opet se prosipas u nekim izjavama, pogledaj osobe koje su bliske pac-u, njihove izjave o filmu, kao stovalac djela i lika doticnog, kojeg slusam sigurno od haman osnovne skole pa do danas, cije OG CD-ove posjedujem u kolekciji i sad nebrojeni broj postera iz mladjih dana, nepojmljivo mi je da osoba koja bilo sta vise zna o istom, ili se je l' pravi da zna, karakterise film AEOM kao makar solidan a kamoli odlican. Prosto nevjerovatno! Pod kakvim si ti utiscima nakon filma? Ne razumijem? Pa u filmu ono sto je istinito prikazano, i vrapci na grani znaju, sta te ima dojmiti onda i ostaviti utisak?
Iskreno, uopste me ne dotice sto si stovalac lika i djela 2PACa, sve mi je jednako dostupno kao tebi- pjesme, videa, intervjui, da svi jednako razmisljamo ne bi se pojavilo toliko teorija zavjera oko njega...btw, vidjela sam i reakcije na film, da svi koji su bili oko njega kazu da je bullshit film, osim SNoopDogga, a takodjer ne vjerujem da bi mu mama- Aafeni dopustila da se snimi nesto sto nema veze sa istinom...pratila je tok snimanja filma prosle/pretprosle godine...haj' sad zdravo- topic nije 2PAC, nego preporucite film drugima...a hoces-neces gledati, tvoj problem!
Nisam jedina kojoj se svidio!
Stvarno ne volim Rammstein, opet moje subjektivno misljenje! Hocu reci da u filmovima uvijek nesto nedostaje- jedan dio price, niti se moze do zadnjeg detalja ekranizovati odredjena ISTINITA prica sa svim najbitnijim detaljima niti knjiga...neko je pisao otkud toliki hipe za ITom...pa knjiga je FENOMENALNA, koliko su dobro uspjeli ekranizovati cijelu pricu zavisi od toga sta ko smatra dobrim filmom...johnnykola wrote:
A što ne bi prenio? Koja šuplja. Eto pogledaj taj o Rammsteinu. Ljudi radnici udarnici, jednog svaki put kad dođu u Ameriku prvo ishandre
na policiji zbog jednog ekscesa, ima godina. Pogledaj oba o Caveu. Pa ne prave se samo i jedino filmovi eda bi se neko promovirao niko kao ja i ta spika.
Fenomelnale su knjige Andrića, Tolstoja, Dostojevskog, Mešine, Kafkine, a ne nakog lika koji ih godišnje naštanca pet tisućaka. Obrni, okreni sve na isti fazon. To ne znači, nisam gledao, da u svom fahu IT možda nije i odličan film. Ha ja!Nisrin wrote:Stvarno ne volim Rammstein, opet moje subjektivno misljenje! Hocu reci da u filmovima uvijek nesto nedostaje- jedan dio price, niti se moze do zadnjeg detalja ekranizovati odredjena ISTINITA prica sa svim najbitnijim detaljima niti knjiga...neko je pisao otkud toliki hipe za ITom...pa knjiga je FENOMENALNA, koliko su dobro uspjeli ekranizovati cijelu pricu zavisi od toga sta ko smatra dobrim filmom...johnnykola wrote:
A što ne bi prenio? Koja šuplja. Eto pogledaj taj o Rammsteinu. Ljudi radnici udarnici, jednog svaki put kad dođu u Ameriku prvo ishandre
na policiji zbog jednog ekscesa, ima godina. Pogledaj oba o Caveu. Pa ne prave se samo i jedino filmovi eda bi se neko promovirao niko kao ja i ta spika.
Utisak je na mene ostavio ALL eyez on me, zbog dobre glume i dobro utvrdjene price, barem onog jednog dijela...glavni glumac stvarno lici na Paca i odlicno je odglumio, cak je Jada Pinkett, sada Smith prokomentarisala da su odlicno odglumili, iako kaze da djevojka koja je nju glumila imala je neke scene koje nemaju veze sa stvarnoscu...
johnnykola wrote:Fenomelnale su knjige Andrića, Tolstoja, Dostojevskog, Mešine, Kafkine, a ne nakog lika koji ih godišnje naštanca pet tisućaka. Obrni, okreni sve na isti fazon. To ne znači, nisam gledao, da u svom fahu IT možda nije i odličan film. Ha ja!Nisrin wrote:Stvarno ne volim Rammstein, opet moje subjektivno misljenje! Hocu reci da u filmovima uvijek nesto nedostaje- jedan dio price, niti se moze do zadnjeg detalja ekranizovati odredjena ISTINITA prica sa svim najbitnijim detaljima niti knjiga...neko je pisao otkud toliki hipe za ITom...pa knjiga je FENOMENALNA, koliko su dobro uspjeli ekranizovati cijelu pricu zavisi od toga sta ko smatra dobrim filmom...johnnykola wrote:
Utisak je na mene ostavio ALL eyez on me, zbog dobre glume i dobro utvrdjene price, barem onog jednog dijela...glavni glumac stvarno lici na Paca i odlicno je odglumio, cak je Jada Pinkett, sada Smith prokomentarisala da su odlicno odglumili, iako kaze da djevojka koja je nju glumila imala je neke scene koje nemaju veze sa stvarnoscu...

Da, po njoj rađen.milann1971 wrote:zaba predstavu sam gledao u pozoristu , pa to je fenomenalno, nisam znao za film, aoooo![]()
![]()
Gdje i kako si pregledao ovaj mađarski, ja tražio nigdje nema.Altsa wrote:...
HBO?Jimmy McNulty wrote:Gdje i kako si pregledao ovaj mađarski, ja tražio nigdje nema.Altsa wrote:...
johnnykola wrote:Teška traumatska iskustva po strašnom zločinu dječka.
On i Peter Mullan su odlično odglumili.
HRT3 22.45.
Film na TV-u