Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Benq wrote: ↑14/07/2025 10:47
Kaze "sad cu vam svima zacepit usta, evo video covjeka koji mu je trebao pricati o Srebrenici i da mu pokloni cvijet" - video mu dosao putem WhatsApp-a 10.06. u 13:50, a Nuni to ocito nije skonto , nakon toga su ga napali jos jace u komentarima.. datum i vrijeme se mogu vidjeti na 25:13
Kaze rekao mu onaj na Sedreniku "daj nesto na kafu", a u prijenosu uzivo se culo "koliko ti dodjem - 100 eura" i ovaj mu daje pare. Bolje da onaj live nije ni radio, samo se jos vise ukopo.
mislim da ne mora taj datum nista znaciti, mozda je covjek snimio video kad je to isto napravio nekom drugom, i onda samo ovom proslijedio kad mu se javio, postojeci video
osim ako se naziv videa ne mijenja na osnovu datuma downloada istog, ne koristim toliko whatsapp pa da znam
U tim istocnim zemljama ukljucujuci i nas, bogati ne ratuju, samo sirotinja.
Ukrajinaca na zapadu ima na milione, svi ti sa parama su zbrisali odmah na pocetku. Ili vecina.
A i oni sto zive tamo, pa eno pun YT kanala sa Karpata, ukrajinci snimaju "kako se zivi na selu". Ko da je najveci mir, njih taj rat na istoku i ne tangira toliko.
dječak sa šibicama wrote: ↑14/07/2025 15:05
Ukrajinaca na zapadu ima na milione, svi ti sa parama su zbrisali odmah na pocetku. Ili vecina.
A i oni sto zive tamo, pa eno pun YT kanala sa Karpata, ukrajinci snimaju "kako se zivi na selu". Ko da je najveci mir, njih taj rat na istoku i ne tangira toliko.
Oko Lavova se živi kao da je rat negdje daleko ko zna gdje. Kako kače slike iz tog dijela Ukrajine po mrežama, rekao bi čovjek da nema rata, rade klubovi, hoteli, koncetri, festivali, dešavanja...
Nunislav sad evidentno sam sebi opet udara reklamu, umjesto da ga svi na ignore, on nesto laprda a portali prenose.
Nije bio pistolj, covjek izvadio Zolju, pa se onda Nuni bacio ispred spida da ga zastiti od zolje a onda su se obojica otkotrljali u p lijepe materine.
dječak sa šibicama wrote: ↑14/07/2025 15:37
Nunislav sad evidentno sam sebi opet udara reklamu, umjesto da ga svi na ignore, on nesto laprda a portali prenose.
Nije bio pistolj, covjek izvadio Zolju, pa se onda Nuni bacio ispred spida da ga zastiti od zolje a onda su se obojica otkotrljali u p lijepe materine.
Puna npr. Makarska preskupih dzipova na UKR tablicama. Porsche, Range Rover, Bentley Bentyaga, ljudi opusteni i cooliraju kao da im u drzavi nije rat.
Doduse u ratove ionako bogati salju volove, a sirotinja sina jedinca.
Oko Lavova se živi kao da je rat negdje daleko ko zna gdje. Kako kače slike iz tog dijela Ukrajine po mrežama, rekao bi čovjek da nema rata, rade klubovi, hoteli, koncetri, festivali, dešavanja...
Bruce Dickinson je imao koncert u Sarajevu '94. na otprilike 2km udaljenosti od linije na Vrbanji, i na koncertu je bilo 1000 ljudi. Iste godine je i FK Sarajevo igralo utakmicu na Kosevu protiv tima unproforaca. SARTR je imao 200 predstava tokom opsade. Prvi SFF je odrzan '95. Ja sam licno sa ruksakom na ledjima isao u osnovnu skolu usred rata u poderanim gumenjacima iz humanitarne.
Dopizdi sve ljudima, a i probudi se inat. Ako se sam dobrovoljno odreknes zivota, cemu onda sve.
dječak sa šibicama wrote: ↑14/07/2025 15:37
Benq wrote: ↑14/07/2025 10:47
Kaze "sad cu vam svima zacepit usta, evo video covjeka koji mu je trebao pricati o Srebrenici i da mu pokloni cvijet" - video mu dosao putem WhatsApp-a 10.06. u 13:50, a Nuni to ocito nije skonto , nakon toga su ga napali jos jace u komentarima.. datum i vrijeme se mogu vidjeti na 25:13
Kaze rekao mu onaj na Sedreniku "daj nesto na kafu", a u prijenosu uzivo se culo "koliko ti dodjem - 100 eura" i ovaj mu daje pare. Bolje da onaj live nije ni radio, samo se jos vise ukopo.
Nisam skonto ovaj boldani dio.
A za Sedrenik-
Ko je ona klocina na Sedreniku sa Konjima?
Od onakvih likova se ježim....
Samo se te ježi, al on je zaradio na prodaji konja Speedu (ako je istina ovo što piše da je 185k, Speed kaže da je kupio ali ne reče u ovom videu koliko je platio)
plain vanilla wrote: ↑14/07/2025 17:13
Ko su mu domacini u Finskoj?
Ja sam gledala jucer u Turskoj, bas je dobro bilo
Ali domacin je bio neki poznati kuhar, ima lik lanac restorana
Zato će mu domaćin biti kada ponovo kod nas dođe HUDA Company
Last edited by Edin H. on 14/07/2025 18:27, edited 2 times in total.
Pandakonda wrote: ↑14/07/2025 21:58
Covjeka zapalili u Finskoj a kod nas bi neki zvali turisticku zajednicu, becirevica, dacesina i picke materine da ga vodaju
U kojoj su ono drzavi pustili kera na njega frajeru je do zajebancije i tog retardiranog contenta a nas nune zamislio svjetsko prvenstvo u cevapima. Cuj da proba 5 razlicitih pa onda burek