Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#40651 Re: Liverpool FC
Ako protiv Genka ne moze neko od te djece dobiti sansu na beku, onda ih jebi...
Hajde bar mi se redni red svidja.
Hajde bar mi se redni red svidja.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40652 Re: Liverpool FC
ovaj bhf manijak non stop kmeči
- drug_profi
#40653 Re: Liverpool FC
Majke mi onaj Salah vise ni lopte primit ne zna....
Ali hajd, dok ide, ide....
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40654 Re: Liverpool FC
i veceras je bio najlosiji ali eto gol i asistencija
Glasanje :
OX
Mane
Fabinho
Flop : Keita
Glasanje :
OX
Mane
Fabinho
Flop : Keita
- HarunKovac
#40655 Re: Liverpool FC
Mane
Ox
Fabinho
Flop Keita
Ox
Fabinho
Flop Keita
- no_sekirli
#40656 Re: Liverpool FC
5 - OX (ali ne zbog neke brilijantne izvedbe, nego zbog 2 precizna udarca izvan 16, i pokazivanja jednostavnosti zabijanja u nogometu), 3 - Fabino, 1 - MIlner.
Ruku na srce nije Genk ni tako loša ekipa, a niti smo mi u nekom momentu igre i rezultata, tako da je ovih 1:4 extra.
Mane i Salah bi konačno nakon ove tekme se mogli vratiti na stare staze ubijanja protivnika, jer kad taj dvojac radi, nama i ne treba više.
Keita je odigrao odlično, Milner u jednoj tekmi na 2 totalno različite pozicije, Firmino je bio ispod prosjeka, VvD i Lovren odaju neki dojam nesigurnosti, ako protivnik dođe u zadnju trećinu, gaće se tresu odmah.
Dajemo, ali i primamo, to je ove godine izgleda sudbina, ali za sada gazimo duboke snijegove!
YNWA
Ruku na srce nije Genk ni tako loša ekipa, a niti smo mi u nekom momentu igre i rezultata, tako da je ovih 1:4 extra.
Mane i Salah bi konačno nakon ove tekme se mogli vratiti na stare staze ubijanja protivnika, jer kad taj dvojac radi, nama i ne treba više.
Keita je odigrao odlično, Milner u jednoj tekmi na 2 totalno različite pozicije, Firmino je bio ispod prosjeka, VvD i Lovren odaju neki dojam nesigurnosti, ako protivnik dođe u zadnju trećinu, gaće se tresu odmah.
Dajemo, ali i primamo, to je ove godine izgleda sudbina, ali za sada gazimo duboke snijegove!
YNWA
- Gandalf
#40658 Re: Liverpool FC
OX - 5 b - dva gola i to izvan 16, na prvu, bez peglanja i komplikovanja
Salah - 3 b - nije izgubio 10 lopti, zabio fin gol
Mane - 1 b - dao gol
Odbrana nesigurna, Ox pokzao kako od peglanja i mjerenja lopte nema ništa, pogotovo protiv bunkera.
To ekipi najviše i fali, kvalitetna ofanzivna podrška sa sredine, OX je igrao jako dobro do ozljede, nadam se da će ovu sezonu biti zdrav i ovako "razmišljati" na terenu, brzo i na prvu reagovati, od carinjenja lopte malo koristi.
Lovro kao i obično mora zajebat, nađeš se deset centi od aut linije i opet usereš da uspije pasti gol iz te greške, Veliki Dejo naj četvrti stoper lige
Salah - 3 b - nije izgubio 10 lopti, zabio fin gol
Mane - 1 b - dao gol
Odbrana nesigurna, Ox pokzao kako od peglanja i mjerenja lopte nema ništa, pogotovo protiv bunkera.
To ekipi najviše i fali, kvalitetna ofanzivna podrška sa sredine, OX je igrao jako dobro do ozljede, nadam se da će ovu sezonu biti zdrav i ovako "razmišljati" na terenu, brzo i na prvu reagovati, od carinjenja lopte malo koristi.
Lovro kao i obično mora zajebat, nađeš se deset centi od aut linije i opet usereš da uspije pasti gol iz te greške, Veliki Dejo naj četvrti stoper lige
- stakasa
#40659 Re: Liverpool FC
Kljucni igrac bolan. Kompletna koncepcija na njemu prolazi ili pada. On probija i sa njim se otvara prostor drugima i prolazi igra bez fantazistedrug_profi wrote:Majke mi onaj Salah vise ni lopte primit ne zna....
- drug_profi
#40660 Re: Liverpool FC
Jasno je meni to. Ali druge koristi od njega vise nema. Super je kad ti se namjesti neko ko Genk pa ne prestaje primat, ali kad ti tim kreira dvije sanse za 90 minuta, moras jednu zabit majkumu, ali ne...stakasa wrote:Kljucni igrac bolan. Kompletna koncepcija na njemu prolazi ili pada. On probija i sa njim se otvara prostor drugima i prolazi igra bez fantazistedrug_profi wrote:Majke mi onaj Salah vise ni lopte primit ne zna....
Liverpul će se patit ove sezone sa timovima koji neće da igraju. Biće tu rasutih bodova ko riže.
- stakasa
#40661 Re: Liverpool FC
Nece. Liverpool je dobio sampionski mentalitet, dobija i kada igra slabo. Ovo protiv ManUtd nije nista slabije od partija prije toga, ali eto, ne prode svakadrug_profi wrote:Jasno je meni to. Ali druge koristi od njega vise nema. Super je kad ti se namjesti neko ko Genk pa ne prestaje primat, ali kad ti tim kreira dvije sanse za 90 minuta, moras jednu zabit majkumu, ali ne...stakasa wrote:Kljucni igrac bolan. Kompletna koncepcija na njemu prolazi ili pada. On probija i sa njim se otvara prostor drugima i prolazi igra bez fantazistedrug_profi wrote:Majke mi onaj Salah vise ni lopte primit ne zna....
