Popularne stvari koje ne kontam
- Rockefeller
#40626 Re: Popularne stvari koje ne kontam
prvi put sam chuonza nunija 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40627 Re: Popularne stvari koje ne kontam
LOBS|Nuni - vidi se da nisi igr'o cod2 
-
zigzag
#40628 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja pratim influensera trumpa. A te vaše kokošare ne znam.
- dječak sa šibicama
#40629 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Najvise u nesvjest padaju na onoj pracki, kad ih ispale dole i onda lete gore brzinom munje pa onda idu gore dole. Kao, usljed g force krv se slije iz glave u noge, pa padaju u nesvjest par sekundi.
Inace i to je popularna stvar koju ne kontam.
od ovog moze da se umre
Inace i to je popularna stvar koju ne kontam.
od ovog moze da se umre
- canvra888
- Casual's
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40632 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jeste, to je Nuni 
-
Messier
#40633 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Koji je sad cod?
A ja onaj mobajl igram.
Nekad je bio Kanter, efm radio umrezeni 98me.
A i bio je Kvejk na onim 133 procesorima, pentium 4.
Da se ne vracamo do Amiga, Spectruma i Comodora.
Sta se sad igra?
Gta izlazi novi, kad?
Ovi klinci igraju uglavnom non real face igre, jer im mozes prodati skin u Fortnajtu za 9 eura.
Znas kolko amunisina za 9 eura mozes kupiti u call of duty?
Meni nije problem kad kupis oruzje, problem mi je kad potrosis lovu za skin, kopcas?
Klima glavom, al ne konta
A plejka mi je okupirana, od njih 40, a cujes ih onlajn 8 il koliko ih je u igri na onaj djostik, na otvorene telefone.
De malo, mogu li ja jedan Silverstoune provozati, al da ne cujem nikoga.
Moze...al ne moze
A ja onaj mobajl igram.
Nekad je bio Kanter, efm radio umrezeni 98me.
A i bio je Kvejk na onim 133 procesorima, pentium 4.
Da se ne vracamo do Amiga, Spectruma i Comodora.
Sta se sad igra?
Gta izlazi novi, kad?
Ovi klinci igraju uglavnom non real face igre, jer im mozes prodati skin u Fortnajtu za 9 eura.
Znas kolko amunisina za 9 eura mozes kupiti u call of duty?
Meni nije problem kad kupis oruzje, problem mi je kad potrosis lovu za skin, kopcas?
Klima glavom, al ne konta
A plejka mi je okupirana, od njih 40, a cujes ih onlajn 8 il koliko ih je u igri na onaj djostik, na otvorene telefone.
De malo, mogu li ja jedan Silverstoune provozati, al da ne cujem nikoga.
Moze...al ne moze
-
made_in_sarajevo
#40634 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Emo nuni je prizno da je glup, debil, majmun obicni koji ne zna ni engleski, ali je pristo raditi posao za koji veze nema. Cak sta kaze namjerno su pisali Srebrenica u komentarima da bi ga sjebali
. Kaze speed nije htio nista, pa nije kad je frajer odma skontao da si glup. I eto kod nas speed dosao da sjebe nunija strasnog, dok je sve okolo hodao, skakao, probao. U splitu sa plazibatom skakali tamo u more, ali zato je ovdje namjerno nuni sabotiran sa pisanjem Srebrenica
. Bolje bi bilo da se usutio mjesec dana i pustio da samo prodje
- yoda82
#40635 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja odrastao u jednoj takvoj mahali na Vratniku. Iako sam preko 35 godina "haustorče", vjeruj da mahala ima poseban "vajb"._BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2025 16:50 Jbt tri puta citam uvod djecakovog posta kontam sta pise lav, a on po Vuku napisao nadimak onog gare sto laje![]()
@mali_balon ne treba im teretana![]()
@dječak sa šibicama razumijem te, covjek voli svoje, voli ono sto ga podsjeca na djetinjstvo, to nisu samo ulice, to su zvukovi, mirisi, svasta nesto... opet dosta ljudi je svjesno da je ovo lijepo samo njima koji su tu odrasli i nikome vise.
Imam dosta rodbine po SG, znam da sam vazda imao fobiju kad smo ih isli obilaziti. Ustvari bolje reci imao sam, dosta ih je pomrlo, a djeca po Amerikama i Australijama, ovi sto su u SA me i ne poznaju maltene...
-
zigzag
#40636 Re: Popularne stvari koje ne kontam
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nevje ... /250714037
kažem ja, najveći influenser. isto se ponaša ko i ovi kokošari što ne znam ni ko su.
kažem ja, najveći influenser. isto se ponaša ko i ovi kokošari što ne znam ni ko su.
- Point.
#40637 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čuj ti klošara.
Nuni je progovorio o svim prozivkama na njegov račun i odlučio da ih pojasni kroz svoj snimak pod nazivom "Druga strana priče".
