Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ono kad odigras samo 2 kosarkasa overe a citavu noc samo 2 ukupno odu under a ti proberes jednog od te dvojice i to jos stavis prije njega sve moguce ove sto su presli pa ih skines i na kraju odaberes parmaka martina fkt isto kao da se neko zajebava sa mnom jedno 2-3 mjeseca na nba masoni koji vam je qraC ? pustite me na miru
PriNc_ba wrote:ono kad odigras samo 2 kosarkasa overe a citavu noc samo 2 ukupno odu under a ti proberes jednog od te dvojice i to jos stavis prije njega sve moguce ove sto su presli pa ih skines i na kraju odaberes parmaka martina fkt isto kao da se neko zajebava sa mnom jedno 2-3 mjeseca na nba masoni koji vam je qraC ? pustite me na miru
i ja se sad ibretim "noci" i overima...
ja na listicu imao i lilarda i martina u overima... ali sam igrao srecom (i po navici) sistem, pa sam u plusu 4x...
i jos je jace, na papiricu pored sam odlucio lilarda staviti u under... i tik pred uplatu... haj reko kad ih je 9 od deset u overu, nek i on bude
nema raspad sistema.. nema Jaska,Hrastov sad samo zaljepi kad dobije... Duminjo van forme kao i Hodza ...Ti Prince poceo lupat ..novi clan svoj liske zaljepi kad dobije ... ostalo 0 bodova
PriNc_ba wrote:augsburg zadnji put u gostima izgubio pocetkom novembra od bajerna wolfsburg zadnjih 10 mjeseci samo protiv braunsvajga nije zabio gol na svom terenu
gledo sam medjusobne gotovo svaka isla ps1 kad je wolfsburg domacin
bajern bi vrlo lako po meni mogao danas malo za kladionicu da odigra. navuce raju sa ovom sigurica kvotom 1,25 i onda paffff ja cu igrati neki kontrahendikep neki ako nista jer mainz od pocetka novembra ima samo 2 poraza tako da... a bajernu se jebe iskreno. a mislim da moraju uskoro nekad malo ispostovati kladionicu
galata je po meni kec ko kuca danas. moraju jednostavno dobiti. lebron veceras isto ce se naljutiti zbog durantovih 50 poena partizan i zvezda uzimaju isto jer su u mrtvoj trci za titulu. ja se samo gombam jos da li staviti paris rukomet dvicu na listic i mrtvi salke protiv jos mrtvijeg braunsvajga
sta mislite martimo - sporting - 2 1.80
moze li to proci ?
mislim jos igrat :
schalke - braunschweig 1
cardiff - liverpool 2
galata - kayseri 1
city - fulham 1
bilbao - getafe 1
partizan - sloboda 1
i taj par gore, kvota 8.20
Izgledan par od mene za danas je valenciennes 1 kvota 1.55.Igraju protiv ajaccia koji je vec ispao iz lige.Posto se bore za opstanak ako danas ne uzmu sva tri boda onda nisu ni zasluzili biti u prvoj ligi.U prilog nam jos ide i to da je valenciennes pobjedio zadnje dvije utakmice sto znaci da se nisu opustili i da se zele izvuci iz ove pozicije.
Sretno.