Ma znam ja to , ali eto nek se zakuha malosumirprimus wrote:jao jao pa ako je ista sigurno u ovoj kokuruz ligzi ,ko visoko leti,brzo i jebeno ateriraLSD wrote:Prvo su bili ogađivaci fudbala i prekucavači ostatka lige, a sad su kvaritelji planova velikog Želje. Lajkamo takvo spuštanje kriterija![]()
Uglavnom, kvaritelji željinih planova, maknite se u stranu dok plava lokomotiva fura punom brzinom, da ne bi bili zgaženi![]()
![]()
tako da sa zadovoljstvom cemo zaheftat ovaj post..zlu ne trebalo
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#40576 Re: Premijer liga BiH
- avetinja
#40577 Re: Premijer liga BiH
Medijsku pažnju dobijamo najviše zbog tribine. Što se tiče igrača, istina je da smo najviše doveli, ali je i mnogo otišlo igrača. Za takvu politiku smo mogli vidjeti kakve rezultate donosi, mislim na vas. Kažeš da nemate igrački kadar za veće ambicije, a po čemu to, recimo, Zrinjski ima? Kad pogledaš malo bolje, nema ni Željo previše jak igrački kadar, a slažem se da je najjači u ligi, ali, opet ponavljam, u pet deka. Htjeli vi ili ne, vi imate najskuplju ekipu, Duljević vam vrijedi ne znam koliko miliona, jedini ste zadržali igrače i trenera, dakle, imate šanse. Da ja sve ovo govorim, a da ste vi na petom mjestu, onda ne bi imalo smisla. Radite po receptu Zrinjskog iz prošle sezone, a znamo kakav je rezultat bio.KPNCTNJAH wrote:Zasto?avetinja wrote:Vizija mog poretka od prije mjesec dana da će Željo biti prvi, Sarajevo drugo, a Zrinjski treći je sve više realnija. Ne bih otpisivao Sarajevo, bio bi lud kad bih tako razmišljao, a kukavički je što ih većina ljubitelja tima sa Koševa stavlja u podređeni položaj, bar na ovom forumu. Titula je u 1-2 boda, s tim što Zrinjskog ne smatram za konkurenta. Mnogo veći konkurent je Sarajevo, iako oni to sami pokušavaju izbjeći na sve moguće načine, a znamo i zašto.
Kad smo mi ulagali u ekipu, bilo je kurcenja po forumu, pretjeranog po mom misljenju, ali smo bar osvojili kup, pa titulu... sad vi ulazete, vi se kurcite, ne prodje dan da u medijima nema clanak o vama, na vama je sad da se dokazete... mi feninga nismo ulozili u ovu ekipu i osvajanje kupa bi bilo uspjeh, a izlazak u Europu je zacrtani cilj i ne bi trebao doci u pitanje... naravno da vecina nas i dalje razmislja o tituli, tako razmislja svaki navijac koji voli svoj klub, sve dok postoje teoretske sanse nadas se necemu, pa makar igrao s Barcelonom i Realom... mi jednostavno nemamo igracki kadar koji nam dozvoljava da sebe vidimo kao nekakvog favorita za nesto, to je realnost... vi ste favoriti, na nama je samo da vam pokvarimo planove ako mozemo...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#40578 Re: Premijer liga BiH
Jest kad mu cijenu na TM-u napise neki navijac Sarajevaavetinja wrote:Medijsku pažnju dobijamo najviše zbog tribine. Što se tiče igrača, istina je da smo najviše doveli, ali je i mnogo otišlo igrača. Za takvu politiku smo mogli vidjeti kakve rezultate donosi, mislim na vas. Kažeš da nemate igrački kadar za veće ambicije, a po čemu to, recimo, Zrinjski ima? Kad pogledaš malo bolje, nema ni Željo previše jak igrački kadar, a slažem se da je najjači u ligi, ali, opet ponavljam, u pet deka. Htjeli vi ili ne, vi imate najskuplju ekipu, Duljević vam vrijedi ne znam koliko miliona, jedini ste zadržali igrače i trenera, dakle, imate šanse. Da ja sve ovo govorim, a da ste vi na petom mjestu, onda ne bi imalo smisla. Radite po receptu Zrinjskog iz prošle sezone, a znamo kakav je rezultat bio.KPNCTNJAH wrote:Zasto?avetinja wrote:Vizija mog poretka od prije mjesec dana da će Željo biti prvi, Sarajevo drugo, a Zrinjski treći je sve više realnija. Ne bih otpisivao Sarajevo, bio bi lud kad bih tako razmišljao, a kukavički je što ih većina ljubitelja tima sa Koševa stavlja u podređeni položaj, bar na ovom forumu. Titula je u 1-2 boda, s tim što Zrinjskog ne smatram za konkurenta. Mnogo veći konkurent je Sarajevo, iako oni to sami pokušavaju izbjeći na sve moguće načine, a znamo i zašto.