Jedna od najvećih kritika na njegov račun odnosila se na izbjegavanje odgovora o genocidu počinjenom u Srebrenici. Tom prilikom na IShowSpeedovo pitanje o tome šta se desilo u Srebrenici, Nuni je odgovorio da je "bio rat" i da je 11. jula Dan žalosti.
Govoreći o tome, Nuni je u novom videu istakao: "IShowSpeed je jedno dijete koje ide od države do države, najmanje gleda tradiciju, a najviše content i reach. Znate li koliko njega historija interesuje? Ni sekunde. Organizovali smo i čovjeka koji mu je trebao pokloniti srebrenički cvijet i objasniti šta je to. Na kraju se sve izmaklo kontroli jer Speeda ništa nije interesovalo".
O prozivkama da je dobio novac od pojedinih sarajevskih ugostitelja da Speeda dovodi u njihove lokale, Nuni ističe da je plan bio kulinarski sadržaj.
"Ideja je bila da se vodi od čevabdžinice do buregdžinice i da ocijeni hranu, ali to nije uspjelo zbog rulje. Mi smo potrošili minimalno 4.000 eura za organizaciju, a to što vi pričate da sam uzeo pare, samo pričajte", kazao je.
On se osvrnuo i na kritike zbog svog ponašanja tokom streama, pogotovo na situaciju na Baščaršiji.
"Sada ste svi odjednom kulturni. Sad niko od nas nije pi*ao na ćošku negdje. Ja sam mislio neku našu zezanciju napraviti, ali pogriješio sam. Priznajem to i idemo dalje", poručio je.
Nuni je istakao da je greškom Zemaljski muzej nazvao "Muzejom svjetlosti" jer tvrdi da je bio zbunjen. Osim toga, on ističe da je bio pod ogromnim pritiskom tokom cijelog dana, a prisjetio se i trenutka kada su se on i Speed zaustavili da odu na pizzu što je protumačeno kao plaćena promocija.
"Ja sam stao, Speed je ostao - otkud pizza? Još uvijek istražujem šta se tu desilo", poručuje.
Nuni tvrdi da je izrekao svoje činjenice, kao i da se više nikome ne želi izvinjavati.
"Niste svjesni kako je meni bilo. Onaj gore sve vidi", kazao je.
- Benq
#40638 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kaze "sad cu vam svima zacepit usta, evo video covjeka koji mu je trebao pricati o Srebrenici i da mu pokloni cvijet" - video mu dosao putem WhatsApp-a 10.06. u 13:50, a Nuni to ocito nije skonto
, nakon toga su ga napali jos jace u komentarima.. datum i vrijeme se mogu vidjeti na 25:13
Kaze rekao mu onaj na Sedreniku "daj nesto na kafu", a u prijenosu uzivo se culo "koliko ti dodjem - 100 eura" i ovaj mu daje pare. Bolje da onaj live nije ni radio, samo se jos vise ukopo.
Kaze rekao mu onaj na Sedreniku "daj nesto na kafu", a u prijenosu uzivo se culo "koliko ti dodjem - 100 eura" i ovaj mu daje pare. Bolje da onaj live nije ni radio, samo se jos vise ukopo.
- dječak sa šibicama
#40639 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobra stara narodna, nije mater Muju karala sto se kladio, vec sto se vadio.
Suti bolan, samo se jos vise ukopavas. Cuj muzej svjetlosti. Kakav ljakse neopjevani.
Suti bolan, samo se jos vise ukopavas. Cuj muzej svjetlosti. Kakav ljakse neopjevani.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40640 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam skonto ovaj boldani dio.Benq wrote: ↑14/07/2025 10:47 Kaze "sad cu vam svima zacepit usta, evo video covjeka koji mu je trebao pricati o Srebrenici i da mu pokloni cvijet" - video mu dosao putem WhatsApp-a 10.06. u 13:50, a Nuni to ocito nije skonto, nakon toga su ga napali jos jace u komentarima.. datum i vrijeme se mogu vidjeti na 25:13
A za Sedrenik-
- Benq
#40641 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nuni u strimu govorio da je sa nekim covjekom dogovorio da Speed-u pokloni Srebrenicki cvijet i da mu isprica sve o Srebrenici, a za tog Speed-a nije znao da ce doci dok nije cuo da je posjetio Srbiju, i kaze imao je 6 sati da sve organizuje a video koji je pokazao star je mjesec dana. I jos kaze da je na carsiji neki lik izvadio pistolj i napravio haos, a u strimu toga uopste nije bilo jer je bio prijenos uzivo.. Ma haos
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40642 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jao jao, kakva samodzenaza hahahahahaBenq wrote: ↑14/07/2025 12:21Nuni u strimu govorio da je sa nekim covjekom dogovorio da Speed-u pokloni Srebrenicki cvijet i da mu isprica sve o Srebrenici, a za tog Speed-a nije znao da ce doci dok nije cuo da je posjetio Srbiju, i kaze imao je 6 sati da sve organizuje a video koji je pokazao star je mjesec dana. I jos kaze da je na carsiji neki lik izvadio pistolj i napravio haos, a u strimu toga uopste nije bilo jer je bio prijenos uzivo.. Ma haos![]()
-
SaPnA
#40643 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jos kaze htio kravu da mu dovede da je pomuze al eto speed nije htio 
-
made_in_sarajevo
#40644 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo je cisti primjer kad papak i debil hoce da bude popularan i kao smijesan. oprase ga ne ruke svi i svi su ljudi upravu. ne znas engleski ali se guras da vodas frajera koji je u tom svijetu najbolji ili jedan od najboljih. nemas pojma o gradu, kulturi, organizovanju bilo cega, najbitnije ne znas engleski kako ces pricati sa covjekom i onda ti je krava vrhunac zivota, zmaj na stanici, montana, sajfer da mu pokloni svoju nagradu, jala i buba koji su poznati do slovenije i to je to i tako. sad su svi krivi jer si ti papak i debil, a to je dobro zajebana kombinacija.
