Dešavanja u Srbiji
-
Nadzorna_ploca
#40701 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucica gledam i slusam jedino kod Zokija 
- Young Erotica
#40702 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne traze za sada ali nije isključeno da neće, kako albanci lobiraju za svoju agendu isto tako i mi lobiramo za svoju. Ne znam šta je problem, dok su pucala priznanja, primani u organizacije mimo Medjunarodnog zakona tada je sve bilo kul a sada kada vodenica ide na drugu stranu e to je problem ma idi.Maraschino wrote:Ja cak mislim da od vas niko i ne trazi da ga priznate sto znaju i vasi pregovaraci ali se trazi da Kosovo ne ometate u prijemu u razne organizacije, da ne radite ono sto Dacic radi...i kada je dara presla mjeru( interpol, povlacenje priznanja) aj pomagaj svi protiv nas.Young Erotica wrote:Pa jesmo, najbitnije je da se izborimo da ne moramo da ga priznamo, inače ćemo postati severna Koreja zato sto narod nikada neće pristati.славянин wrote: Srbija je Kosovo izgubila 1999.To vodstvo Srbije zna... ali narod izgleda jos ne zna a ovi im nesmiju reci
Ni ti izgleda nisi citao ono pismo Haradinaja sto je objasnio zasto su uvedene carine. To ni jedan medij u Srbiji nije objavio.
Jesu objavili mediji, nisi u pravu.
A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.
Last edited by Young Erotica on 15/12/2018 17:18, edited 1 time in total.
- Krokodajl
#40703 Re: Dešavanja u Srbiji
Jel odgođen ovaj skup "Ja sam 5 od milion"
- Young Erotica
#40704 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemam pojma, kolaps je u gradu pitanje je i ako se odrzava koliko će ljudi biti.Krokodajl wrote:Jel odgođen ovaj skup "Ja sam 5 od milion"
-
zavrzlama
#40705 Re: Dešavanja u Srbiji
A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.
Bas naprotiv....Kosovo treba u UNESCO i to ko pocasnog clana..da ste vi velikosrbi umjesto kosovara ,davno bi kao u BIH porusili sve i jednu bogomolju..
Srpske bogomolje na Kosovu su i albansko nacionalno blago,kao sto su trebale biti i one 860 dzamije koje su porusene do temelja na podrucju danasnjeg manjeg entiteta..
Nemoj samo o moralu,postenju i etici od strane srpske politike.
- Young Erotica
#40706 Re: Dešavanja u Srbiji
Manastire čuvaju pripadnici Kfora inače bi završili kao oni koje nisu čuvali.zavrzlama wrote:A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.
Bas naprotiv....Kosovo treba u UNESCO i to ko pocasnog clana..da ste vi velikosrbi umjesto kosovara ,davno bi kao u BIH porusili sve i jednu bogomolju..
Srpske bogomolje na Kosovu su i albansko nacionalno blago,kao sto su trebale biti i one 860 dzamije koje su porusene do temelja na podrucju danasnjeg manjeg entiteta..
Ovom prilikom ponovo opet veliko hvala kontinentu italijanske vojske na Kosovu, večno su nas zaduzili
Ja nigde nisam spomenuo moral, etiku ili bilo šta drugo u svom postu.
Ova crkva u gornjem levom uglu je zadužbina cara Dušana, posekli su I bor koji je lično on posadio na tom mestu.
- LBVIEW
#40707 Re: Dešavanja u Srbiji
E, vidis, upravo zbog tog nipodastavajuceg, skoro pa rasistickog srpskog stava prema Albanicima, nikad vise Kosova, osim na razglednicama, vidjeti necete.Young Erotica wrote: Ne traze za sada ali nije isključeno da neće, kako albanci lobiraju za svoju agendu isto tako i mi lobiramo za svoju. Ne znam šta je problem, dok su pucala priznanja, primani u organizacije mimo Medjunarodnog zakona tada je sve bilo kul a sada kada vodenica ide na drugu stranu e to je problem ma idi.
Vi Srbi imate i historiju i kulturu, junacku proslost, i sta sve ne, a, u ovom slucaju Albanci, jok. To isto mislite, da se ne lazemo, i o drugima, samo zbog rizika bana mudro sutite. A stvarnost je ipak malo drugacija - izvan Srbije, ono sto prosjecnog Europljanina asocira na Srbiju je najmanje kultura, onaj Kardeljov unuk u Parlamentu EU je eklatantan primjer.
