Sirija

Locked
Avetinho

#40626 Re: Sirija

Post by Avetinho »

cbrt wrote:
Challenger__ wrote:Vidim da fanovi "umjerenih" (aka "objektivni) i radikalnih ne izvještavaju o udarima po Alepu od strane terorista. Klasika.

:arrow: LINK
Imaš mnogo gore slike od danas isto iz Alepa šta im je učinio Asad...no, klasika, za to cenim da imate milijardu opravdanja i relativizacija

Koga zanima evo par slika "deratizacije"
https://pbs.twimg.com/media/CCT_cj_W8AAve30.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CCT3PlwW4AAyA96.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CCT0CsVUkAE8owE.jpg

Ima jedan zaista potresan video ali ga neću staviti...isto danas iz Alepa...mislim da je cilj ovih zveri bila da rebeli izvrše osvetničko granatiranje (što na žalost i jesu učinili) kako bi ih pred celim svetom optužili da na pravoslavni Uskrs gađaju jermensku četvrt...opaka je ta banda koljača i ubica...
Ne zanima to isprane mozgove koji se hrane RT propagandom.
walter kurtz

#40627 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

cbrt wrote:
Challenger__ wrote:Vidim da fanovi "umjerenih" (aka "objektivni) i radikalnih ne izvještavaju o udarima po Alepu od strane terorista. Klasika.

Imaš mnogo gore slike od danas isto iz Alepa šta im je učinio Asad...no, klasika, za to cenim da imate milijardu opravdanja i relativizacija

Ima jedan zaista potresan video ali ga neću staviti...isto danas iz Alepa...mislim da je cilj ovih zveri bila da rebeli izvrše osvetničko granatiranje (što na žalost i jesu učinili) kako bi ih pred celim svetom optužili da na pravoslavni Uskrs gađaju jermensku četvrt...opaka je ta banda koljača i ubica...
:shock:
Fantassin

#40628 Re: Sirija

Post by Fantassin »

Challenger__ wrote:Ihvanije i "wahhabi-brand of islam" ( :lol: koja konstrukcija Hilary Clinton) su favoriti tzv. "zapada", njihovih "moćnika" i osnovni instrumenti američke vanjske politike u Magrebu i na BI. Baš zbog eliminacije ihvanija SIsiju je uskraćena američka tzv. "vojna pomoć".

Sisi je hladno odjebao i ihvanije i one koji iza njih stoje.
Jel to oces da kazes da Sisi nije jedan od najblizih saveznika Amerike na BI ? Pored S.Arabije,Kuvajta,UAE,Bahreina i Jordana naravno..
Challenger__

#40629 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Ne crtam ja tebi cbrt, da ti i tebi slični vidite dalje od nosa ne bi podržavali one koje podržavate. Replicirao sam Kikiju a ti, što se mene tiče možeš i u "hilafet", sekunde me ne interesuje.

_______
Fantassin

#40630 Re: Sirija

Post by Fantassin »

walter kurtz wrote:
cbrt wrote:

:shock:
Sta se cudis ? Isti je to tip propagande kao i ona "Sami sebe granatiraju po Sarajevu"
Challenger__

#40631 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Fantassin wrote:Jel to oces da kazes da Sisi nije jedan od najblizih saveznika Amerike na BI ? Pored S.Arabije,Kuvajta,UAE,Bahreina i Jordana naravno..
To ne kažem ja nego američka administracija koja mu je (Sisiju) uskratila "pomoć". Sada je ponovo ciganski nude, u nadi da će ginuti za njihove i saudijske interese u Jemenu, kopnenim trupama.

Dakle, naravno da Egipat više nije ni "saveznik" a kamoli "jedan od najbližih".
cbrt

#40632 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ubedljivo najveći zločin koji čine rebeli u ovom ratu je granatiranje Alepa (dela koji drži vojska)...o tome su pisali svi i SOHR često piše ali meni nije padalo na pamet da hranim asadove trolove (sve do sada) sa time jer je to bukvalno kap u moru onoga što čini Asad a što oni zdušno odobravaju.
Avetinho

#40633 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
Fantassin wrote:Jel to oces da kazes da Sisi nije jedan od najblizih saveznika Amerike na BI ? Pored S.Arabije,Kuvajta,UAE,Bahreina i Jordana naravno..
To ne kažem ja nego američka administracija koja mu je (Sisiju) uskratila "pomoć". Sada je ponovo ciganski nude, u nadi da će ginuti za njihove i saudijske interese u Jemenu, kopnenim trupama.

