Pa nije baš prosječan, trpa i onTito_i_Partija wrote:Dovedes debelog argentinca za 90 miliona i ispadne ti prosjecan, a Dzekson dodje za male pare i postane najbolji napadac evrope.![]()
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#40576 Re: Edin Džeko
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40577 Re: Edin Džeko
Samo sto je taj Argentinac luzer samo takav
Dok je Dzekson rodjeni pobjednik
- Muhamed Đakmić
#40578 Re: Edin Džeko
Ja sam zato mislio da će Juventus zijaniti Skudeto ove godineTomahawk11 wrote:Samo sto je taj Argentinac luzer samo takav![]()
Higuain + Pjanić
Pjanić je 'prekinuo' niz od Lyonovih 8 uzastopnih titula, otkad je on došao ništa nisu osvojili
- jeza u ledja
#40579 Re: Edin Džeko
Posto je on placen 9 puta vise trebao je do sad dati 9 puta vise golova, znaci 162 gola. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40580 Re: Edin Džeko
Iduća tekma repke:jeza u ledja wrote:Jbt al smarate s tim vjecitim prozivanjem kriticara.![]()
Uzivajte malo jebemu, manite se sitnih dusa.
Što ne trči "#$#"&!"# ga Amra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40581 Re: Edin Džeko
Hm, nije jos gotovoMuhamed Đakmić wrote:Ja sam zato mislio da će Juventus zijaniti Skudeto ove godineTomahawk11 wrote:Samo sto je taj Argentinac luzer samo takav![]()
Higuain + Pjanić
Pjanić je 'prekinuo' niz od Lyonovih 8 uzastopnih titula, otkad je on došao ništa nisu osvojili
Mada mi je tesko vjerovati da Juventus moze ispustiti titulu, ali....nikad ne otpisuj Gonzala
- Muhamed Đakmić
#40582 Re: Edin Džeko
Treba biti pošten pa reći da oni koji ga pljuju dosljedno to rade, a oni koji ga hvale isto tako dosljedno rade.Velkoski wrote:Iduća tekma repke:jeza u ledja wrote:Jbt al smarate s tim vjecitim prozivanjem kriticara.![]()
Uzivajte malo jebemu, manite se sitnih dusa.
Što ne trči "#$#"&!"# ga Amra
Sredine nema, pa kad uputiš kritiku ide priča: "Jes', a što nisi kritikovao iks ipsilona kad je uradio to i to" i slično
A realno ispostavi se tačnim da mu je City uzeo najbolje godine života i da je mogao proći bolje.
Interesantan je inače bio taj prelazni rok i poređenje njega, Torresa i Carrolla jer su nekako u isto vrijeme sva trojica potpisali i generalno su bili sličan profil napadača. Ova dvojica umrla u fudbalskom smislu davno, ali se Edin još ne da, nikad bolji nije bio.
-
last mohicans
#40583 Re: Edin Džeko
Dobra,skidam na desktop. K'o da govori..Šta je pi...?noiserr wrote:
-
last mohicans
#40585 Re: Edin Džeko
Čuči, četvrti s lijeva. Ponos i dika nacije. Ja ne znam kako su Midhat i supruga ponosni, a sigurno da jesu, kad ovakvog momčinu imaju. Izgleda da mu i ovo očinstvo godi. Kad Una poraste,tek ce skontati ko je babuka bio.BlueBlood wrote:
- Tito_i_Partija
#40586 Re: Edin Džeko
Za te pare ispade prosjecan, jebiga. Otprilike onako kako Pogba za svoje pare izgleda k'o prevara.Muhamed Đakmić wrote:Pa nije baš prosječan, trpa i onTito_i_Partija wrote:Dovedes debelog argentinca za 90 miliona i ispadne ti prosjecan, a Dzekson dodje za male pare i postane najbolji napadac evrope.![]()
I pogledaj samo s kakvim talentima Higuain igra u Juventusu, a sa kakvim anti-talentima Dzeko u Romi, pa onda sracunaj ko je ustvari postig'o vise.
- jeza u ledja
#40587 Re: Edin Džeko
A sta je tek Belotti postigao s obzirom s kakvim igracima igra. 