- Young Erotica
#40708 Re: Dešavanja u Srbiji
Zasto je nipodaštavajući stav istina, sve sto je na uneskovoj listi sa Kosova su srpske zaduzbine.LBVIEW wrote:E, vidis, upravo zbog tog nipodastavajuceg, skoro pa rasistickog srpskog stava prema Albanicima, nikad vise Kosova, osim na razglednicama, vidjeti necete.Young Erotica wrote: Ne traze za sada ali nije isključeno da neće, kako albanci lobiraju za svoju agendu isto tako i mi lobiramo za svoju. Ne znam šta je problem, dok su pucala priznanja, primani u organizacije mimo Medjunarodnog zakona tada je sve bilo kul a sada kada vodenica ide na drugu stranu e to je problem ma idi.
A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.![]()
Vi Srbi imate i historiju i kulturu, junacku proslost, i sta sve ne, a, u ovom slucaju Albanci, jok. To isto mislite, da se ne lazemo, i o drugima, samo zbog rizika bana mudro sutite. A stvarnost je ipak malo drugacija - izvan Srbije, ono sto prosjecnog Europljanina asocira na Srbiju je najmanje kultura, onaj Kardeljov unuk u Parlamentu EU je eklatantan primjer.
Na Kosovo idem posle Bozića ne rade me razglednice
Ja se ne libim da kazem sta mislim, imaš raspravu o ljiljanima od pre neki dan tako da nisi u pravu sto mi poturaš tu da ćutim da ne bi dobio ban.
Za prosečnog evropljanina smo divljaci zato sto nas predstavljaju krezave seoske dzumare koje su pobegle od nemaštine odavde.
Last edited by Young Erotica on 15/12/2018 17:51, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#40709 Re: Dešavanja u Srbiji
jes peder ovaj vucic
mnogo zanimljivije bi bilo sa seseljom na mjestu predsjednika
mnogo zanimljivije bi bilo sa seseljom na mjestu predsjednika
-
zavrzlama
#40710 Re: Dešavanja u Srbiji
U svakom narodu ima pojedinaca koji unistavaju tudje bogomolje...samo se kod srba to cini sistematski i naredjeno od politike,crkve i intelektualne elite..o tome ti ja pricam..ima i pravoslavnih crkava koje su srusene tokom agresije na BIH,ALI TO SU MALI BROJEVI I POJEDINACNI EKSCESI..dok su dzamije sve do jedne porusene planski i sistematski...o tome ja pricam,tako da velikosrbi nemaju pravo da spocitavaju drugima lekcije o moralu i medjunacionalnim odnosima.Young Erotica wrote:Manastire čuvaju pripadnici Kfora inače bi završili kao oni koje nisu čuvali.zavrzlama wrote:A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.
Ovom prilikom ponovo opet veliko hvala kontinentu italijanske vojske na Kosovu, večno su nas zaduzili![]()
Ja nigde nisam spomenuo moral, etiku ili bilo šta drugo u svom postu.
Ova crkva u gornjem levom uglu je zadužbina cara Dušana, posekli su I bor koji je lično on posadio na tom mestu.
- Banksy
#40711 Re: Dešavanja u Srbiji
I tako...Banksy wrote:Vučić sad i definitvno drži sve medije u Srbiji.
Kesić, zdravo.
Prva i O2 dobile novog vlasnika
Doskorašnji vlasnik firme „Kopernikus tehnolodži“ Srđan Milovanović kupio je „Prvu srpsku televiziju“ i Televiziju „O2“,
Nezvanično, glavna promena će biti u „dodatnom favorizovanju Srpske napredne stranke“, s obzirom na to da je brat novog vlasnika ove dve televizije, Zvezdan Milovanović poverenik SNS za Niš.
Novinari portala „Raskrikavanje“ su uvidom u poslovnu dokumentaciju utvrdili da je Srđan Milovanović svoje poslove u Srbiji godinama vodio sa „ofšor destinacija“.