Kad smo mi ulagali u ekipu, bilo je kurcenja po forumu, pretjeranog po mom misljenju, ali smo bar osvojili kup, pa titulu... sad vi ulazete, vi se kurcite, ne prodje dan da u medijima nema clanak o vama, na vama je sad da se dokazete... mi feninga nismo ulozili u ovu ekipu i osvajanje kupa bi bilo uspjeh, a izlazak u Europu je zacrtani cilj i ne bi trebao doci u pitanje... naravno da vecina nas i dalje razmislja o tituli, tako razmislja svaki navijac koji voli svoj klub, sve dok postoje teoretske sanse nadas se necemu, pa makar igrao s Barcelonom i Realom... mi jednostavno nemamo igracki kadar koji nam dozvoljava da sebe vidimo kao nekakvog favorita za nesto, to je realnost... vi ste favoriti, na nama je samo da vam pokvarimo planove ako mozemo...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40579 Re: Premijer liga BiH
heheplain vanilla wrote:gdje mi je Tomo?Tomahawk11 wrote:plain vanilla wrote:
spremamo vam nesto, vidjet cemo sta
mislim da cu i ja na utakmicu
Moze, moze
A Logovanom si obecala tricu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#40580 Re: Premijer liga BiH
upozorila ga da ce danas zijanit' i da ce biti tri gola (ne gola, goooolaTomahawk11 wrote:
hehe![]()
Moze, moze![]()
A Logovanom si obecala tricu
ali ne slusa
- avetinja
#40581 Re: Premijer liga BiH
Ko god uređuje taj sajt, on se uzima kao mjerilo približne vrijednosti igrača. Kada promisliš i shvatiš da su odbijali razne ponude za njega, onda valjda vrijedi barem približno onoj cifri koja na TM-u piše.hrasno38 wrote:Jest kad mu cijenu na TM-u napise neki navijac Sarajeva![]()
![]()
![]()
-
bjelave
#40582 Re: Premijer liga BiH
Sve tacno al sto vazda na nama kola da se slome. Saraj te maloplain vanilla wrote:ne provociram bolanbjelave wrote:Ne bi ja nego me Vanila provocira
pa stvarno smo imali tesku sezonu, vecina nam je prognozirala da cemo ispasti iz lige (i ja sam isto mislila)
nema sanse da uzmemo titulu, pa nam preostaje da se radujemo ovakvim pobjedama
-
bjelave
#40583 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Prvo su bili ogađivaci fudbala i prekucavači ostatka lige, a sad su kvaritelji planova velikog Želje. Lajkamo takvo spuštanje kriterija![]()
Uglavnom, kvaritelji željinih planova, maknite se u stranu dok plava lokomotiva fura punom brzinom, da ne bi bili zgaženi
Bravooo majstore. Prvi koji je izasao iz ormara
-
LSD
#40584 Re: Premijer liga BiH
Drito iz rupebjelave wrote:LSD wrote:Prvo su bili ogađivaci fudbala i prekucavači ostatka lige, a sad su kvaritelji planova velikog Želje. Lajkamo takvo spuštanje kriterija![]()
Uglavnom, kvaritelji željinih planova, maknite se u stranu dok plava lokomotiva fura punom brzinom, da ne bi bili zgaženi
Bravooo majstore. Prvi koji je izasao iz ormara
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40585 Re: Premijer liga BiH
Lijepe li rasprave subotom uvece 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#40586 Re: Premijer liga BiH
Ni u mislima...realna je ona sto je Zeljo ponudioavetinja wrote:Ko god uređuje taj sajt, on se uzima kao mjerilo približne vrijednosti igrača. Kada promisliš i shvatiš da su odbijali razne ponude za njega, onda valjda vrijedi barem približno onoj cifri koja na TM-u piše.hrasno38 wrote:Jest kad mu cijenu na TM-u napise neki navijac Sarajeva![]()
![]()
![]()
-
LSD
#40587 Re: Premijer liga BiH
Jesi dobarhrasno38 wrote: Ni u mislima...realna je ona sto je Zeljo ponudio
Shoping kraljica vrijedi 20-30 milja - maraka, dakako.
- Logovan
#40588 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:upozorila ga da ce danas zijanit' i da ce biti tri gola (ne gola, goooolaTomahawk11 wrote:
hehe![]()
Moze, moze![]()
A Logovanom si obecala tricu)
ali ne slusa
- Šibicar
#40589 Re: Premijer liga BiH
KPNCTNJAH wrote:Kako Zeljeznicari odigrase u Tuzli ove sezone? Sumnjam da vas vise od 2-3 moze odgovoriti na ovo pitanje bez guglanja, al' hajd', uzivajte danas... izgubilo Sarajevo
Koja krivina.
- avetinja
#40590 Re: Premijer liga BiH
Slažem se.hrasno38 wrote:Ni u mislima...realna je ona sto je Zeljo ponudio
Kad se samo sjetim kako su ismijavali ponudu, i navijači i uprava, a sada bi ga rado prodali za tu sumu, jer ne želi ni da produži ugovor.