Liverpul će se patit ove sezone sa timovima koji neće da igraju. Biće tu rasutih bodova ko riže.
- zomri
#40662 Re: Liverpool FC
Nije Salah nikad bio ekstra finisher, nego se više vadi na volumen šansi koje kreiramo. Pola tih šansi opet ne bi mogli kreirati da nije njega.
Brojke pokazuju da je Mane puno konkretniji.
- HarunKovac
#40663 Re: Liverpool FC
Mane je bas usavrsio finishing.zomri wrote:Nije Salah nikad bio ekstra finisher, nego se više vadi na volumen šansi koje kreiramo. Pola tih šansi opet ne bi mogli kreirati da nije njega.
Kad se sjetim 2017/18
-
todd_smith
#40664 Re: Liverpool FC
sad od 5 fuli 4 kao npr protiv SheffieldaHarunKovac wrote:Mane je bas usavrsio finishing.zomri wrote:Nije Salah nikad bio ekstra finisher, nego se više vadi na volumen šansi koje kreiramo. Pola tih šansi opet ne bi mogli kreirati da nije njega.
Kad se sjetim 2017/18, od 5 zicera šest fuli
- stakasa
#40665 Re: Liverpool FC
On je cak i ispodprosjecan finisher. Ali pravi sanse. Pa i ono sinoc, provuce se ko jegulja, onu okretnost je nemoguce istrenirat. Zna Klopp sta radi. Citavu proslu sezonu mu je davao sanse kad bi ga rodeni otac sjeo na klupu. A sad mislim da je proradio ili je na putu da proradi. I iz tog razloga ce Liverpool biti sampionzomri wrote:Nije Salah nikad bio ekstra finisher, nego se više vadi na volumen šansi koje kreiramo. Pola tih šansi opet ne bi mogli kreirati da nije njega.
- AmiĐa_Idriz
#40666 Re: Liverpool FC
Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40667 Re: Liverpool FC
Kapetan bez broda.AmiĐa_Idriz wrote:Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek![]()
Što, baš je bilo fino gledati bez foruma
- no_sekirli
#40668 Re: Liverpool FC
Falila je ona lavina komentara za čitanje tokom poluvremenaTomahawk11 wrote:Kapetan bez broda.AmiĐa_Idriz wrote:Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek![]()
- zomri
#40669 Re: Liverpool FC
Brojke
Salah
https://understat.com/player/1250
Mane
https://understat.com/player/838
Evidendno je ovo što pričamo. Salah lošiji egzekutor spram broja šansi, izuzetak prva sezona u liverpoolu i ona jedna u Romi. Mane u naletu od prošle godine. Upravo ono što eye test potvrđuje. Napominjem i da uzrok ne mora biti u njihovoj kvaliteti - možda je jednostavno Salah taj kojeg po svaku cijenu moraju zaustaviti pa otud njegove slabije brojke. One prve sezone je bio još relativno nepoznat za ligu pa je uspio praviti dar mar jer nisu previše obraćali pažnju na njega.
Salah
https://understat.com/player/1250
Mane
https://understat.com/player/838
Evidendno je ovo što pričamo. Salah lošiji egzekutor spram broja šansi, izuzetak prva sezona u liverpoolu i ona jedna u Romi. Mane u naletu od prošle godine. Upravo ono što eye test potvrđuje. Napominjem i da uzrok ne mora biti u njihovoj kvaliteti - možda je jednostavno Salah taj kojeg po svaku cijenu moraju zaustaviti pa otud njegove slabije brojke. One prve sezone je bio još relativno nepoznat za ligu pa je uspio praviti dar mar jer nisu previše obraćali pažnju na njega.
- zomri
#40670 Re: Liverpool FC
krenulo je sve od avatara, predmnijevamAmiĐa_Idriz wrote:Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek![]()
- AmiĐa_Idriz
#40671 Re: Liverpool FC
Baš je bilo neobično gledat tekmu bez depresije Gandalfa, jebanja majke Lovrenu i zomrijevog svršavanja na 18+ dodavanja Firminano_sekirli wrote:Falila je ona lavina komentara za čitanje tokom poluvremenaTomahawk11 wrote:Kapetan bez broda.AmiĐa_Idriz wrote:Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek![]()
Ma raspad sistemazomri wrote:krenulo je sve od avatara, predmnijevamAmiĐa_Idriz wrote:Šta je s ovim forumom sinoć, zapravo, uvijek![]()
-
todd_smith
#40672 Re: Liverpool FC
Salah i VVD idu nizbrdo dok Mane ide ka gore
Ova i sljedeca sezona bi mogle biti Maneove najbolje u karijeri.
Vec je poceo odlicno i trenutno je najbolji igrac ekipe.
Ova i sljedeca sezona bi mogle biti Maneove najbolje u karijeri.
Vec je poceo odlicno i trenutno je najbolji igrac ekipe.
- zomri
#40673 Re: Liverpool FC
Nisam gledao tekmu ali sam vidio Firminovu petu

- AmiĐa_Idriz
#40674 Re: Liverpool FC
Šta mislite o onom veznom, meni su bale na usta udarile kad sam vidio sastave 
1. Ox
2. Keita
3. Firmino

1. Ox
2. Keita
3. Firmino
Ja bi Manea klupirao zato što je upropastio onakav asistzomri wrote:Nisam gledao tekmu ali sam vidio Firminovu petu![]()
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40675 Re: Liverpool FC
Mislim da onaj vezni dugorocno ne moze igrati pogotovo protiv jacih. Gini umjesto Keite i udaraj