ko vulin ?Young Erotica wrote:Kada bi se desilo neko sranje epskih razmera poput 5 oktobra taj lik bi naredio vojsci da puca po narodu,za to je i postavljen kao najpodobniji.
ma on je dzukela , pas koji laje ne ujeda
ko vulin ?Young Erotica wrote:Kada bi se desilo neko sranje epskih razmera poput 5 oktobra taj lik bi naredio vojsci da puca po narodu,za to je i postavljen kao najpodobniji.
lik je prekomican sa svojom kao strogom facom i kursom iz ono i dsz kad sere nesto oko svoje funkcije ili uopste.Young Erotica wrote:Kada bi se desilo neko sranje epskih razmera poput 5 oktobra taj lik bi naredio vojsci da puca po narodu,za to je i postavljen kao najpodobniji.
The 51st State wrote:i sta sad, jeli vulin kreno u juris ili ceka komandu vrhovnog komadanta?

nasa marina je za njega rambodetroit-mercy wrote:Mora prvo da prodje obuku, da zna kako se rastavi puska, kako se ispaljuje RPG, kako se postavlja protivtenkovska/pjesadijska mina, kako se cita kartaThe 51st State wrote:i sta sad, jeli vulin kreno u juris ili ceka komandu vrhovnog komadanta?.
Uze ce to malo vremenako mu je kriv sto ko mladji nije isao u vojsku, sad kad je startiji neke stvari se teze uce
.
Čak je i onaj moler Bata Gašić izgledao ozbiljnije na toj poziciji.The 51st State wrote:
lik je prekomican sa svojom kao strogom facom i kursom iz ono i dsz kad sere nesto oko svoje funkcije ili uopste.
to me cudi kako je to dozvoljeno, srbi su uvijek polagali dosta u vojsku i oko toga.Young Erotica wrote:Čak je i onaj moler Bata Gašić izgledao ozbiljnije na toj poziciji.The 51st State wrote:
lik je prekomican sa svojom kao strogom facom i kursom iz ono i dsz kad sere nesto oko svoje funkcije ili uopste.

kazu da ima i samo jedno jajejazzer wrote:Da Vulin nema ravne tabane vidjeli bi Albanci sta je belaj.
Ko će sta da im kaze, opozicija ne postoji a obični ljudi su razočarani odavno.The 51st State wrote: to me cudi kako je to dozvoljeno, srbi su uvijek polagali dosta u vojsku i oko toga.
brate srbine , de mi reci hoce li biti rata ili ne??Young Erotica wrote:Ko će sta da im kaze, opozicija ne postoji a obični ljudi su razočarani odavno.The 51st State wrote: to me cudi kako je to dozvoljeno, srbi su uvijek polagali dosta u vojsku i oko toga.
e jebiga ...Young Erotica wrote:Neće.
Jos nisu ni posli kao treba a on vec na zacelju koloneCPT wrote:The 51st State wrote:i sta sad, jeli vulin kreno u juris ili ceka komandu vrhovnog komadanta?
Vulin sa vojnicima proverio kondiciju![]()
Al mu je zato zenkaYoung Erotica wrote:Čak je i onaj moler Bata Gašić izgledao ozbiljnije na toj poziciji.The 51st State wrote:

Ruske ubice civila, kakvo li će samo vrištanje i plakanje prirediti u Savjetu bezbjednostiSrbija traži izvanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti zbog kosovske vojske
sarajevoxxxx wrote:Svaka čast Kosovu. Želim im sve najbolje, i da im vojska bude među najboljim i najopremljenijim u regiji i na Balkanu. Plačem od sreće![]()
Ruski monstrumi podviju rep kada im suprostavi neko ko je ravan njima. Fašisti iz Rusije hrabri su samo kada sa visine bombarduju civile, žene i djecu, kao ovo što rade u Siriji.
Neka krenuDonieBrasco wrote:Hoce li vrhovni komadant da povede svoju drzavu i narod u sucid, vracanja Kosovo i odcjepljenja RS vojnim putem ?
Da li je toliko glupo a onda tek hrabro vodstvo u Beogradu ?
Prevelike su to pickice da napadnu nekog naoružanog. Kosovo je gotova priča, a sa politikom kakvom vode, neće im puno Srbije ni ostatiDonieBrasco wrote:Hoce li vrhovni komadant da povede svoju drzavu i narod u sucid, vracanja Kosovo i odcjepljenja RS vojnim putem ?
Da li je toliko glupo a onda tek hrabro vodstvo u Beogradu ?
JaoooooooooNadzornik wrote:Nacionalne nošnje naglašavaju etničku pripadnost.
Pa mislim,stvarno,nema smisla...![]()