A Sisoje, kao, nece. Zato je napravio puc, da pokupi kajmak . U kojoj ti dimenziji zivis.
Challenger__

#40634 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Inače u istoriji međunarodnih odnosa nije zabilježen slučaj da se visoki američki zvaničnici pregledaju (de ne kažem pretresaju) od strane službe bezbjednosti kada dolaze nkome u posjetu. Upravo to je doživio John Konjska Faca ( :lol: ) na ulazu u Sisijevu rezidenciju:

To je ekspresija "savezništva" iz vizure Fantassina i sličnih win-win Evropljana...

:lol: :lol: :lol:

...koji žive u fantaziji a ne u političkoj stvarnosi savremene epohe..

_____

Veze vi blage nemate.
cbrt

#40635 Re: Sirija

Post by cbrt »

A zato je Sisi proglasio Hamas za teroriste...da bi odjebao Amerikance...ima tu neke logike (upozorenje za asadove trolove u pitanju je ironija, pročitati na netu šta je to ili čekati Čelijevo predvanje)
Fantassin

#40636 Re: Sirija

Post by Fantassin »

Challenger__ wrote:

:lol: Ti ne kontas da ga je Amerika i postavila na mjesto na kojem se nalazi... ustvari samo su zamijenili ime jer su Islamisti pokusali preuzeti vlast... ime promjenjeno (Mubarak otisao) vlast ista ;) .
Challenger__

#40637 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Ti si toliki diletant da je strašno da sam ti IKAD, ali IKAD replicirao. Od sada pa nadalje i zauvjek - vozdra.

______
Last edited by Challenger__ on 11/04/2015 16:12, edited 1 time in total.
Fantassin

#40638 Re: Sirija

Post by Fantassin »

cbrt wrote:Ubedljivo najveći zločin koji čine rebeli u ovom ratu je granatiranje Alepa (dela koji drži vojska)...o tome su pisali svi i SOHR često piše ali meni nije padalo na pamet da hranim asadove trolove (sve do sada) sa time jer je to bukvalno kap u moru onoga što čini Asad a što oni zdušno odobravaju.
Odsjecanje glava,bacanje sa zgrada,spaljivanje,masovna pogubljvanja zarobljenika po tebi vjerovatno ne spadaju u zlocine.
sarajevoxxxx

#40639 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

NAJMANJE 20 POGINULIH I DESETINE RANJENIH NAKON ASADOVIH ZRAČNIH UDARA NA ZELENU PIJACU U HALEBU U KVARTU EL MEAD!!!!
walter kurtz

#40640 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

sarajevoxxxx wrote:NAJMANJE 20 POGINULIH I DESETINE RANJENIH NAKON ASADOVIH ZRAČNIH UDARA NA ZELENU PIJACU U HALEBUU KVARTU EL MEAD!!!!
zaboravio si pocrveniti text
cbrt

#40641 Re: Sirija

Post by cbrt »

Fantassin wrote:
cbrt wrote:Ubedljivo najveći zločin koji čine rebeli u ovom ratu je granatiranje Alepa (dela koji drži vojska)...o tome su pisali svi i SOHR često piše ali meni nije padalo na pamet da hranim asadove trolove (sve do sada) sa time jer je to bukvalno kap u moru onoga što čini Asad a što oni zdušno odobravaju.
Odsjecanje glava,bacanje sa zgrada,spaljivanje,masovna pogubljvanja zarobljenika po tebi cjerovatno ne spadaju i zlocine.
Ko kaže? Kao prvo u tome se ističe ISIS koji ja ne svrstavam u rebele. Činili su nešto slično i rebeli samo u mnogo manjoj meri. Ja sam napisao ubedljivo najveći zločin jer se Alepo konstantno bombarduje (za razliku od Damaska recimo, pa čak imamo i slike kako tamo rade kafići i život teče normalno iako i tamo rebeli imaju mogućnost za to) a ne jedini...do sada je jako puno ljudi poginulo u Alepu od rebelskog granatiranja, takođe na drugom mestu je Homs sa onim auto-bombama koje eksplodiraju u pojedinim pro-vladinim predgrađima (nemam pojma ko to radi, cenim neka rebelska francija ali do sada se niko nije oglasio i preuzeo odgovornost za to)
Last edited by cbrt on 11/04/2015 16:20, edited 1 time in total.
sarajevoxxxx