- Muhamed Đakmić
#40588 Re: Edin Džeko
Pa Higuain je prošle sezone oborio rekord Serije A svih vremena, a igrao je u lošijoj ekipi. Ne može se po tom suditi.Tito_i_Partija wrote:Za te pare ispade prosjecan, jebiga. Otprilike onako kako Pogba za svoje pare izgleda k'o prevara.Muhamed Đakmić wrote:Pa nije baš prosječan, trpa i onTito_i_Partija wrote:Dovedes debelog argentinca za 90 miliona i ispadne ti prosjecan, a Dzekson dodje za male pare i postane najbolji napadac evrope.![]()
![]()
I pogledaj samo s kakvim talentima Higuain igra u Juventusu, a sa kakvim anti-talentima Dzeko u Romi, pa onda sracunaj ko je ustvari postig'o vise.
- Tito_i_Partija
#40589 Re: Edin Džeko
Kakva god da je bila, opet je bolja od Romine. A da se Milik nije onako zestoko povrijedio, bila bi vjerovatno ispred Juventusa danas.
- Muhamed Đakmić
#40590 Re: Edin Džeko
Ma ne bi bila ispred Juventusa, nema šanse.Tito_i_Partija wrote:Kakva god da je bila, opet je bolja od Romine. A da se Milik nije onako zestoko povrijedio, bila bi vjerovatno ispred Juventusa danas.
I ne možeš tako izolovano posmatrati stvari, puno je teže uspjeti u najvećim klubovima.
- Tito_i_Partija
#40591 Re: Edin Džeko
Kako to posmatram stvari "izolovano"? Moj osvrt na Juventusove talente je stvarno bio namijenjen da bude neki sporedni, dodatni argument da se u ekipi u kojoj vlada pobjednicki mentalitet igra generalno bolje, al' to ti je zbog nekog razloga upalo u oko pa si nastavio samo o tome.
Ne, moj glavni argument je bio ovaj:

Meni je recimo Dybala puno bolji i kompletniji napadac od Higuaina, i to regularno pokazuje. K'o danas naprimjer.Za te pare ispade prosjecan, jebiga. Otprilike onako kako Pogba za svoje pare izgleda k'o prevara.
-
kudrilo
#40592 Re: Edin Džeko
Kako vi mene nervirate s tim aparatisanjem onih suprotnog mišljenja.
Realnost je da kad Džeku ide i kad se napuni samopouzdanjem, što je sad slučaj, tad je u top 3 napadača evrope.
Isto tako, frajer kad padne u lošu formu, to nije umjereno nimalo već fula sve što može fuliti, s pet metara prazan gol fuli.
Realnost je da kad Džeku ide i kad se napuni samopouzdanjem, što je sad slučaj, tad je u top 3 napadača evrope.
Isto tako, frajer kad padne u lošu formu, to nije umjereno nimalo već fula sve što može fuliti, s pet metara prazan gol fuli.
- jeza u ledja
#40593 Re: Edin Džeko
Dybala je fantastican igrac, ali on nije igrac tipa Higuain ili Dzekson.Tito_i_Partija wrote:Kako to posmatram stvari "izolovano"? Moj osvrt na Juventusove talente je stvarno bio namijenjen da bude neki sporedni, dodatni argument da se u ekipi u kojoj vlada pobjednicki mentalitet igra generalno bolje, al' to ti je zbog nekog razloga upalo u oko pa si nastavio samo o tome.![]()
Meni je recimo Dybala puno bolji i kompletniji napadac od Higuaina, i to regularno pokazuje. K'o danas naprimjer.Za te pare ispade prosjecan, jebiga. Otprilike onako kako Pogba za svoje pare izgleda k'o prevara.
- noiserr
#40594 Re: Edin Džeko
Istina jeste, ali fula i Suarez i Messi.kudrilo wrote:Kako vi mene nervirate s tim aparatisanjem onih suprotnog mišljenja.
- Muhamed Đakmić
#40595 Re: Edin Džeko
Pa šta bi to trebao Higuain napraviti da bude natprosječan? 
Ne igra Džeko uopšte za ekipu punu panjeva kako se to ovdje predstavlja, igra za ekipu u kojoj mu je maksimalno prilagođena igra, gdje mu niko neće oduzimati golove i ekipu koja upućuje najviše udaraca ka protivničkom golu u cijeloj Seriji A. To nije ekipa panjeva nego odlično vođen tim od strane Spalettija koji ima samo nesreću da se individualnim kvalitetom nikako ne može mjeriti sa Juventusom.
