alchak.ba wrote:Opetja033 wrote:alchak.ba wrote:imas i BP-a kojima je sujeta povrijedjena, pa nemaju sta drugo raditi nego tipkarati po forumima.
Nadam se da mislis na bivse BP (a znamo svi ko su, tj ko je u pitanju)? Sa kim god od BP sam pricao, niko nista lose o Dini i projektu TAN pricao. Na kraju krajeva Tana je doveo upravo jedan od clanova BP.
Ako ne mislis na pojedinca/e, ovo je nesto sasvim novo i za mene. Ne kazem da nisi u pravu ali fakat prvi put cujem.
A za ostalo - ne sekirajte se, sve ide kako treba.

O bivsim i umrlim sve najbolje
Ja ih jos uvijek smatram BP-a, pa i te "bivse".
Međutim kad gledam malo sa strane ima svasta

Moguce fakat. Ne zelim da tvrdim suprotno jer ne znam.
Hajmo ovako, od 6-7 (a radi se o nekoj srzi tog druzenja) clanova BP koje bas dobro poznajem nijedan od njih nikada nista ruzno nije rekao o Dini, naprotiv - ne samo da ga podrzavaju nego je sa vecinom i prijatelj. Eh sad, ne odbacujem mogucnost da ima povrijedjene sujete kod nekih drugih. O pojedinim gmazovima i karakternim karinama ne mogu lijepo govoriti sve i da sutra, ne daj Boze (ovo fakat mislim), umru. Zato ne zelim ni da ih imenujem ali mislim da je vecini jasno na koga ciljam.
Sve u svemu ne zelim samo da ispadne kako su BP sada opozicija Dini. Mislim da to ni tebi nije bio cilj pa sam te zato i citirao, kako bih pojasnio svima ono sto si ti napisao.