papanske fore kao pao, pa se gusi pa da stenje liku, psujes djeci, deres se u kombiju zvoni mikrofon i mi smo krivi jer mu kazemo da je glup ko cuna i da mu je bolje da ugasi internet.
papanske fore kao pao, pa se gusi pa da stenje liku, psujes djeci, deres se u kombiju zvoni mikrofon i mi smo krivi jer mu kazemo da je glup ko cuna i da mu je bolje da ugasi internet.
-
Sefket007
#40645 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2025 12:15Nisam skonto ovaj boldani dio.Benq wrote: ↑14/07/2025 10:47 Kaze "sad cu vam svima zacepit usta, evo video covjeka koji mu je trebao pricati o Srebrenici i da mu pokloni cvijet" - video mu dosao putem WhatsApp-a 10.06. u 13:50, a Nuni to ocito nije skonto, nakon toga su ga napali jos jace u komentarima.. datum i vrijeme se mogu vidjeti na 25:13
A za Sedrenik-![]()
![]()
Ko je ona klocina na Sedreniku sa Konjima?
Od onakvih likova se ježim....
-
DonieBrasco
#40646 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo mi nije jasan ovaj broj ukajinaca na moru, konkretno u Hrvatskoj strasan broj gostiju i tursta iz Ukrajine, toliko automobila sa ukr. tablicama.
Kao da im nije rat ili je to njihova bogata dijaspora koja je operisana od mozga.
Kao da im nije rat ili je to njihova bogata dijaspora koja je operisana od mozga.
- dembele
#40647 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Najavljuje Speed da će ponovo doći u Bosnu. Eto prilike da ga Nuni odvede u KFC
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40648 Re: Popularne stvari koje ne kontam
clanovi ukrajinske sda.DonieBrasco wrote: ↑14/07/2025 14:40 Samo mi nije jasan ovaj broj ukajinaca na moru, konkretno u Hrvatskoj strasan broj gostiju i tursta iz Ukrajine, toliko automobila sa ukr. tablicama.
a i igra brojeva...ukrajinaca je 39 miliona, nek ih je samo 0,1% na moru u hrvatskoj, to je 39 000 ljudi jbg. a nije ni rat u cijeloj ukrajini, pravi se bespotrebno bauk od toga
- Edin H.
#40649 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prije svega jeftinije im je da registruju auto u Ukrajini, nego negdje na zapadu, ako imaju nekoga da im to završi. Rat već traje nekoliko godina, znači mnogi od njih žive na zapadu, idu ljudi na odmor regulara. Treće ne znam zašto kod nas vlada mišljenje da u slučaju rata treba da se mobilišeš, premda te kao Sinnerovog brata više zanima npr. F1 ili nešto drugo od rata.DonieBrasco wrote: ↑14/07/2025 14:40 Samo mi nije jasan ovaj broj ukajinaca na moru, konkretno u Hrvatskoj strasan broj gostiju i tursta iz Ukrajine, toliko automobila sa ukr. tablicama.
-
tokio25
#40650 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ukrajina je ako se ne varam najveca drzava u europi ako izuzmemo rusiju
ne znam sada koliko tacno je lvov npr udaljen od fronta al to je pretpostavljam tipa onaj iz slovenije ode na more a u makedoniji rat sa grckom a zajednicka drzava jugoslavija
ps. sad pogledah od lvova do kieva je nekih 470km a do dnipra je nekih 700
otprilike kako sam i napisao tako da nije cudo sto je onaj iz zagreba beograda za vrijeme ratova 90ih isao na more u istru i cg npr
ne znam sada koliko tacno je lvov npr udaljen od fronta al to je pretpostavljam tipa onaj iz slovenije ode na more a u makedoniji rat sa grckom a zajednicka drzava jugoslavija
ps. sad pogledah od lvova do kieva je nekih 470km a do dnipra je nekih 700
otprilike kako sam i napisao tako da nije cudo sto je onaj iz zagreba beograda za vrijeme ratova 90ih isao na more u istru i cg npr
Last edited by tokio25 on 14/07/2025 15:06, edited 2 times in total.