Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kuća vas trola ba. Uvijek bio teški pirat, regularno postavlj'o imena fajlova za narodne verzije, i sad k'o fol doš'o tobe i hoće da stavi sirotom EA-u koji dinar u džep? Ma ja ba, how yes no.
Origins sam završio tako što sam na kraju počeo da skroz ignorišem sve side questove i samo puc'o main story dok ga nisam završio i odmah igru uninstalir'o.
Kako je krenulo sa Odyssey, haman će bit' isto tako. Igra je zabavna, al' sve eventualno dosadi.
Tito_i_Partija wrote: ↑02/04/2022 19:04
Origins sam završio tako što sam na kraju počeo da skroz ignorišem sve side questove i samo puc'o main story dok ga nisam završio i odmah igru uninstalir'o.
Kako je krenulo sa Odyssey, haman će bit' isto tako. Igra je zabavna, al' sve eventualno dosadi.
Isto za origins. Sto je najgore, kad sam kreno sa main story, bilo je gotovo sad pa sad.
Tito_i_Partija wrote: ↑02/04/2022 19:04
Isto za origins. Sto je najgore, kad sam kreno sa main story, bilo je gotovo sad pa sad.
To mi je bilo prijatno iznenađenje, jer mi je igra već dotad dosadila da nisam mog'o još dugo igrat'.
Moram reć' da mrzim itemizaciju u obje igre, pogotovo u Odyssey. Stalno outleveluješ svoje oružje i oklop, a upgrade je toliko skup da legendary items i setovi nemaju nikakve svrhe. Nađeš odlično legendarno oružje koje ti paše i za dva levela postane gore od generičnog oružja koje je na istom levelu ko ti. Bez-veze.
Tito_i_Partija wrote: ↑02/04/2022 18:36
Kuća vas trola ba. Uvijek bio teški pirat, regularno postavlj'o imena fajlova za narodne verzije, i sad k'o fol doš'o tobe i hoće da stavi sirotom EA-u koji dinar u džep? Ma ja ba, how yes no.
Imam Comanche 4 igricu, danas ravno 20 godina od datuma kad je kupljena, i zelio bih iskoristiti taj CD-KEY negdje da bih je mogao download-ti jer CD vise nefunkcionise tj. nece da pokrene instalaciju. Ocita se CD ali se nece instalirati igrica nazalost.
Pokusavao sam na Steamu ali nece da prihvati KEY.
Ima li jos neka platforma gdje bi mogao pokusati aktivirati KEY?
Tito_i_Partija wrote: ↑02/04/2022 18:36