FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#40651 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sizifinho wrote: kladim se da je ovo zamisao Enrikea. Lik je totalno bipolaran. Nekad mislim da ima u njemu neka iskra strategije, nekad me nervira...
Ne znam, jebaji ga... u jednu ruku bih volio da ostane, ima lice neiskvarenog i poštenog čovjeka (uz uvjet da popravi odnos s igračima)
u drugu ruku... Klopp...
Sad na Barca TV komentarisu situaciju i vade snimke kada je trenirao Barcu B - identicne zamke :D .
pashasolidni

#40652 Re: FC Barcelona

Post by pashasolidni »

i u Rimu je iskushavao istu varijantu...pokushavam se sjetit jel kick off sa 10 igracha na liniji centra njegova ili Zemanova ideja
Towelie

#40653 Re: FC Barcelona

Post by Towelie »

Suarez <3 cini od neutralnih navijaca navijace Barse. :D
sizifinho

#40654 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

suarez je pokazao da ipak nije do ekipe već do ville i sancheza i pedra.
Pa ljudi moji čovjek je rutiner teški, tako mi je drago što je došao. On je bio moja prva želja, pored Reusa. Kad bi mi njeg doveli umro bih sretan jer bih znao da neko prenosi moje želje :P
p206

#40655 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

LE je sredio odbranu i prekide, u napadu uklopio Suareza i Messija, Neymara ošišao i pokušava od njega napraviti fudbalera a ne žonglera...sredina škripi, ali to je zbog loše forme Inieste i Buss-a koji nije loš, ali može bolje

mana mu je što nije slatkorječiv i pedagog, i taktički još nije ne nivou Barce ali popravio se od onog poraza od Reala

sve u svemu liči na vrijednog momka koji se trudi zavesti djevojku na koju nije baš ostavio dobar prvi utisak, jer nema baš dobru spiku :)
dinty2

#40656 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

sizifinho wrote:suarez je pokazao da ipak nije do ekipe već do ville i sancheza i pedra.
Pa ljudi moji čovjek je rutiner teški, tako mi je drago što je došao. On je bio moja prva želja, pored Reusa. Kad bi mi njeg doveli umro bih sretan jer bih znao da neko prenosi moje želje :P
vilu slobodno skloni s ovog popisa :mrgreen: :razz:
super rezultat,super zubac zabija kada je najpotrebnije :thumbup:
tufahija12345

#40657 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Klop i ja imamo podjednake sanse da iduce godine treniramo Barcu, al dobro, boze moj, uvijek mozemo reci da su nam sanse jednake Guardiolinom prolasku u polufinale, dakle nikakve :D
Vertig0

#40658 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Rutinski, svaka cast!
LSD

#40659 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

sizifinho wrote:suarez je pokazao da ipak nije do ekipe već do ville i sancheza i pedra.
Suarez se samo iskupio za sve one promašaje zicera u Sevilji.
I pošteno se iskupio :thumbup:

Jednu utakmicu fula mrtve šanse sa 5 metara, ono što bi i ja zabio....a vec tri dana poslije briljira u sred Pariza, solo prodorima ismijava Luiza i odbranu PSGa, kroz noge im provlaci lopte :lol:

Ali Sule je takav igrac...ne krije se od igre, ne bježi od lopte, ako ga ne ide u sredini, izvuce se i ponudi na krilu, aktivan je, uvijek se zalaže na terenu (zato i dolazi cesto u šanse za postizanje gola), ne bježi od odgovornosti vec je naprotiv preuzima na sebe , cak i kad ga ne ide :thumbup: mora se takav pristup.
Suarez je sve ono što Alexis nije imao muda biti....eto, to ti je ukratko.
sizifinho

#40660 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

LSD wrote:

Jednu utakmicu fula mrtve šanse sa 5 metara, ono što bi i ja zabio....a vec tri dana poslije briljira u sred Pariza, solo prodorima ismijava Luiza i odbranu PSGa, kroz noge im provlaci lopte :lol:

Ali Sule je takav igrac...ne krije se od igre, ne bježi od lopte, ako ga ne ide u sredini, izvuce se i ponudi na krilu, aktivan je, uvijek se zalaže na terenu (zato i dolazi cesto u šanse za postizanje gola), ne bježi od odgovornosti vec je naprotiv preuzima na sebe , cak i kad ga ne ide :thumbup: mora se takav pristup.
apsolutno imaš pravo.