I taj moćni Dybala kojeg spominješ ove godine ima golova kao i Pjanić, a igra napadača. Totalno drugi profil igrača u odnosu na Higuaina i totalno precijenjen po mom mišljenju u ovom trenutku. Novi Messi nije i što prije skine tu etiketu bolje će mu biti, jer talenta ima.
Ne igra Džeko uopšte za ekipu punu panjeva kako se to ovdje predstavlja, igra za ekipu u kojoj mu je maksimalno prilagođena igra, gdje mu niko neće oduzimati golove i ekipu koja upućuje najviše udaraca ka protivničkom golu u cijeloj Seriji A. To nije ekipa panjeva nego odlično vođen tim od strane Spalettija koji ima samo nesreću da se individualnim kvalitetom nikako ne može mjeriti sa Juventusom.
I taj moćni Dybala kojeg spominješ ove godine ima golova kao i Pjanić, a igra napadača. Totalno drugi profil igrača u odnosu na Higuaina i totalno precijenjen po mom mišljenju u ovom trenutku. Novi Messi nije i što prije skine tu etiketu bolje će mu biti, jer talenta ima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40596 Re: Edin Džeko
Ne treba nista, ali njegov historijat kao igraca (ponajvise dok je bio u Madridu) ga pokazuje kao luzera.
- Muhamed Đakmić
#40597 Re: Edin Džeko
Ma to je ok, ali ove sezone još nije imao priliku biti luzer. On i Pjanić suštinski jesu (zasad) luzeri na najvišem nivou, i ja nekako ne bih recimo Higuaina uzeo u svoju ekipu, znajući da je Džeko mentalno jak u tim borbama za trofeje.Tomahawk11 wrote:Ne treba nista, ali njegov historijat kao igraca (ponajvise dok je bio u Madridu) ga pokazuje kao luzera.
Drugu titulu Cityju je donio najviše on, odnosno bio je igrač koji je pravio razliku na terenu više nego Silva ili Aguero.
Ono što sam htio reći je da se ovdje Higuain pomalo potcjenjuje, on tačno radi ono za šta je doveden. I ne stvara njemu baš Juventus kamaru šansi, većinu onog što mu naprave završi uspješno.
Dybala je drugi profil, puno veći talenat, može sve s loptom, ali previše petlja i troši puno više lopti. Ove sezone mu je statistika porazna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40598 Re: Edin Džeko
Pa i u onoj prvoj, epskoj je dao izjednacujuci gol, ako nista....a bez kojeg ne bi bilo ni nafakaske tituleMuhamed Đakmić wrote:Ma to je ok, ali ove sezone još nije imao priliku biti luzer. On i Pjanić suštinski jesu (zasad) luzeri na najvišem nivou, i ja nekako ne bih recimo Higuaina uzeo u svoju ekipu, znajući da je Džeko mentalno jak u tim borbama za trofeje.Tomahawk11 wrote:Ne treba nista, ali njegov historijat kao igraca (ponajvise dok je bio u Madridu) ga pokazuje kao luzera.
Drugu titulu Cityju je donio najviše on, odnosno bio je igrač koji je pravio razliku na terenu više nego Silva ili Aguero.
Ono što sam htio reći je da se ovdje Higuain pomalo potcjenjuje, on tačno radi ono za šta je doveden. I ne stvara njemu baš Juventus kamaru šansi, većinu onog što mu naprave završi uspješno.
Dybala je drugi profil, puno veći talenat, može sve s loptom, ali previše petlja i troši puno više lopti. Ove sezone mu je statistika porazna.
Naravno, Higuain je dosad opravdao svoje dovodjenje u Juventus, apsolutno.
- Tito_i_Partija
#40599 Re: Edin Džeko
To i hocu da kazem. Ne znam postoji li dosljedniji kikser u najvaznijim utakmicama, i vazda je tako bilo. Zadnje finale Copa Amerike su iskljucivo zbog njega zijanili. Veliki igrac za male utakmice, onako k'o i Ibra.Tomahawk11 wrote:Ne treba nista, ali njegov historijat kao igraca (ponajvise dok je bio u Madridu) ga pokazuje kao luzera.
Dok je Dzeko ne samo jednom, nego nekoliko puta pokaz'o da je kljucni igrac za vazne utakmice.
-
Qoom
#40600 Re: Edin Džeko
Kakav Džeko, vidi Muhidina rodila ga majka