Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muhamed Đakmić wrote:Dybala je drugi profil, puno veći talenat, može sve s loptom, ali previše petlja i troši puno više lopti. Ove sezone mu je statistika porazna.
Danasnje stanje fudbala i zahtijeva mnogostranog igraca, ponajvise za napadace. Jednodimenzionalni poacheri koji samo znaju loptu tusnut' u go postaju istorija. Defanzivna igra napadaca takodjer postaje jako prominentna, sto je nekad bilo nezamislivo. Debeli argentinac nije tu bas najbolji.
Dybala vec pokazuje mnogo stvari koje cine Higuaina prevazidjenim. A s obzirom na njegove godine, nemam sumnje da ce imat' i uspjesniju karijeru.
Hajde sto mu se vratilo samopuzdanje, sto zabija, ali je nevjerovatno unaprijedio kontrolu lopte, dribling, prijem, pas...sve.
Nije sto je nas, mislim da je sad u top tri igraca u Evropi.
Klasa! Edinova sudbina narednog ljeta ovisit ce o Spalletiju, po meni. Odbija produziti ugovor jer zeli od gazde da vidi hoce li biti vjecito drugi u Serie A ili napasti prvo mjesto pored Juvea kupovinom jos par klasnih igraca. Ako ne odrijese kesu, vrlo je moguce da pored picana Spalletija i Edin ode jer ovakav ce privuci sigurno ponude neke mocne ekipe. A i da Zeljo izgradi Jug od te odstete!
shake69 wrote:Klasa! Edinova sudbina narednog ljeta ovisit ce o Spalletiju, po meni. Odbija produziti ugovor jer zeli od gazde da vidi hoce li biti vjecito drugi u Serie A ili napasti prvo mjesto pored Juvea kupovinom jos par klasnih igraca. Ako ne odrijese kesu, vrlo je moguce da pored picana Spalletija i Edin ode jer ovakav ce privuci sigurno ponude neke mocne ekipe. A i da Zeljo izgradi Jug od te odstete!
Da produzi? Pa ugovor mu vrijedi jos 2 i po godine.
shake69 wrote:Klasa! Edinova sudbina narednog ljeta ovisit ce o Spalletiju, po meni. Odbija produziti ugovor jer zeli od gazde da vidi hoce li biti vjecito drugi u Serie A ili napasti prvo mjesto pored Juvea kupovinom jos par klasnih igraca. Ako ne odrijese kesu, vrlo je moguce da pored picana Spalletija i Edin ode jer ovakav ce privuci sigurno ponude neke mocne ekipe. A i da Zeljo izgradi Jug od te odstete!
Da produzi? Pa ugovor mu vrijedi jos 2 i po godine.
Spalletti odbija produziti ugovor jer nema garancija od gazdi da ce odrijesiti kesu!