Doskorašnji vlasnik „Prve televizije“ bio je Grk Teodoros Kirijaku, vlasnik „Antenna Media Group“ iz Atine.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost "Prve teme" u subotu od 20:00 na Prvoj
http://www.prva.rs/vesti/info/145974/pr ... prvoj.html
- Young Erotica
#40712 Re: Dešavanja u Srbiji
A pojedinci, pa dobro onda ako je tako.zavrzlama wrote:
U svakom narodu ima pojedinaca koji unistavaju tudje bogomolje...samo se kod srba to cini sistematski i naredjeno od politike,crkve i intelektualne elite..o tome ti ja pricam..ima i pravoslavnih crkava koje su srusene tokom agresije na BIH,ALI TO SU MALI BROJEVI I POJEDINACNI EKSCESI..dok su dzamije sve do jedne porusene planski i sistematski...o tome ja pricam,tako da velikosrbi nemaju pravo da spocitavaju drugima lekcije o moralu i medjunacionalnim odnosima.
- LBVIEW
#40713 Re: Dešavanja u Srbiji
Istina da nemaju kulturno-historijsko naslijedje?Young Erotica wrote:Zasto je nipodaštavajući stav istina, sve sto je na uneskovoj listi sa Kosova su srpske zaduzbine.LBVIEW wrote:E, vidis, upravo zbog tog nipodastavajuceg, skoro pa rasistickog srpskog stava prema Albanicima, nikad vise Kosova, osim na razglednicama, vidjeti necete.Young Erotica wrote: Ne traze za sada ali nije isključeno da neće, kako albanci lobiraju za svoju agendu isto tako i mi lobiramo za svoju. Ne znam šta je problem, dok su pucala priznanja, primani u organizacije mimo Medjunarodnog zakona tada je sve bilo kul a sada kada vodenica ide na drugu stranu e to je problem ma idi.
A sto se mene tiče mogu u sve te organizacije da ih prime sem u unesko jer od svog kulturnog nasledja na Kosovu imaju spomenik Bilu Klintonu I to je to.![]()
Ja se ne libim da kazem sta mislim, imaš raspravu o ljiljanima od pre neki dan tako da nisi u pravu sto mi poturaš tu da ćutim da ne bi dobio ban.
I jos tvrdis kako to nije rasisticki stav?
A ne, ne radi se tu o raspravi o historiji, vec o nipodastavajucem stavu spram kulture svih ostalih, ne samo Albanaca, jebi ga, nismo od juce da ne znamo sta prosjecan Srbijanski misli o onoj bosnjackoj, npr.
- insomnia78
#40714 Re: Dešavanja u Srbiji
Stob reko drug @kenjac a dje su vama uspjesi, istorija i ostalo
- Young Erotica
#40715 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa imaju kako nemaju. Spomenik Bilu Klintonu, spomenik napravljen od 2500 metaka nekom preminulom pobunjeniku koji je bio mentor vladajućoj garnituri. Ostalo naše i otomansko.LBVIEW wrote: Istina da nemaju kulturno-historijsko naslijedje?
I jos tvrdis kako to nije rasisticki stav?A nije ni cudo, s obzirom cime vas kljukaju od vrtica.
![]()
A ne, ne radi se tu o raspravi o historiji, vec o nupodastavajucem stavu spram kulture svih ostalih, ne samo Albanaca, jebi ga, nismo od juce da ne znamo sta prosjecan Srbijanski misli o onoj bosnjackog, npr.
Ja ne nipodaštavam nikoga, tako je svidjalo se tebi ili ne.
Ovo sta prosečan Srbin misli o Bosnjaku ako sam te dobro razumeo ja ne mislim,mozda bi bili jedan isti narod od istog smo korena potekli ali je tok istorije drugačije odredio.
- LBVIEW
#40716 Re: Dešavanja u Srbiji
Dimije, samije i baklava.insomnia78 wrote:Stob reko drug @kenjac a dje su vama uspjesi, istorija i ostalo
A ni ne djuskaju uz Indexe.
- LBVIEW
#40717 Re: Dešavanja u Srbiji
Tako je, zato sto ti kao Srbin, to kazez.Young Erotica wrote:Pa imaju kako nemaju. Spomenik Bilu Klintonu, spomenik napravljen od 2500 metaka nekom preminulom pobunjeniku koji je bio mentor vladajućoj garnituri. Ostalo naše i otomansko.LBVIEW wrote: Istina da nemaju kulturno-historijsko naslijedje?
I jos tvrdis kako to nije rasisticki stav?A nije ni cudo, s obzirom cime vas kljukaju od vrtica.