#40642 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Fantassin wrote:
Odsjecanje glava,bacanje sa zgrada,spaljivanje,masovna pogubljvanja zarobljenika po tebi vjerovatno ne spadaju u zlocine.
Od tridesetak masakara u mjesecu 29 počini sirijski režim. Daleko najveće zlo u Siriji,Fašisti od kojih i Izrael može samo učiti.
Avetinho

#40643 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Inače u istoriji međunarodnih odnosa nije zabilježen slučaj da se visoki američki zvaničnici pregledaju (de ne kažem pretresaju) od strane službe bezbjednosti kada dolaze nkome u posjetu. Upravo to je doživio John Konjska Faca ( :lol: ) na ulazu u Sisijevu rezidenciju:

To je ekspresija "savezništva" iz vizure Fantassina i sličnih win-win Evropljana...

:lol: :lol: :lol:

...koji žive u fantaziji a ne u političkoj stvarnosi savremene epohe..

_____

Veze vi blage nemate.

Zijev...

Imas sta skorije. Dje nadje "upravo".
Jos jedna od celinih podvala.
Ova ti je od prosle godine. Zijev...
This article was amended on 26 July 2014 to correct the quotation from Ehab Badaway.
Blage ti veze nemas sta se desava.
walter kurtz

#40644 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

gdje teroristi gube saxx, cbrt, avetinho, svi na forumu :izet: :mrgreen:
Avetinho

#40645 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:gdje teroristi gube saxx, cbrt, avetinho, svi na forumu :izet: :mrgreen:
Pa eto ti provjeri ovu zadnju celinu provalu gdje je Keri "upravo" pretresen u Sisojevoj palati.

Jes, al u Valteru Kurcu. Prosle godine.
Plastikaa

#40646 Re: Sirija

Post by Plastikaa »

Avetinho wrote:
walter kurtz wrote:gdje teroristi gube saxx, cbrt, avetinho, svi na forumu :izet: :mrgreen:
Pa eto ti provjeri ovu zadnju celinu provalu gdje je Keri "upravo" pretresen u Sisojevoj palati.

Jes, al u Valteru Kurcu. Prosle godine.
Zamolio bi admina da sanckionise ovakvo vulgarno ponasanje stvarno mi se neda citati

Ne znam zasto se na ovom forumu neponasate po temi nego lupate budalastine i gluposti
Avetinho

#40647 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Lik se toliko isprovaljivao, da mu je jedina opcija da se samobanira i napravi novi avatar.

Trebam li podsjecati na prethodne teske smijurije?
cbrt

#40648 Re: Sirija

Post by cbrt »

Kiki mrtav ladan napiše kako je Egipatska armija nešto najbolje što Arapi imaju a ne zna da su za to zaslužni upravo Amerikanci (koji su celokupnu svoju vojnu pomoć a najveći deo njihove pomoći Egiptu je i bila vojna pomoć, uslovili time da armija mora biti profesionalna a ne kao kod većine Arapa da vođa postavi svojeg brata, sina, zeta i ostale na čelo vojske)...problem je što neznalice kao Kiki i Cheli ovde haraju a ni približno ne vladaju problematikom
walter kurtz

#40649 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

sta biste vi bez chellija :mrgreen: neko frontu brani u mosulu neko na klixu :wink: :mrgreen:
Avetinho

#40650 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Taki ti se zovu "internet ratnici", a celo je medju njima glavni, na mnogim forumima.
Locked