-
sumirprimus
#40591 Re: Premijer liga BiH
2 odrasla muskarca o ormarima i rupama subotom uvece,valjda su odrasliTomahawk11 wrote:Lijepe li rasprave subotom uvece
-
sumirprimus
#40592 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Jesi dobarhrasno38 wrote: Ni u mislima...realna je ona sto je Zeljo ponudioŽeljo je maksimalno precijenio tu sohu sa onom nenormalnom ponudom, koju su srecom odbili.
Shoping kraljica vrijedi 20-30 milja - maraka, dakako.
jedna je shoping kraljica u bhpl...
mevka

- Logovan
#40593 Re: Premijer liga BiH
Ne znam za druge, ali ja sam je najviše ismijavao zbog toga što vi te pare ne bi isplatili, ali nećemo opet oko ovoga.avetinja wrote: Kad se samo sjetim kako su ismijavali ponudu, i navijači i uprava, a sada bi ga rado prodali za tu sumu, jer ne želi ni da produži ugovor.
- avetinja
#40594 Re: Premijer liga BiH
Ako je stigla ponuda, onda klub valjda ima sredstva da realizuje transfer. Iskreno, ono je bilo baš mahalski od vaše uprave, onakav odgovor. Ali, nema veze, nećemo sad o tome.Logovan wrote:Ne znam za druge, ali ja sam je najviše ismijavao zbog toga što vi te pare ne bi isplatili, ali nećemo opet oko ovoga.avetinja wrote: Kad se samo sjetim kako su ismijavali ponudu, i navijači i uprava, a sada bi ga rado prodali za tu sumu, jer ne želi ni da produži ugovor.
- Logovan
#40595 Re: Premijer liga BiH
Nelogične su mi neke stvari koje sam već pisao, ali ok.avetinja wrote:Ako je stigla ponuda, onda klub valjda ima sredstva da realizuje transfer. Iskreno, ono je bilo baš mahalski od vaše uprave, onakav odgovor. Ali, nema veze, nećemo sad o tome.Logovan wrote:Ne znam za druge, ali ja sam je najviše ismijavao zbog toga što vi te pare ne bi isplatili, ali nećemo opet oko ovoga.avetinja wrote: Kad se samo sjetim kako su ismijavali ponudu, i navijači i uprava, a sada bi ga rado prodali za tu sumu, jer ne želi ni da produži ugovor.
-
sumirprimus
#40596 Re: Premijer liga BiH
koga briga za debelguzog duljka..
ti si ahmete soping kraljica soping kraljica soping kraljica
sreca ne spominje niko za saida i bekica,,,

ti si ahmete soping kraljica soping kraljica soping kraljica
sreca ne spominje niko za saida i bekica,,,
- jeza u ledja
#40597 Re: Premijer liga BiH
Nikakva zvanicna ponuda nije stigla, te je jedino u svemu tome mahalski sto je taj dopis uopste poslan i onda proslijedjen u javnost. Mahalska fora na koju ste vi nasjeli.avetinja wrote: Ako je stigla ponuda, onda klub valjda ima sredstva da realizuje transfer. Iskreno, ono je bilo baš mahalski od vaše uprave, onakav odgovor. Ali, nema veze, nećemo sad o tome.
Sto se tice stvarne i lazne vrijednosti nekog igraca iz nase lige, pricali smo vec o tome, ali da se ponovi da stvarne ponude za igraca ovise o mnogo vise faktora od samog kvaliteta i godina igraca, pogotovo kod nas. Zasto, jer velika vecina igraca imaju slabe ili kratke ugovore i zato sto cak i njih vecina klubova nije u stanju ispostovati. Ili se ne uplate doprinosi, ili se kasni sa platama, itd itd, sve razlozi zbog kojih igrac moze otidji djabalesku. Igrac koji ima jos 4 godine ugovora i igras koji ima jos 1 ne mogu vrijediti isto, ha jel. Isti taj igrac negdje vani bi kostao duplo ili troduplo vise, samo zato jer ima crvst ugovor.
Na taj nacin ja gledam ove "trzisne vrijednosti igraca" na TMu. Vise kao pokazatelj koliko je kvalitetan igrac, a manje kao stvarnu trzisnu vrijednost.
Druga je sad stvar sto neki klinac daje nama vece vrijednosti nego ostalima.
-
lakilaka
#40598 Re: Premijer liga BiH
pustite suplje, koji su danas rezultati.
-
sumirprimus
#40599 Re: Premijer liga BiH
vidim neki su vam momci nastradali na putu kuci saobravcajna nes.??
u srednjem?'
nadam se bez tezih posljed...
lesko javi se bar da znamo da si ziv

u srednjem?'
nadam se bez tezih posljed...
lesko javi se bar da znamo da si ziv
- jeza u ledja
#40600 Re: Premijer liga BiH
Zeljeznicar dobio ozbiljnu ekipu Radnika na Grbavici, Sarajevo potop u Tuzli od neozbiljne Slobode.