![]()
A ne, ne radi se tu o raspravi o historiji, vec o nupodastavajucem stavu spram kulture svih ostalih, ne samo Albanaca, jebi ga, nismo od juce da ne znamo sta prosjecan Srbijanski misli o onoj bosnjackog, npr.
Ja ne nipodaštavam nikoga, tako je svidjalo se tebi ili ne.
Ovo sta prosečan Srbin misli o Bosnjaku ako sam te dobro razumeo ja ne mislim,mozda bi bili jedan isti narod od istog smo korena potekli ali je tok istorije drugačije odredio.
Eto vidis, od istog korena - srpskog.
Pa, onda ide "narod bez istorije, tradicije i kulture, vera za veceru, ikone na tavanu" i sl.
- insomnia78
#40718 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta ces ti kad jedan Balasevic za napise
Mozes misliti sa bi onda piso Baja Mali Knindza da slucajno zna sva slovaPovod za sve bilo je Kosovo. Zlo je tamo. Nakotili se došljaci iz susednog mraka, iz zemlje bez istorije, bez ptica, bez slikara, balerina, violoncelista...
I to je nesretan narod, ne kažem, ali nismo im mi krivi što su uvek bili nesretni, i ne znam kojoj budali je palo na pamet da ih usreci baš sad, i to ovde, kod nas.
Znam kojoj budali. Ali, o mrtvima samo najbolje...
Ili ni reci...
- Young Erotica
#40719 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislio sam na slovenske korene.LBVIEW wrote: Tako je, zato sto ti kao Srbin, to kazez.
Pa, onda ide "narod bez istorije, tradicije i kulture, vera za veceru, ikone na tavanu" i sl.
Istoriju imate koju su vam oduzeli otomani, to je drugi par opanaka.
A valjda si svestan da su ti preci bili hrišćani do dolaska Turaka.
Last edited by Young Erotica on 15/12/2018 18:15, edited 3 times in total.
-
nemoj to
#40720 Re: Dešavanja u Srbiji
Tekst zvani šteta što ih nismo još više poklali 
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#40721 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučko malo prije na TV oko Kosova i Vojske Kosova: Ukoliko vas budu napali, srbija će imati snage da vas zaštiti.
??? Hahaha...
??? Hahaha...
- LBVIEW
#40722 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa, dobro, necete nam valjda vi odredjivati na koju historiju imamo prava? Nasa je, od Kulina, preko Tvrtka, Gradasevica, do danasnjeg dana, nije vrijeme stalo od dolaska Osmanlija. Ustvari, za nas nije, za neke druge jeste.Young Erotica wrote:Mislio sam na slovenske korene.LBVIEW wrote: Tako je, zato sto ti kao Srbin, to kazez.
Istoriju imate koju su vam oduzeli otomani, to je drugi par opanaka.
A valjda si svestan da su ti preci bili hrišćani do dolaska Turaka.
I sta s tim koje vjere su mi preci bili, time se jos jedino vi, Srbi, bavite. I otkud ti da historija pocinje dolaskom hriscanstva, nisu li svi bili mnogobosci prije nastanka istog? I sto koji kurac Srbi nisu ostali postojani u svojoj vjeri u Peruna i Iliju - gromovnika, vec brze bolje prihvatise onu okupatora - Bizantije!
Da vasu bracu precane ne spominjem - tu je, u par "prelaz ih" rokova
- Young Erotica
#40723 Re: Dešavanja u Srbiji
Pogrešnom se čoveku obraćaš, ja ti ne branim ništa.LBVIEW wrote: Pa, dobro, necete nam valjda vi odredjivati na koju historiju imamo prava? Nasa je, od Kulina, preko Tvrtka, Gradasevica, do danasnjeg dana, nije vrijeme stalo od dolaska Osmanlija. Ustvari, za nas nije, za neke druge jeste.
I sta s tim koje vjere su mi preci bili, time se jos jedino vi, Srbi, bavite. I otkud ti da historija pocinje dolaskom hriscanstva, nisu li svi bili mnogobosci prije nastanka istog? I sto koji kurac Srbi nisu ostali postojani u svojoj vjeri u Peruna i Iliju - gromovnika, vec brze bolje prihvatise onu okupatora - Bizantije!