Što mi je najdraže, čovjek je prihvatio svoju ulogu, nije sebičan, nije drzak, nije više ni kreten kao što je prije bio.
Da se razumijemo, bit će takvih situacija, izgubit će Suarez opet nekad živac, očekujem kad-kad i crveni, ali iskreno ne smeta mi. Takav je igrač, srčan, i neću mu nikad zamjeriti sve dok se zalaže, i što ima muda, kao što si i sam rekao.

tufahija12345 potrudi se bar obrazložiti svoj komentar argumentom, mjesto tih nekih furačkih odgovora koje ostavljaš

p.s. da se kladimo da Bayern ide u polufinale?
Šta vam je ljudi, pa nisu izgubili kod kuće 3-1, već u gostima. Ekipe su se iz gorih situacija vraćale, pogotov Guardiola (vs. Arsenal)
tufahija12345

#40661 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

sizifinho wrote:
LSD wrote:

apsolutno imaš pravo.

Što mi je najdraže, čovjek je prihvatio svoju ulogu, nije sebičan, nije drzak, nije više ni kreten kao što je prije bio.
Da se razumijemo, bit će takvih situacija, izgubit će Suarez opet nekad živac, očekujem kad-kad i crveni, ali iskreno ne smeta mi. Takav je igrač, srčan, i neću mu nikad zamjeriti sve dok se zalaže, i što ima muda, kao što si i sam rekao.

tufahija12345 potrudi se bar obrazložiti svoj komentar argumentom, mjesto tih nekih furačkih odgovora koje ostavljaš

p.s. da se kladimo da Bayern ide u polufinale?
Šta vam je ljudi, pa nisu izgubili kod kuće 3-1, već u gostima. Ekipe su se iz gorih situacija vraćale, pogotov Guardiola (vs. Arsenal)
vec sam ponesto napiso o bajernu, ali, da ne duljim, ovaj gvardilin bajern mi je generalno bezveze, potpuno neuspjesan eksperimen, s jako malim sansama da uspije. ne znam koliko ce gvardiolu svabe trpit...al da u ovom bajernu nema kuveta, VALA NEMA
tufahija12345

#40662 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Barcelona have won a club record 40 of the first 48 games of the season
Luis Enrique style :D :D :D
suncica24

#40663 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

'Ta e, sad svi grlite Suleta, a?!
A smijesno vam bilo kad sam kukumakala da nam se kupi :oops:

C c c... koji ste vi.
sizifinho

#40664 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

suncica24 wrote:'Ta e, sad svi grlite Suleta, a?!

C c c... koji ste vi.
kako ko, ja sam Liverpool gledao samo zbog njega. SP mi se nije ni gledalo nakon one kazne.

Jedino kad sam ga uzeo na zub bio je onaj period na početku kad je nakon jednog vremena postao naporan sa dodavanjem i manjkom samopouzdanja. Ali to je više na nivou gdje je moje razočarenje nadjačalo moj razum.
Saian

#40665 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

sizifinho wrote:
suncica24 wrote:'Ta e, sad svi grlite Suleta, a?!

C c c... koji ste vi.
kako ko, ja sam Liverpool gledao samo zbog njega. SP mi se nije ni gledalo nakon one kazne.

Jedino kad sam ga uzeo na zub bio je onaj period na početku kad je nakon jednog vremena postao naporan sa dodavanjem i manjkom samopouzdanja. Ali to je više na nivou gdje je moje razočarenje nadjačalo moj razum.
:D znas kako kazu, s rogatim se ne bode
sumirprimus

#40666 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ajmo sad gotovo, ide jebenjia tekma,sa valensijom...
ovo je bio zesci trening...dolaze jebene mandarine. batmon mandarine :evil:
tzipiripi

#40667 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Kolika bi ono cifra za ovog? :D Koji bi propuh bio s ovim :-) Odmah na pamet padne onih 7 komada...

Image

Image
Last edited by tzipiripi on 16/04/2015 09:25, edited 1 time in total.
5 0 5

#40668 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Image
sizifinho

#40669 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

fenomenalno izgledaju rezultati. Do koga je? Igrača ili trenera? Da li bi sa bilo kojim trenerom ovakvi rezultati bili?
suncica24

#40670 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

tzipiripi wrote:Kolika bi ono cifra za ovog? :D Koji bi propuh bio s ovim :-) Odmah na pamet padne onih 7 komada...

Image

Image

Nije fer! Htjela sam prvi gif staviti za avatar :roll:
ascari

#40671 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

I Marquinhos je bio opcija #samokazem :D
sumirprimus

#40672 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ma ovo komplet zadnja linija voz il vonabi barselonista zato su i furali,a i ima uticaja trejning sa mesketom :D
HB_BHF

#40673 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

:wink:

tzipiripi

#40674 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

suncica24 wrote:
tzipiripi wrote:Kolika bi ono cifra za ovog? :D Koji bi propuh bio s ovim :-) Odmah na pamet padne onih 7 komada...

http://abload.de/img/psg1vhanm.gif

http://abload.de/img/psg2ocza0.gif

Nije fer! Htjela sam prvi gif staviti za avatar :roll:
Bujrum, samo izvoli... Kako ih izvalja, ko kegle.

Image
solo2

#40675 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

HB_BHF wrote::wink:

refleksi :izet:
Post Reply