Da vasu bracu precane ne spominjem - tu je, u par "prelaz ih" rokova, bilo prelazaka iz svih varijanti, kao, uostalom, i kod drugih.
Osmanlije su zaustavile razvoj tvog naroda kao nacije,meni je nebitno koje je ko vere, nisam neki vernik. To sam spomenuo samo zbog toga sto si ti pomenuo veru za večeru, zbog toga to govore.
Inače evo jedna zanimljivost sto se tiče paganizma, kao klinac sam se lozio na to i ja i moji drugari po ugledu na neke ruske navijače, počeli smo da tetoviramo rune itd I tako ja odem kod zato majstora i uradim Dajbogovu runu na ramenu, to je bio vrhovni bog u Srba(hrom i nije imao ruku), da bi me 3 dana nakon toga cigani izboli nozem u saku, lakat I ispod miške, jedva su mi spasili doktori ruku na banjici od tada samo krst, ne pada mi na pamet da pomislim na to zlo
On topic imaš više paganskih praznika koje su Srbi uveli u hrišćanstvo baš iz razloga da bi ga narod prihvatio. Tipa ilija ili vidovdan, ima još običaja da ne duzim sad.
- LBVIEW
#40724 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa, ako si pogresan covek, sto me pitas za vjeru.Young Erotica wrote:Pogrešnom se čoveku obraćaš, ja ti ne branim ništa.LBVIEW wrote: Pa, dobro, necete nam valjda vi odredjivati na koju historiju imamo prava? Nasa je, od Kulina, preko Tvrtka, Gradasevica, do danasnjeg dana, nije vrijeme stalo od dolaska Osmanlija. Ustvari, za nas nije, za neke druge jeste.
Da vasu bracu precane ne spominjem - tu je, u par "prelaz ih" rokova, bilo prelazaka iz svih varijanti, kao, uostalom, i kod drugih.
Osmanlije su zaustavile razvoj tvog naroda kao nacije,meni je nebitno koje je ko vere, nisam neki vernik. To sam spomenuo samo zbog toga sto si ti pomenuo veru za večeru, zbog toga to govore.
Inače evo jedna zanimljivost sto se tiče paganizma, kao klinac sam se lozio na to i ja i moji drugari po ugledu na neke ruske navijače, počeli smo da tetoviramo rune itd I tako ja odem kod zato majstora i uradim Dajbogovu runu na ramenu, to je bio vrhovni bog u Srba(hrom i nije imao ruku), da bi me 3 dana nakon toga cigani izboli nozem u saku, lakat I ispod miške, jedva su mi spasili doktori ruku na banjici od tada samo krst, ne pada mi na pamet da pomislim na to zlo
A Srbi, odnosno dobar dio istih, to spominju kako bi Bosnjacima nametnuli neku kolektivnu krivicu zbog izdaje pravoslavlja. To bi danas mozda bilo i smijesno, da nije u par navrata, od strane srpske politike, iskoristeno kao opravdanje i povonsko gorivo za genocidne pohode na Bosnjake.
Nego, koji te cigani zbodese, delije?
- Young Erotica
#40725 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma rekao sam ti za istoriju, a veru si sam spomenuo a ne ja.LBVIEW wrote: Pa, ako si pogresan covek, sto me pitas za vjeru.
A Srbi, odnosno dobar dio istih, to spominju kako bi Bosnjacima nametnuli neku kolektivnu krivicu zbog izdaje pravoslavlja. To bi danas mozda bilo i smijesno, da nije u par navrata, od strane srpske politike, iskoristeno kao opravdanje i povonsko gorivo za genocidne pohode na Bosnjake.Da ne spominjem kako je prica, u osnovi, jedna velika budalastina i mit, jer vecina stanovnistva predosmanske Bosne uopce nije bila pravoslavne vjerouspovijesti.
Ta nakaradna klerofašistička ideologija nam se na kraju olupala o glavu,čovek je čovek a ne hrišćanin, musliman, budista ili nešto treće i ono šta me raduje je da to ljudi polako uvidjaju, da muslimani nisu babaroge koje jedu decu, pogotovu vi koji ste nam najbliži i sa kojima najviše sličnosti imamo.
Da navijači crvene zvezde, vratili me u pravoslavlje. Nisu dzabe kako sami vole da kazu jedan od 3 stuba srpstva pored vojske i crkve